ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Χριστιανός Ορθόδοξος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
13/01/2015, 22:28:34
quote:
Νικομαχε,ωραιο το χιουμορ σου!Για επιβεβαιωση,σαφως και οι ηγετες των χωρων,ΞΕΡΟΥΝ ποτε θα ξεκινησει ο Γ'Π'Π,γιατι ΞΕΡΟΥΝ και ποτε θα εμφανιστεί ο ''Εκλεκτός'' τους!

και μαζί με τους ηγέτες
ξέχασες να βάλεις και τον...εαυτό σου γιαλαντζή-ΧΟ.

Αφού κι εσύ 'ξέρεις'......

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Ναι,σαφως,και εγω πλεον ξέρω....

15/01/2015, 03:37:31
Χ.Ο.

Χωρίς πλάκα τώρα, το καταλαβαίνεις που είσαι εντελώς εκτός δόγματος. Έτσι δεν είναι?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

quote:

Χ.Ο.

Χωρίς πλάκα τώρα, το καταλαβαίνεις που είσαι εντελώς εκτός δόγματος. Έτσι δεν είναι?

Γιατι είμαι εκτος δογματος;Τι από αυτά που λεω είναι εκτος δόγματος;;;

2015...AΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΞΕΚΙΝΑ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ..ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

http://www.tsouxtra.gr/2015-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%BF/

Yπαρχουν, δε, 2 σεναρια για το πως θα εξελιχθουν τα πραγματα μεχρι τον Ιουνιο:
1)Ειτε θα παμε κλιμακωτα με συνεχεις εντασεις μεχρι το μεγαλο ''μπραφ''
2)Ειτε θα επικρατησει ανεξηγητη ηρεμια πριν αναψει ξαφνικα η σπίθα

19/01/2015, 22:10:37
Αυτό θα πει πρόβλεψη!

Ή θα βρέξει, ή θα χιονίσει, ή καλό καιρό θα κάνει.

19/01/2015, 22:25:02
quote:

Αυτό θα πει πρόβλεψη!
Ή θα βρέξει, ή θα χιονίσει, ή καλό καιρό θα κάνει.

Ασε και τίποτις να πέσει κάτω ρε!

Απ'το στόμα με το πήρες!

quote:
Yπαρχουν, δε, 2 σεναρια για το πως θα εξελιχθουν τα πραγματα μεχρι τον Ιουνιο:
1)Ειτε θα παμε κλιμακωτα με συνεχεις εντασεις μεχρι το μεγαλο ''μπραφ''
2)Ειτε θα επικρατησει ανεξηγητη ηρεμια πριν αναψει ξαφνικα η σπίθα

Αν εξαιρέσεις το κομμάτι των ημερομηνιών και του χρονοδιαγράμματος, τα υπόλοιπα τα βλέπουν όλοι
-και η κουτσή Μαρία-

Τώρα σχετικά με τα (1) και (2) που βάζεις,
πολλές φορές δεν είναι με διάζευξη αλλά με σύμπλεξη και συμβαίνουν ταυτόχρονα ως μέρος το ένα του άλλου.

Και τέτοια περίοδο διάγουμε ούτως ή άλλως τα τελευταία χρόνια
(για πολλούς λόγους και αιτίες).

Άρα...μια τρύπα στο νερό, Γιαλαντζή....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Παιδια,είναι το τελευταιο ποστ αυτό που γραφω σε αυτό το φορουμ αλλα και σε όλα τα αλλα που συμμετέχω,γιατι οι δικοι μου δεν με αφηνουν πλεον να γραφω για τον Αντίχριστο και την προσμονη του,ενα μακρυ ταξιδι που ξεκινησε το 2010 λαμβανει σημερα τέλος.Με ζημιωσε αυτή η ιστορια,''χαλασε'' την ζωη μου,επαναπαυτηκα στην ανωτερα λυτρωση που θα μου προσφερε ο Αντίχριστος από τα προβλήματα μου και δεν κοιταξα να τα αντιμετωπίσω αλλιως.Τωρα αυτό λαμβανει τελος,αλλαζω πορεια,εξω από φορουμς,και θα κοιτάξω με ολες μου τις δυνάμεις να βρω άλλη λυση με την βοηθεια του Χριστου και να ξαναφτιάξω την ζωη μου από την αρχη.Δεν ξερω αν θα τα καταφερω,ομως θα προσπαθήσω.Σας ευχαριστω ολους που με ανεχτηκατε αυτά τα 5 χρόνια,να γραφω και να λεω τα δικά μου,αλλα πραγματι τα ειχα πιστεψει για αληθινα.Σας χαιρετώ!

CravenΜέλος
24/01/2015, 14:08:20
Πέρα απ την όποια πλάκα, το να αρχίσει κάποιος να αντιλαμβάνεται και να κατανοεί τις εμμονές του είναι το πρώτο βήμα στο να τις αντιμετωπίσει.

Μια συμβουλή.. επειδή στο μέλλον ΠΟΛΛΑ και περίεργα θα γίνουν σε αυτό τον πλανήτη που ο καθένας θα μπορούσε να τα ερμηνεύσει κατά το δοκούν, μην τα αφήσεις να σε "ξανακυλήσουν" αλλά να τα αντιμετωπίζεις με νηφαλιότητα και σύνεση.

Edited by - Craven on 24/01/2015 14:08:53