- 28 / 6 -PARTY-NIGHT + DJ.JIM FROM CORFU LIFE!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
![]()
![]()
σνίφ σνίφ....
Πότε γλυκιά μου 8α γίνει το πάρτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θέλω και εγώώώώώώώώ!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλά που θα μου πας αν προλάβεις να κάνεις το παρτι πριν να κατεύω
θα σε τσακώσω στην κρήτη...![]()
![]()
![]()
![]()
from sweden

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
λευκή νύχτα μου περάσατε πουλάκια μου...
άλλη μία λευκή νύχτα...
πριν το πάρτυ...
που θα γίνει
στις
ψψψψιτ!
δε σας λέω ακόμη, έχω σχέδιο.
τι νομίζετε ότι άνοιξα το θέμα γιά πλάκα? να έχει και σασπένςςςςςςςςςςς που λένε οι ξένοι... DJ Jim!
θα ανακοινωθεί και η ώρα, στην ώρα της!
μέχρι τότε
keep informed
keep cool
keep it together!
keep it together!
keep it together! ![]()
ΦΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ,ΠΟΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ,ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ,DJ ΘΑ ΕΧΕΙ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΕΧΕΙ.......
ΑΛΛΑ
ΧΩΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ;;;;;;;;;;;;;
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ(ΜΠΑ!);;;
ΠΟΡΩΜΕΝΟΙΑΝΑΡΧΙΚΟΙ(ΜΠΑ!);;;
ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ(ΜΠΑ!);;;
ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ(ΜΠΑ!);;;
ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ(ΜΠΑ!);;;
ΤΕΚΤΟΝΕΣ(ΜΠΑ!);;;
ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ(ΜΠΑ!);;;
ΦΟΥΡΑΚΙΚΟΙ(ΜΠΑ!);;;
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΟΙ(ΜΠΑ!)
ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙΚΟΙ(ΜΠΑ!);;;
ΛΕΥΚΑ...ΠΤΗΝΑ(ΜΠΑ!);;;;
ΧΜ...
ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ;(ΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΣΤΟΛΗ...
-ΩΧ! ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ...-
ΚΑΛΑ...
ΜΟΝΟ ΜΗ ΤΥΧΕΙ +ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ Η καΛΟΥΚΑ...ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜΑΚΟ ΠΑΝΟΥΣΗ...
aummmmmmm
χρειάζονται και τα ...εξωτικά φρούτα
να δώσουν μία ...καλοκαιρινή πνοή
ένας ...ανανάς δεν φτάνει ![]()
Καλή μου Λίλιθ φρόντισε σε παρακαλώ για ...μακριά λάστιχα
και ....κουβάδες με νερό
...γιατί με τα φρούτα αυτά
θ' ανάψουν τα αίματα
και η ...Πυροσβεστική δεν θα προλάβει ![]()
Θα φέρω και το φίλο μου! ![]()
Τρελαίνεται για πάρτι!!! ![]()
quote:
ΠΟΡΩΜΕΝΟΙΑΝΑΡΧΙΚΟΙ(ΜΠΑ!);;;
...πορωμένη είσαι και φαίνεσαι ....φώκια...
Ωχ μπέρδεψα τα τόπικ...δεν είναι το βριστήτε τσακωθήτε εδώ ?
Συγνώμη...![]()
![]()
![]()
_________________________![]()
"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "
quote:
έτσι λοιπόν, γιά να είστε σίγουροι ότι θα είστε στη λίστα οφείλετε να:1. κρατιέστε ενημερωμένοι σχετικά με τα τεκτενόμενα του εσωτερικά
2. γράφετε τακτικά και ουσιώδη μηνύματα!
3. δε βρίζετε τα άλλα μέλη!(όποιος βρίσει πάνω από 3 φορές θα αποβληθεί από τη λίστα)
και δε σε βρισκω και ενημερωμενο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κάνε μία εξαίρεση και κάλεσε τον ...φίλο του Πλάτωνα ![]()
που ξέρεις μπορεί να φέρει και τα ...ποτά ![]()
![]()
quote:
Κορίτσια... άμα δεν είμαι στον Αμαζόνιο….Θα φέρω και το φίλο μου!
![]()
Τρελαίνεται για πάρτι!!!
Αστα αυτά!
Αν δεν φέρεις Μαρτίνι, δεν έχει πάρτυ!!!
αυτή...που τα κατάφερε!
(μα θα στείλω με τον μικρό 50 κιβώτια martini έτσι για να δείτε τι θα χάσετε εάν δεν έρθει ο……. exe…..)
Όταν το συνειδητοποιήσετε θα είναι πλέον αργά……

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...
Αναμένω σχόλια...

ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ(ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΘΥΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ.ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΙΛΗ).
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
quote:
ή "παίζουν" πάλι οι Αμερικάνοι...
Και εμένα κάτι τέτοιο μου πέρασε από το μυαλό αλλά ίσως κάποιος να πει πως παραείμαστε καχύποπτοι.
Αν οι αμερικανοι ηθελαν να φτιαξουν εναν ιο για να ξεκανουν τους κινεζους θα το εκαναν....
Σιγουρα ομως αυτος ο ιος ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ολους τους ανθρωπους αλλα μονο τους κινεζους και ακομα περισοτερο δεν θα ετρεχαν να βοηθεισουν...
Ξεκολατε λοιπον και μαθεται οτι εξελιξη των ειδων εχουμε και στους ιους (δαρβινικη θεωρια)
....μαθετε ακομα οτι αλματα ιων μεταξη των ειδων(απο ενα ειδος σε αλλο) της δημιουργιας γινοντα σχεδον καθημερινα ,απλα οι οργανισμοι που προσβαλονται αντιστεκονται και νικουν τους ιους αυτους...
καποια μερα μετα απο χρονια ο ιος της Ατυπης πνευμονιας θα ειναι παιδικη αρωστια.... αφου ως γνωστων δεν σκοτωνει τα παιδια
ΞΕΚΟΛΑΤΕ
love for what is comming and forgivness for the past...
Edited by - drumx13 on 11/05/2003 22:42:16
Οι ιοί και γενικά όλα όσα μας προκαλούν αρρώστιες και ο οργανισμός μας έχουν ένα συνεχή διαγωνισμό εξοπλισμού... όσο το ανοσοποιητικό μας μαθαίνει να πολεμάει το όπλα τους, αυτά εξελίσουν καινούρια όπλα.
Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της κίνας ζεί σε πολύ μικρούς χώρους. Πολλοί άνθρωποι και ζώα συζούν σε ένα μικρό δωματιάκι π.χ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ευνοείται η ανάπτηξη καινούριων ιών ή η μετάλαξη των παλιών.
Είναι αποδεδειγμένη η σχέση αυτή με την ανάπτυξη των νέων ειδών γρίπης κάθε χρόνο μεγάλο μέρος των οποίων προέρχεται από την κίνα...
Δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο να άρχισε η επιδημία SARS στην κίνα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Άπλως είναι άτυχοι και οι συνθήκες εκεί ευνόησαν την δημιουργία και την ανάπτυξη του ιού...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Πόσοι νεκροί στις ΗΠΑ (όχι Καναδά)? Φυσικά θα ξέρετε πόσους πολλούς Κινέζους έχουν στην Αμερική οι οποίοι ταξιδεύουν και έρχονται σε επαφή με ομοεθνείς τους από την Κίνα...

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω ότι στον Καναδά οι νεκροί από το SARS δεν ξεπερνούν τους 30.
Ομως δεν βλεπω και κατι το τοσο παραξενο στο θεμα αν εξαιρεσουμε αυτο που εγραψα παραπανω.
Βεβαια οοτε μην λες ποτε...
...open minds are better minds!