- "ΚΑΤΑΘΕΣΙΣ ΣΚΕΨΕΩΝ" Νο 1 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΙΚΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΜΗΛΙΣΕ ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ.
ΕΣΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ.
Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ, (ΑΦΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ) ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΑΓ. ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ)
Το άλλο που λες,ότι θα εμφανιστεί ο Ιωάννης κατα τη διάρκεια του πολέμου (το 2007 λες) και μετά θα συνεχιστεί ο πόλεμος σε άλλα μέρη της γης που το βρήκες; Δεν είδες την προφητεία που λέει πως θα παυθεί ο πόλεμος υπό αγγέλου ΜΕΤΑ την τριήμερη μάχη,και τότε θα αποκαλύψει τον ελπιζόμενο;δλδ αφού τελειώσει οριστικά ο πόλεμος.
Ξαναδιάβασε λίγο προσεκτικότερα την προφητεία που ανέβασες.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 26-27 ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ.
ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ.
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ.
Είναι εξίσου νεφελώδες όμως πιστεύω, το να γράψουμε άμεσος ή γρήγορος.
Το πρωτότυπο να είχαμε, καλά θα ήταν.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Μηπως πρεπει να μαζευω τα μπογαλακια μου;
quote:
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΤΙΤΣ καταλαβαίνεις τι λες;
17 χρόνια αναταραχών!?!?!?!?!?!?!
Τέλος πάντων, τώρα μιας και τα 'παιξα, έκανα τον εξής συλλογισμό:
2024-17=2007
2022-17=2005.
Αν το Τραχώνι είναι αληθινό, θα φανεί σύντομα.
----------------------
Ρε ΣΤΙΤΣ, με τι στρατό θα τον κάνει τον πόλεμο ο Ιωάννης; Θα 'χει μείνει στρατός για τότε;
----------------------
"ΕΠΕΣΕΝ, ΕΠΕΣΕΝ, Η ΒΑΒΥΛΩΝ Η ΜΕΓΑΛΗ !!!"
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΝ
………………………………………ΩΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΟΙΣ ΔΕ ΕΠΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΑΧΘΗΣΟΝΤΑΙ ΕΝ ΤΗ ΠΟΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΝΗΣΟΙ ΕΡΗΜΟΘΗΣΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΝ ΔΕ ΤΟΙΣ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΟΙΣ ΤΟΥΤΟΙΣ, ΠΑΣΑ Η ΠΟΛΙΣ ΠΛΗΡΩΘΗΣΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΑΜΑ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ ΑΥΤΩΝ. ΤΟΤΕ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΡΕΙ ΑΥΤΟΙΣ, ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ , ΚΑΛΟ ΕΣΤΙΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΛΘΕΙΝ ΗΜΑΣ, ΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟΝ ΥΨΩΣΩΜΕΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΚΔΙΚΗΣΩΜΕΝ. ΤΟΤΕ ΔΕ ΠΑΝΤΕΣ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΕΡΟΥΣΙΝ ΑΥΤΩ, ΤΟ ΣΟΝ ΘΕΛΗΜΑ ΓΕΝΕΣΘΩ ΔΕΣΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ ΕΛΑΛΗΘΗ ΕΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΣΟΝ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΓΕΝΕΣΘΩ. ΤΟΤΕ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤ’ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΜΑΗΛΙΤΩΝ ΠΟΡΕΥΘΗΣΟΝΤΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΛΗΡΩΘΗΣΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ Ο ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΟΤΙ ΕΙΣ ΔΙΩΞΕΤΑΙ ΧΙΛΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΣΙ ΜΥΡΙΑΔΑΣ, ΕΩΣ ΔΕ ΤΩΝ ΩΡΑΙΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ ΑΠΕΚΛΙΣΕΝ, ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΘΕΝ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΡΕΙ ΤΟΤΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΜΑΗΛΙΤΑΙ ΑΝΑΡΡΩΣΙΝ ΟΥΚ ΕΧΩΣΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΥΝ ΚΑΙ ΟΥ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΡΑΚΙΝΟΙ, ΚΑΙ ΣΚΥΘΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΙΣΤΟΝ, ΟΙ ΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΣΙ ΤΩ ΧΡΙΣΤΩ…………….
Σε καθε κριση σε οποιο σημειο του κοσμου ολοι βιαζονται να βγαλουν συμπερασματα οτι αυτη ισως να ειναι και η απαρχη του Γ Παγκοσμιου .
Πρεπει να ειμαστε και οι ιδιοι ετοιμοι για ενα τετοιο μεγαλο γεγονος γιατι οπως ειπε και καποιος πριν ο Ιωαννης θα πολεμησει με στρατο και οχι μονος του.
ΑΦυπνισει και λογικη για να μπορεσουμε να εχουμε μια σωστη ροη των πραγματων αλλα και αυτογνωσια.
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
Τωρα μαλιστα!Μου κανατε τη ζωη περιβολι!!!Και ειμαι και 44 χρονων και δεν το βλεπω να τις βγαζω τις κακουχιες της Πινδου!!!
Ευχαριστώ παιδιά.
quote:
"ΕΠΕΣΕΝ, ΕΠΕΣΕΝ, Η ΒΑΒΥΛΩΝ Η ΜΕΓΑΛΗ !!!"Τωρα μαλιστα!Μου κανατε τη ζωη περιβολι!!!Και ειμαι και 44 χρονων και δεν το βλεπω να τις βγαζω τις κακουχιες της Πινδου!!!
Φιλε gogoras πρεπει να ειμαστε ετοιμοι και την ζωη μας να δωσουμε για τον Χριστο. Και να επιζησουμε εκεινα τα χρονια (που μαλλον ειναι κοντα) ποιο το νοημα? Δυσκολες εποχες που συμπαρασταση μας θα ειναι η προσευχη και η αγαπη στους κοντινους μας. ΟΙ κακουχιες θα ειναι τοσες πολλες που οι ζωντανοι θα θελανε να ειναι στην θεση αυτων που δεν αντεχουν και που φευγουν απο την ζωη.
Ας μην σκεφτομαστε σε πρωτη φαση εμας αλλα να κοιταξουμε να δεινουμε δυναμη και κουραγιο σε αυτους που δεν θα ειναι προετοιμασμενοι για τα ερχομενα.
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
ΣΤΙΤΣ, απ'ότι διάβασα μέσα στην προφητεία του Αγίου Ανδρέα, δεν λέει τίποτα για το χάραγμα.
Μήπως αυτό έρθει νωρίτερα από τον τελικό αντίχριστο;
Αυτός ο Αράν με τα 3,5 χρόνια, μου φαίνεται πολύ ύποπτος.
----------------------
Συγγνωμη,φιλε Ηφαιστε,αλλα δεν θεωρω τον εαυτο μου ικανο να δωσω δυναμη και κουραγιο στους αλλους.Και αν αυτοι δεν ειναι προετοιμασμενοι για τα ερχομενα,εμις ειμαστε;Δεν νομιζω οτι αποτελλω παραδειγμα προς μιμησιν οσο αφορα τη Θρησκεια μας.Και εγω για τα εγκοσμια τρεχω καθημερινα και κουραζομαι.
Και μια 2η απορια:γιτι στην Πινδο και οχι στο Μαιναλο ή στον Ταυγετο;Βουνα ειναι κι αυτα.