ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χριστιανισμός & Άνθρωπος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Χριστιανισμός & Άνθρωπος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ATLAS30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΦΩΤΙΟΣΜέλος
18/12/2002, 09:17:18
Άτλαντα σε παρακαλώ να μην προσωποποιείς πάλι τη συζήτηση.

Αν έχεις κάτι να πεις επι της Ουσίας, πες το.

Αλλιώς είναι κρίμα να γίνουμε και εδώ κομμάτια!

Με Αγάπη Φώτης

ATLASΜέλος
18/12/2002, 16:03:35
Φιλε Φωτιε

Αν θελεις να εισαι δικαιος, πρεπει να απευθυνθεις αλλου...

Αλλα παρ'ολα αυτα, απαντησε μου πανω στο "συμβολο της πιστεως"...

EoNΜέλος
19/12/2002, 09:53:38
Ζητάγατε επιχειρήματα και σας τα δίνω....και αντί να απαντήσετε αρχίζετε τα ψυχογραφήματα...
Γκεμπελάκια...
Επιτέλους βρήκαμε τα παιδιά για όλες τις δουλειές...κάνουν τα πάντα και συμφέρουν. Είναι μορφωμένα,ξέρουν τα πάντα,ψυχαναλύουν,ρίχνουν τα χαρτιά,λένε τον καφέ.... Εύγε ! Ο Σωκράτης θα ήταν πολύ περήφανος να σας είχε μαθητές....

EoNΜέλος
19/12/2002, 10:25:28
quote:
Ο ΦΩΤΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
4. Υπάρχει ένα «Πιστεύω εις ένα Θεό» που μπορεί να σε βοηθήσει για τον «ορισμό»
--------------------------------------------------------------------------------

"ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΘΕΟ, ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΠΟΙΗΤΗ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ, ΟΡΑΤΩΝ ΤΕ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ...

Ο ΘΕΟΣ ΕΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

Ο ΘΕΟΣ ΕΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ...

Ο ΘΕΟΣ ΕΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ...

Αυτές είναι ερωτήσεις και απορίες που κάνουν μαθητές γυμνασίου.... Ο καθένας πια γνωρίζει οτι χρόνος και χώρος υφίσταται στο διτό επίπεδο της ύλης και οτι και τα δύο αποτελούν μια "συμφωνία" του ανθρώπινου εγκεφάλου η οποία διέπεται απο τη γνωστή θεωρία της σχετικότητας.Ο Θεός δεν γνωρίζει χώρο και χρόνο όπως δεν γνωρίζει χώρο και χρόνο το πνεύμα γενικότερα.Ολοι οι Εσωτεριστές το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν είναι οτι τις διαστάσεις τις δημιούργησε ο Ανθρωπος κατα την πτώση του. Αν έχεις πρόβλημα και με αυτό τότε είσαι σε λάθος χώρο γιατι για αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν ιστορικά στοιχεία κια αποδίξεις. Είναι οι διδασκαλίες των πνευματικών Διδασκάλων που πέρασαν απο τον πλανήτη μας.
Συμβουλεύω εσένα φίλε Ατλα να αφήσεις τα φόρουμ και τα τοιαύτα και να πας να ανοίξεις κανα βιβλίο μπάς και ξεστραβωθείς. Δεν είναι δυνατόν να έχεις τέτοιες απορίες και να θές να σε πάρουμε στα σοβαρά....
Απο την άλλη βλέπω με τι ευκολία χαρακτήρισες εμένα ημιμαθή. Μου φένεται οτι έχεις χάσει το μέτρο.
Επίσης απο τη στιγμή που θές να περνιέσαι σαν υπερασπιστής του ελληνικού πνεύματος διόρθωσε λιγάκι την ορθογραφία σου γιατι μας έχεις βγάλει τα μάτια.

ATLASΜέλος
19/12/2002, 17:51:56
quote:

O EoN ΕΓΡΑΨΕ
....υφίσταται στο ***διτό***......κια ***αποδίξεις***....Μου ***φένεται***....

Επίσης απο τη στιγμή που θές να περνιέσαι σαν υπερασπιστής του ελληνικού πνεύματος διόρθωσε λιγάκι την ορθογραφία σου γιατι μας έχεις βγάλει τα μάτια.

Nα διορθωσω την ορθογραφια ΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ε ρε γλεντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Ανθρωπος αγραμματος, ξυλο απελεκητο"....

-------------------------------------------------------------------

Edited by - ATLAS on 20/12/2002 01:09:59

EoNΜέλος
20/12/2002, 09:05:57
quote:
"Ανθρωπος αγραμματος, ξυλο απελεκητο"

το βλέπω.... αλλά μην συνεχίζεις να το παίζεις "τρελλίτσα" γιατι τα στοιχεία είναι μερικά post πιο πάνω...ά και βάζε και κανα τόνο (όχι το ψάρι) τζάμπα είναι...

Ο άλλος ο Τιτάνας που χάθηκε? Μαθαίνει να λέει την γυάλινη σφαίρα ?

ATLASΜέλος
20/12/2002, 15:17:47

Aγαπητε όνε:

ΕοΝ->(shift+delete)=0

Σε εχω διαγραψει οριστικως...Bαρεθηκα να σπαω πλακα μαζι σου...

ΦΩΤΙΟΣΜέλος
20/12/2002, 16:31:33
Φίλε Άτλαντα

Προσπαθώ να είμαι δίκαιος. (δύσκολη και τρομακτική, μερικές φορές, Εξουσία )

Είναι αλήθεια ΕοΝ πως είσαι εριστικός προς συγκεκριμένους συνομιλητές, υποτιμώντας τους.
Είναι αλήθεια Άτλαντα πως και εσύ είσαι επιθετικός και όμοια εκδηλώνεις υποτίμηση.

Είναι αλήθεια πως και εγώ εκδηλώνομαι μερικές φορές υπεροπτικά.
Σας ζητώ Συγνώμη για αυτό!

Εδώ βρισκόμαστε όχι να αποδείξουμε αν είμαστε καλύτεροι από τους άλλους, αλλά για να Επικοινωνήσουμε!

Πιστεύω πως όλοι έχουμε «κάτι» να δώσουμε σε όλους. Ας το κάνουμε!
Ας το κάνουμε σαν Φίλοι. Ωφελημένοι θα βγούμε!
Σίγουρα δεν κατέχουμε την Αλήθεια, οπότε ας προβληματιστούμε για τις απόψεις μας.

Φίλε Άτλαντα, πες με ανόητο αλλά δεν κατανόησα το ερώτημά σου για το «Πιστεύω»!

Με Σεβασμό και Αγάπη.

ATLASΜέλος
20/12/2002, 16:41:02

Φιλε Φωτιε:

Δεν σε λεω αΝΟΗτο...Απλως εσυ μου εχεις απαντησει σε προηγουμενη μας συζητηση οτι:"Ναι πιστευω οτι ο θεος εχει δημιουργησει τον Χρονο"...

Επειδη σ'αυτο το θεμα (Χρονος και θεος), τα εχω πει ολα οσα μπορουσα να πω, δεν θα το συνεχισω...

Εσυ σαν ερευνητης της Α-ληθειας, θα πρεπει να το ερευνησεις...

"Δεν επιτρέπεται ο ΝΟΥΣ να γινει ΔΟΥΛΟΣ κανενος"
---------------------------------------------ΠΛΑΤΩΝ.----------------

22/12/2002, 21:58:12
Έον……..πεσ’ μου ειλικρινά.….
Με τη συμπεριφορά που έχεις απέναντι στους συνομιλητές σου, περιμένεις από κανένα να δεχτεί, ότι αυτά που λες για αγάπη κλπ. τα πιστεύεις κι’ όλας; Δεν αρκεί φίλε μου να διακυρήττεις κάτι.Πρέπει να το κάνεις και πράξη.
Φώτιε……..φώτισε μας.
Με την αγάπη που αναφέρεις εσύ ή με την αγάπη του Έον να πορεύομαι; Ποιά είναι η πιο…….χριστιανική;
Με τους άλλους κανένα πρόβλημα. Έτσι κι’ αλλοιώς δεν διδάσκουν αγάπη.
Ελεύθερος