ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

GEORGE D40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
GEORGE DΜέλος
31/10/2003, 03:17:21
ΦΙΛΤΑΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΧΟΥΝ

ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΗΣΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ

ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΛΕΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΡΙΕΥΟΥΜΕ,ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ Ε ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ

ΣΥΜΦΩΝΩ,ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΠΙΘΑ
,ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΗ

ΠΡΟΣΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΕΥΗΣΥΧΑΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Υ.Γ.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΔΕΧΕΣΕ
ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

cinderellaΜέλος
31/10/2003, 08:57:59
Γεια σας κ απο αυτο το τοπικ.
Βρηκα ενα μεγαλο αρθρο στο διαδικτιο που δινει πολλες απαντησεις. Δυστηχως δεν γινεται προφανως copy paste απο τη συγκεκριμενη σελιδα.
Οποιος εχει την υπομονη να το διαβασει ολο, θα βρει και απαντηση για το θεμα ΜΥΘΩΔΕΙΑ! (ειναι μεγαλο αλλα ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!!)

Ελπιζω να εχετε την υπομονη να το διαβασετε, γιατι πραγματικα ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ να μου πει καποιος τη γνωμη του σχετικα μ αυτο το "ΜΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ".

Σας παρακαλω ας το διαβασει καποιοςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανυπομονω!!!!!!

cinderellaΜέλος
31/10/2003, 09:00:03
Συγνωμη βρε παιδια, απο την ανυπομονησια μου να "στειλω" το μυνημα μου ξεχασα να γραψω το url:

http://lefterispaliginis.tripod.com/OLYMPIOS_EPIKOINWNIA/

περιμενω λοιπον.......

SiriasΝέο Μέλος
31/10/2003, 10:44:57
Μπήκα στη διευθυνση που υπόδειξες και ομολογώ ότι είναι άκρως ενδιαφέρον. Ωστοσο δεν κατάλαβα...........ποιός ρωτάει και ποιός υποτίθετε ότι απαντάει? Και γενικώς τι είναι αυτή η ιστοσελίδα?

eco90157Νέο Μέλος
31/10/2003, 14:49:17
MHPWS JEREI KANEIS POY MPORW NA BRW TO BIBLIO 'KOSMOSKAFOS STAGEIRO E'?

omegaΜέλος
31/10/2003, 15:07:15
Φίλε eco90157 θα σε παραπέμψω στο εξής topic Οργανων Οργανο στο οποίo εκτός απο το πώς θα βρείς το βιβλιο που ψάχνεις θα δείς και με τι περίπου πραγματεύεται.

beyondΜέλος
31/10/2003, 22:41:00
ΕΧΩ ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑΓΥΡΟΝ Ε,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΘΕΔΡΑ.ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙ Ε κ.λ.π.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.5ΜΒ

CyLightΜέλος
31/10/2003, 23:36:16
quote:

ΕΧΩ ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑΓΥΡΟΝ Ε,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΘΕΔΡΑ.ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙ Ε κ.λ.π.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.5ΜΒ

που να στειλω μηνυμα? εδω? στο ε-μαιλ σου? καπου αλλου? σε παρακαλω, ενδιαφερομαι παρα πολυ!!! το ε-μαιλ μου ειναι michael_fanou@hotmail.com .ευχαριστω, Μιχαλης.

AlastisΜέλος
01/11/2003, 00:14:08
alastis_g7@hotmail.com

...open minds are better minds!

fearΜέλος
01/11/2003, 01:41:44
Αν μπορείς στείλτω και σε εμένα themis13gr@yahoo.gr

Θαρσείν χρή ταχ΄ αύριον έσετ΄ άμεινον

WarfaceΜέλος
01/11/2003, 03:47:25
και μενα και μενα σε παρακαλώ
masterakos3_@hotmail.com

cinderellaΜέλος
01/11/2003, 05:19:27
beyonddddddd!!!!!!
Στειλε το και σε μενα plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

fairylandgr@yahoo.co.uk

beyondΜέλος
01/11/2003, 11:45:30
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ..ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ SITE ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΣΑ..
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ..
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ Ε,ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ..

CyLightΜέλος
02/11/2003, 02:59:41
quote:

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ..ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ SITE ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΣΑ..
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ..
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ Ε,ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ..

ok, θα περιμενω με ανυπομονησια.

beyondΜέλος
02/11/2003, 16:28:24
..ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ 1-2 ΜΕΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ !

AEGEWN VRIAREWΝέο Μέλος
02/11/2003, 20:22:47
CyLight στειλτο και σε μενα στο wetpanagiotis@hotmail.com

AEV

apollo_hellasΝέο Μέλος
02/11/2003, 23:49:59
Cylight στειλτο καισε εμενα σε παρακαλω.nikos_6@msn.com

apollo_hellasΝέο Μέλος
03/11/2003, 00:02:26
vre cinderella πως ανακάλυψες αυτό το κειμενο?ειναι τρομερά ενδιαφέρον

cinderellaΜέλος
03/11/2003, 00:42:27
Apollo_hellas το ανακαλυψα απλως ψαχνωντας στο νετ....
Και επειδη ακριβως ειναι πολυ ενδιαφερον θα ηθελα οποιοι το διαβασαν να κανουν σχολια να το συζητησουμε...σας παρακαλωωωωωω!!!!!!!
Πιστευω οτι οντως υπαρχουν ατομα που δεχονται μυνηματα...και καποια απο αυτα που λεει ισως αληθευουν αλλα πιστευετε οτι οντως μιλαει κυριολεκτικα η συμβολικα?
Γενικα ποια η γνωμη σας για ολα αυτα?
Εμαθα οτι παρομοια πραγματα γραφει στα βιβλια του ο Κυριος Καλογερακης ο οποιος ακουγεται οτι ηταν μπροστα σε πολλες στιγμες που λαμβανονταν τετοιου ειδους μηνηματα.
Εχει διαβασει κανεις καποιο βιβλιο του?
Γενικως...ποια η γνωμη σας?

cinderellaΜέλος
03/11/2003, 00:54:04
Διαβαστε βρε παιδια αυτο το κειμενο γιατι θα σκασω επιτελους!
Αλλωστε νομιζω οτι εχει να κανει μαυτο που θελουμε ολοι να μας στιλει η beyond. Γιατι δεν διαβαζετε κ αυτο να τα διασταυρωσουμε?