ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

GEORGE D40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
CyLightΜέλος
03/11/2003, 01:29:01
παιδια, ουτε εγω το εχω παρει ακομα!!! περιμενω οπως και εσεις!!!

CyLightΜέλος
03/11/2003, 01:29:40
παιδια, ουτε εγω το εχω παρει ακομα!!! περιμενω οπως και εσεις!!!

cinderellaΜέλος
03/11/2003, 03:22:22
cylight εννοω το κειμενο που βρισκεται στη σελιδα
http://lefterispaliginis.tripod.com/OLYMPIOS_EPIKOINWNIA
ας το διαβασει καποιος επιτελουςςςςςςςςςς plzzzzzzzz

steelspringΜέλος
03/11/2003, 05:08:08
Εδώ και πολύ καιρό έχω διαβάσει το κείμενο , καθώς και τα κείμενα του Καλογεράκη.
Το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον και είμαι διατεθειμένος να συζητήσω το θέμα.
Το κείμενο είναι αρκετά μεγάλο και η ιστοσελίδα δεν προσφέρει Copy/paste .
Παρόλα αυτά το κατέβασα με κάποιο τρόπο και το αναδημοσιεύω στο σάιτ
http://www.geocities.com/criszus3/e.html
Απο κει μπορεί όποιος θέλει μπορεί να το κατεβάσει και να το μελετήσει / επεξεργαστεί όπως θέλει.

beyondΜέλος
03/11/2003, 15:45:41
O BEYOND EINAI AΡΡΕΝ ..
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ,ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΤΟΜΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΟΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΗ-ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΡΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΗΨΕΙΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ,ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΤΡΟΠΟ ,ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΗΤΟ ΕΧΩ(ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΓΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ..),ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝ ΤΑ ΚΡΙΝΩ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΑΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ,ΜΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ Η ΜΙΑ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ?

alf_nikaiaΝέο Μέλος
03/11/2003, 18:51:42

quote:
21 Ιουλίου
2004,σύνοδος:Δίας,Σελήνη,Άρης,Κρόνος,Ερμής,Ήλιος,Αφροδίτη.Αποτέλεσμα:θα αφυπνιστούν όλοι όσοι έχουν ελληνικά γονίδια.Στην Ιταλία, στην Γαλλία (περιοχή Μασσαλίας) και τη χώρα των Βάσκων θα υπάρξουν μεγάλα προβλήματα.Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες,όταν δουν αυτήν την εξέλιξη,ιδίως απ’την Ελλάδα,δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.
15 Οκτωβρίου 2004,σύνοδος:Σελήνη,Ερμής,Ήλιος,Άρης,Δίας,Αφροδίτη,Κρόνος.

Δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί αυτή η ημερομινία αλλά η Βάσκοι ζήτησαν και επισίμως στην Ισπανική κυβέρνηση την απόσχησή τους και δημιουργία ανεξαρτητου κράτους πλέον (Αν και είναι ημιαυτόνομη). Η Ισπανία αρνήθηκε λέγοντας πως αν δεχτούν το ίδιο θα κάνουν και οι Καταλανοί. Μήπως είναι αυτό ενα όντως μεγάλο πρόβλημα για τους Ευρωπαίους πολιτικούς;

03/11/2003, 22:02:08
quote:
http://lefterispaliginis.tripod.com/OLYMPIOS_EPIKOINWNIA
ας το διαβασει καποιος επιτελουςςςςςςςςςς plzzzzzzzz

Καλέ πως κάνεις έτσι?
Το σάϊτ αυτό είναι γνωστό και έχει ξανασυζητηθεί.
Αφού έχεις τόσο αγωνία για τις απόψεις των άλλων ρίξε μια ματιά εδώ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=2&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=1629
Το θέμα αυτό αναλύεται στη σελίδα 2. Ελπίζω να βοήθησα...

"Τάδε έφη Avallon"
cinderellaΜέλος
04/11/2003, 07:45:11
Συγνωμη αγαπητε Beyond δεν ξερω γιατι ειχα την εντυπωση οτι εισαι κοπελα!
Avallon, ε οχι και πως κανω ετσι!! Παντου γυρω μας πλεον συζητουνται τα μυνηματα που λαμβανουν διαφοροι...οπου υπαρχει καπνος κατ εμε υπαρχει κ φωτια...Κοιτα γυρω σου ποσος κοσμος ξαφνικα αρχησε να ψαχνει τα αρχαια κειμενα!!
Στο κατω κατω αυτο το κειμενο ειναι μια νεα κοσμογονια...φυσικα και με ενδιαφερει η γνωμη των αλλων και εσενα προφανως μιας και εισαι εδω μεσα και διαβαζεισ γνωμες αλλων!
Το τοπικ που λες να διαβασω το εχω διαβασει ηδη αλλα εκει ασχοληθηκαμε με αλλο κειμενο, με ενα pdf που κυκλοφορησε της Ο.Ε.Α.

Beyond αμα καταφερεις και μαθεις καποιον τετοιο "περιεργο" τοπο και εγω μεσα ειμαι να το ερευνησουμε.

noeliaΝέο Μέλος
04/11/2003, 17:12:28
Παιδιά το θέλω κι εγώ το σημείωμα gadalf80@hotmail.com

Ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό...

Phantom IIΜέλος
04/11/2003, 18:36:58
Apo th stigmh poy anaferei "katalogo dynamewn" me "asterismous" o an8rwpos exei mesanyxta apo astronomia. H fainomenikh omadopoihsh astrwn apo th Gh, den exei kammia sxesh me tis apostaseis pou exei to ena me to allo... Pali kala pou den ebale kai wroskopio...! An ka8hsoume na to analysoume grammh pros grammh oi mparoufes ayxanontai...

Eleos!
Ligh sobarothta re paidia de blaptei...!

white cloundsΝέο Μέλος
18/07/2004, 15:28:55
Γεια σας. Είμαι ένα νέο μέλος του forum και θα ήθελα την άποψη σας για κάποια θέματα. Είμαι βλέπετε γεμάτη απορίες. Πέρυσι το καλοκαίρι επισκέφθηκα την Μήλο και την Κίμωλο. Στην Μήλο στην θέση θειωρυχεία υπάρχει το παλιό ορυχείο του Θείου. Αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση είναι το ότι όλα είναι παρατημένα σαν οι ιδιοκτήτες να έφυγαν τρέχοντας. Για να καταλάβετε ψάχνοντας μέσα στα παλιά κτήρια βρήκα εκατοντάδες σακουλάκια με μεταλλεύματα, καταστάσεις προσωπικού και διάφορα άλλα χαρτιά λογιστικού ενδιαφέροντος που δεν πιστεύω ότι μια εταιρεία αφήνει έτσι στην τύχη. Στην αρχή λένε όταν έκλεισε το μεταλλείο υπήρχε ένας φύλακας ( που φύλαγε τι ; ) αλλά μετά σταμάτησε και αυτός. Όλο το βουνό σε αυτήν την περιοχή έχει αμέτρητα τούνελ και εισόδους σε τελείως άσχετα σημεία με το ορυχείο. Έχει ακούσει κανείς τίποτα; Στην Κίμωλο στα Ελληνικά υπάρχει αρχαίο νεκροταφείο και μια βυθισμένη πόλη. Οι τάφοι φαίνονται καθαρά καθώς είναι χαραγμένοι στον βράχο. Ο χώρος εκεί μια μοναδική ενέργεια. Πολύ κοντά υπάρχει μια σπηλιά με σφραγισμένη είσοδο. Αργότερα έμαθα πως μέσα της υπήρχαν τάφοι συλημένοι βέβαια ( δυστυχώς) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν σφραγισμένη. Ότι ήταν να πάρουν από μέσα, θα το είχαν ήδη πάρει. Και τέλος θα ήθελα την άποψη σας για την σπηλιά του Πειραιά στα Βοτσαλάκια που λέγεται ότι είναι και καταφύγιο. Με μια πρόχειρη ματιά από έξω καταλαβαίνει κανείς ότι η σπηλιά είναι αρχαία και φαίνεται μέχρι και σκεπασμένο πηγάδι. Δυστυχώς όμως επειδή η είσοδος έχει γίνει στέκι ναρκομανών και επειδή δεν ήξερα που μπορεί να οδηγεί και φοβήθηκα μήπως χαθώ δεν μπήκα. Σας ζητώ συγνώμη για τα πολλά θέματα που έθεσα και για την τυχόν κούραση που σας προκάλεσα. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

ΠετροςΜέλος
18/07/2004, 22:59:48
Αγαπητή φίλη,

Καλώς ήλθες στην μεγάλη παρέα του esoterica.Εύχομαι καλή συμμετοχή και
εποικοδομητικές συζητήσεις.
Όσο για το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι,το μόνο που θα μπορούσα αβίαστα
να απαντήσω είναι ότι ΚΑΙ στην συγκεκριμένη περίπτωση παρατηρούμε έναν
ακόμα μαρασμό της ιδιωτικής δραστηριότητας που για τους "γνωστούς"
λόγους, κυρίως, αθέμιτου ανταγωνισμού δεν μπορεί πλέον "να τα βγάλει
πέρα".(Ας είναι καλά η Ε.Ε).
Στην Μήλο έχω διασυνδέσεις από όπου θα μπορούσαμε να μάθουμε "από πρώ-
το χέρι" περισσότερα πράγματα.
Όσο για τις αρχαίες (;) ταφικές κατασκευές κλπ ,τι να πώ; Είναι γνω-
στή η θέση της Αρχαιολογικής Εταιρείας.Ο,τι,κατά την γνώμη της,είναι
χαμηλού ενδιαφέροντος,καταστρέφεται,αφήνεται στην τύχη του ή σφραγίζε-
ται για προστασία του κοινού.Άσε καλύτερα μη συζητάμε τέτοια θέματα,
γνωρίζω αρκετές τέτοιες περιπτώσεις.

Φιλικότατα
Πέτρος

rosiemarΝέο Μέλος
29/09/2003, 22:39:51
.....νους υγιής εν σώματι υγιή; Συγκεκριμένα;;;; Βαρέθηκα να ακούω για "τους αρχαίους" Μπορεί το θέμα να μην προσφέρεται για συζήτηση, αλλά μπροστά στην ισοπέδωση "των αρχαίων", τι είναι μια άτοπη ερώτηση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

TyaneasΜέλος
30/09/2003, 01:18:05
Βαρεθηκες να ακους για τους αρχαιους και εχεις γραψει μολις ενα μυνημα?

Βρες κατι με το οποιο δεν ασχοληθηκανε οι αρχαιοι και τοτε θα ασχοληθουμε με τους νεωτερους!

"Πιστευω μοναχα οτι παρουσιαζετε με τροπο πειστικο στην σκεψη μου"

WolffacedΜέλος
30/09/2003, 10:55:02
Tyanea η rosiermar εννοούσε πως δεν θέλει να ακούει για τους <<αρχαίους>> με τον γενικό αυτό όρο, αλλά θέλει να ασχοληθεί με συγκεκριμένα ονόματα.

theklatsΜέλος
30/09/2003, 11:17:48
Οι άνθρωποι γεννιόμαστε για να ζούμε υγιείς και ευτυχισμένοι αν ζούμε κατά φύσει και όχι παρά φύσει. Η όποια λοιπόν δυστυχία μας είναι τεχνική και όχι εκ θεού όπως εκ του πονηρού διδάσκουν οι κοσμοπολιτικές θρησκείες ή αποκρύπτουν οι γιατροί. Πρέπει να ζούμε αρμονικά και σύμφωνα με τους φυσικούς και ηθικούς νόμους της ζωής, ήτοι να ικανοποιούμε σωστά τις σωματικές και ψυχικές μας ανάγκες. Το σώμα μας είναι ο ναός του πνεύματος, και το πνεύμα είναι μέρος της θεϊκής πεμπτουσίας. Οι πρόγονοι μας έλεγον «Νους υγιής εν σώματι υγιή»

THEKLATS

rosiemarΝέο Μέλος
10/10/2003, 11:57:55
Μάλλον θα μείνει αγνωστος στην ιστορια ο σοφός αυτός ανθρωπος! κρίμα γιατι αυτή η φράση παραέχει φορεθεί με τους ολυμπιακούς1....

beyondΜέλος
10/10/2003, 12:14:52
ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ?
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥΣ,ΓΥΜΝΑ Η ΗΜΙΓΥΜΝΑ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΞΩ ..ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ 2 ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ ..
ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΑΝ ΜΙΑΣΜΑ..

Edited by - beyond on 10/10/2003 12:15:37

hel-linΜέλος
10/10/2003, 13:43:27
Οπως φραφει και ο Θουκυδιδης στο εργο του
Περικλεους επιταφιος,
"φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελιας και φιλσοφουμεν ανευ μαλακιας'
Μεταφραση;
Αγαπουμε το ωραιο με απλοτητα και φιλοσοφουμε χωρις μαλθακοτητα..

Τι πιο ωραιο,πιο μεγαλο,πιο πληρες....

-ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ-

rosiemarΝέο Μέλος
17/10/2003, 10:14:09
Φυσικά και έχει για μένα!

ο hel-lin (η μήπως hell-in!) γιατι μιλάει για τον θοθκιδιδη; και δεν αναφέρει την φράση έτσι απλά; beyond, don't get me started με τον χριστιανισμό! αρκετά ακούμε αυτές τις μέρες από την αγία εκκλησσια και τους ιεράρχες της! Κανονικά θα έπρεπε και ο λαός με κάποιο σύστημα να αφορίζει τους ¨οδηγούς του ποιμνίου¨. αλλα ένα εκατομμύριο από εμάς πήγαμε και ψηφίσαμε για τις ταυτότητες και για να βγαίνουν τα ιερά και όσια μας στην φόρα!

Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι τι μίασμα έχει καταντήση η ανθρωπότητα για αυτόν τον πλανήτη. Πρέπει να εξαληφθούμε ως είδος και να αφήσουμε τη μητέρα φυση να ανασάνει επιτέλους. Ενα λάθος έκανε και το πληρώνει τόσο ακριβά!......