- CALL TO TOTAL FREEDOM RIGHT NOW - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
DSM, ό,τι κι αν έχουν πει οι Πύρινος, xristosxatz τούς βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τούτον εδώ;;
Όχι. Θεωρώ ωστόσο, πως αποτελούν σημαντικούς παράγοντες της παθογένειας.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ.
05/03/2016
Όπως και να΄χει πάντως ρωτάω τους διαχειριστές διότι θα ήθελα να ξέρω εάν ειδοποιήθηκε ο Χρίστος Ανδρεαδάκης ή εάν απλώς διαγράφηκε.
Ok, έχεις δίκιο.
Να σε ρωτήσω, αν υποθέσουμε ότι μπαίνεις σε ένα φόρουμ και σε διαγράφουν συνεχώς,
εσύ πως το εκλαμβάνεις; ως θαυμασμό;
Δε νομίζεις οτι πολυ ασχοληθήκαμε με τα troll;
Προσωπικά δεν μπαίνω σε διαδικασία διαλόγου με τέτοιους τύπους.
Aitherovamon, υπάρχει διαφορά μεταξύ του να διαγράφηκε (για πολλοστή φορά) και τού να ενημερώθηκε επίσημα από τους ιδιοκτήτες του φόρουμ. Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον. Ο ίδιος το δήλωσε ξεκάθαρα ότι "εάν μού ζητηθεί, μόνο τότε θα φύγω".

Εγώ πάντως θέλω να πω, πως μόνο και μόνο για να παρατηρήσεις τι ακριβώς συμβαίνει στα αλήθεια, δηλαδή τι είδους κοινωνικό φαινόμενο αποτελούν όλοι αυτοί οι ταλαίπωροι τύποι, μιας απεικόνισης της πραγματικής ζωής στον μικρόκοσμο του ίντερνετ, ίσως αξίζει να ασχοληθείς λίγο. Αρκεί να μη σου γίνει συνήθεια φυσικά και καταλήξεις σαν κι αυτούς ![]()
Edited by - Heretic on 06/03/2016 02:12:04
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ.
06/03/2016
βρισκομασταν στο λιγο πριν τους Αγιους Παντες οταν ξαφνικα τους λεω τι ειναι αυτο ρε παιδια εκει πανω αριστερα?
μεσα στο πουθενα πανω απο τη θαλασσα εμφανιστικαν σαν να αναψαν 3 σφαιρες σε μεγεθους μπαλας ποδοσφαιρου με την πρωτη να εχει πολυ εντονο πρασινο - λαχανι χρωμα,τι δευτερη κολητα σχεδον διπλα της με εντονο γαλαζιο χρωμα σαν αυτο τις φλογας και την τριτη λιγο πιο πισω οχι ομως πολυ μακρια με κοκκινο χρωμα οχι τοσο εντονο οσο οι αλλες 2
ολα μαζι απο την οπτικη γωνια που τα βλεπαμε
(ο δρομος ηταν περιπου στα 100 m ψηλα απο την επιφανεια της θαλασσας και αυτα που ειδαμε τα υπολογισα περιπου καμια 200 αρια μετρα πιο πανω απο εμας και αριστερα μας μεταξυ στερεας ελλαδας και πελοπονησσου περιπου 500 ισως και λιγο παραπανω μετρα απο εμας)
ειχαν απο πισω τους ενα λευκο ομιχλωδες αν μπορω να το πω ετσι φως που στο διαρκεια των 10 sec περιπου που τα ειδαμε αρχισε να τα περιβαλει
στη διαρκεια της επαφης μας με αυτο-α? και λογο τις μικρης ταχυτητας που πηγαιναμε σταματησα σχεδον αμεσως το ιχ μου δεξια πεταχτηκαμε εξω και συνηδιτοποιησαμε οτι αυτα που βλεπαμε ηταν ακινητα
ετσι λοιπον οπως τα ειδαμε ξαφνικα για αυτα τα 10 sec περιπου
το ιδιο χαφνικα εξαφανιστηκαν σε κλασματα του δευτερολεπτου σαν να εσβησαν αποτομα
στο σημειο εκεινο καθησαμε για περιπου 15 λεπτα μπας και ξαναδουμε κατι αλλα τιποτα δυστηχως δε φανηκε
Υχος μηχανης η οτιδηποτε αλλο που ισως δηλωνε παρουσια αεροπλανου η ελικοπτερου (τετοια ωρα ομως δεν πετουν)δεν ακουσαμε
υχο απο αλλο μηχανοκινητο οχημα
και επισεις δεν ηταν πυροτεχνηματα η βεγγαλικα απο τυχον σκαφος που ισως βρισκοταν σε κινδυνο ειχε ενα πολι ελαφρυ αερακι αλλα οχι τοσο που να δημιουργει προβλημα στη ναυσιπλοια
ειναι η πρωτη φορα που ειλικρινα δεν μπορω να πω τι ειναι αυτο που ειδαμε
εχει τυχει 3 φορες να δω Α.Τ.Ι.Α. στη ζωη μου και μια εξ αυτων το ειχε αναφερει και η εφημεριδα την περιοδο 81-82
αυτο ομως ηταν κατι αλλο δεν ξερω ομως τι!!!
δεν μπορω να πω οτι ειδα UFO με την εννοια που ολοι γνωριζουμε
μηπως ομως ειδε κατι καποιος φιλος απο απεναντι?
δηλαδι απο αιγιο ακρατα δερβενι γιατι καποιοι απο εδω μεσα νομιζω μενουν σε εκεινα τα μερη
μηπως εχει δει η ακουσει καποιος φιλος - φιλη κατι αναλογο κατι παρομοιο???
μπορει να βοηθησει???
καθε εμποδιο για καλο
ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΧΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ Ε ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.
ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΙΓΙΟ.
ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
ΥΣΤΕΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ.ΕΤΣΙ?
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ?
ΦΙΛΙΚΑ

ιχθιοτροφεια εκει δεν εχει τα πιο κοντινα ειναι περιπου 5-6χλμ μακρια και κρυμενα μεσα σε κολπους
η γεφυρα του ριου δεν φαινετε καν απο την περιοχη αυτη αλλα και το σημειο που τα ειδαμε ειναι εντελος αντιθετα απο το ριο
καθε εμποδιο για καλο
καθε εμποδιο για καλο
Προσωπικά ποτέ δεν έχω δει το παραμικρό στην «αντίπερα όχθη»
(εκτός από το φαινόμενο με τις κινούμενες χρωματιστές «σφαίρες» πριν 6-7 χρόνια , που διέσχισαν τον κορινθιακό , και έγιναν μάρτυρες εκατοντάδες άνθρωποι ,που εκείνη τη στιγμή ήταν στης παραλιακές ταβέρνες )
Τώρα όσον αφορά τη περιοχή που αναφέρθηκες έχω να αναφέρω κάτι που ίσως να δώσει τροφή
και για περαιτέρω ερευνά από φίλους της περιοχής
Πριν από χρόνια , το ’92 αν δεν κάνω λάθος
(εργαζόμουν σε Ρ/Σ)
ένας δημοσιογράφος μου ανέφερε ένα περιστατικό με έναν «τρελό» όπως τον χαρακτήρισε
που επέμενε (και ήθελε βήμα από το ραδιόφωνο) για να πει στον κόσμο ότι έχει «ανακαλύψει» στον υποθαλάσσιο χώρο τις περιοχής που αναφέρεσαι , ένα «εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας»
(χρησιμοποιώ την ορολογία όπως ακριβός την άκουσα) που σύμφωνα με τον οποίον είναι από έναν παλιότερο χαμένο πολιτισμό που άκμασε στη γη ΄η τέλος πάντων κάτι όχι συμβατικό με τον δικό μας πολιτισμό …. Και όπως υποστήριζε «δουλεύει ακόμα»
Είχα δει ένα σχέδιο που είχε πρόχειρα σχεδιάσει και είχε δώσει στον δημοσιογράφο (που φυσικά δεν έδωσε σημασία και το πέταξε) ,
αυτό είχε μερικές τεράστιες ράβδους 5 ή 6 δεν θυμάμαι καλά σε κυκλικό σχήμα ….
Αυτά για την περιοχή ,
μπορεί να μην έχει καμία σχέση με το δικό σου περιστατικό , αλλά στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν κάνει πολλές φορές την εμφάνιση τους «λάμψεις» ….
« Κι όμως ... γυρίζει. »
Edited by - andreas aigio on 14/03/2004 01:33:00