ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- CALL TO TOTAL FREEDOM RIGHT NOW - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- CALL TO TOTAL FREEDOM RIGHT NOW - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

kost61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
American_UFOΝέο Μέλος
19/03/2004, 02:44:09
Από το μικρό χρόνικό διάστημα που έχω ψάξει το θέμα ΑΤΙΑ πιστεύω πως 1000% υπάρχουν αλλά δεν νομίζω πως έχουν να κάνουν με εξωγήινους πολιτισμούς κτλ. Είναι γνωστό πως ο καλύτερος τρόπος να αποκρύψεις μια αλήθεια είναι να την βάλεις ανάμεσα απο 2 κραυγαλέα ψέυδη! Στην προκειμένη περίπτωση πιστεύω πως τα ψέματα αυτα είναι απελπιστικά πολλά. Γι'αυτό συνιστώ σε κάθε έναν που ασχολείται με ΑΤΙΑ κτλ κτλ να είναι υπερβολικά επιφυλακτικος.
Νομιζω το username που χρησιμοποιώ τα λέει όλα οσον αφορά αυτα που πιστεύω. Στην δεκαετία του '60 ένα στελθ ήταν UFO!!!! Απο την άλλη όμως θα μπορούσε κάποιος να πει.... ok ομως τα UFOs που έχουμε δεί σε βιβλία ή ζωγραφιές σε κάθε αρχαίο πολιτισμό πως εξηγείται? Αυτα σίγουρα δεν ήταν τεχνολογικά επιτεύγματα των Αμερικανών ή των όποιων τεχνολογικά ανεπτυγμένων χωρων. Ελπιζω να μην σας κούρασα και να μην ξέφυγα πολύ off topic!

ΛεωνιδαςΝέο Μέλος
19/03/2004, 03:02:50
Πολυ σωστος αλλα κοιτα σε ενα απειρο συμπαν υπαρχουν απειρες πιθανοτητες για αλλες μορφες ζωης η πιο εξελιγμενες απο μας η μη!

αυτα φαινονται λογικα ως εδω σωστα αλλα υπαρχουν σιγουρα και τα γηινα μυστικα πειραματα οπως αυτο που ειπες!!! αλλα μην παρουμε μεγαλες αποστασεις σκεψεις γιατι θα φτασουμε ως το HOLYWOOD που ολο το μελλον ειναι εκει! καταλαβες νομιζω!!! κινιτα,οπλα,τεχνολογια.

Ξερεις για τους GREYS εχεις ακουστα?

19/03/2004, 03:08:13
Οι GREYS παιδιά είναι γκρίζοι! Το ξέρατε αυτό;;;

prometheasΜέλος
19/03/2004, 12:58:38
quote:

Από το μικρό χρόνικό διάστημα που έχω ψάξει το θέμα ΑΤΙΑ πιστεύω πως 1000% υπάρχουν αλλά δεν νομίζω πως έχουν να κάνουν με εξωγήινους πολιτισμούς κτλ. Είναι γνωστό πως ο καλύτερος τρόπος να αποκρύψεις μια αλήθεια είναι να την βάλεις ανάμεσα απο 2 κραυγαλέα ψέυδη! Στην προκειμένη περίπτωση πιστεύω πως τα ψέματα αυτα είναι απελπιστικά πολλά. Γι'αυτό συνιστώ σε κάθε έναν που ασχολείται με ΑΤΙΑ κτλ κτλ να είναι υπερβολικά επιφυλακτικος.
Νομιζω το username που χρησιμοποιώ τα λέει όλα οσον αφορά αυτα που πιστεύω. Στην δεκαετία του '60 ένα στελθ ήταν UFO!!!! Απο την άλλη όμως θα μπορούσε κάποιος να πει.... ok ομως τα UFOs που έχουμε δεί σε βιβλία ή ζωγραφιές σε κάθε αρχαίο πολιτισμό πως εξηγείται? Αυτα σίγουρα δεν ήταν τεχνολογικά επιτεύγματα των Αμερικανών ή των όποιων τεχνολογικά ανεπτυγμένων χωρων. Ελπιζω να μην σας κούρασα και να μην ξέφυγα πολύ off topic!

Δεν μας κουρασες. Και εγω συμφωνώ μαζί σου οτι (σήμερα) τα περισσότερα UFO που βλέπουμε ειναι Αμερικανικής κατασκευής και προελεύσεως (sic..). Για να μπορέσουν ομως να τα κατασκευάσουν οι φίλοι μας (καλά μη βαράτε..) οι Αμερικάνοι χρειάστηκαν να μελετήσουν για πολλά χρόνια εξωγήινα σκάφη που έπεσαν στην κατοχή τους με την τεχνολογία του reverse engineering και με πολλά πολλά δις δολάρια από black projects του Πενταγώνου.

Μη με ρωτάτε που το ξέρω, εαν θελετε το πιστεύετε
Επαναλαμβάνω οτι δεν ειμαι πράκτορας (Ελληνικής υπηρεσίας...)

ΛεωνιδαςΝέο Μέλος
19/03/2004, 14:46:48
quote:

quote:

Δεν μας κουρασες. Και εγω συμφωνώ μαζί σου οτι (σήμερα) τα περισσότερα UFO που βλέπουμε ειναι Αμερικανικής κατασκευής και προελεύσεως (sic..). Για να μπορέσουν ομως να τα κατασκευάσουν οι φίλοι μας (καλά μη βαράτε..) οι Αμερικάνοι χρειάστηκαν να μελετήσουν για πολλά χρόνια εξωγήινα σκάφη που έπεσαν στην κατοχή τους με την τεχνολογία του reverse engineering και με πολλά πολλά δις δολάρια από black projects του Πενταγώνου.

Μη με ρωτάτε που το ξέρω, εαν θελετε το πιστεύετε
Επαναλαμβάνω οτι δεν ειμαι πράκτορας (Ελληνικής υπηρεσίας...)

Οπως και να χει καταληγουμε στο οτι τα α.τ.ι.α αληθευουν αλλο αν εμεις οι ανθρωποι κανουμε αντιγραφες!!!

Αλλα πηγαινε λιγο πισω στην ιστορια και δες την αποστολη των αμερικανων στο φεγγαρι!! και θα μαθεις ολη την ιστορια για τους εξωγηινους οπως εχει!!!

ΛεωνιδαςΝέο Μέλος
19/03/2004, 21:26:01
Παιδια ξερει κανεις καποια site που να εχουν video με εξωγηινους ιπταμενους δισκους κλπ?

THANKS!!!!!!

prometheasΜέλος
22/03/2004, 09:20:12
quote:

Αλλα πηγαινε λιγο πισω στην ιστορια και δες την αποστολη των αμερικανων στο φεγγαρι!! και θα μαθεις ολη την ιστορια για τους εξωγηινους οπως εχει!!!

Φιλε μου να εισαι σίγουρος οτι την ιστορία των εξωγήινων την ξέρω πολύ καλά!!

American_UFOΝέο Μέλος
22/03/2004, 13:16:46
Φίλε prometheas θα είχε αρκετό ενδιαφέρον να μας αναπτύξεις έστω και σε αδρές γραμμές την ιστορία των εξωγήινων και των UFO που κατά την γνώμη σου είναι σωστή. Έχω λίγο κερό που προσπαθώ να βρώ κάποιες απαντήσεις που θα ανταποκρίνονται έστω και στοιχειωδώς στην λογική και δυστυχώς βρέθηκα σε ένα χάος απο πληροφορίες.... Τα μόνα που είναι σίγουρα είναι δύο:
-Η UFOλογία είναι εμπορικά πολύ κερδοφόρος
-Υπάρχουν UFO (με παρεξηγημένη την έννοια Undefine Flying Object)
Δεν υπάρχει ούτε μια στο 1.000.000 να υπάρχουν πολλές χιλιάδες(η και εκατομύρια) ανθρώπων που να έχουν δει ΑΤΙΑ και να είναι όλοι τρελλοί.

prometheasΜέλος
22/03/2004, 14:22:06
quote:

Φίλε prometheas θα είχε αρκετό ενδιαφέρον να μας αναπτύξεις έστω και σε αδρές γραμμές την ιστορία των εξωγήινων και των UFO που κατά την γνώμη σου είναι σωστή. Έχω λίγο κερό που προσπαθώ να βρώ κάποιες απαντήσεις που θα ανταποκρίνονται έστω και στοιχειωδώς στην λογική και δυστυχώς βρέθηκα σε ένα χάος απο πληροφορίες.... Τα μόνα που είναι σίγουρα είναι δύο:
-Η UFOλογία είναι εμπορικά πολύ κερδοφόρος
-Υπάρχουν UFO (με παρεξηγημένη την έννοια Undefine Flying Object)
Δεν υπάρχει ούτε μια στο 1.000.000 να υπάρχουν πολλές χιλιάδες(η και εκατομύρια) ανθρώπων που να έχουν δει ΑΤΙΑ και να είναι όλοι τρελλοί.

Σε ολα τα θεματα υπάρχουν επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δίψα για γνώση και για το άγνωστο, με σκοπό το κέρδος..

Επι της ουσιας μπορώ να σου πώ με απόλυτη βεβαιότητα τα εξης

Η γενιά μας θα δει με τα μάτια της το μεγαλείο της πανσπερμιας ζωής που κατακλύζει το Συμπαν. Κανεις δεν θα μπορεί να καλύψει και να κρύψει την αλήθεια πλέον

Οταν ερθει η στιγμή (στα επόμενα 20 χρόνια) ο κοσμος θα αλλαξει δραστικά. Τιποτα δεν θα ειναι ιδιο πλέον. Η "μετάβαση" έχει ήδη αρχισει με ενα επιλεγμένο δειγμα ανθρώπων ανα τον κοσμο που ξερουν την αλήθεια και δουλεύουν για αυτήν ταπεινα και προσηλωμένα, χωρις να γράφουν βιβλια, χωρις να εμφανίζονται σε show και χωρις να κερδιζουν χρήματα απο αυτό. Εκεινο που έχουν κερδίσει ειναι οτι ΗΔΗ ειναι μαρτυρες και γνώστες της ΑΛΗΘΕΙΑΣ

prometheasΜέλος
22/03/2004, 14:29:42
quote:

Φίλε prometheas θα είχε αρκετό ενδιαφέρον να μας αναπτύξεις έστω και σε αδρές γραμμές την ιστορία των εξωγήινων και των UFO που κατά την γνώμη σου είναι σωστή.....................................................................................................................

Στο φορουμ αυτό συμμετέχω πλέον μονο σε συζητήσεις που σχετίζονται με θεματα εξωγήινης ζωής & ευφυίας. Η αποψή μου - και οχι μονο - αποτυπώνεται καθαρά σε αυτά, αρκεί να μπορείς να "διαβάζεις αναμεσα στις γραμμές" κατι που πιστεύω οτι τα περισσότερα μελη του Esoterica μπορούν να δούν. Αργά αλλά μεθοδικά το κουβάρι θα ξετυλιχθεί

Slow moves

American_UFOΝέο Μέλος
22/03/2004, 23:25:01
Έκανα μια φιλότιμη προσπάθεια να διαβάσω θέματα σχετικά με το αντικείμενο που σηζητάμε στο esoterica. Ελπιζω κάποια στιγμή να μπορέσω να το κάνω περισσότερο ολοκληρωμένα.
Έχω κάποια μεγάλα κενά στο πάζλ που προσπαθώ να φτιάξω στο μυαλό μου:
1) Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες που έχουν βρεί θραύσματα απο ΑΤΙΑ. ¨Εχουν αξιοποιηθεί επαρκώς τα όσα βρέθηκαν?
2) Γιατί δεν έχουν πεί την αλήθεια μέχρι τώρα? Τι περιμένουν? Πως θέλουν να παρουσιάσουν τα όσα σχετίζονται με Aliens και UFOs?
3) Πώς κατάφεραν να σταματήσουν την επιστημονική έρευνα απο τα χωράφια της αντιβαρύτητας? Ο Τέσλα έκανε την αρχή.... μετά τί έγινε? Οι λόγοι για αυτό είναι παραπάνω απο εμφανείς(οικονομικοί κυρίως).
4) Τα black projects και οι περίεργες areas γιατί μένουν στο σκοτάδι?
5)Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν επαφή με εξωγήινους? Απο που προέρχονται οι εξωγήινοι? (Αρη?) Απο άλλο ηλιακό σύστημα χλωμό το βλέπω....
και άλλα πολλα...

paraskevasΝέο Μέλος
23/03/2004, 02:46:27
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΣΓΟΥΕΛ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΒΡΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΓΡΑΦΕ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΕΦΘΥΕΡΙΑ

FlorΝέο Μέλος
23/03/2004, 15:57:51
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση .. επειδή τυχαίνει να πηγαίνω πολύ συχνά στο Αίγιο και να κάθομαι (το καλοκαίρι συνήθως) με τη μητέρα μου στο λιμάνι να ψαρεύουμε ... μια φορά καθήσαμε μέχρι τις 5 το πρωί ... είναι πολύ ωραία και ήρεμα...
Ξέρετε πόσες ψαρόβαρκες με 3 φώτα (κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, ή και μπλέ) και με προβολείς οι οποίοι εκεί που τα βλέπεις εξαφανίζονται ??? ειδικά όταν δεν υπάρχει φεγγάρι , βλέπεις κάτι φώτα να μετακινούνται ή να ανάβουν ξαφνικά στο πουθενά μέσα στη θάλασσα και ξαφνικά να εξαφανίζονται .. εγώ που έχω ρωτήσει μου έχουν πει πως είναι τρόπος ψαρέματος στην περιοχή.Τώρα για κάτι άλλο... δεν ξέρω

DarkbreathD.F.Νέο Μέλος
23/03/2004, 16:44:59
Ρε παιδια ας μην τρελενομαστε. Δε λεω υπαρχουν πολλα ηλιακα συστηματα εκτος απο το δικο μας, το συμπαν ειναι απεραντο και 100% υπαρχουν και αλλου μορφες ζωης αλλα οι πιθανοτητες να ερθου καταδω ειναι απειροελαχιστες εως και αδυνατες. πρωτον, γιατι τα ηλιακα συστηματα απεχουν εκατομυρια ετη φωτος απο το δικο μας και για να ερθουν εδω χρειαζονται χιλιαδες χρονια. Η μονη μορφη εξογηινης ζωης που μπορει να ερθει εδω δεν θα χρησιμοποιει συμβατικα σωματα και επομενως δεν θα χρησιμοποιει και διαστημοπλοια. οποτε αυτο που μαλλον ειδες ηταν καποια φωτα και λιγο η κουραση λιγο το σκοταδι τα μετετρεψαν σε πρασινα ανθρωπακια.

American_UFOΝέο Μέλος
23/03/2004, 18:33:37
Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι...

American_UFOΝέο Μέλος
23/03/2004, 19:47:08
Για να δούμε τί λένε και τα παλιά έγγραφα του FBI που τα δημοσιεύει μετά απο τόσα χρόνια:
http://foia.fbi.gov/tesla.htm (Nicola Tesla)
http://foia.fbi.gov/ufo.htm (Unidentified Flying Objects)
http://foia.fbi.gov/roswell.htm (Roswell Crashdown)
είναι σε μορφή PDF και θέλουν πολύ χρόνο για μελέτη! :)

prometheasΜέλος
23/03/2004, 19:56:21
quote:

Έκανα μια φιλότιμη προσπάθεια να διαβάσω θέματα σχετικά με το αντικείμενο που σηζητάμε στο esoterica. Ελπιζω κάποια στιγμή να μπορέσω να το κάνω περισσότερο ολοκληρωμένα.
Έχω κάποια μεγάλα κενά στο πάζλ που προσπαθώ να φτιάξω στο μυαλό μου:
1) Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες που έχουν βρεί θραύσματα απο ΑΤΙΑ. ¨Εχουν αξιοποιηθεί επαρκώς τα όσα βρέθηκαν?
2) Γιατί δεν έχουν πεί την αλήθεια μέχρι τώρα? Τι περιμένουν? Πως θέλουν να παρουσιάσουν τα όσα σχετίζονται με Aliens και UFOs?
3) Πώς κατάφεραν να σταματήσουν την επιστημονική έρευνα απο τα χωράφια της αντιβαρύτητας? Ο Τέσλα έκανε την αρχή.... μετά τί έγινε? Οι λόγοι για αυτό είναι παραπάνω απο εμφανείς(οικονομικοί κυρίως).
4) Τα black projects και οι περίεργες areas γιατί μένουν στο σκοτάδι?
5)Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν επαφή με εξωγήινους? Απο που προέρχονται οι εξωγήινοι? (Αρη?) Απο άλλο ηλιακό σύστημα χλωμό το βλέπω....
και άλλα πολλα...

1) Οχι
2) Σε μελλοντικο θεμα θα αναφερθω εκτενως
3) Η επιστημονικη ερευνα δεν εχει σταματήσει, η αντιβαρύτητα έχει τιθασευτεί, αλλά το παθος για δυναμη και γεωπολιτική ισχύ ειναι πολύ ισχυρό
4) Δεν ειναι και πολύ δυσκολο, υπάρχουν τα μέσα. Σκεψου τι εγινε με το Manhattan Project (κατασκευή της πρβωτης ατομικής βομβας). Μονο 103 ατομα στην Αμερική γνώριζαν αλλα εμεινε απολυτα μυστικό μεχρι που επεσε η πρώτη βομβα στη Χιροσίμα
5) Ναι.
Στο ηλιακο μας συστημα ΔΕΝ υπάρχουν ευφυείς μορφές ζωης στους υπολοιπους πλανήτες

American_UFOΝέο Μέλος
23/03/2004, 20:52:28
Φίλε prometheas διαβάζοντας παλιότερα θέματα του esoterica μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που προσεγγίζεις αυτά τα θέματα και ομολογώ πως είναι αρκετά κοντά στο δικό μου πάζλ. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Το κακό είναι πως περνάω την νηπιακή ηλικία σε περίοδο οριμότητας στην ενασχόληση μου με αυτό το θέμα και δεν μπορώ να σταματήσω της ερωτήσεις.
Κατά κερούς έχω ακούσει και κάποιες αρκετά ακραίες απόψεις(για την λογική μου) πάνω σε αυτό το θέμα όπως:
1) Οτι ο πολιτισμός μας έχει αναπτυχθεί με την βοήθεια κάποιων αρχαίων πολιτισμών(βλέπε Ατλαντίδα κτλ) .... είναι μύθος ή πραγματικότητα? Αυτό που εμείς λέμε Aliens είναι αυτός ο πολιτισμός η προέρχονται απλά απο άλλον πλανήτη? Ή μήπως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση?
2) Η ανθρωπότητα είναι ένα γενετικό project εξωγήινων?
¨Ολα αυτά είναι αρκετά extreme για να χωρέσουν στην λογική μου. Θα ήθελα όμως να ακούσω και άλλες απόψεις.
Σέβομαι το γεγονός πως δεν θέλεις να απαντήσεις πρόχειρα στο προηγούμενο ερωτημά μου. Θα περιμένω την ολοκληρωμένη απάντησή σου.

HuRRiCaNe-CYΝέο Μέλος
24/03/2004, 18:00:53
pedia prosopika trellenome na diavazw istories sxetika me ufo kai aliens. tis theoro omws istories epistimonikis fantasias ki afto giati den vrika kapoio ikanopoiitiko stoixio pou na eksakrivonei tin iparksi tous. me megali mou xara tha ithela na dw na parathetetai kapoio telospanton stoixio (an iparxei kati tetoio)

American_UFOΝέο Μέλος
24/03/2004, 18:49:26
Στο παρακάτω link θα μπορέσεις να βρείς (πρώιν)εμπιστευτικά έγγραφα του FBI σχετικά με την εμφάνιση UFOs στην επικράτεια της αμερικής. Τα δημοσιεύει το ίδιο το FBI. Αν έχεις την όρεξη να τα μελετήσεις θα βρείς την απάντηση σχετικά με το αν υπάρχουν UFO.
http://foia.fbi.gov/ufo.htm
Δυστυχώς σε όλη αυτή την ιστορία με UFOs-Alliens υπάρχουν άπειρες ενδείξεις χωρίς καμία απτή απόδειξη. Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να υπάρξουν.