- Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Astral Project οφείλω να ομολογήσω πως το WICKED GAME είναι και θα είναι ένα απο τα αγαπημένα μου κομμάτια ακόμη και αν κάποτε το ακούσω απο τον Μαξ ή τον Χέτζες!!![]()
Better to save the mystery than surrender to the secret..
A mari usque ad mare
quote:
Φιλη AVALLON δεν εχω το SKYGLOBE.Αυτο ειναι ξεπερασμενο πλεον...
και οσο και να τα παιδευω δεν μου βγαζουν τα αποτελεσματα που αναφερεις....
Ξεπερασμένο δεν σημαίνει ανακριβές...φαίνεται ότι δεν τα "παιδεύεις" τόσο καλά, όσο προσπαθείς να "παιδέψεις" ανεπιτυχώς με αρκετή δόση φτηνής ειρωνείας το όλο θέμα...
και μια ερωτησούλα... :)
γιατί τσίμπησες αμέσως με το χαρακτηρισμό "παράσιτα" ;
μήπως σου θυμίζει λιγάκι αυτόν με τη...μύγα ;
Αν είχες καταθέσει κάποιο σοβαρό αντίλογο και όχι εξυπνάδες σε στυλ βαριεστημένης παρεούλας σε καφετέρια (εξ' ου και τα συνεχόμενα περί καφέδων...), τη στιγμή που οι Avallon & Didorium προσπαθούν να θέσουν πλήθος πληροφοριών, δεν θα έκανα λόγο περί παρασίτων, ο οποίος χαρακτηρισμός ήταν λίαν ευγενικός...
Αυτά τα ολίγα και ότι και ν' απαντήσεις απαξιώ - από τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια που πρέπει να δείχνει κάποιος σ' ένα forum - να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, αφήνοντας το γήπεδο ελεύθερο για να σκοράρεις όσο θέλεις με την άνεσή σου...μια και μπερδεύεις το topic ενός forum με φτηνιάρικο chat...
Αγαπητή Avallon,
έχοντας γνωρίσει στο παρελθόν ποικιλόμορφα κύματα ειρωνείας και κακής προαίρεσης, συνέχισε την παράθεση των πολύ σημαντικών στοιχείων για όλους εκείνους τους αναγνώστες του θέματος που περιμένουν τη συνέχεια...
Τι να κάνουμε ;... καλύτερα να μας θεωρούν "αλλοπαρμένους" μέσα σ' έναν κόσμο γεμάτο από άπειρα μυστικά και μυστήρια, παρά να πέφτουμε στο ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ επίπεδο ενός "αυτοπαρμένου"...
ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΕΠΙΠΕΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ (Bruce Dickinson)
Όποιον τον χαλάει κάτι μπορεί απλώς να μην το παρακολουθεί , δεν θα κάτσουμε να ψυχαναλυθούμε ούτε να ψάξουμε για γωνίες στο αυγό , όλοι μας είμαστε ελεύθεροι στο να εκφραστούμε στα πλαίσια του χώρου, να έρθουμε να γράψουμε και να φύγουμε όποτε και όσο θέλουμε.
Ας αφήσουμε τις ατέρμονες συζητήσεις του είδους "αυτό που είπες είναι έτσι ή λάθος ή σωστό". Δεν νομίζω πως έχει νόημα. Ας αφήσουμε αυτόυς τους άκρατους "ξερολισμούς" και ας επικεντροθούμε στην πραγματική ουσία αυτου του τόπικ.
Με εκτίμηση,
-/![]()
Την τελευταία μέρα της εποχής αυτής στις 22 Δεκεμβρίου του 2012 λίγο πριν τη δύση
του ηλίου η Αφροδίτη θα χαθεί πίσω από το δυτικό ορίζοντα ενώ οι Πλειάδες θα
εμφανίζονται στον Ανατολικό. Αν έχεις ένα προγραμματάκι όπως το SKYGLOBE που
είναι αστρονομικό και δείχνει τις κινήσεις των πλανητών σε συγκεκριμένες ημερομηνίες
θα το δεις και ο ίδιος.
[quote]
Λοιπον για να ξεκαθαριστει το θεμα με τις ερημες τις πλειαδες και την
κακομοιρα την Αφροδιτη καθησα και τα υπολογισα.
1) Η Αφροδιτη ΠΑΝΤΑ πεφτει πισω απο το δυτικο οριζοντα ειτε λιγο πριν τη δυση του Ηλιου ειτε λιγο μετα ειτε ταυτοχρονα με τον Ηλιο. Αναλογα με την εκαστοτε θεση
της τροχιας της. Αρα τιποτα το αξιοσημειωτο εδω.
2) Οι Πλειάδες το Δεκεμβριο (ΚΑΘΕ Δεκεμβριο) με το που δυει ο Ηλιος ειναι ΗΔΗ ψηλα στον ουρανο. Βγειτε το βραδυ εξω να τις δειτε αντι να τσακωνεστε για τα προγραμματακια σας.
Το συμπερασμα ειναι οτι η αοριστη περιγραφή για τη θεση της Αφροδιτης και
των πλειαδων ΔΕΝ μπορει να συμβει το Δεκεμβρη. Ουτε αυτο το Δεκεμβρη, ουτε το
Δεκεμβρη του 2012.
Και για το ονομα του οποιου θεου πιστεύετε τελως παντων, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ τις
πληροφοριες που παραθετετε (both sides). Αλλιως να το κανουμε chatroom, και να διαγωνιστουμε στις εξυπναδες.
Αγγελος.
Edited by - Angelos on 29/09/2005 12:46:15
quote:
Το συμπερασμα ειναι οτι η αοριστη περιγραφή για τη θεση της Αφροδιτης και των πλειαδων ΔΕΝ μπορει να συμβει το Δεκεμβρη. Ουτε αυτο το Δεκεμβρη, ουτε το Δεκεμβρη του 2012.Και για το ονομα του οποιου θεου πιστεύετε τελως παντων, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ τις πληροφοριες που παραθετετε (both sides). Αλλιως να το κανουμε chatroom, και να διαγωνιστουμε στις εξυπναδες.
Αγγελος.
Καλημέρα σε όλες και όλους!
Αγαπητέ Άγγελε επέτρεψε μου να σου πως πως δεν ξέρεις τι σου γίνεται!
Η ορθότητα των απόψεων των ερμηνευτών των Μάγια είναι αδιαμφισβήτητη: εχτές που κατέβασα κάτι πορτοκαλί χαπάκια νομίζοντας πως είναι καραμέλλες κατέληξα κι εγώ στα ίδια συμπεράσματα! Κι αφού το είδα κι ΕΓΩ δεν μπορεί παρά να είναι αλήθεια!
Επέτρεψε μου να σου πω όμως πως τσάμπα παιδεύεσαι: η βλακεία (όπως και η πίστη) δεν ανατρέπεται με επιχειρήματα (και γενικώς δεν ανατρέπεται)...
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
quote:
Το κρυστάλλινο κρανίο ήταν όπως έλεγε μέρος αυτής της άλλης ζωής αλλά κι αυτό έπρεπε να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο εξέλιξής του. Αυτόν ήταν ο λόγος που το χάριζε στην Τζόαν και στον Καρλ.
Αυτοί το πήραν σπίτι τους αλλά δεν ήξεραν τι να το κάνουν κι έτσι κατέληξε στο βάθος μιας ντουλάπας.
....Μια μέρα η Παρκς έτυχε να παρακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα στην τηλεόραση που αφορούσε τα κρυστάλλινα κρανία και έτσι αποφάσησε να έρθει σε επαφή με τους παραγωγούς του προγράμματος όπου δεν της έδωσαν και ιδιέτερη σημασία.
Έτσι πήρε το κρανίο πίσω στο σπίτι και σε μια έκφραση της αναφερόμενη σ' αυτό το αποκάλεσε "κρανίο". Όπως λέει η Παρκς ένιωσε κάτι παράξενο εκείνη τη στιγμή και "άκουσε" το κρανίο να της λέει πως το όνομα του δεν είναι απλά "κρανίο" αλλά Μαξ.
Στη συνέχει η Παρκς συνάντησε τον Nocerino ο οποίος ήταν επίσης ιδιοκτήτης κάπιου άλλου κρυστάλλινου κρανίου...
Αυτά για την ώρα
-/![]()

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH
Edited by - Mantis Religiosus on 29/09/2005 20:28:17
A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH
Edited by - Mantis Religiosus on 29/09/2005 20:40:44
Είμαι νέο μέλος αν και αρκετό καιρό περιφέρομαι απλώς διαβάζοντας.
Εχω λοιπόν να πω ότι αυτό το τόπικ είναι από τα πιο αξιόλογα που έχω δει τόσο γιατί είναι ενδιαφέρον όσο και για την προσπάθεια του "δημιουργού" να μεταδώσει τα όσα ξέρει και να τα αφήσει στην κρίση μας.
Μέχρι στιγμής δεν είδα ούτε να προσβάλει κανένα ούτε και να έχει καταλήξει σε κανένα συμπέρασμα γιατί λοιπόν δεν την αφήνετε να μιλήσει και αφού συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία να βγάλετε μια ετυμηγορία?
Προφανώς για κάποιους από σας η ετυμηγορία έχει ήδη βγει αλλά εγώ σαν έξω από την εδώ μέσα "παρέα" περισσότερο βλέπω μια προκατάληψη προς το άτομο που δημιούργησε το τόπικ και λιγότερο μια σκεπτικιστική τάση.
Ελπίζω να επιστρέψει ο συγγραφέας αλλιιώς με βλέπω να αγοράζω βιβλίο σχετικό με το θέμα :-))