- Τα ΖΩ για δεύτερη φορα!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Φίλε macedon , επανέρχομαι στην ερώτησή σου με περισσότερα στοιχεία , από το βιβλίο του ΑΜΙΝ MAALOUF " Οι Σταυροφορίες από την σκοπιά των Αράβων "
quote:
-------------------------------------------------------------------------------Sesostris
Αλλά εκτός από αυτό θυσίες και ανθρωποφαγία αράβων εκ μέρους των Σταυροφόρων ...
--------------------------------------------------------------------------------
Να ρωτήσω κάτι γιατί αυτό το ακούω πρώτη φορά. Όταν λες "θυσίες" εννοείς τελετουργικές θυσίες ή απλά εκτελέσεις;
macedon
Το γεγονός λοιπόν αυτό συνέβη το στη πόλη Maarat en Numas ή Marra όπως την ονομάζουν οι Φραγκοι , το Δεκεμβριο του 1098 .
Γράφει λοιπόν ο Άραβας ιστορικός Ίμπν αλ-Αθίρ , << ....Νύχτα της 11ης Δεκεμβρίου και είναι σκοτάδι και οι Φράγκοι δεν τολμούν ακόμη να μπούν στην πόλη . Οι πρόκριτοι έρχονται σε επαφή με τον Μποεμόν , το νέο άρχοντα της Αντιόχειας που βρίσκεται επικεφαλής των εχθρών .
Ο Φράγκος αρχηγός υπόσχεται να χαρίση την ζωή στους κατοίκους αν φύγουν από τα κτίρια και σταματήσουν τον πόλεμο . Πιστεύοντας τα λόγια του , οι οικογένειες μαζεύονται στα σπίτια και τα υπόγεια της πόλης και περιμένουν όλη τη νύχτα τρέμοντας .
Όταν οι Φράγκοι φθάνουν την αυγή γίνεται σφαγή . Επί τρείς ημέρες πέρασαν τον κόσμο από την κόψη του σπαθιόυ σκοτώνοντας περισσότερους από εκατό χιλιάδες .
Οι αριθμοί του Ίμπν αλ-Αθίρ είναι κάπως φανταστικοί , γιατί τις παραμονές της πτώσης της η πόλη είχε λιγότερους από δέκα χιλιάδες κατοίκους .
Αλλά η φρίκη δεν έγκειται στον αριθμό , όσο στην τύχη των θυμάτων , κάτι πού δύσκολα βάζει ανθρώπινος νούς .
Στή Μάαρα οι δικοί μας έβρασαν σε χύτρες τους ανθρώπους , και καταβρόχθησαν τα παιδιά ψημένα στη σούβλα .
Αυτή η ομολογία του χρονικογράφου Ραούλ ντε Καέν δεθα διαβαστή από τους κατοίκους των γύρω χωριών , αλλά ως το τέλος της ζωής τους θα θυμούνται τι είδαν και άκουσαν . Γιατί η ανάμνηση αυτών των φρικαλεοτήτων , που διαδόθηκε από από τους τοπικούς ποιητές και από παραδοσιακές αφηγήσεις , θα χαράξη στό μυαλό μιά ανεξίτηλη εικόνα για τους Φράγκους ....>>
WarfaceΜέλος
Καθώς o κύκλος της παραμονης των υποχθονίων στόν πλανήτη μας κλείνει, ανοίγουν οι πύλες καί οι δίαυλοι της επανέλευσης των (ελ)λήνων. Οταν λέμε Επανέλευση (Ελ)λήνων, ειναι αυτονόητο οτι δέν ειμαστε τόσο αφελεις νά νομίζουμε οτι οι επανερχόμενοι ειναι οντα μέ τή δική μας, τήν ανθρώπινη, δομή καί μορφή. Ειναι εκεινοι, των οποίων, επί δυό καί ανω χιλιετίες, τά μνημικά κύτταρα του γονότυπου τούς βρισκόταν ναρκωμένα καί πού τώρα εχει αρχίσει αυτό-απονάρκωσή τους καί σταδιακή αφύπνισή τους. Αυτό θά συντελεστει κυρίως, διότι ανοίγουν οι Πύλες καί οι Δίαυλοι, της εκ του Γαλαξία Ανδρομέδα καί διά τον αστερισμο του Κυνός διαχύσεως, επί τον πλανήτη μας, επίλεκτων καί υπερούσιων ακτινοβολιων καί φωτοχυσιων. Τουτες, οποιες εχουν, ας πουμε, τή δομή των ηλεκτρονίων, φωτονίων, πρωτονίων, μεσονίων η νετρίνο, εστιάζονται μόνο επί της Ελ-Λά, η Ελλάδος. Αυτές αποναρκώνουν τά μνημικά -καί οχι μόνο- κύτταρα των (Ελ)λήνων.
Ιωάννης Φουρακης, Ναύπλιο 1998
WarfaceΜέλος
sxoliaste tis apopsis se auto to thema paidia
catΜέλος
Τώρα εγώ τι να πώ ......μονο για τα νετρίνια ξέρω, οτι ειναι σωματίδια που βρίσκονται στην Πύλο ...και κάνουνε οι Αμερικάνοι (παλλι αυτοί
) ερευνες γιαυτά....γιατί ειναι μικρά σωματίδια ...υλής που διαπερνάνε το σώμα .......
Τώρα για τον Διαυλο....εχει αμεση σχ΄΄εση η σπηλιά του Νταβέλη ...αφου θεωρείται πύλη σε αλλη διάσταση...
Σε γενικές γραμμές....Θεωρείται οτι Ο ΕΛ-ΛΗΝΑΣ ( αυτος που ερχεται από ψηλά)εχει καποια αλλη συσταση στο dna του, ισως επειδή ειναι από αλλο αστερισμό |(Ανδρομέδας), και αυτό το ψάχνουνε χρόνια οι φίλοι μας (τα ζώα)=Αμερικάνοι
Κάποια πράγματα με πείθουν ...αν και ειναι αρκετα τρελλά !!!!!!
Αλλά το μόνο που θα με πείσει εντελός ...ειναι να γίνουν ολα αυτά!!!!!!....που μεταξύ μας ...ονειρο θερινής νυκτός το βλέπω !!!!!
Τώρα για τον Διαυλο....εχει αμεση σχ΄΄εση η σπηλιά του Νταβέλη ...αφου θεωρείται πύλη σε αλλη διάσταση...
Σε γενικές γραμμές....Θεωρείται οτι Ο ΕΛ-ΛΗΝΑΣ ( αυτος που ερχεται από ψηλά)εχει καποια αλλη συσταση στο dna του, ισως επειδή ειναι από αλλο αστερισμό |(Ανδρομέδας), και αυτό το ψάχνουνε χρόνια οι φίλοι μας (τα ζώα)=Αμερικάνοι
Κάποια πράγματα με πείθουν ...αν και ειναι αρκετα τρελλά !!!!!!
Αλλά το μόνο που θα με πείσει εντελός ...ειναι να γίνουν ολα αυτά!!!!!!....που μεταξύ μας ...ονειρο θερινής νυκτός το βλέπω !!!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
beetlejuiceΜέλος
Δε ξερω κατα ποσο ολα αυτα στεκουν.Σε ολες αυτες τις ιστοριες υπαρχουν πααααααρα πολλοι τσαρλατανοι αποδεδειγμενα πλεον...Ομως για τον κ.Φουρακη αφηνω ενα παραθυρακι ανοιχτο και δεν σχολιαζω...Ο λογος;Εχει επαληθευτει αρκετες φορες!
Η απόλυτη ομάδα του ελληνικού μεταφυσικού:GATEWAY TEAM:Επισκεφθείτε μας στο www.metafysiko.cjb.net και συμμετεχετε στο ΝΕΟ μεγαλο ΦΟΡΟΥΜ του ανεξηγητου!
beyondΜέλος
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ..
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΥ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ.. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ "ΕΡΘΟΥΝ" ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ..
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΥ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ.. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ "ΕΡΘΟΥΝ" ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ..
Θα συμφωνήσω με τη γάτα...
Πολύ τραβηγμένα βρε παιδάκι μου... αλλά ναι έχουν και δόση αλήθειας.
Τώρα για τον Φουράκη ας μας πει ο φίλος ποιά είναι αυτά που έχουν επαληθευθει και τότε τα ξαναλέμε...

"Τάδε έφη Avallon"
Πολύ τραβηγμένα βρε παιδάκι μου... αλλά ναι έχουν και δόση αλήθειας.
Τώρα για τον Φουράκη ας μας πει ο φίλος ποιά είναι αυτά που έχουν επαληθευθει και τότε τα ξαναλέμε...

Τα έχω με τον Φουράκη και τη παρέα του γιατί ΔΕΝ λένε στον απλό κοσμάκι ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ;;;;
Δεν είναι κρίμα κι άδικο τα παιδιά να χάνοντε στην πρέζα, όταν μπορούν να έχουν τα ΙΔΙΑ (και ίσως και περισσότερα αποτελέσματα) ΑΝ μελετήσουν ΦΟΥΡΑΚΗ κλπ τσαρλατάνους;;;;
Δεν είναι κρίμα κι άδικο τα παιδιά να χάνοντε στην πρέζα, όταν μπορούν να έχουν τα ΙΔΙΑ (και ίσως και περισσότερα αποτελέσματα) ΑΝ μελετήσουν ΦΟΥΡΑΚΗ κλπ τσαρλατάνους;;;;
'Ηλεος...
'Ηλεος...

planeΜέλος
Αυτά τά περί " διαχύσεως και φωτοχυσιών" πολύ μου άρεσαν.
Να οργανωθούμε βρε παιδιά, να οργανωθούμε! 
drumx13Μέλος
αμα επερνε τιποτα θα ειχε ξεκολισει...
love for what is comming and forgivness for the past...
AlastisΜέλος
Αυτα που λεει ο Φουρακης ειναι οντως απιστευτα και παρατραβηγμενα.
Δεν μπορω να τον κρινω γιατι δεν εχω διαβασει καποιο βιβλιο του, αλλα 2 φορες που τον εχω πετυχει στην τηλεοραση δεν εχω σχηματισει και την καλυτερη αποψη. Ουτε τον απορριπτω αλλα ουτε και τον δεχομαι βεβαια...
Δεν μπορω να τον κρινω γιατι δεν εχω διαβασει καποιο βιβλιο του, αλλα 2 φορες που τον εχω πετυχει στην τηλεοραση δεν εχω σχηματισει και την καλυτερη αποψη. Ουτε τον απορριπτω αλλα ουτε και τον δεχομαι βεβαια...
Αγαπητη Avallon συμφωνω και εγω μαζι σου και κανω και εγω την ιδια ερωτηση στον beetlejuice.
![]()
...open minds are better minds!