- ΛΟΣΙΟΝ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Άντε επιτέλους, έπιασες το νόημα ρε Εαρινέ...

Φιλαράκι, εγώ, είμαι αυτο που λενε....Τερμινέιτορ....
quote:
Άντε επιτέλους, έπιασες το νόημα ρε Εαρινέ...
Γειά σου ρε Βαγγέλη...έτσι σε θέλω..έτσι!![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Αυτό ψάχνουμε φιλαράκι Εαρινέ, εδώ μέσα, μια αναζήτηση,ζεστασιά
και καλή παρέα....Τιποτε άλλο,απο το να αισθάνεσαι όμορφα, μπαίνοντας...
Το φόρουμ, το πετυχαίνει...
quote:
Αυτό ψάχνουμε φιλαράκι Εαρινέ, εδώ μέσα, μια αναζήτηση,ζεστασιά
θα σου πώ κάτι απο καρδιάς , πραγματικά σε χαίρομαι σαν μιλάς έτσι..και την ζεστασιά θα την φέρεις φίλε μου εσύ κοντά σου και ο καθένας μόνος του..
Εδώ να..με έφερες κοντά σου..ποιόν..εμένα??? ...εμένα το "γαϊδούρι" το Αερινό...νά'σαι καλά φίλε μου...
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
mimosaΜέλος
quote:
Ενδεχομένως η ευαισθησία στο φώς να είναι μεγαλύτερη γιαυτό πολύ προσοχή στον ήλιο. Το καροτέλαιο αυξάνει κατά πολύ αυτή την ευαισθησία.
΄Τί εννοείς Αλζαρό;
Το καροτέλαιο το βάζω σαν αντιηλιακό στο πρόσωπο όταν πηγαίνω για μπάνιο, δεν κάνω καλά; δεν έχω πάθει τίποτα, εκτός πο το ότι έχουν γίνει πορτοκαλί τα ρούχα μου.
Τη λοσιόν Νο 1 σίγουρα θα τη φτιάξω!
To καροτέλαιο δεν προσφέρει αντιλιακή προστασία.
Αντίθετα αυξάνει την ευαισθησία του δέρματος στον ήλιο.
Καλό θα είναι τις πρώτες μέρες έκθεσης στον ήλιο να μην χρησιμοποιούμε το καροτέλαιο ειδικά τα ανοιχτόχρωμα δέρματα.
Τα σκουρόχρωμα δέρματα ειδικά τα ώριμα μπορούν να το χρησιμοποιούν αλλά με τον όρο οτι θα είναι χωρίς την προστασία του αντηλιακού.
Συνεπώς θα πρέπει να υπολογίσουν την ώρα έκθεσης στον ήλιο σαν να μην χρησιμοποιούν κανένα αντηλιακό.
Το καροτέλαιο προσφέρει ενα βαθύ σκοτεινό χρώμα ειδικά οταν χρησιμοποιείται σε σκούρα δέρματα που έχουν εκτεθεί στον ήλιο και δεν διατρέχουν κίνδυνο.
Αντίθετα αυξάνει την ευαισθησία του δέρματος στον ήλιο.
Καλό θα είναι τις πρώτες μέρες έκθεσης στον ήλιο να μην χρησιμοποιούμε το καροτέλαιο ειδικά τα ανοιχτόχρωμα δέρματα.
Τα σκουρόχρωμα δέρματα ειδικά τα ώριμα μπορούν να το χρησιμοποιούν αλλά με τον όρο οτι θα είναι χωρίς την προστασία του αντηλιακού.
Συνεπώς θα πρέπει να υπολογίσουν την ώρα έκθεσης στον ήλιο σαν να μην χρησιμοποιούν κανένα αντηλιακό.
Το καροτέλαιο προσφέρει ενα βαθύ σκοτεινό χρώμα ειδικά οταν χρησιμοποιείται σε σκούρα δέρματα που έχουν εκτεθεί στον ήλιο και δεν διατρέχουν κίνδυνο.
mimosaΜέλος
Ανοιχτόσρωμη είμαι αλλά τα 2 τελευταία χρόνια έχω καθιερώσει το μπάνιο νωρίς το πρωί (9-12) ή το απόγευμα (6-8) και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Με το καροτέλαιο έχω παρατηρήσει ότι δεν ξηραίνεται το δέρμα + την αντιγηραντική δράση. Χρώμα δεν πήρα, όντως, απλά επειδή κάποια αντιηλιακά του εμπορίου το έχουν στα συστατικά υπέθεσα ότι κάνει.
Να σου πώ, το βάμμα το φτιάχνω με βότκα (απτην καλή), εσύ; Μου έχουν πεί και για αλκοόλη αλλα΄ δεν έχω βρεί.
Να σου πώ, το βάμμα το φτιάχνω με βότκα (απτην καλή), εσύ; Μου έχουν πεί και για αλκοόλη αλλα΄ δεν έχω βρεί.
erieiriniΝέο Μέλος
Γεια σας και χρονια πολλα!! εχω εντυπωσιαστεί πραγματικά με τις γνώσεις του allzzaro και θα ήθελα και εγω να ρωτήσω τι μπορω να φτιάξω για το δερμα μου. Ειμαι 23 χρονων, με πολυ ανοιχτοχρωμο δερμα με ελιες και εχω αυξημενες καποιες ορμονες οι οποιες προκαλουν λιπαροτητα και ακμη. Αυτην την περιοδο κανω μια ορμονικη θεραπεια με αντισυλληπτικα και η ακμη εχει μειωθει, υπαρχουν ομως πολλες κοκκινιλες απο τα σπυρακια και σημαδακια τα οποια αναπλαθονται με πολυ αργο ρυθμο. Επειδη το δερμα μου βγαζει ευκολα σπυρακια φοβαμαι να χρησιμοποιησω ελαια. Ευχαριστω εκ των προτερων :)