- Θανατικη ποινη, - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
"ΕΧΕΙ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ...
ΣΤΗΝ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ... Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ... ΔΕΝ ΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΔΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΔΕΝ ΖΕΙ... ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ..."
Πω και μετά λέμε την θανατική ποινή απάνθρωπη....KRYSTALLENIA εμείς Φίλοι έτσι....δεν θα ήθελα να σε είχα εχθρό....
KRYSTALLENIA
"ΝΑΙ, ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ... ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΤΗ ΖΩΗ... ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ."
Αντιθέτος KRYSTALLENIA του την παίρνεις με τον πιο βασανιστικό και απάνθρωπο θάνατο....
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
"ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ..."
Δεν θεωρώ ότι έχει άδικο εδώ...αλλά είναι εφικτή η ισόβια κάθειρξη....ήδη οι φυλακές είναι φίσκα....πόσες θα πρέπει να χτίσουμε; ποιο θα είναι το κόστος στον πολίτη;
Χρήματα για να μήν δημιουργούνται τόσοι εγκληματίες θα έδινες? Απο τον χρόνο σου, θα έδινες, εάν ήξερες τον τρόπο???
Και για ν'απαντήσω στην ερώτησή σου, για μένα δεν έχει να κάνει με το πόσα εγκλήματα έχει κάνει κάποιος. Δηλαδή μετά το δεύτερο έγκλημα αποκτούμε το δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω του???
Συμφωνώ με την Κρυσταλλένια, η καλύτερη τιμωρία είναι ΙΣΟΒΙΑ σε τέτοιες περιπτώσεις (ειδεχθών ή/και πολλαπλών εγκλημάτων)...
Αντε, να είμαστε ελεύθεροι να λες...
ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ - ΑΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
quote:
KRYSTALLENIA εμείς Φίλοι έτσι....δεν θα ήθελα να σε είχα εχθρό....
ΝΑΙ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ... ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΗΘΕΛΕΣ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ....
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΧΙΜΟΣ
ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ...
quote:
Αντιθέτος KRYSTALLENIA του την παίρνεις με τον πιο βασανιστικό και απάνθρωπο θάνατο....
ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ... ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ... ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ... Η' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ... ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ...
quote:
....ήδη οι φυλακές είναι φίσκα....πόσες θα πρέπει να χτίσουμε; ποιο θα είναι το κόστος στον πολίτη;
ΕΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ. ΟΧΙ ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Pagwna...
quote:
Δηλαδή κοστολογείς την ανθρώπινη ζωή? Επειδή δεν χωράνε να τους ξεπαστρέψουμε????
ΠΕΣΤΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
quote:
Αυτή είναι λίγο επικίνδυνη λογική!
ΛΟΓΙΚΗ? ΧΜΜΜΜΜΜΜΜ.... ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ 'ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...
quote:
αν δηλαδή ήταν μόνο για τα κατα συροήν θα είχες πρόβλημα;;;;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑΝΑΤΟ... ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...
ΦΙΛΙΚΑ...

Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (Κλεόβουλος)
quote:
για αυτό ρωτάω αν είναι εφικτή η ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ....μπορεί να λέμε αυτό είναι η καλύτερη λύση αλλά ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΗ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΕΣΥ, ΕΓΩ, Ο ΔΙΠΛΑ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ...
ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ... ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ...
ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ... ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΓΙΝ-ΓΙΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΣΚΟΤΟΥΣ...
ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΛΟ-ΚΑΚΟ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΓΙ' ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ...
ΦΙΛΙΚΑ...

Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (Κλεόβουλος)
Αυτό μόνο εννοούσα...
Κατά τ'άλλα το αν εφαρμόζεται η ισόβια κάθειρξη είναι άλλη κουβέντα... και δνε θα έπρεπε να είναι η βάση πα΄νω στην οποία θα πάρουμε αποφάσεις για την θανατική καταδίκη! Είναι διαφορετικά πράγματα! Ας φωνάξουμε λοιπόν, κι ας παλέψουμε υπέρ του να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και να ΙΣΧΥΕΙ η ισόβια κάθειρξη... Γιατί το άλλο με τις άδειες, ακι ειδικά στους ισοβίτες, τί σου λέει???? Αυτά είναι άλλα προβλήματα που πρέπει να μας απασχολήσουν περισσότερο αυτή την στιγμή ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ. Εάν έλθει ποτέ η θανατική καταδίκη στην Ελλάδα, και αντιμετωπίσουμε το θέμα, θα το συζητήσουμε τότε. Τώρα τί γίνεται που πιο ελεύθεροι είναι οι ισοβίτες, απο μένα κι εσένα? Ε;
quote:
αξιζει η θανατικη ποινη ?
YES!YES!YES!ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ...
είδατε ειδήσεις?
δυο 18χρονοι και ένας ανήλικος ξυλοκόπησαν και μετα πυρπόλυσαν μια γυναίκα!...και μάλιστα είναι κατεγραμένο στις κάμερες(σε τράπεζα έγινε)...
εγώ μόλις το είδα έμεινα πάντως!τα μπάστ...α...καλά ο κόσμος έχει ξεφύγει τελείως έτσι?
εντάξη,θα πούμε τις βλακείες μας,θα γελάσουμε,θα βρίσουμε άντε και θα πλακωθούμε...αλλα ως εκεί ρε γαμώτο...μα 18 χρονών και να δέρνεις γυναίκες?να βάζεις φωτιά ανθρώπους???εγω σε αυτη την ηληκία ούτε "μαλάκα" δεν έλεεγα που λέει ο λόγος...τι να πώ!
βάζω στην θέση της γυναίκας την μάνα μου ή στο μέλλον την γίναίκα μου και τρελένωμαι...
τι πρέπει να γίνει τώρα με αυτα τα παιδιά?
τελικά ποιος είναι υπέυθηνος οι γονείς η τα παιδιά?
Απ΄τη μέθη του πόθου γλιστρώ ξανά στην ηδονή...
Κι όσο μεθώ απο ηδονή,τόσο ξανά φουντώνει ο πόθος...
Φάουστ
Απ΄τη μέθη του πόθου γλιστρώ ξανά στην ηδονή...
Κι όσο μεθώ απο ηδονή,τόσο ξανά φουντώνει ο πόθος...
Φάουστ
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
quote:
Ειμαι ξεκάθαρα ΚΑΤΑ της θανατοικης ποινής διότι μου θυμίζει μεσαιωνικές πρακτικές και απο την άλλη και αυτός που θα εκτελέσει τον δολοφόνο ουσιαστικά γινεται σαν κι αυτόν, δολοφόνος δηλαδη. Απο την άλλη έχω ακούσει ότι οι ίδοι οι εγληματολόγοι έχουν διαπιστώσει ότι και η φυλάκιση ΔΕΝ σοφρωνεί τον δράστη και ουσιαστικά είναι σάπιο το όλο ποινικό σύστημα...αλλά ελλείψη καλύτερης λύσης διατηρείται η φυλάκιση ως ποινή. Πιάς'το αυγό και κούρευτω δηλαδη
Συμφωνω μαζι σου agnostic(περιεργο ε?)..
Χωρις να έχω διαβασει τους προηγούμενους, συγχωρεστε 'με αν το επαναλάβω, εχω να προσθεσω εναν ακόμη λόγο:
Ο χειρότερος εγκλήματειας του κόσμου μπορει να γίνει Αγιος!
Εχει πολύ μεγαλη σημασια για την ψυχη ενος ανθρώπου η λέξη "Μετανοια"!
Ο άνθρωπος αλλάζει...

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
Ταξίδι στο άγνωστο