- AΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
δεν ζητησα να μου ζητησεις συγνωμη, ουτε να συμφωνησεις με μενα, ουτε να μου δικαιολογησεις την υπαρξη σου σε αυτο το topic! Δεν μιλησα-ουτε υπονοησα- οτι κανεις επιδειξη γνωσεων, ουτε τιποτα απο τα ''μεγαλα πραγματα'' που υποθετεις!...(Νομιζω πως η σταση μου και τα λεγομενα μου απεναντι σου ολο αυτο το διαστημα, δειχνουν την εκτιμηση μου στο προσωπο σου, και νομιζω αυτο το εχεις εισπραξει και εσυ!) Ζητησα απλως να επανατοποθετηθεις σε σχεση με τη συγκεκριμενη φραση, που με ενοχλησε!....και σου εξηγησα και τον τροπο που σκεφτηκα και το γιατι με ενοχλησε!....Δεχομαι την αληθεια σε οσα λες για το πως εξελιχθηκε η ''κουβεντα'' μας και αναφερεις:
''Δηλαδή καλή μου φίλη, ΝΑΙ συμφωνώ με την ΕΡΜΗΝΕΙΑ που αποδίδεις στο απόσπασμα, ΑΛΛΑ όταν το παρέθεσα (εγώ ο Κέλσος), είχα άλλο κατα νού, το οποίο το ΕΠΕΞΗΓΗΣΑ...''
...και θεωρω οτι ειναι η μονη ευστοχη απαντηση που δινεις στη ''διαφωνια'' μας(και λεω η μονη, γιατι ολα τα υπολοιπα που αναφερεις ειναι περιττα, εφοσον δεν τεθηκε ΚΑΝΕΝΑ θεμα αμφισβητησης ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ). ΔΕΚΤΗ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ και ευχαριστω που μου εξηγησες!
Παρ'ολα αυτα, αναφερεσαι και σε ΚΑΝΟΝΕΣ του ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ, κανεις λογο για κατι απολυτο οταν λες ''ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ'' και αποποιεισαι της ευθυνης των οσων γραφεις, λεγοντας πως δεν ειναι ΔΙΚΑ ΣΟΥ, αλλα του ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ! Λες:
''Το παρόν λοιπόν hot θέμα, ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΜΟ έχει ΚΑΝΟΝΕΣ (όπως και ΟΛΑ τα θέματα) και στην αναφορά και μόνο των κανόνων, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα πρέπει να ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ "προσμίξεις", για τον απλό ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ λόγο ότι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Σε ΚΑΜΙΑ λοιπόν περίπτωση ΟΛΑ αυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ (αποκοιήματα φαντασίας για κάποιους), θεωρήματα, νόμοι ή κανόνες, ΑΛΛΑ ξαναλέω του ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ''
....Καλε μου φιλε ΚΕΛΣΟ, προσωπικα παντα, περιμενω με αγωνια τις Δικες σου Προσμιξεις και οχι κανονες του Εσωτερισμου(?), περιμενω καταθεση ΔΙΚΗ ΣΟΥ και οχι του Εσωτερισμου, θελω να μιλαω με την ''γλωσσα'' του ΚΕΛΣΟΥ και οχι με αυτη του Εσωτερισμου!! Μου αρεσει να μαθαινω ΚΑΙ για το πως τα ερμηνευει ολα αυτα ο Εσωτερισμος, αλλα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ωφειλει ο ΚΕΛΣΟΣ να μου πει τι σημαινει ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ για ΕΚΕΙΝΟΝ και πως τον βιωνει!...και λεω, φιλε μου, απαιτω, γιατι την ΑΛΗΘΕΙΑ των οσων λες τη στηριζες ΠΑΝΤΑ στον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ! ???
Επομενως, οχι μονο η-τυχον-ερωτηση ''ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ'' δεν ειναι παγιδα, αλλα περιμενω (και θα επιμεινω) να συνεχισεις να ΜΗΝ κρατας το στομα σου κλειστο και να κανεις το ''λαθος'' να συνεχισεις να παραθετεις τις αποψεις του ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ, αλλα ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΛΣΟΥ!!
Στην τυχόν ερώτηση - παγίδα: ''ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ'', θα απαντουσα, πως εκτιμω, σεβομαι και μαθαινω πραγματα ΚΥΡΙΩΣ απο ανθρωπους, που μπορουν και κανουν τετοια ''λαθη''!
ΥΓ. Τι εννοεις οταν λες: ''ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ του θέματος''??
ΥΓ. Μην ξεχασεις να μου απαντησεις, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΦΙΛΙΚΑ
Ας ΜΗΝ μπερδέψουμε φίλη Εληξίριο στο παρόν τόπικ, το ξαναλέω, το ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ που εσύ άνοιξες, με άλλα θέματα ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.
'Ανοιξε ένα ΝΕΟ τόπικ στο οποίο ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ φίλοι απο τα forums θα μπορέσουν να παραθέσουν την άποψή τους...
(Αναφέρομαι στα δύο υστερόγραφα σου)
Πάντως για να ΜΗΝ θεωρηθώ ΑΓΕΝΗΣ, θα σου πώ...
Αναφέρεις ότι:
quote:
Παρ'ολα αυτα, αναφερεσαι και σε ΚΑΝΟΝΕΣ του ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ, κανεις λογο για κατι απολυτο οταν λες ''ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ'' και αποποιεισαι της ευθυνης των οσων γραφεις, λεγοντας πως δεν ειναι ΔΙΚΑ ΣΟΥ, αλλα του ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ!
Ζητάς απο εμένα, την ΜΕΙΔΑΜΗΝΟΤΗΤΑ να φτιάξω ΝΕΟΥΣ "νόμους" και "κανόνες" του Εσωτερισμού;;;
Πώς αλλιώς μπορεί κάποιος να παραθέσει ΚΑΝΟΝΕΣ και ΝΟΜΟΥΣ που ΗΔΗ υπάρχουν;;; ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟΥΣ.
Αν αυτό φαντάζει ΑΠΟΛΥΤΟ (που ναί, μπορεί να είναι κι'ολας), αισθάνομαι ότι είναι κάτι ΕΞΩ και ΠΕΡΑ απο εμένα, τουλάχιστον εφ'όσον βρίσκομαι ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
Θα μπορούσε κάποιος να έρεθει και να "κόψει" και "ράψει" το νόμο της βαρύτητας π.χ στα μέτρα ΤΟΥ;;; Μέτρα που εξυπηρετούν τη σκέψη του;;;
Δε νομίζω, άρα όταν κάποιος αναφέρεται σε ΗΔΗ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ αυτό που έχει να κάνει είναι να τους παραθέτει...
Ξανγράφω λοιπόν ότι:
quote:
Πόσο βέβαιη είσαι για το "γεγονός" ότι αυτά που αναφέρω, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΒΙΩΜΑΤΑ;;;Πιστεύεις λοιπόν καλή μας φίλη, ότι ΟΛΑ όσα παραθέτω ΕΙΝΑΙ απλές "βιβλιοσοφίες";;;
Προσπαθώ (επίμονα και επίπονα) να ΜΗΝ αντιγράφω βιβλία, ειδικά σε θέματα που ο μέσος κόσμος, διατηρεί άγνοια και αν μη τι άλλο ΜΠΕΡΔΕΜΑ θα πρόσφερα και ΟΧΙ έναν ανοικτό ορίζοντα για να προσεγγίσουν όλο και περισότερα μέλη θέματα που μέχρι τώρα δεν προσέγγιζαν...
'Αλλωστε σε ΟΛΕΣ τις "κονταρομαχίες" που έχω δώσει μέσα στα forums όποτε μου ζητούσαν ΕΠΙΜΟΝΟΣ να παραθέσω κείμενα απο βιβλία που να υποστηρίζουν τις απόψεις μου, τήρησα την παραπάνω στάση, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...Αυτό που έχω κάνει ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, δεν είναι άλλο να παραθέτω την ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΗ άποψή μου, επι των τόσο σοβαρών θεμάτων. Και το φίλτρο αυτό καλή μου φίλη, δεν είναι άλλο παρά η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...
Σου υπενθυμίζω λοιπόν ότι με είχες ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙ και σου είχα απαντήσει. Δέν είμαι ένα "μαγνητόφωνο" που απλά ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ και ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ότι έχει ΑΚΟΥΣΕΙ, αλλά ένας ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ που αυτά που έχω ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ, τα ΜΕΤΟΥΣΙΟΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΒΙΩΜΑΤΑ...
Αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΩ τις διδασκαλίες της ΑΡΧΕΓΟΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ & ΣΟΦΙΑΣ και με περισή αυθάδεια να πώ ότι "ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ". Το ΘΛΙΒΕΡΟ αυτό γεγονός το βλέπω ΕΝΤΟΝΑ και ΣΥΧΝΑ γύρω μου και ΜΕΣΑ στίς διάφορες ΣΧΟΛΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑ κλπ κλπ και το ΑΠΟΚΥΡΙΣΩ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΗΓΜΙΑΣ...
Θέλω να με πιστέψεις, ΑΝ ανέφερα τους ΝΟΜΟΥΣ χωρίς το φιλτράρισμα το προσωπικό, τα πράγματα θα ήταν ΑΚΟΜΑ πιό δύσκολα.
Φαντάσου μια ΒΑΒΕΛ απο διάφορους ΟΡΟΥΣ και ΚΑΝΟΝΕΣ που κρύβοντε ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ...
Πώς θα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, όταν ο "ένας" λέει ΑΛΦΑ και οι "άλλοι" καταλαβένουν ΒΗΤΑ, ΓΑΜΜΑ, ΔΕΛΤΑ ή ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ γράμμα ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;;;
Σε κάποιο άλλο τόπικ παλαιότερα το είχα αναφέρει και πάλι. Μιλάμε με ΟΡΟΥΣ που ΔΕΝ είναι κατανοητοί, αλλά είναι συνάμα και ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ σε εμάς τους ίδιους που τους χρησημοποιούμε...
Το ανέφερα ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ σε μία ΕΝΝΟΙΑ του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής, αλλά τις αποδίδουμε ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ γνωρίσματα, τα γνωρίσματά μας...
Δεν θα ήθελα να επεκταθώ παραπάνω. Απεναντίας θα ήθελα να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Υ.Γ Καλή μου φίλη Εληξίριο, το ΑΝ και ΠΟΣΟ σε εκτιμώ, αυτό είναι φανερό. Το ότι ΣΥΜΦΩΝΩ με σένα, δεν το κάνω γιατί "πρέπει", αλλά γιατί "έτσι είναι"...
ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΜΟΥ!
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ,Η,Ν' ΑΠΟΣΤΗΘΙΖΩ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ. ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,ΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ,TΟΤΕ...]
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ...
ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ....
"ΑΙΩΝΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Η ΨΥΧΗ ΕΨΑΞΕ +ΨΑΧΝΕΙ...ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΑΡΓΩ , ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ,ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ...
ΑΝ,ΑΝ,ΑΝ...
ΨΑΧΝΕΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ Σ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ,ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ,ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ,ΟΤΙ ΓΥΑΛΙΖΕΙ.....
ΜΑ ,ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΕΜΕΛΙΑΣ,ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑΣ,ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ,
ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ,ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ...ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,ΚΑΝΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ.....
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΙΑΝ ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ...ΣΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΝΟΥ...ΣΤΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ....
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΕΝΑ ΝΑΥΑΓΙΟ....
ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΕΙΧΕ ΠΛΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΡΟΤΑ....."![]()
![]()
Edited by - ΑΤΜΑ on 23/01/2003 18:43:38
...φιλε ΚΕΛΣΟ,
διαβαζοντας ξανα και ξανα τα παραπανω, βρισκω τον εαυτο μου λιγο ακραιο στη συμπεριφορα προς εσενα
και για το λογο αυτο θα ηθελα με τη σειρα μου να ζητησω ΣΥΓΝΩΜΗ!...ελπιζω να καταλαβαινεις, οτι ο μονος λογος των ''εξαρσεων'' μου, προερχεται απο το ''φιλτραρισμα'' οσων, με ευγενεια παραθεσες εσυ και ολοι οι καλοι φιλοι και οτι ειμαι ακομα στην ΑΡΧΗ του ''εσωτερικου μου ταξιδιου'', πραγμα που μου προκαλει μια...''αναστατωση''!
Ας συνεχισουμε λοιπον να μιλαμε για το θεμα μας και θα προσπαθησω να ''περιορισω'' τα ερωτηματα μου, μεσα σε αυτο!![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΦΙΛΙΚΑ
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ "ΨΥΧΗΣ".Η ΕΝΝΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΗ.ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΡΟΚΑΛΗΠΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ "ΘΕΟΣ"..ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ,ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Η' ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ(ΠΙΣΤΟΣ+ΑΠΙΣΤΟΣ=ΤΟ ΙΔΙΟ....ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ,Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ).ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΝΝΟΙΑ¨"ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ "ΒΙΟΛΟΓΙΑ"...ΣΕ ΕΛΚΕΙ ΜΙΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ(ΣΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ-ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ-ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΧΙΔ...ΤΟΥ ΗΛΙΑ).ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ...ΩΧ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ..Η ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..(ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ).ΚΑΙ Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΑΝ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ:ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΣΤΑΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ??????1!2!3!ΚΑΜΜΙΑ?ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ "ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ" ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥΣ.Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ¨"ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ" ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΙΑ ΚΡΥΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΥΤΕΙΤΕ.....ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ!!!!!!Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΗΣΕ!
Ενδιαφέροντες οι μη-προβληματισμοί σου σε ένα forum προβληματισμού και εσωτερικής Αναζήτησης.
Το ίδιο ενδιαφέρουσες είναι και οι μη-εκφράσεις σου, διακοσμημένες με κοινότυπες βρισιές, που δεν εξυπηρετούν καμία σκοπιμότητα και απλώς "πετιούνται" ως ένα... μη-αιρετικό πυροτέχνημα. Και στα δύο μηνύματά σου που διάβασα έως τώρα το ίδιο συμπέρασμα βγάζω.
Δεν είσαι πραγματικά αιρετικός. Δεκάδες ελληνικά fora είναι γεμάτα από τέτοιους αιρετικούς σαν και εσένα να εκφράζονται με τέτοιον κοινότυπο τρόπο αναμασώντας μη-επιστημονικοφανή συμπεράσματα. Μάλλον εμείς είμαστε οι αιρετικοί, μέσα σε αυτήν την ανοήτη, παραφουσκωμένη κυβερνούπουλη, αν το σκεφτείς καλύτερα.
Αν έχεις να πεις κάτι για να συμμετέχεις στην συζήτηση και στον διάλογο πες το. Αν απλώς ήρθες να μας θυμίσεις πόσο... αιρετικοί είμαστε, και αυτό είναι το μόνο που έχεις να προσφέρεις ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε, και τότε θα σε παρακαλέσω, να κάνεις στροφή και να επιλέξεις ένα πιο κατάλληλο περιβάλλον για τέτοιου είδους φρασεολογία.

Βάζω ερωτηματικά στη ΛΕΞΗ "σκέψη" αφ'ενός μέν γιατί αμφιβάλω ΑΝ είναι όντως ΣΚΕΨΗ και αφ'ετέρου γιατί η ΣΚΕΨΗ δεν έχει ερωτηματικά, αλλά ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, καταλήγει σε συμπέρασμα...
Φυσικά, αυτά ΟΛΑ (και άλλα πολλά) για να ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ, έχουν ανάγκη του ανθρώπινου ΦΥΣΙΚΟΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, την ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ και όχι το ΚΕΝΟ ΤΟΥ...
'Οταν το 'Ανω μέρος του ανθρώπου κατοικείται απο το ΚΕΝΟ, το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ, τότε είναι εύκολο το να γεννιούνται ΜΕΣΑ απο το κενό, απόψεις που φαντάζουν στα μάτια του έχοντος και κατέχοντος το κενό, ώς ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ και άρα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ...
Ας ξαναγυρίσουμε στα γραπτά του Καζαντζάκη, και ας δούμε ΠΩΣ θέτη την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του...
Αλλά θα παρακαλέσω τον Αιρετικό φίλο μας, να ανοίξει ένα νέο θέμα και να αποτυπώνει εκεί τις "σκέψεις του", τις όποιες σκέψεις του. Απλά θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ να είναι στην απόδοση των σκέψεών του πιό μετρημένος, εκτός και αν αποδέχεται ότι τα γραφώμενά του ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ το μεγαλείο και το "κάλος" (όχι ΤΟΝ κάλο) που κατοικεί στο ΑΚΑΤΟΙΚΕΙΤΟ του, κατά την εύστοχη ατάκα της αξέχαστης Μαλβίνας...
Τώρα στο κείμενο της φίλης 'Ατμα, είναι ΚΑΙ αυτό μια ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ αντίληψη του "επίμαχου" αποσπάσματος, με το οποίο συμφωνώ όπως άλλωστε συμφώνησα ΚΑΙ με το καλό ΜΑΣ Εληξίριο...
Εληξίριο, ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, θεωρώ ότι ΔΕΝ ξεκινάς ΤΩΡΑ το ταξίδι. Αυτό το έχεις ΗΔΗ ξεκινήσει εδώ και πάααααααρα πολύ καιρό....
Απλά, ίσως τώρα να έρχεσαι πιό κοντά στο λιμάνι ΣΟΥ και να αναγνωρίζεις τις κοντά σε αυτό ακτές...
Ακτές που έχεις άπειρες φορές κολυμπίσει και σου είναι τόσο μα τόσο γνώριμες...
Κέλσος ο Φιλαλήθης

'manava seva, madhava seva'
ΦΙΛΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΚΑΛΩΣ ΕΙΛΘΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA.gr.
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ?????????????
ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.
ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΒΑΤΑΡ...
'manava seva, madhava seva'
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Edited by - Agnostic on 14/05/2006 17:08:41
Κάποιοι εδώ μέσα βρίσκουμε ενδιαφέροντα αυτά που λες και προσπαθούμε να βγάλουμε κάποια άκρη. Δεν είμαστε σε θέση να τα κατανοούμε με την δική σου αντίληψη οπότε λογικό να υποπέσουμε και σε λάθος συμπεράσματα...
Δεν είναι και τόσο εύκολο να αποδεχτούμε αυτά που γράφεις και για να ασχολούμαστε μαζί σου καταλαβαίνεις ότι έχει και το ρίσκο του γιατί ας μην γελοιώμαστε υπάρχει πάντα η περίπτωση
1) Να είσαι παντελώς μουρλός και να έχουμε μπει στο τριπάκι να ασχολούμαστε με κάποιον ψυχοπαθή
2) Να σπας την απέραντη πλάκα μαζί μας και να έχουμε μπει στο τριπάκι να χάνουμε τον χρόνο μας (και εν μέρη τη σοβαρότητά μας) με το να παίζουμε στο παιχνίδι σου.
Η όλη "διαγαλαξιακή υπόσταση" που έχουν οι θεωρείες σου δεν με βρίσκουν προσωπικά αρνητικό. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι με καλύπτουν οι υποθλεσεις για το τι μπορεί να συνέβη στον πλανήτη μας πριν από κάτι χιλιάδες χρόνια. Υποθέσεις γίνονται, δεν υπάρχουν καταγεγραμένα στοιχεία. Προσωπικά βρίσκω πολύ πιθανό το σενάριο του αποικισμού όπως και τον γεννητικών πειραμάτων πάνω σε ήδη υπάρχοντα όντα πάνω στον πλανήτη μας. Για άλλους ακούφεται μουρλό και αβάσιμο, ας μου αποδείξει κάποιος πως ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ και θα του βγάλω το καπέλο.
Ναι, μου προκαλεί μία μεγάλη απορία γιατί οι κινέζοι μοιάζουν τόσο μεταξύ τους, κάποτε νόμιζα και πως οι λευκοί μοιάζουμε ίδιοι στα μάτια τους. Για καλή μου τύχη συναλλάσομαι με ασιάτες στο 1/3 της ημέρας μου και τολμώ να πω πως έχω αρχίσει να τους μαθαίνω για τα καλά.
Πλάκα πλάκα, ορισμένοι από αυτούς μοιάζουν με σαύρες ! Ξεκωλήστε ορισμένοι πρωτού μου την πέσετε, έχουν όντως πολύ έντονα χαρακτηριστικά και ας μην ξεχνάμε είναι ένας λαός με μεγάλη άνεση στην εντομοφαγία, τρώνε φίδια με τη σέσουλα και οι ιάπωνες δεν το πολυσκεφτήκανε να καταφύγουν στην ανθρωποφαγία όταν αποκλειστήκανε σε νησάκια του ειρηνικού κατά τον ΒΠΠ. Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν συνεπάγονται πως είναι και δρακονιανοί, για να μην παρεξηγούμαστε δηλαδή.
Έχει ενδιαφέρον η οπτική σου και χωράει κουβέντα. Θέλει πολύ ανοιχτό μυαλό βέβαια γιατί με λίγα λόγια μας λες πως ΤΑ ΠΑΝΤΑ ήταν-είναι και θα είναι μία ατελείωτη συνομωσία. Έχεις στοιχεία πάντως και εύχομαι να μπούνε την κουβέντα και άτομα που ασχολούνται με ιστορικά και πολιτικά δρώμενα και να καταθέσουν την άποψή τους (άποψη - όχι ρηχούς αφορισμούς) στις θεωρίες σου.
Θα επαναλάβω για τους συντονιστές, μάλλον πρέπει να απεγκλωβίσουμε την συζήτηση με τον ΟΕΑ από το θέμα του PaNo μιας και κατά την άποψή μου δεν έχει και τόσο σχέση με DNA και άλλα όμορφα που έχουμε διαβάσει κατά καιρούς......
quote:
Παλι τα βαλατε με τον ΠΑΝΟ????
Γιατι δεν προσπαθειτε να διαβασετε αυτα που λεει???
Αν σας φαινονται ΒΛΑΚΕΙΕΣ απλα μην εκφερετε γνωμη....ο καθε ενας εχει κριση.
Σε συνέχεια αυτού που ισχυρίζεσαι, θα έπρεπε λοιπόν και εσύ, αφού δε συμφωνείς με αυτούς που καταφέρονται του Πάλμολίβ, απλά να μην εκφέρεις γνώμη.
Καλή σου νύχτα.
δεν έχω σκοπό να ασxοληθώ ούτε με τις φωτογραφίες σας, ούτε με τα δήθεν "σοβαρά" στοιχεία σας.
Ακούστε αγαπητέ.
Υπάρχουν άνθρωποι που έχεουν μυαλό και σκέφτονται. Υπάρχουν και άλλοι, που πιστεύουν ότι σαχλαμάρα τους πούν. Η διαφορά μας έιναι σαφής. Δεν ανήκετε στην πρώτη και δεν ανείκω στην δεύτερη κατηγορία.
Σας διαβεβαιώ ότι εγώ διασκεδάζω πάρα πολύ με αυτά που μας λέτε, αλλά μην περιμένετε καμία συμμετοχή μου στις ανοησίες που μας σερβίρετε εδώ.
Επίσεις, σίγουρα θα το διαπιστώσατα, η Σπηλαιολογία δεν έχει τίποτα να κερδίσει από τους ισχυρισμούς σας, καθώς επίσεις μπορείτε να παραδεχτείτε δημόσια, ότι η Σπηλαιολογία δεν συνεργάζεται και με άτομα της εμβέλειάς σας, κάτι που προφανέστατα έχετε διαπιστώσει και στο παρελθόν.
Καλή σας μέρα.
Edited by - Βρίλ on 14/05/2006 19:16:07
quote:
Θα επαναλάβω για τους συντονιστές, μάλλον πρέπει να απεγκλωβίσουμε την συζήτηση με τον ΟΕΑ από το θέμα του PaNo μιας και κατά την άποψή μου δεν έχει και τόσο σχέση με DNA και άλλα όμορφα που έχουμε διαβάσει κατά καιρούς......
Χλωμό το βλέπω ύστερα από τα "γαλλικά" που διαβάσαμε στο τοπικ για τον Τουλάτο....
Κρίμα και πάνω που νόμιζα ότι ίσως και να γινόταν κουβέντα....
Άντε τελικά ας βρω που σκατά είναι τα τσάκρα μου (καλά το λέω?) μπας και καταλάβω τι γίνεται και με τα DNA μου.......
DISENGAGING MANIPULATION
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΝΧΟΥ
A. THE EPSILON SEQUENCE
Gold Epsilon Symbol Γραμμα ΘΗΤΑ σε χρυσο χρώμα
Greek Letter “Theta”
Όλες οι γλώσσες αντιπροσωπεύουν τις μερίδες των τονικών κλιμακωτός-προτύπων δόνησης που αποτελούν το κλιμακωτός-πλέγμα του σχεδιαγράμματος εκδήλωσης του σώματος. Τα γραπτά γλωσσικά σύμβολα είναι οδηγοί κλιμακωτός-κύμα-κυμάτων που μεταφράζουν στην τονική ηλεκτρική ώθηση δόνησης μέσα στο κλιμακωτό πρότυπο του σώματος. Οι ηλεκτρικές ωθήσεις που προκύπτουν από τις προφορικές και γραπτές γλωσσικές μορφές επηρεάζουν τις λειτουργίες του DNA, του φυσικού σώματος και των αντιληπτικών εγκαταστάσεων της ενσωματωμένης συνείδησης.
Τα γλωσσικά σχέδια μεταφράζουν στους μαθηματικούς κώδικες μέσα στα περιγράμματα της συνείδησης και του σχεδιαγράμματος του σώματος, που χρησιμεύει ως οι λειτουργικές οδηγίες στο σύστημα σώμα-μυαλό-πνευμάτων. Η έψιλον ακολουθία χρησιμοποιεί 4 συγκεκριμένα γλωσσικά σύμβολα από το ελληνικό αλφάβητο για να δεσμεύσει τις συγκεκριμένες, τονικές δονήσεις και από μαθηματική άποψη τοποθετημένος διαδοχικά, ηλεκτρικές ωθήσεις interdimensional μέσα στο πρότυπο κλιμακωτός-κυμάτων του σώματος. Αυτός ο μαθηματικός τύπος για την κατεύθυνση της ηλεκτρικής ώθησης interdimensional μέσω του σώματος και του προτύπου DNA χρησιμεύει να εμποδίσει, να αποσυνδέσει και να εξουδετερώσει τις ανόργανες μεταδόσεις κλιμακωτός-συχνότητας που χρησιμοποιούνται στους περισσότερους τύπους τεχνολογιών μοσχευμάτων interdimensional επισκεπτών.
Αυτή η απλή τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποτεδήποτε για να καθαρίσει το βιοενεργητικό τομέα των ανόργανων και αφύσικων μοσχευμάτων συχνότητας, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις αποπειραθείσες απαγωγές για να αγνοήσει άμεσα τη βιο-νευρολογική χρήση επισκεπτών εισβολέων φραγμών για να ακινητοποιήσει τα abductees τους. Είναι απίθανο ότι οι επισκέπτες, όπως ΟΙ ΖΕΤΑ(GRAYS), θα συνεχίσουν με μια αποπειραθείσα απαγωγή ή μια εμφύτευση εάν μην μπορέσουν να ακινητοποιήσουν το abductee χρησιμοποιώντας τις τυποποιημένες τεχνολογίες συχνότητα-σφυγμού συμπληρωματικής προμήθειας μηχανή-λειτουργίας τους. Αυτή η τεχνική είναι επίσης χρήσιμη στο φράξιμο της DIS-ARMONJKI'S, ασθένεια-πρόκληση των συχνοτήτων του UHF, ULF, και των ηλεκτρομαγνητικών εκπορεύσεων, και των ενεργητικών μεταδόσεων όπως εκείνοι που χρησιμοποιούνται σε HAARP, emp, και τις τεχνολογίες κλιμακωτός-σφυγμού.
1. Απεικονίστε το έψιλον σύμβολο(γραμμα ΘΗΤΑ) στο χρώμα-συχνότητας του χρυσού (8ης - διάστασης) που τοποθετείται στον κωνοειδή αδένα στο κέντρο του εγκεφάλου. ΕΙΣΠΝΕΥΣΤΕ. Κατόπιν χρησιμοποιήστε τη ΕΚΠΝΟΗ για να κινήσετε το σύμβολο κάτω από το κεντρικό κάθετο ρεύμα του σώματος προς τον τομέα της βάσης της σπονδυλικής στήλης, στο κέντρο του ουριαιου κοκκαλου (όπου η κοιμισμένη Kundalini "ενέργειες ζωή-δύναμη" αποθηκεύεται).
2. αναπνεύστε κανονικά απεικονίζοντας το σύμβολο μέσα στο ουριαιο κόκκαλο , επαναλάβετε διανοητικά 3 φορές τις λέξεις "έψιλον-φι-βητα-φι" (μια τονικός-δόνηση "μάντρα " που μεταφράζει στις μαθηματικες-ηλεκτρικές οδηγίες για το κλιμακωτό πρότυπο του σώματος).
3. χρησιμοποιήστε την επόμενη ΕΙΣΠΝΟΗ για να σύρεται το έψιλον συμβόλο(γραμμα ΘΗΤΑ σε χρυσο χρώμα) επάνω απο το κεντρικό κάθετο ρεύμα του σώματος στo 4το καρδιά Chakra. ΕΚΠΝΟΗ και αναπνεύστε κανονικά απεικονίζοντας το σύμβολο (γραμμα ΘΗΤΑ σε χρυσο χρώμα) μέσα στο 4το Chakra.
4. Με την επόμενη ΕΙΣΠΝΟΗ, επαναλάβετε τη μάντρα "έψιλον-φι-βητα-φι " διανοητικά χρησιμοποιώντας τη ΕΚΠΝΟΗ για να επεκτείνει την εικόνα του έψιλον συμβόλου από το 4το Chakra στο βιοενεργητικό τομέα, σαν το σύμβολο να περιβάλλει τώρα το ολόκληρο σώμα όπως ένα "αυγό" ενέργειας.
4. ΕΙΣΠΝΕΥΣΤΕ και επαναλάβετε τη μάντρα"έψιλον-φι-βητα-φι " πάλι, κατόπιν χρησιμοποιήστε την επόμενη ΕΚΠΝΟΗ για να ωθήσεται περισσότερη ενέργεια από το 4το Chakra στην εικόνα του έψιλον συμβόλου που περιβάλλει το σώμα, που κάνει το σύμβολο να γινει πιο φωτεινό χρυσό. Επαναλάβετε το μάντρα "έψιλον-φι-βητα-φι " ακόμα μια φορά στην επόμενη ΕΙΣΠΝΟΗ, και ακόμα μια φορά "ενεργοποιήστε" το έψιλον σύμβολο γύρω από το σώμα με ΕΚΠΝΟΗ.
στρέψτε την προσοχή σας στον κωνοειδή αδένα και απεικονίστε ακόμα μια φορά το χρυσό έψιλον σύμβολο(γραμμα ΘΗΤΑ) στον κωνοειδή, διανοητικά επαναλαμβάνοντας το μάντρα "έψιλον-φι-βητα-φι" 3 φορές. Με την ολοκλήρωση του μάντρα, ΕΙΣΠΝΕΥΣΤΕ —και ΕΚΠΝΕΥΣΤΕ ωθήστε το σύμβολο από τον κωνοειδή αδένα στο βιοενεργητικό τομέα γύρω από το κεφάλι έως ότου εξαφανίστει.
Gold Epsilon Symbol
Greek Letter “Theta”
FIELD TECHNIQUE – 13
DISENGAGING MANIPULATION
A. THE EPSILON SEQUENCE
All languages represent portions of the tonal vibration scalar-templates that make up the scalar-grid of the body’s manifestation blueprint. Written language symbols are scalar-standing-wave guides that translate into tonal vibration electrical impulse within the body’s scalar template. The electrical impulses emerging from oral and written language forms effect the functions of the DNA, physical body and the perceptual facilities of embodied consciousness.
Language patterns translate into mathematical codes within the contours of consciousness and the body’s blueprint, serving as operational instructions to the body-mind-spirit system. The Epsilon Sequence utilizes 4 specific language symbols from the Greek alphabet to engage specific, tonal vibrations and mathematically sequenced, interdimensional electrical impulses within the body’s scalar-wave template. This mathematical formula for directing interdimensional electrical impulse through the body and DNA template serves to block, disengage and neutralize the inorganic scalar -frequency transmissions used in most types of visitor interdimensional implant technologies.
This simple technique can be used any time to clear the bio-energetic field of inorganic and unnatural frequency implants, and can be used in attempted abductions directly to override the bio-neurological block intruder visitors use to immobilize their abductees. It is unlikely that visitors, such as the Zeta, will proceed with an attempted abduction or implantation if they cannot immobilize the abductee using their standard motor-function override frequency-pulse technologies. This technique is also useful in blocking the dis-harmonic, disease-causing frequencies of UHF, ULF, and Electro-Magnetic Emanations, and energetic transmissions such as those used in HAARP, EMP, and Scalar-Pulse technologies.
1. Visualize the Epsilon Symbol in the color-frequency of Gold (8th-dimension) stationed at the Pineal Gland in the center of the brain. INHALE. Then use the EXHALE breath to move the Symbol down the Central Vertical Current of the body to the area of the Base of the Spine, in the center of the Tail Bone (where the dormant Kundalini “life-force energies” are stored).
2. Breathe normally while visualizing the Symbol inside the Tail Bone, and mentally repeat 3 times the words “Epsilon-Phi-Beta-Phi” (a tonal-vibration “Mantra” that translates into mathematical-electrical instructions for the body’s scalar template).
3. Use the next INHALE breath to draw the Epsilon Symbol back up the Central Vertical Current of the body to the 4th Heart Chakra. EXHALE and breathe normally while visualizing the Symbol inside of the 4th Chakra.
4. On the next EXHALE, repeat the “Epsilon-Phi-Beta-Phi” Mantra mentally while using the EXHALE breath to expand the image of the Epsilon Symbol out of the 4th Chakra into the bio-energetic field, as if the Symbol now surrounds the entire body like an “egg” of energy.
5. INHALE and repeat the Mantra again, then use the next EXHALE to push more energy from the 4th Chakra into the image of the Epsilon Symbol surrounding the body, making the Symbol glow bright Gold. Repeat the Mantra once more on the next INHALE, and once more “energize” the Epsilon Symbol around the body with the EXHALE.
6. Focus your attention at the Pineal Gland and once more visualize the Gold Epsilon Symbol in the Pineal, while mentally repeating the Mantra 3 times. Upon completing the Mantra, INHALE—and on the EXHALE push the Symbol out of the Pineal Gland into the bio-energetic field around the head until it disappears.
~:LOVE:~AND~:LIGHT:~
PaNo
Edited by - PaNo on 14/05/2006 21:41:00
quote:
KSEROYME OTI OLA TA SAYROIDEI KAI ERPETOIDEI POY EXOUN BIWSH STON PLANHTH HTAN KAI EINAI EKSOPLHSMENA ME TA PIO APOTELESMATIKA FYSIKA OPLA WSTE NA EPIBIWNOYN EYKOLA. GIATI ARAGE?
KSEROYMAI OTI SXEDON SE OLES TIS KOYLTOYRES OI DRAKOI YPARXOYN SAN MORFES LATREIAS H' SAN MORFES KAKOY.
Γιαυτο και οι δεινοσαυροι εξαφανιστηκαν.
Γιαυτό και τα ερπετα εχουν υποτυπώδη εγκεφαλο (σε αντιθεση με τον πολυ αναπτυγμενο εγκεφαλο των θηλαστικων
Γιαυτο ειναι ψυχροαιμα και γιαυτο ευαισθητα σε μεταβολες της θερμοκρασίας ενω τα θηλαστικα μπορουν και ρυθμιζουν μονα της θερμοκρασια τους και αντεχουν περισσοτερο σε μεταβολες.
Γιαυτο και το ευφυεστερο ον στον πλανητη εινα θηλαστικο.Επιβιωνει παντου και βρισκεται στη κορυφη της διατροφικης πυραμιδας.Πηγε παντου απο τις κορυφες των βουνων μεχρι τα βαθη τηςθαλασσας και ακόμα πιο περα εξω απο αυτο τον πλανητη
quote:
Όλες οι γλώσσες αντιπροσωπεύουν τις μερίδες των τονικών κλιμακωτός-προτύπων δόνησης που αποτελούν το κλιμακωτός-πλέγμα του σχεδιαγράμματος εκδήλωσης του σώματος. Τα γραπτά γλωσσικά σύμβολα είναι οδηγοί κλιμακωτός-κύμα-κυμάτων που μεταφράζουν στην τονική ηλεκτρική ώθηση δόνησης μέσα στο κλιμακωτό πρότυπο του σώματος. Οι ηλεκτρικές ωθήσεις που προκύπτουν από τις προφορικές και γραπτές γλωσσικές μορφές επηρεάζουν τις λειτουργίες του DNA, του φυσικού σώματος και των αντιληπτικών εγκαταστάσεων της ενσωματωμένης συνείδησης.
Τα γλωσσικά σχέδια μεταφράζουν στους μαθηματικούς κώδικες μέσα στα περιγράμματα της συνείδησης και του σχεδιαγράμματος του σώματος, που χρησιμεύει ως οι λειτουργικές οδηγίες στο σύστημα σώμα-μυαλό-πνευμάτων. Η έψιλον ακολουθία χρησιμοποιεί 4 συγκεκριμένα γλωσσικά σύμβολα από το ελληνικό αλφάβητο για να δεσμεύσει τις συγκεκριμένες, τονικές δονήσεις και από μαθηματική άποψη τοποθετημένος διαδοχικά, ηλεκτρικές ωθήσεις interdimensional μέσα στο πρότυπο κλιμακωτός-κυμάτων του σώματος. Αυτός ο μαθηματικός τύπος για την κατεύθυνση της ηλεκτρικής ώθησης interdimensional μέσω του σώματος και του προτύπου DNA χρησιμεύει να εμποδίσει, να αποσυνδέσει και να εξουδετερώσει τις ανόργανες μεταδόσεις κλιμακωτός-συχνότητας που χρησιμοποιούνται στους περισσότερους τύπους τεχνολογιών μοσχευμάτων interdimensional επισκεπτών.
Τι μας λενε τα παραπανω:
Ανατολικος μυστικισμος ανακατωμένος με ψευδοεπιστημονικη ορολογια.
Medtech έγραψε:
quote:
Μπουαχχαχχχαχαχαχα!
Και συμπληρώνω: όχι άλλο, έλεος, θα σκάσουμε!!!
Μπουαχχαχχχαχαχαχα!
Δημήτρης
Ας είμαστε παρακαλώ πιό προσεκτικοί στα μηνύματα που στέλνουμε, ας τα σκεφτούμε και μιά δεύτερη φορά βρε αδελφέ, δεν θα πάθουμε κάτι.
Χμμμ... Κοίταξε. Εγώ σκέφτηκα δύο φορές πρίν απαντήσω στο τελευταίο σου μήνυμα πρός εμένα, λόγω του ... περιεχομένου του. Ούτε ... μαξιλαρομουρμούρα να ήταν.
Από την άλλη αναρωτιέμαι, εσύ που τονίζεις την ανάγκη να σκεφτόμαστε διπλά, πρίν το στείλουμε, αυτή την από εσένα προτεινόμενη τακτική, εσύ την εφαρμόζεις καθολου ?
![]()