- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ξεπέρασε τον regulus.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αντιλαμβάνομαι την φλογερή επιθυμία σου να βοηθήσεις το Έθνος και το Γένος των Ελλήνων. Και είναι αλήθεια πως μπορείς να κάνεις κάτι πολύ σημαντικό για αυτή την υπόθεση:
ΣΤΕΙΡΩΣΗ.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Ουαί και αλίμονο στο ελληνικό έθνος που αυτομαστιγώνεται και αλληλοσπαράζεται. Εγώ είμαι δάσκαλος του Γένους σε αποστολή και δεν θα αφήσω να χαθεί η Ελλάδα σύμφωνα με τα ρατσιστικά σχέδιά τους.
Δεν περιγράφω άλλο!There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Και γιατί παρακαλώ πολύ, δεν περιγράφεις άλλο; Τώρα χρήζει θερμού σχολιασμού το θέμα. Να πεδίο δόξης λαμπρό για τον ιερομάρτυρα, να διαγραφεί για μια φορά ακόμα ωσάν τρολατζής, και να ξαναεμφανιστεί πάλι σαν Δ.Σ, α λα Διονύσιος Σολωμός!.
Με λίγη φαντασία μπορεί και Σολωμονάκης ή Σολωμονικάκης, μιας και είναι και απο τα μέρη μας -ως λέγει- έχει και όλιγην απο Σολομωνική μέσα, σαν υπονοούμενο. Για να μην ξεχνάμε που βρισκόμαστε.
Αλλωστε, τόσα πικραμένα μέλη αποχώρησαν κλωτσηδών κατά τα έτη λειτουργίας του φορουμ, ένας απο αυτούς να ήτο μύστης, να εγνώριζε δηλαδή την πραγματική χρήση της Σολωμονικής και να έκανε το κατάλληλο ξόρκι στο φορουμ φεύγοντας, θα κυκλοφορουν τέτοια δαιμόνια μέχρι να λυθεί αυτό.
Γι' αυτό -δεν σου το κρύβω- συνδιαλλέγομαι συχνά με τέτοιους επισκέπτες, αναζητώ εις το απόκρυφο την πραγματική αιτία των συνεχών επιθέσεων των τρόλ. Να δεις που κάποτε θα αποδειχτεί η υπόθεσης μου.
quote:
Έχεις εκπλαγεί ε; Τον είχες για λογικό;
Αυτό μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι ένα ειδικό αξίωμα, γιατί τσιμπάς;
Και εσύ δάσκαλος είσαι, στην αντίπερα πλευρά βέβαια. Αλλά τέλος πάντων, είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα κάνεις μαθήματα εσωτερισμού στους νέους έλληνες(αφρικανούς, ασιάτες). Αλήθεια πως το φαντάζεσαι τον νέο κόσμο; Υψηλή νοημοσύνη, φιλοσοφία, θεάνθρωποι και έτσι;
Ετσι κι αλλιώς εκφράζετε μια μικρή μειοψηφία του εθνομηδενισμού και είστε εκτός πραγματικότητας. Άντε λοιπόν, λύστε το πρόβλημα της ελληνικής χρεωκοπίας, χρειάζονται μόνο γνώσεις μαθηματικών και οικονομίας.
να διέκρινε άραγε των ροδόδενδρων την αρμονία;
Όχι-όχι-μιαν απέραντη ηθικολογία
δεν θα βοηθήση να κάνουμε καλλίτερο τον κόσμο
Νά ελπίζης-να ελπίζης πάντα-πώς ανάμεσα εις τους
ανθρώπους.
-που τους ρημάζει η τρομερή «ευκολία»-
θα συναντήσης απαλές ψυχές με τρόπους
που τους διέπει καλωσύνη-πόθος ευγένειας-ηρεμία.
Ίσως όχι πολλές-ίσως νασ’ άτυχος : καμμία-
τότες εσύ προσπάθησε να γενής καλλίτερος
είς τρόπον ώστε να έρθη κάποια σχετική ισορροπία
Άσε τους γύρωθέ σου να βουρλίζωνται πως κάνουν κάτι
συ σκέψου-τώρα πια-με τι γλυκειά γαλήνη
προσμένεις ναρθ’ η ώρα να ξαπλώσης στο παρήγορο του
θάνατου κρεββάτι.
(φυσικά και δεν είναι δικό μου)
δες την ομιλία του Κασιδιάρη εναντίον του Ντομπρόβσκις και ρώτα τον εαυτό σου... ποιο άλλο πολιτικό κόμμα μίλησε έτσι αντρίκια στους τοκογλύφους εκπροσωπόντας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την βούληση του ελληνικού λαού;
Και τα καθίκια των βρωμοφυλλάδων του συστήματος μιλήσαμε για προσβλητικές φράσεις!!! Βρε κρεμάλες που έρχονται.
Δεν έχω τίποτε άλλο να πω στο θέμα. Θα τους τα χώσει η Χρυσή Αυγή και θα γίνει της κακομοίρας. Έρχεται σεισμός.
Κασιδιάρη είσαι θρησκεία...
quote:Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς, πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου.
δες την ομιλία του Κασιδιάρη εναντίον του Ντομπρόβσκις και ρώτα τον εαυτό σου... ποιο άλλο πολιτικό κόμμα μίλησε έτσι αντρίκια στους τοκογλύφους εκπροσωπόντας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την βούληση του ελληνικού λαού;
Συνωμοσιολογία. Αφορισμοί. Ασάφεια. Μία στο ευρώ μια στη δραχμή. Διγλωσσία. Και ανεπάρκεια σε όλα τα επίπεδα πολιτικής.
Όταν ξέρεις βέβαια οτι πουλάνε προστασία σε πακιστανούς -ανάμεσα σε άλλες "δραστηριότητες"- κάνουν τατουάζ σβάστικες αλλά δεν έχουν και τα ******* να παραδεχτούνε τίποτα από αυτά, παρά σου λένε οτι είναι φρουφρού και αρώματα, τότε τους λες και θρασύδειλους υποκριτές