- UFO Η ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αν και πιστεύω οτι ο trexagireve μιλαει για εξωγήινους ,
κι οχι για δυνάμεις του ευρωπαϊκού μουσουλμανικού τόξου .

quote:
παντωσ γηινα σκαφη δεν ηταν με τιποτα,γιατι αναπτηξανε τεραστια ταχυτητα και χαθηκαν σε ενα δευτερολεπτο απ τα ματια μου...
Φίλε Αντώνη, το ότι δεν τα βλέπουμε... στο δρόμο, δεν σημαίνει ότι είναι εξωγήινα. Μην ξεχνάς ότι η τεχνολογία με την οποία ζούμε, έχει εφευρεθεί τουλάχιστον πριν 50 χρόνια.
Από την άλλη 30 σκάφη , μάλλον απόβαση θα έκαναν... το λιγότερο
Ενδεχομένως να ήταν οι λεγόμενες "πύρινες σφαίρες" (ηλεκτρικές εκκενώσεις)
που παίρνουν το σχήμα φωτεινής "μπάλας" και "ταξιδεύουν" με μεγάλες ταχύτητες .
Γιατί οχι βέβαια και κάποιο είδος "αναγνωριστικών" απο κάποιο μεγαλύτερο σκάφος ... ολα παίζουν οσο εξωπραγματικά κι αν μας φαίνονται.
Εγω είμαι τις άποψης οτι το μυστήριο δεν ειναι αν υπάρχουν Εξωγήινοι , το μυστήριο ειναι γιατι δεν έχουν κάνει σαφής την παρουσία τους, εκει καταλήγω στο "και να έρθουν τι να πουν με τις "αμοιβάδες".. ![]()

υποθέτω ότι αν ήταν εξωγήινα τα UFO, τι διάολο τόσα χρόνια κάπως θα μας είχαν παρουσιαστεί. Ή στην τελική θα μας είχαν υποτάξει, όχι ύπουλα όπως στα Χ-FILES)αλλά με ανοιχτό πόλεμο αφού η τεχνολογία τους απέχει έτη φωτός από την δική μας.
Γενικά είμαι περισσότερο της άποψης ότι είναι γήινα κατασκευάσματα, μέχρι φυσικά αποδείξεως του εναντίου. θυμηθείτε ότι στον καιρό του ο Ι.Βερν έγραφε για υπερ-υποβρύχια, "ατομικές" βόμβες, μεταλλάξεις κλπ κλπ, πράγματα που ο μέσος κοινός άνθρωπος της εποχής του δεν μπορούσε καν να διανοηθεί...
quote:
Χωρίς να είμαι ειδικός επί του θέματος
Στο συγκεκριμένο θέμα κι αν, ΔΕΝ υπάρχει ειδικός !
Στο αν υπάρχουν εγώ πιστεύω οτι όχι απλά υπάρχουν άλλα είναι παρά πολλοί (πολιτισμοί) ετσι λέει η λογική, σε αυτό το αχανές σύμπαν.
Σίγουρα κάποιοι θα είναι ποιο μπροστά απο εμάς (δε θέλει και πολύ) φαντάσου εναν πολιτισμό 1000 χρόνια μπροστά ... κι άλλοι ποιο πίσω.
Τωρα στο αν μας επισκέπτονται τόσο συχνά είναι ένα θέμα ,
Απο την άλλη που ξέρουμε αν δεν εμφανίζονται σαν τα φαντάσματα ?
με την χωροχρόνικη ανάκλαση (όπως έλεγε ο θείος Albert)
κι έχουμε όντως "θεάσεις" αντικείμενων ,τα οποία .... δεν είναι "εδω"
Αυτό που με προβληματίζει πάντως είναι οτι "παίζει" πολύ το θέμα τον τελευταίο καιρό στα ΜΜΕ παγκοσμίως, αλλα και κυβερνητικά-στρατιωτικά στόματα αρχίζουν να λενε το "ποιηματάκι" ,
λες να μας ετοιμάζουν καμιά "λαχτάρα" ?
και δεν εννοώ "επίσκεψη" , αλλα τους εχω ικανούς να "ανακαλύψουν" καμιά στρατιά ΑΤΙΑ να έρχονται να μας "καταστρέψουν" και να πάρουν τον απόλυτο έλεγχο τα Αμερικανά (που έλεγε και η Μαλβίνα)......
Πάντως ένα είναι το σίγουρο οτι έχουμε τις ίδιες πιθανότητες να κανουμε λάθος και οι δυο μας
![]()

quote:
θεσσαλονικη το 2000.
και εγω Θεσσαλονικη ημουν τοτε εκει, αλλα δεν παρατηρησα κατι, ουτε ακουστηκε κατι ποτε! Αμα ηταν τοσο πολλα, σιγουρα θα ειχε και εκτακτο γεγονος!
ειναι δυνατον??? κατι αλλο θα ηταν δεν υπαρχει περιπτωση!

quote:
Zephyr ένα δίκιο το έχεις , αλλά αυτή την όποια τεχνολογία το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν την κατέχει η Ελλάδα , και σε καμία περίπτωση δεν ξεκίνησαν τα αμερικανάκια να έρθουν βόλτα στην Ελλάδα ...
η Ελλαδα μπορει να μην κατεχει την τεχνογνωσια (ή αν θελετε την τεχνολογια), την εχουν ομως και καποιοι Ευρωπαιοι - κοντινοι γειτονες, εκτος των ΗΠΑ... οι οποιες ΗΠΑ δεν χρειαζεται να "ξεκινησουν" απο εκει μακρυα, καθως εχουν βασεις σε ολο το κοσμο... Ακομα και στη Σουδα θα μπορουσαν να κρυψουν κατι...
Οι πιο κοντινες τους βασεις ειναι στη Τουρκια, Βουλγαρια, Αλβανια, Ιταλια...

quote:
Ακομα και στη Σουδα θα μπορουσαν να κρυψουν κατι
Τι να κρύψουν στη Σούδα ? εκει που είναι, και ελικόπτερο να σηκωθεί θα το δει τόσος κόσμος .
H τεχνολογία υπάρχει μεχρι ένα σημείο φίλε μου Predator, μη νομίζουμε οτι έχουν ιπτάμενους δίσκους οι Αμερικάνοι και κόβουν βόλτες με απίστευτες ταχύτητες, αυτή η όποια "μυστική" τεχνολογία είναι σε πειραματικό στάδιο , όταν καταφέρουν να την κανουν "παραγωγική" το κανουν (βλέπε stealth)

antonis, τι ηλικια ειχες τοτε?
μη το παρεις αρνητικο οκ φιλε ? και εγω θεσσαλονικη ειμαι απο το 85 και επειδη με ενδιαφερουν τετοια θεματα, δεν θυμαμαι κατι τετοιο
ομως μας περιγραφεις κατι , που κρατησε μερικα δευτερα και εγινε πριν απο 10 χρονια , ποσο καλα το θυμασαι ? το λεω με το σκεπτικο μηπως και θυμασαι κατι περισσοτερο και δεν το λες ή καποιες λεπτομερειες που να μας εδιναν μια ποιο ολοκληρωνμενη εικονα για το τι ειδες
η αποψη μου ειναι οτι πιθανοτατα ηταν αεροπλανο , το οποιο αναλαγως απο τι γωνια θα το δεις (εξαρταται εαν ερχετε φευγει , κανει στροφη κτλπ) δειχνουν πολλες φορες ακινητα , ενω μερικα δευτερα μετα που εχουν συμπληρωσει την στροφη ή εχουν παρει υψος δειχνουν να εξαφανιζονται ...
και το λεω αυτο επειδη πολλες φορες (και πριν μερικες μερες) το ματι που πιανει ΦΩΤΑ παραξενα πανω στον ουρανο και αφου τα παρατηρησω βλεπω , ανακαλυπτω οτι ειναι αεροπλανα
φυσικα ποτε δεν ξερεις χαχα
τωρα οσο αφορα γενικοτερα την ιδεα της υπαρξης , πιστευω και εγω οτι το πιθανοτερο ειναι να υπαρχουν δεκαδες ή και χιλιαδες αλλοι πολιτισμοι ... το να ερθουν ομως σε επαφη μαζι μας , βαζουν καποιες προυποθεσεις με βασικοτερες τις α) πιανουν την ταχυτητα του φωτος , με οτι προβλημα δημιουργει αυτο β) οτι μπορουν να εκμεταλευτουν μαυρες τρυπες κτλπ ωστε να πετυχουν γρηγορα τα ταξιδια
εαν ομως το α και β , δεν ειναι εφικτα , καθως εφικτα ειναι μονο θεωρητικα και υπο συνθηκες σε μεγεθος μικροσωματιδιων και βγαλε , εαν δεν ισχυουν τοτε ουτε θα τους μαθουμε ουτε θα μας μαθουν ευκολα μεσα σε αυτο το χαος , αλλα ακομη και εαν το α,β ειναι εφικτα ή εαν βρεθει αλλος τροπος , θα πρεπει να βρουν και το τροπο να εντοπισουν ΠΟΥ στο καλο μεσα σε αυτο το τεραστιο συμπαν θα στοχευσουν για να μας βρουν ... θεωρω οτι το προβλημα ακομη και εαν ειναι εφιτκο ενα τετοιο ταξιδι να βρεις το που θα πας , ισως ξεπερνα το μεγεθος του πολιτισμου που θα εχει αναπτυχθει!!!

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]