ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO Η ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO Η ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

AitheroVamon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
antonisgreveΝέο Μέλος
29/09/2010, 18:44:28
τοτε ειμουν 27 χρ φιλε.....εμενα σε μια γκαρσιονιερα ρετιρε,ακριβωσ πισω απο το γηπεδο του ΠΑΟΚ μικρασ ασιασ.....καθομουνα για καφε στην βεραντα,[δηλαδη στην ταρατσα]εβλεπα ολο τον ουρανο τησ θεσσαλονικησ γιατι δεν υπαρχουν μπροστα μου οικοδομεσ,ειναι το γηπεδο απεναντι..... εγω ειμουνα με την κοπελα μου και πιναμε καφε ,τα ιπταμενα σκαφοι με τα φωτα τα ειδα να ερχονται απο την δυτικη θεσσαλονικη.....ηταν 25-30 σκαφοι περιπου και ειχαν εναν σχηματισμο ,μπροστα σαν μυτη απο ξυφια και πισω σαν το κεντρι απο σκορπιο......ειχαν ολα την ιδια σταθερη αλλα αργη ταχυτητα και ανεβωκατεβενανε ολα μαζι συνχρωνισμενα χωρισ να χαλασουν τον σχηματισμο τουσ με σταθερη πορεια προσ τα εμπροσ...τα εβλεπα για 10 -15 δευτερολεπτα και ξαφνικα χαθηκαν με τεραστια ταχυτητα σε 1''......
makforΜέλος
29/09/2010, 19:06:05
καφε και τουμπα αραχτος στο μπαλκονι ... εεε μονο θεσσαλονικη γινεται φιλε μου χαχαχα
οκ γειτονια ειμασταν εκεινη την εποχη φιλε μου :) εγω διαγορα ειμουν

δεν θυμαμαι κατι , παντως ποιο πολυ σε αεροπλανο που φερνει ετσι οπως το λες , οταν ειναι χαμηλα φαινονται τα παραθυρα ... κατι αλλο ειναι δυσκολο να φανταστω ... απο την αλλη παλι , μπορει να ειναι και αλλο πραμα ... ποιος ξερει ;)

παντως πολλες φορες τα "ματια" μας ξεγελιουνται ευκολα , πολυ περισσοτερο το βραδακι ...

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

antonisgreveΝέο Μέλος
29/09/2010, 19:32:49
λεσ να ηταν τουρμπο αεροπλανο;;;;;χαχαχα με τετοια επιταχυνση θα κανει τον γυρο τησ γησ σε 10 ΄΄......δεν ξερω φιλε μου.....για μενα παντωσ ηταν σκαφοι εκτοσ γησ.............
29/09/2010, 19:38:07
quote:

και ιπταμενουσ δισκουσ να εχει φτιαξει ο ανθρωποσ το καταλαβαινω....αλλα να εχουν τετοια επιταχυνση δεν πιστευω να ηταν γηινα........

αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε... αμα εχουν βρει και κατασκευασει "απιστευτα πραγματα"

Μην ξεχνας, την κατασκευη ιπταμενων δισκων την ξεκινησαν οι Γερμανοι το 1937!!!!

Α! και κατι ακομα! Αφου μιλας για επιταγχυνση (τεραστια) θα επρεπε να γινοταν κατι σαν εκρηξη (ποσο μαλλον αν μιλαμε για 30 αντικειμενα)

Θεμα φυσικης, οτι σε καθε υλικο εχει επιδραση η επιταγχυνση!

Για να καταλαβεις, αν μιλαμε για μια "γρηγορη επιταγχυνση" ενος αυτοκινητου, παρε για παραδειγμα την Bugatti Veyron, που απο 0-100 ειναι 2,4, εχει επιδραση σχεδον 3,5 G (οποτε μιλαμε για 3,5 φορες το βαρος του αυτοκινητου, που ειναι 2 τοννοι!!!)

κανε την αναλογια

29/09/2010, 19:39:15
quote:

καφε και τουμπα αραχτος στο μπαλκονι ... εεε μονο θεσσαλονικη γινεται φιλε μου χαχαχα
οκ γειτονια ειμασταν εκεινη την εποχη φιλε μου :) εγω διαγορα ειμουν

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

η περιοχη αναμεσα σε Χαλκηδονα και Αλεξανδρεια ("πιατο") ισως τους ελκυει ...ειναι και ενα ΤΕΑΣ εκει μεσα

antonisgreveΝέο Μέλος
29/09/2010, 19:44:49
φιλε predator δεν ξερω τι να πω αλλο.....διασχησαν τον μισο ουρανο μπροστα στα ματια μου σε 1''.....
antonisgreveΝέο Μέλος
29/09/2010, 19:47:57
εκτοσ και αν διμιουργουν κενο αεροσ μπροστα απο το σκαφοσ...παιδια σορυ για τα ορθογραφικα μου λαθη.....οικοδομοσ ειμαι....στο σχολειο μικροσ πηγαινα να παιξω μπαλα....
29/09/2010, 19:55:12
quote:

εκτοσ και αν διμιουργουν κενο αεροσ μπροστα απο το σκαφοσ...παιδια σορυ για τα ορθογραφικα μου λαθη.....οικοδομοσ ειμαι....στο σχολειο μικροσ πηγαινα να παιξω μπαλα....

δεν πειραζει για τα ορθογραφικα!!

Παντως ειναι λιγο "τραβηγμενο" να φανταζομαστε τεχνολογιες απο ταινιες επιστημονικης φαντασιας για να δικαιολογησουμε οτι οι εξωγηινοι μας επισκεπτονται!

Αν δεν υπαρξουν ΑΠΤΑ γεγονοτα, ολα ειναι "ενδεχομενα" και "λογια"...

Η ανθρωπινη τεχνολογια ειναι πολυ μπροστα απο αυτη που μπορουμε να φανταστουμε! Κατεχουμε την πυρηνικη ενεργεια ηδη απο το 1939. κατασκευασαμε τους Επιταγχυντες Νετρονιων, οι οποιοι ηταν σχεδιασμου του 1970, αλλα επειδη δεν υπηρχαν τα καταλληλα κονδυλια τοτε (και μεσα εν μερει) δεν τα κατασκευασαμε τοτε!

Ηδη στις Ενοπλες Δυναμεις των ΗΠΑ εχουν σχεδιασει απο τη δεκαετια του 1970 UAV και UCAV (αεροχηματα χωρις πιλοτο, τα οποια ενεργουν εντελως αυτονομα, χωρις ανθρωπινη παρεμβαση), ρομποτικα σκαφη θαλασσης...

το 2020 αυτα θα φανουν, ενω ετοιμαζονται αλλα (μυστικα παντα) που θα βγουν πολυ αργοτερα (2060+)

ZephyrΜέλος
01/10/2010, 10:12:40
Θυμάμαι ένα πολύ παλιό ρεπορτάζ από ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό (μάλλον ANT1 ή MEGA), κάπου στις αρχές '90, όταν είχαν αρχίσει να ανοίγουν τις στρατιωτικές αποθήκες της πρώην ΕΣΣΔ. Το βίντεο ήταν από ξένο τηλεοπτικό δύκτιο και έδειχνε σε σοβιετική αποθήκη στιβαγμένα πρωτότυπα αεροσκαφών που έμοιαζαν τρομερά (αν δεν ήταν) με UFO! Δεν ξέρω αντο θυμάται κάποιος καλύτερα, ήμουν μαθητής ακόμα τότε και δεν πολυασχολούμουν με τέτοια θέματα, όμως μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.

01/10/2010, 13:56:22
βεβαια, τετοια αεροσκαφη δεν τα λεμε UFO αν ειναι "καθηλωμενα" και οταν "αποκαλυπτονται"

Απλα αναφερομαστε σε αυτα ως "δισκοειδη" ή απλα "αγνωστου σχηματος"...

Τα περισσοτερα σχεδια αυτων τον αεροσκαφων, τα κληρονομησαν οι Σοβιετικοι απο τα εργοστασια των Γερμανων του Γ' Ραιχ, οι οποιοι εφθασαν πρωτοι (τα περισσοτερα εργοστασια βρισκονταν στα ανατολικα της Γερμανιας, διπλα στη Ρωσια)