ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Κύβος Quiz - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ο Κύβος Quiz - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

WWalker31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
05/07/2006, 14:47:22
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ

Μιας και είχατε καιρό να με δείτε είπα να κάνω καλό καμ-μπάκ οπότε θέλω να σας πω για ένα quiz που συνάντησα πρόσφατα. Πρόκειται για τον Κύβο της Annie Gottlieb, ένα παιχνίδι στο οποίο με μια σειρά ερωτήσεων μου περιγράφετε πως φαντάζεστε αυτό που σας ρωτώ, και στο τέλος σας λέω το τι σημαίνουν για την προσωπικότητά σας.

Ο Κύβος έχει προέλευση στο κίνημα των σούφι του Ισλάμ, και η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων.

Λοιπόν, οι βασικές ερωτήσεις:
α) Φανταστείτε μια έρημο, απέραντη και κατακίτρινη.
β) Μέσα σε αυτή την έρημο φανταστείτε έναν Κύβο. Πως είναι; Πόσο μεγάλος είναι; Τι χρώμα είναι; Που βρίσκεται μέσα στην έρημο;
γ) Τώρα φανταστείτε μια σκάλα στο τοπίο. Τι είδους σκάλα είναι; Πόσο μεγάλη; Που βρίσκεται σε σχέση με τον κύβο; Από τι υλικό είναι φτιαγμένη;
δ) Φανταστείτε λουλούδια στο τοπίο. Τι λουλούδια είναι; Τι χρώμα; Πόσα; Που βρίσκονται σε σχέση με τον Κύβο;
ε) Φανταστείτε ένα άλογο μέσα στο τοπίο. Που βρίσκεται σε σχέση με τον Κύβο; Πως είναι; Τι χρώμα; Τι ιδιαίτερα χαρακτηριστικά έχει;
ζ) Φανταστείτε μια ανεμοθύελλα τώρα στο τοπίο. Πως επηρεάζει τα αντικείμενα, τον Κύβο, τα λουλούδια; Πόσο δυνατή είναι;

Περιμένω απαντήσεις (οι κοπελιές πρώτα πληζ)

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

Edited by - WWalker on 05/07/2006 15:29:38

Edited by - WWalker on 05/07/2006 15:30:07

another starΜέλος
05/07/2006, 15:05:11
Ναι μεν απέχω, αλλά όταν δω test drive, όπου γάμος και γιορτή και another star πρώτη!!
Κουρτσούδια, κι άλλο λεύκωμα, κοπιάστε..

αρχινάωωω

α. άσχετο αλλά το κατακίτρινο με χαλάει, μου θυμίζει ίκτερο

β.γύρω στο 0.50m οι πλευρές του, μπορώ άνετα να το κρατήσω, κίτρινο είναι πιο φανταχτερό από της ερήμου, το καναρινί που λέω και γω, βρίσκεται στην αρχή ενός αμμόλοφου. Το βλέπω από το πλάι, δηλαδή τη γωνία μπροστά και όχι αμφάς.

γ. Είναι μία περίεργη σκάλα. Ίσια στην αρχή, δηλαδή κάθετα στο έδαφος αλλά μετά κάνει μία κουρμπα και έρχεται οριζόντια στο έδαφος. Αρκετά πλατιά για να ανεβαίνουν 2 2 άτομα μαζί και αρκετά μεγάλη να φτάσει τον αμμόλοφο στη κορφή.Είναι ακριβώς αριστερά πίσω όπως κοιτάμε τον τον κύβο, πολύ κοντά. Μέταλλο (μήπως παίζει ρόλο ότι δίπλα στο μαγαζί μου έχει σκάλες μεταλλικές ή άσχετο?)

δ. Παπαρούνες, φυσικά κόκκινες (εκτός αν κυκλοφορούν και σε άλλες εκδόσεις και δεν το ήξευρα), γύρω στο μισό στρέμμα και λιγότερο, είναι μπροστά αριστερά όπως κοιτάμε τον κύβο

ε. Όπως κοιτάμαι το κύβο μπροστά δεξιά, είναι πλυμμένο και όμορφο, μαύρο χρώμα, κανένα ιδιαίτερο, με κοιτάει

ζ. Τον κύβο τον σήκώνει και τον πάει βόλτα, όλα τα άλλα μένουν σταθερά. Είναι μεσαίου κυβισμού ανεμοθύελλα.

Αυτά!
άντε περιμένω κανένα αποτέλεσμα γιατί από το άλλο του agnostic, τίποτιςςςςς

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
05/07/2006, 15:47:43
Λοιπόν αγαπητή Another Star, έχουμε και λέμε

Το τοπίο δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, θα μπορούσε να είναι ένα οροπέδιο με φόντο τα Ιμαλάια, αρκεί να έχει χώρο για να μπει ο κύβος και τα αντικείμενα.

quote:
β.γύρω στο 0.50m οι πλευρές του, μπορώ άνετα να το κρατήσω, κίτρινο είναι πιο φανταχτερό από της ερήμου, το καναρινί που λέω και γω, βρίσκεται στην αρχή ενός αμμόλοφου. Το βλέπω από το πλάι, δηλαδή τη γωνία μπροστά και όχι αμφάς.

Ο κύβος συμβολίζει εσένα, οι διαστάσεις του (σχετικά μικρές) συμβολίζουν το πως θεωρείς τον εαυτό σου μέσα στον κόσμο, το χρώμα που διάλεξες για τον Κύβο σου (το καναρινί κίτρινο) δηλώνει ότι έχεις έντονα εκκεντρική προσωπικότητα. Η οπτική γωνία μάλλον δηλώνει ότι δεν κρίνεις τον εαυτό σου στα ίσια.
Το ότι ο Κύβος είναι γειωμένος και δεν πετάει στον αέρα σημαίνει ότι σαν άτομο είσαι προσγειωμένο. (αν είσαι ψωνάρα θα φανεί απ'τη σκάλα)

quote:
γ. Είναι μία περίεργη σκάλα. Ίσια στην αρχή, δηλαδή κάθετα στο έδαφος αλλά μετά κάνει μία κουρμπα και έρχεται οριζόντια στο έδαφος. Αρκετά πλατιά για να ανεβαίνουν 2 2 άτομα μαζί και αρκετά μεγάλη να φτάσει τον αμμόλοφο στη κορφή.Είναι ακριβώς αριστερά πίσω όπως κοιτάμε τον τον κύβο, πολύ κοντά. Μέταλλο (μήπως παίζει ρόλο ότι δίπλα στο μαγαζί μου έχει σκάλες μεταλλικές ή άσχετο?)

Η σκάλα συμβολίζει το πόσο καλή είσαι στο να καταφέρνεις αυτά που έχεις βάλει ως στόχο. Τώρα πιο περίεργη σκάλα δεν μου έχει ξαναπεριγράψει κανένας, οπότε υποθέτω ότι για να καταφέρεις τον στόχο σου κάνεις ότι περνάει απ'το χέρι σου Το ότι είναι πλατιά σημαίνει ότι οι στόχοι που θέτεις έχουν την τάση να βοηθούν γενικότερα , πρώτα εσένα, και μετά τον κοινωνικό σου περίγυρο.
Το μέταλλο δηλώνει ότι είσαι αρκετά δυνατή στο να εκπληρώνεις τους στόχους σου.

quote:
δ. Παπαρούνες, φυσικά κόκκινες (εκτός αν κυκλοφορούν και σε άλλες εκδόσεις και δεν το ήξευρα), γύρω στο μισό στρέμμα και λιγότερο, είναι μπροστά αριστερά όπως κοιτάμε τον κύβο

Τα λουλούδια δηλώνουν τους φίλους σου, και το πόσο αντίκτυπο έχεις στον κοινωνικό σου περίγυρο. Οι παπαρούνες ειδικά δεν ξέρω τι σημαίνουν (ίσως ότι κάνετε κεφάλι μαζί; ), πάντως το κόκκινο χρώμα είναι ιδιαίτερα έντονο και σημαίνει πως οι σχέσεις σου είναι ιδιαίτερα αγαπησιάρικες ή έντονες, πράγμα το οποίο συχνά δεν σε βοηθάει στο να διεξάγεις ήρεμες συζητήσεις. Εξαιτίας αυτού του έντονου στοιχείου συχνά σε ζηλεύουν γιατί προκαλείς την προσοχή των άλλων.

quote:
ζ. Τον κύβο τον σήκώνει και τον πάει βόλτα, όλα τα άλλα μένουν σταθερά. Είναι μεσαίου κυβισμού ανεμοθύελλα.

Η ανεμοθύελλα σημαίνει τις δυσκολίες στην ζωή σου. Σύμφωνα με την ανεμοθύελλα που περιγράφεις όταν τα βρεις μπαστούνια σε παίρνει και σε σηκώνει

Και το κερασάκι στην τούρτα για το τέλος:

quote:
ε. Όπως κοιτάμαι το κύβο μπροστά δεξιά, είναι πλυμμένο και όμορφο, μαύρο χρώμα, κανένα ιδιαίτερο, με κοιτάει

το άλογο είναι το πως είναι ο ιδανικός άντρας για εσένα. Σύμφωνα με την περιγραφή σου, τον θέλεις όμορφο περιποιημένο (και πλυμμένο;) και να σου δίνει μεγάλη προσοχή. Το μαύρο χρώμα είναι το χρώμα του μυστηρίου, του κύρους, του πρεστίζ, οπότε μάλλον θέλεις κάτι σε Τζέημς Μποντ

----------------------

another starΜέλος
05/07/2006, 16:06:25
quote:
κύβος συμβολίζει εσένα, οι διαστάσεις του (σχετικά μικρές)
χμμμμ .. αυτό δεν μου αρέσει

quote:
χρώμα που διάλεξες για τον Κύβο σου (το καναρινί κίτρινο) δηλώνει ότι έχεις έντονα εκκεντρική προσωπικότητα
σούργελο σκέτο. Ενας φίλος εχθές μου έλεγε "καλά κορίτσι μου εσύ έχεις ξεφύγει εντελώς, είσαι σε άλλη διάσταση", και τι να πω τώρα εγώ όχι??

quote:
(ίσως ότι κάνετε κεφάλι μαζί; )
δεν είναι κακό, δεν είναι καθόλου κακό

quote:
πάντως το κόκκινο χρώμα είναι ιδιαίτερα έντονο και σημαίνει πως οι σχέσεις σου είναι ιδιαίτερα αγαπησιάρικες ή έντονες, πράγμα το οποίο συχνά δεν σε βοηθάει στο να διεξάγεις ήρεμες συζητήσεις. Εξαιτίας αυτού του έντονου στοιχείου συχνά σε ζηλεύουν γιατί προκαλείς την προσοχή των άλλων.
τι γυναίκα δηλητήριο είμαι ρε παιδί μου....

quote:
με την ανεμοθύελλα που περιγράφεις όταν τα βρεις μπαστούνια σε παίρνει και σε σηκώνει
ναι, με κάνουν ότι θέλουν οι δυσκολίες, άστα να πάνε

quote:
το άλογο είναι το πως είναι ο ιδανικός άντρας για εσένα. Σύμφωνα με την περιγραφή σου, τον θέλεις όμορφο περιποιημένο (και πλυμμένο;) και να σου δίνει μεγάλη προσοχή. Το μαύρο χρώμα είναι το χρώμα του μυστηρίου, του κύρους, του πρεστίζ, οπότε μάλλον θέλεις κάτι σε Τζέημς Μποντ
ε καλά δεν θα πλυθεί? τόσες πατάτες πούλησε με το datsun σήμερα...
αλλά τον Τζέημς Μποντ τον πέτυχες μεγάλε... δεν θα μπορούσες να περιγράψεις καλύτερα τον άντρα. Ααααχχχ τι πόνος και καημόοοοςςςς

ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΣΤΟΠ. ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΙ ΕΓΙΝΑ ΣΤΟΠ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ Η ΑΜΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟΠ.ΜΗ ΒΑΛΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΕΣΤ ΣΤΟΠ. ΠΑΛΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΤΟΠ.

05/07/2006, 16:11:46
Τα πέτυχα;; Τα πέτυχα;;;;;

----------------------

another starΜέλος
05/07/2006, 16:29:04
α δεν μπορώ να σου πω

05/07/2006, 16:35:26
Άμα μου πεις θα σου πω και το χέρι

----------------------

05/07/2006, 16:48:10
Δεύτερος πελάτης

β) Μέσα σε αυτή την έρημο φανταστείτε έναν Κύβο. Πως είναι; Πόσο μεγάλος είναι; Τι χρώμα είναι; Που βρίσκεται μέσα στην έρημο;
γ) Τώρα φανταστείτε μια σκάλα στο τοπίο. Τι είδους σκάλα είναι; Πόσο μεγάλη; Που βρίσκεται σε σχέση με τον κύβο; Από τι υλικό είναι φτιαγμένη;
δ) Φανταστείτε λουλούδια στο τοπίο. Τι λουλούδια είναι; Τι χρώμα; Πόσα; Που βρίσκονται σε σχέση με τον Κύβο;
ε) Φανταστείτε ένα άλογο μέσα στο τοπίο. Που βρίσκεται σε σχέση με τον Κύβο; Πως είναι; Τι χρώμα; Τι ιδιαίτερα χαρακτηριστικά έχει;
ζ) Φανταστείτε μια ανεμοθύελλα τώρα στο τοπίο. Πως επηρεάζει τα αντικείμενα, τον Κύβο, τα λουλούδια; Πόσο δυνατή είναι;

Η έρημος είναι απέραντη και κατακίτρινη (χρυσοκίτρινη αχνή) όπως την περιγράφεις.
Ο κύβος είναι τεράστιος - στο μέγεθος της μεγάλης πυραμίδας της Γκίζας - και είναι κατασκευασμένος όπως η μεγάλη πυραμίδα. Τεράστιος, αρχαίος και μυστηριώδης...Το χρώμα του - χρώμα της πέτρας - δημιουργεί χρυσαφιές αντάυγειες με τον Ήλιο να πέφτει επάνω του. Βρίσκεται μέσα στην έρημο, αλλά όχι ακριβώς στη μέση της, λίγο προς τα βορειο-ανατολικά.
Η σκάλα είναι πολύ μακριά - φτάνει μέχρι την κορυφή της πυραμίδας - και πολύ λεπτή. Είναι στηριγμένη επάνω στην πυραμίδα και είναι από κάποιου είδους μέταλλο. Όχι κανονική σκάλα με πλατιά σκαλοπάτια, αλλά σαν τις σκάλες των οικοδομών, ή αυτές που στα καράβια σε οδηγούν στο κατάρτι.
Τα λουλούδια βρίσκονται μέσα στον κύβο. Στην πραγματικότητα ο κύβος στο εσωτερικό του δημιουργεί ένα περιβάλλον με μεγάλη ζωτική δύναμη, όπου υπάρχει πλούσια παραδείσεια βλάστηση σε διάφορες αποχρώσεις του πράσινου (τα φύλλα) του σάπιου μήλου, του κίτρινου και του γαλάζιου (τα λουλούδια).
Το άλογο είναι μαύρο και έχει φτερά, έτσι μπορεί να τρέχει σηκώνοντας σκόνη γύρω από την πυραμίδα, αλλά μπορεί να πετάξει και πάνω από αυτήν. Είναι δυνατό και περήφανο άλογο.
Η ανεμοθύελλα σηκώνει σκόνη, αλλά ο κύβος δεν μπορεί να πάθει τίποτα, ούτε και το άλογο. Η άμμος γλυστράει από επάνω του (από τον κύβο) και την κοιτά με περιφρόνηση, επιβάλλοντας την αιωνιότητά του.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

05/07/2006, 17:01:52

ωραια ερημος!

ακου πως ψιθυριζει...

ειναι ο πολυδιαστατικος υπερκυβος της μοντερνας φυσικης

το μεγεθος του ειναι ακαθοριστο, οπως και το χρωμα του

η θεση του ειναι σχετικιστικη

μαλλον μονοπατι διαμορφωμενο απο τα στοιχεια της φυσης που ανεβαινει εναν εναπομειναντα πετρινο λοφο στην ερημο

μεγαλη οσο κι ο λοφος

ειναι φτιαγμενη απο βραχια που λειανε ο ανεμος

μολις ανεβηκα στον λοφο εστριψα κατα λαθος πισω απο ενα μοριο και βρεθηκα μεσα στον υπερκυβο

λουλουδια κακτων, τι αλλο? στην ερημο ειμαστε

καθε κακτος εχει αλλο χρωμα λουλουδι - ασπρα, ροζ, κοκκινα, κιτρινα

οσα και οι κακτοι

στο συμπαν βρισκεται και ο κυβος και τα λουλουδια

καμμια χωρικη σχεση με τον κυβο - το αλογο ανηκε σε ερευνητη που εψαχνε τον κυβο και ψοφησαν απο διψα πριν τον βρουν

σε αποσυνθεση

αυτο το καφεγκρι της αποσυνθεσης

ασχολουνται μαζι του μυριαδες μικρα πλασματα της ερημου - τους προσφερει τροφη

τον κυβο πως να τον επηρεασει μια αμμοθυελα?

ωστοσο διαμορφωνει με τη σειρα της τα πετρινα σκαλοπατια, σκεπαζει το ψοφιο αλογο και ριχνει αμμο στο τσαϊ μου

τα κακτολουλουδα δεν παιρνουν χαμπαρι

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

silverwhisperΜέλος
05/07/2006, 17:15:27
α)οκ
β)ενας μαυρος κυβος μεγαλου μεγεθους.βρισκεαι στο κεντρο
γ)ειναι μια ανεμοσκαλα που κρεμεται στο πλαι του κυβου, ειναι φτιαγμενη απο σκοινι
δ)πολλα λουλουδια.κιτρινα τριανταφυλλα,φυτρωμενα πανω στον κυβο
ε)ασπρο αλογο,με κερατο στο μετωπο,διπλα στο κουτι
ζ)ειναι στρογγυλη σαν δινη.τα παιρνει και τα σηκωνει ολα...ξεριζωνει τα λουλουδια απο τον κυβο,εξαφανιζει το αλογο και αναποδογυριζει τον κυβο.

Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...

...it does not do to dwell on dreams and forget to live,remember that...

05/07/2006, 17:27:49

quote:

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ

οκ, αλλά απο την ερμηνεια που διαβασα τωρα στις απαντησεις της another star θα ειναι ενδιαφερον να μας αποσυμβολισεις - τρεις μαζευτηκαμε στην ουρα ηδη - αρκει να μη μας πονεσεις με τον αποσυμβολισμο

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

scar_faceΜέλος
05/07/2006, 17:52:27

Κανονικός κύβος.
Μεγάλος όσο μια πυραμίδα
Χρώμα έχει πράσινο.
Βρίσκεται δίπλα σε μία λίμνη.

Ευθυγραμμη.
Μεγάλη όσο ο κύβος.
Ακουμπάει επάνω του.
Είναι φτιαγμένη από ξύλο.

Παπαρούνες
Κόκκκινες
Πολλά, αμέτρητα
Δεξιά του

Δεξιά του
Αγέρωχο
Ασπρο
Μεγάλη χαίτη

Τον κύβο τον αφήνει άθικτο.
Τα λουλούδια τα ξεριζώνει
Την σκάλα την παίρνει μαζί του.
Το άλογο έχει προλάβει και έχει φύγει.
Είναι πάρα πολύ δυνατή.

The love is like a ball. Ul c
.|.
05/07/2006, 18:09:10
Λοιπόν, οι βασικές ερωτήσεις:
-
Την φαντάζομαι…

-
Είναι ένας ξύλινος κύβος ,στην μέση του πουθενά , τον πέταξαν κάποτε από ένα αεροπλάνο προσπαθώντας να αλαφρύνουν το βάρος του…

-
Ξύλινη και η σκάλα κοντά σχετικά με τον κύβο στην μέση του πουθενά, και αυτή πετάχτηκε σε κάποια φάση από το αεροπλάνο ….

-
Πολλά πάρα πολλά μικρά άσπρα λουλούδια παντού. Εκτός από το σημείο που είναι ο κύβος.

-
Το άλογο είναι περήφανο κάτασπρο και κάνει βόλτες παντού, περνάει και κοντά από τον κύβο καμιά φορά αλλά χωρίς να δίνει και πολύ σημασία .

-
Δεν επηρεάζει τίποτα άλλο εκτός από την σκάλα. Όλα τα άλλα ζούνε αρμονικά μαζί της. Άντε να επηρεάσει λίγο και τον κύβο.
Είναι παρόλα αυτά μια πολύ δυνατή ανεμοθύελλα.

Βάλε και εμένα στην σειρά…

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
05/07/2006, 19:11:11
Σιγά μην έλλειπα εγώ ο quiz-άκιας από το γλέντι

Χωρίς να έχω δει άλλες απαντήσεις προχωρώ στο παρασύνθημα

quote:

Την φαντάζομαι

quote:

Είναι σχετικά μεγάλος, στο ύψος μιας μονοκατοικίας ας πούμε.
Το χρώμα του είναι διαφανες, αλλά όχι και τόσο κρυστάλλινο. Εχει μαι θολούρα ας πούμε.
Βρίσκεται πάνω στην κίτρινη άμμο

quote:

Η σκάλα ακουμπάει στο έδαφος και φτάνει στην κορυφή του κύβου.
Είναι μάλλον μαρμάρινη, όχι κάθετη αλλά σαν τις σκάλες που ανηφορίζουν σε ένα πύργο, σε μαι εκκλησία, σε μαι πολυκατοικία...κατάλαβες τώρα.

quote:

Κόκκινες παπαρούνες σε μια όαση που βρίσκεται εκεί κοντά στον κύβο την οποία μόλις τώρα έπλασα με το μυαλό μου. Είναι αρκετές. Καμιά τριανταριά πάνω κάτω...

quote:

Βγαίνει από την όαση που μόλις φαντάστηκα, έχει χρώμα καφέ(σκατουλί) και κατευθύνεται προς τον κύβο τρέχοντας περήφανα κορδομένο.

quote:

Είναι σχετικά δυνατή αλλά χωρίς ολέθριες επιπτώσεις. Απλά καλύπτει για λίγο τον κύβο, την όαση, τις κόκκινες παπαρούνες, το άλογο και μετά από 5-6 λεπτά περίπου κοπάζει.

ΥΓ 1. Αυτά από μένα. Τον αποσυμβολισμό(πολύ cult λέξη έγινε αυτή τον τελευταίο καιρό) θα μου τον στέλνεις με e-mail ή επιτόπου εδώ τον λες? Να δω αν θα ξευτιλιστώ on private ή on public...
Οχι ότι με πειράζει δηλαδη...
Ρίχτα μεγάλε!!! Τι παίζει με την περίπτωσή μου??

ΥΓ 2. Τα quiz πάντα τα διασκεδάζω ρε παιδί μου...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

05/07/2006, 20:50:44
Πω πω WWalker, άνοιξαν οι δουλειές σου!
Προβλέπω να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις με τόσους αποσυμβολισμούς!

Κοπιάστε, κοπιάστε στο θέμα

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

another starΜέλος
05/07/2006, 21:04:59
quote:
Άμα μου πεις θα σου πω και το χέρι

να σι που τη μοίρα σου να σι που του ριζικό σου έγινες. Βρε τι κάνει η ακρίβεια

05/07/2006, 22:18:21
Ξέρω πως δεν μπορώ να λάβω απάντησης αλλά θα κάνω το τεστ από περιέργεια.
Ο κύβος είναι κίτρινος σχεδόν στο ύψος μου και βρίσκεται μπροστά από εμένα σε σχέση με την έρημο δεν ξέρω που βρίσκετε γιατί δεν έχω χάρτη και πυξίδα. Αλλά υπόθετο πως βρίσκεται στο κέντρο του οπτικού μου πεδίου.
Η σκάλα είναι σιδερένια είναι στο ιδανικό ύψος για να μπορέσω να ανέβω πάνω στον κύβο και βρίσκεται μπροστά από εμένα και ακουμπισμένη στον κύβο
Τα λουλούδια δεν ξέρω ακριβός τι είναι αλλά είναι κίτρινα και κόκκινα .Είναι παρά πολλά και είναι τριγύρω από τον κύβο.
Το άλογο είναι δεξιά του κύβου .Είναι χρώματος άσπρο πολλή όμορφο και έχει μακριά χαίτη και ένα κέρατο μάλλον είναι μονόκερως.
Η αμμοθύελλα δεν είναι πόλη μεγάλη αλλά σου θολώνει το οπτικό πεδίο δεν επηρεάζει τα αντικείμενα είναι σαν ένα μικρό αεράκι μέσα στη ζεστή έρημο.

ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

T_Chameleon of Rodos

06/07/2006, 10:09:25
Αγαπητέ WWalker, σου ήρθα κι εγώ!
Έχω δει μόνο το εισαγωγικό σου μήνυμα οπότε απαντώ για να δούμε τι θα βγει.

Λοιπόν!

Ο κύβος είναι γαλάζιος κι η κάθε έδρα του έχει εμβαδό περίπου ένα μέτρο.
Βρίσκεται λίγα εκατοστά πιο ψηλά από την έρημο κι αιωρείται.

Η σκάλα ξεκινάει από το σημείο που βρίσκεται ο κύκλος μόνο που ξεκινάει από την άμμο.
Ο κύβος δηλαδή αιωρείται πάνω από την αρχή της σκάλας, η οποία κάνει κυματισμούς κατά μήκος της έκτασης, ανεβοκατεβαίνοντας μερικά εκατοστά συνεχώς όπως ένα κύμα.
Είναι ξύλινη κι έχει μαύρο χρώμα και καταλήγει στην βάση της.

Τα λουλούδια που σκέφτομαι είναι νάρκισσοι κι εκτείνονται σκόρπια σε όλη την έρημο.
Στο μέγεθος είναι κανονικοί.

Το άλογο είναι επίσης μαύρο και βρίσκεται στο βάθος της ερήμου, μακριά από τον κύβο.
Από εκεί κοντά προκαλείται η ανεμοθύελλα η οποία είναι δυνατή και καταστρέφει τόσο την σκάλα όσο και τον κύβο.

Αυτά!

In anticipation of my resurrection...

iridavΜέλος
06/07/2006, 11:40:26
α) Ουάο!
β)Ο κύβος έχει μέγεθος 1 κυβικό μέτρο, είναι ημιδιαφανής γαλάζιος, κάπως σαν ένα τεράστιο παγάκι. Βρίσκεται περίπου 20μ μακρυά μου ευθεία μπροστά μου κάπου στη μέση της ερήμου.
γ) Η σκάλα έχει λίγα σκαλοπάτια (5). Είναι μια κανονική σκάλα, από αυτές που χρησιμοποιούμε καθημερινά (όταν δεν παίρνουμε το ασανσέρ). Έχει χρώμα σκούρο κεραμιδί και είναι στην εικόνα αριστερά του κύβου, αλλά πιο απομακρυσμένη. Επίσης είναι σα ζωγραφιστή σε χαρτόνι. Ένα δισδιάστατο καρτούν θα την ανέβαινε άνετα, αλλά όχι εγώ, επειδή την βλέπω από τα πλάγια. Αν πήγαινα κοντά της θα μπορούσε να μην έχει πραγματικά σκαλοπάτια στην πρόσοψη. Είναι , λοιπόν , φτιαγμένη από ένα λεπτό υλικό. (χαρτόνι, γυψοσανίδα ή κάτι παρόμοιο)
δ) Είναι πολύ όμορφα λουλούδια. Δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Τα είχα δει για πρώτη φορά όταν ήμουν 5 χρονών πάνω σε μια εικόνα παζλ με θέμα "τα μικρά μου πόνυ" στο σπίτι της ξαδέρφης μου. Είναι όλα ροζ και έχουν τέσσερα σαρκώδη πέταλα. Είναι πάρα πολλά. Χιλιάδες. Καλύπτουν αρκετά μεγάλη έκταση μεταξύ εμένα και του κύβου.
ε) Το άλογο βρίσκεται αριστερά και μπροστά από τον κύβο. Είναι πολύ όμορφο, ρωμαλαίο, γυμνασμένο και ευτυχισμένο. Είναι καφέ. Έχει μεταξένια μαύρη χαίτη.
ζ) Για τα λουλούδια είναι ένα απλό αεράκι. Το άλογο το επηρεάζει αρκετά. Αφηνιάζει και σηκώνεται στα πίσω του πόδια. Γύρω του υπάρχει αρκετή σκόνη. Ταράχτηκα με τη σκέψη της ανεμοθύελλας γιατί ανησυχώ για το άλογο πιο πολύ από τα υπόλοιπα πράγματα. Ο κύβος νίνεται πιο γυαλιστερός και η σκάλα δε με ενδιαφέρει τι παθαίνει. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι παθαίνει. Θα έλεγα ότι μένει εκεί ακλόνητη, παρόλο που είναι φτιαγμένη από ελαφρύ υλικό.

Δεν έχω διαβάσει κανένα μήνυμα εκτός από το δικό σου, WWALKER. Για να δούμε τι θα βγει.

Και μια ερώτηση: Γιατί θέλεις να απαντήσουμε οι κοπελιές πρώτα;

:*) Μου αρέσει να ζω!

06/07/2006, 15:54:39
Φίλε WWakler εγώ θα σου ομολογήσω ότι διάβασα όλα τα post.
Θα σου απαντήσω με βάση αυτά που σκέφτηκα από την αρχή, αν πάντως θεωρήσεις την συμμετοχή μου άκυρη () νο μπαντ φιλινγκς ατ ολ....

Παμε :

Οκ, αυτό δεν είναι ερώτηση....

Ένας κύβος του Κιούμπρικ, φτιαγμένος (ή λυμένος αν προτιμάς) αιωρείται κάπου στο τοπίο

Μία ξύλινη κυκλική σκάλα εσωτερικού΄χώρου, σαν αυτές που έχουν περιοδικά για οικιακή διακόσμηση... Δεξιά του κύβου.... Στο μέγεθος που θα απεικονιζόταν στο περιοδικό....

Λουλούδια φαντάστηκα αγριολούλουδα σε πρώτο πλάνο, αμέτρητα (σε όλο το μήκος της φανταστικής εικόνας) και κίτρινα. Ο κύβος οπότε έιναι πίσω τους, στην μέση του νοητού κάδρου...

Το πρώτο αλογάκι που μου ήρθε στο νου είναι το μαύρο αλογάκι της Φεράρι, στην χαρακτηριστική του στάση και πάνω από τον κύβο ( να υποθέσω πως με καβαλάει η γυναίκα μου ) ???

Την φαντάσηκα τελείως στο βάθος, χωρίς να επίρεάζει τίποτα στον χώρο. Ένα σύννεφο στο βάθος του πλάνου, οπότε δεν μπορώ να κρίνω και πόσο δυνατή θα είναι....