- ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση, λένε όλοι, η Ε.Ε., το ΔΝΤ,η
ΕΚΤ,η ελληνική κυβέρνηση, οι άλλες κυβερνήσεις...
Αυτούς τους κερδοσκόπους, ποιός τους ακούει και παλι γίνεται το δικό τους;
Απορία έχω, ο άνθρωπος...
ΕΚΤ,η ελληνική κυβέρνηση, οι άλλες κυβερνήσεις...
Αυτούς τους κερδοσκόπους, ποιός τους ακούει και παλι γίνεται το δικό τους;
Απορία έχω, ο άνθρωπος...
Όσο για το έλλειμμα της Ελλάδας, όντως, μειώνεται..
Οι μεγάλοι να δούμε τι θα κανουν....
Θα κοιτάμε εμείς τώρα τα χάλια τους και θα γελάμε;....
Οι μεγάλοι να δούμε τι θα κανουν....
Θα κοιτάμε εμείς τώρα τα χάλια τους και θα γελάμε;....
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΔ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ
NOVUS ORDO SECLORUM
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ

Δεν μας αφήνουν, φιλε PREDATOR....Δεν μας αφήνουν και συνέχεια, επιμένουν...,αποσταθεροποιητικά...
Με ότι κι αν σημαίνει αυτό, σε όλα τα επίπεδα...
Συντηρούνε την αναταραχή, επιτηδες....
Δεν είναι μόνο θέμα κέρδους, λοιπόν, κάτι άλλο παίζεται...
Με ότι κι αν σημαίνει αυτό, σε όλα τα επίπεδα...
Συντηρούνε την αναταραχή, επιτηδες....
Δεν είναι μόνο θέμα κέρδους, λοιπόν, κάτι άλλο παίζεται...
Και συνεχίζουν να πουλάνε, να πουλανε, μέχρι να πουλησουν κι εμάς......
Κι οι αναταραχές, οι αλλαγές, που μας κάνουν και δεν βλέπουμε
τι γίνεται, δεν έχυον τελειωμό.......Η Ευρωπαική Ένωση, μας κυβερνάει πλέον...
Νέοι νόμοι, νέες αυξήσεις, νέα ακριβεια,ανα πάσα στιγμή...
Είναι τρελό, όσο πάμε για να λύσουμε το πρόβλημα, τοσο μεγαλώνει,γίνεται αδιέξοδο.....
Παράλογο, ή σχεδιασμένο;....
Κι οι αναταραχές, οι αλλαγές, που μας κάνουν και δεν βλέπουμε
τι γίνεται, δεν έχυον τελειωμό.......Η Ευρωπαική Ένωση, μας κυβερνάει πλέον...
Νέοι νόμοι, νέες αυξήσεις, νέα ακριβεια,ανα πάσα στιγμή...
Είναι τρελό, όσο πάμε για να λύσουμε το πρόβλημα, τοσο μεγαλώνει,γίνεται αδιέξοδο.....
Παράλογο, ή σχεδιασμένο;....
Η τρόικα, πάλι στην Αθήνα...και χτυπάει, λέει καμπανάκια...Παρά τη μείωση του 34% του ελλείματος, για το 2012...Θα μας τρελανουν;
Τι λένε;Δεν φτάνουν όσα κάνουμε, η φτάνουν;...
Δεν ξέρουν,μήπως;...
Δεν ξέρουν,μήπως;...
Δεν προλαβαν χθές τα ΜΜΕ, την είδηση, την έβγαλαν, όπως κι εγώ
εδώ, αλλά, σήμερα η τρόικα, παλι τα γύρισε..Ειμαστε καλά,λένε
τώρα, πάμε καλά...
Άρα, είναι θέμα δικό τους, όχι δικό μας...Ειναι θέμα πως θα τη δουν, τελικά, όχι τα πραγματικά δεδομένα της χώρας....Κι αυτο κάτι σημαίνει...
εδώ, αλλά, σήμερα η τρόικα, παλι τα γύρισε..Ειμαστε καλά,λένε
τώρα, πάμε καλά...
Άρα, είναι θέμα δικό τους, όχι δικό μας...Ειναι θέμα πως θα τη δουν, τελικά, όχι τα πραγματικά δεδομένα της χώρας....Κι αυτο κάτι σημαίνει...
quote:
Η τρόικα, πάλι στην Αθήνα...και χτυπάει, λέει καμπανάκια...Παρά τη μείωση του 34% του ελλείματος, για το 2012...Θα μας τρελανουν;
Δεν ξέρουν,μήπως;...
Μωρε, ακουνε τους αλλους που κραζουν (τους κερδοσκοπως) για αυτο και ερχονται... Δεν μας εμπιστευονται πια

Δεν μας επιστεύονται, αγαπητέ μου PREDATOR, ή πιστεύουν, ότι
με την έκταση που έχει πάρει η κρίση σε όλη την Ευρωπαική Ένωση, αυτοί δεν θα μπορούν να περάσουν στην Ελλάδα, όλα τα αντιλαικά
μέτρα που προωθούν και να την κάνουν έρημο, όπως θέλουν;...
Δεν ξέρω, εγώ σαν πεινασμένους που πάνε να φάνε τους βλέπω.῎..
Λιγούρια....
με την έκταση που έχει πάρει η κρίση σε όλη την Ευρωπαική Ένωση, αυτοί δεν θα μπορούν να περάσουν στην Ελλάδα, όλα τα αντιλαικά
μέτρα που προωθούν και να την κάνουν έρημο, όπως θέλουν;...
Δεν ξέρω, εγώ σαν πεινασμένους που πάνε να φάνε τους βλέπω.῎..
Λιγούρια....
Για μια φοβερή για την Ελλάδα, στιγμή, βγαίνει ένας ανεπάντεχος παράγοντας, να στηρίξει τη χώρα μας, ευρισκόμενη στο χείλος της χρεοκοπίας....Αλλαγή,απο σήμερα και, όλα δειχνουν καλά, λέει η Τρόικα, για την Ελλάδα,αλλά, δεν είναι αυτός ο ανεπάντεχος παράγοντας.......
Και συγκεκριμένα, όπως λέει κεντρικό θέμα της "Ημερησίας",:
"Με τίτλο "Η Κίνα θα ρίξει δισεκατομμύρια δολάρια στην Ελλάδα", η έγκυρη αυστραλιανή εφημερίδα «The Australian Financial Review» γράφει πως "η Κίνα δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη βυθιζόμενη από τα υπερβολικά χρέη ελληνική οικονομία".
Το δημοσίευμα αναφέρει πως η επιλογή της Κίνας να επενδύσει στην Ελλάδα, και μάλιστα σε περίοδο κρίσης, και η υπογραφή των συμφωνιών "ανακούφισαν κάπως" την ελληνική κυβέρνηση, αφού ήρθαν μετά τη νέα υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τη Moody's.
Η αυστραλιανή εφημερίδα θεωρεί "έκπληξη" την υπογραφή των συμφωνιών,
"δεδομένου πως η έως τώρα κινεζική παρουσία στην Ελλάδα, με την Cosco, μόνο εύκολη δεν ήταν". Υπογραμμίζει, μάλιστα, πως έως πρόσφατα, οι Έλληνες "σταύρωναν" τον επικεφαλής της "Κόσκο" (Cosco), αλλά τώρα τον αποκαλούν χαϊδευτικά "Κάπτεν Γουέϊ".
Στο δημοσίευμα δίνεται έμφαση στη δήλωση του Κινέζου αντιπροέδρου κ. Ζανγκ Ντεγιάνγκ, ο οποίος είπε ότι "η Κίνα είναι πεπεισμένη πως η Ελλάδα σίγουρα θα ξεπεράσει αυτές τις προσωρινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και η κινεζική κυβέρνηση θα ενθαρρύνει τις κινεζικές, ισχυρές επιχειρήσεις να έρθουν στην Ελλάδα και να βρουν εμπορικούς εταίρους για επενδύσεις".
Ευτυχώς, που υπάρχουν οι κινέζοι και μας εκτιμάνε, παρά το ότι εμεις, οι ίδιοι, τώρα τελευταία, έχουμε κρίση ....ταυτότητας...
Και συγκεκριμένα, όπως λέει κεντρικό θέμα της "Ημερησίας",:
"Με τίτλο "Η Κίνα θα ρίξει δισεκατομμύρια δολάρια στην Ελλάδα", η έγκυρη αυστραλιανή εφημερίδα «The Australian Financial Review» γράφει πως "η Κίνα δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη βυθιζόμενη από τα υπερβολικά χρέη ελληνική οικονομία".
Το δημοσίευμα αναφέρει πως η επιλογή της Κίνας να επενδύσει στην Ελλάδα, και μάλιστα σε περίοδο κρίσης, και η υπογραφή των συμφωνιών "ανακούφισαν κάπως" την ελληνική κυβέρνηση, αφού ήρθαν μετά τη νέα υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τη Moody's.
Η αυστραλιανή εφημερίδα θεωρεί "έκπληξη" την υπογραφή των συμφωνιών,
"δεδομένου πως η έως τώρα κινεζική παρουσία στην Ελλάδα, με την Cosco, μόνο εύκολη δεν ήταν". Υπογραμμίζει, μάλιστα, πως έως πρόσφατα, οι Έλληνες "σταύρωναν" τον επικεφαλής της "Κόσκο" (Cosco), αλλά τώρα τον αποκαλούν χαϊδευτικά "Κάπτεν Γουέϊ".
Στο δημοσίευμα δίνεται έμφαση στη δήλωση του Κινέζου αντιπροέδρου κ. Ζανγκ Ντεγιάνγκ, ο οποίος είπε ότι "η Κίνα είναι πεπεισμένη πως η Ελλάδα σίγουρα θα ξεπεράσει αυτές τις προσωρινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και η κινεζική κυβέρνηση θα ενθαρρύνει τις κινεζικές, ισχυρές επιχειρήσεις να έρθουν στην Ελλάδα και να βρουν εμπορικούς εταίρους για επενδύσεις".
Ευτυχώς, που υπάρχουν οι κινέζοι και μας εκτιμάνε, παρά το ότι εμεις, οι ίδιοι, τώρα τελευταία, έχουμε κρίση ....ταυτότητας...
Για πρώτη φορά, όλοι οι ....ιθύνοντες,κυβέρνηση, αναλυτές, τρόικα,Ευρωπαική Ένωαη, συμφωνούν,οτι όλα πάνε καλά....
Ότι βγαίνουμε,σαν χώρα, λέει, απο το τούνελ....
Θέλω να δώ, πως θα τα γυρίσουνε πάλι....γιατί, η Ελλάδα, μόνο φτωχή μπορεί να συμφωνήσει, στο να πουληθεί,οπως είναι...
Κι είναι πολύ "τεφαρικι" πράγμα, για να την αφήσουν...
Ότι βγαίνουμε,σαν χώρα, λέει, απο το τούνελ....
Θέλω να δώ, πως θα τα γυρίσουνε πάλι....γιατί, η Ελλάδα, μόνο φτωχή μπορεί να συμφωνήσει, στο να πουληθεί,οπως είναι...
...Και τον τρόπο, τον βρήκαν...:
"Την απειλή για πρόωρες εκλογές με λίστα επισείει το Μαξίμου στους επίδοξους αντάρτες που θα αποφασίσουν να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό. «Θα είναι υπεύθυνοι για τη μη καταβολή μισθών και συντάξεων», επισημαίνουν στην κυβέρνηση..."
Πάμε για εκλογές, τώρα, ή σε λίγο....
Δεν θα μας αφήσουν ποτέ να γίνουμε υπεύθυνοι...
"Την απειλή για πρόωρες εκλογές με λίστα επισείει το Μαξίμου στους επίδοξους αντάρτες που θα αποφασίσουν να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό. «Θα είναι υπεύθυνοι για τη μη καταβολή μισθών και συντάξεων», επισημαίνουν στην κυβέρνηση..."
Πάμε για εκλογές, τώρα, ή σε λίγο....
Δεν θα μας αφήσουν ποτέ να γίνουμε υπεύθυνοι...
quote:
Tεφαρίκι δεν σου λέω τίποτα.
Προσπαθούν να μας χώσουν οσο πιο βαθειά μπορούν στα σκατά.
Δημιουργούν πρόσφορο έδαφος ώστε η Ελλάδα να γίνει η Κίνα της Ευρώπης οπου θα δουλεύουμε ολοι για ενα κομμάτι ψωμί.
Προσπαθούν να μας δανείζουν οσο περισσότερο μπορούν ενω ταυτόχρονα να ζητάμε απεγνωσμένα δάνεια.
Βρισκόμαστε σε ενα αδιέξοδο και οπως είπα μόνο ενας χαρισματικός ηγέτης μπορεί να μας βγάλει απο το τέλμα.
Κι αυτο που με τρελαίνει, είναι ότι κάνουν πως δεν μας θέλουν, φίλε μου allzzaro...Εμάς δεν θέλουν, την χώρα, με τα πλούτη της ,την θέλουν...
Τι λέει ρε φιλαράκι;;
Για πες τι παιζει στην Αθήνα...Απο δουλειά ρεπορτάζ, λέω....
Υπάρχουν κάποια περιθώρια συνεργασίας, που συζητάω τώρα, για ανταπόκριση απο Θεσσαλία......Τι "παιζει" οικονομικά;...
Ξέρεις;...
Τι λέει ρε φιλαράκι;;
Για πες τι παιζει στην Αθήνα...Απο δουλειά ρεπορτάζ, λέω....
Υπάρχουν κάποια περιθώρια συνεργασίας, που συζητάω τώρα, για ανταπόκριση απο Θεσσαλία......Τι "παιζει" οικονομικά;...
Ξέρεις;...
Eδώ φίλε μου Βαγγέλη έχουμε πέσει με τα μούτρα στο ασφαλιστικό.
Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι το ασφαλιστικό.
Ηταν να ψηφιστεί αύριο και τελικά θα ψηφιστεί τη Δευτέρα.
Αυτό που δεν έχει κλειδώσει είναι η μεταβατική περίοδος απο το 2011 εως το 2015 οπου ολοι πάμε στα 65 και 40 χρόνια εργασίας.
Η τρόικα επιμένει να μην υπάρχει μεταβατική περίοδος και απο το 2011 να πάμε ολοι στα 65 και 40 χρόνια εργασίας. Ανδρες γυναίκες.
Τώρα τι παίζει οικονομικά δεν ξέρω τι εννοείς?
Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι το ασφαλιστικό.
Ηταν να ψηφιστεί αύριο και τελικά θα ψηφιστεί τη Δευτέρα.
Αυτό που δεν έχει κλειδώσει είναι η μεταβατική περίοδος απο το 2011 εως το 2015 οπου ολοι πάμε στα 65 και 40 χρόνια εργασίας.
Η τρόικα επιμένει να μην υπάρχει μεταβατική περίοδος και απο το 2011 να πάμε ολοι στα 65 και 40 χρόνια εργασίας. Ανδρες γυναίκες.
Τώρα τι παίζει οικονομικά δεν ξέρω τι εννοείς?
Το ασφαλιστικό, πάντως, ωραιο καρότο...Αυτό, κουνάνε, αλλά, άλλο θα περάσουν....Ξέρεις,το παλιό κόλπο...
Για το άλλο, απλά,μιλάω, για μια συνεργασία κι ήθελα τη γνώμη σου...
Κι ιδιαίτερα, άμα γίνεται...
Για το άλλο, απλά,μιλάω, για μια συνεργασία κι ήθελα τη γνώμη σου...
Κι ιδιαίτερα, άμα γίνεται...
Βαγγέλη μου εδώ που είμαι υπερφορτώθηκε το σύστημα.
Η προηγούμενοι έμπασαν πολύ κόσμο.
Μέχρι στιγμής είμαστε ακέφαλοι καθότι ανήκουμε στο Δημόσιο και η κατάσταση είναι πολύ ρευστή.
Η προηγούμενοι έμπασαν πολύ κόσμο.
Μέχρι στιγμής είμαστε ακέφαλοι καθότι ανήκουμε στο Δημόσιο και η κατάσταση είναι πολύ ρευστή.
Όχι ρε κολλητέ, μιλάω, για μια συνεργασία με κανάλι ιδιωτικό...
Ξεκινάω, μάλλον κάτι, ανταπόκριση, ρεπορτάζ,ξέρεις....
Τι παιζει στο οικονομικό, αν ξέρεις, απο συναδέλφους,ρώτησα....
Έτσι, να ξέρω...
Ξεκινάω, μάλλον κάτι, ανταπόκριση, ρεπορτάζ,ξέρεις....
Τι παιζει στο οικονομικό, αν ξέρεις, απο συναδέλφους,ρώτησα....
Έτσι, να ξέρω...
Δεν τα πολυκατέχω τα οικονομικά.
Εχω πλήρη πρόσβαση ομως και μπορώ να σου στέλνω οτι θές.
Πές μου μόνο τι θέλεις και πολύ ευχαρίστως να σου βρώ οτι θές.
Μόνο στείλτο σε μαιλ...
Εχω πλήρη πρόσβαση ομως και μπορώ να σου στέλνω οτι θές.
Πές μου μόνο τι θέλεις και πολύ ευχαρίστως να σου βρώ οτι θές.
Μόνο στείλτο σε μαιλ...
Αυτπο προσπαθώ να σου πω εδώ και καιρό, ότι θέλω να επικοινωνήσουμε, με προσωπικά μηνύματα, αλλά, δεν΄ξέρω να το κάνω, αγαπητέ μου allzzaro....
Στείλε ένα μήνυμα, μέσω του φόρουμ, για να ανταποδώσω, όπως έγινε
με άλλους...Δεν ξέρω πως να σου στειλω μήνυμα, που να βρώ το εμαίλ σου...
Κάτι παίζεται και με ενδιαφέρει...
Το εμαίλ μου, το έχει ο Εαρινός, όπως και τηλέφωνα...
Πλήζ, ....επικοινώνα....

Στείλε ένα μήνυμα, μέσω του φόρουμ, για να ανταποδώσω, όπως έγινε
με άλλους...Δεν ξέρω πως να σου στειλω μήνυμα, που να βρώ το εμαίλ σου...
Κάτι παίζεται και με ενδιαφέρει...
Το εμαίλ μου, το έχει ο Εαρινός, όπως και τηλέφωνα...
Πλήζ, ....επικοινώνα....