- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM. ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΣΜΑΤΙΚΑ (ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ) ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΚΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΟΚΚΟ ΑΜΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ... ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ...ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ! ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΑΚΟΜΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΕΣ ΕΧΑΝΤΛΗΣΗΣ ΞΑΠΛΩΣΑ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ (ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ!) ΔΕΝ ΧΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ,ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ!! ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΦΩΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΩ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ...ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΖΟΥΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟY ;; KAI ΑΥΤΗ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΕΝΙΩΣΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ..
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟ. {ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ..!}
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΧΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ..
ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ mike!
Προσωπικά πιστεύω ότι είχαμε αυτή την αίσθηση ως παιδιά για τον απλό λόγο ότι δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε εμείς για τη ζωή μας, αλλά οι γονείς μας και φυσικά τις περισσότερες φορές διαφωνούσαμε με τις επιλογές που έκαναν για μας. Με την αθωότητα που μας διέκρινε βλέπαμε τον κόσμο πολύ διαφορετικά απ'ότι φαινόταν στο μάτι ενός ενήλικα.
Ενήλικες πια αισθανόμαστε παρόμοια γιατί μπορούμε να ελέγχουμε μεν τη ζωή μας και να λαμβάνουμε τις αποφάσεις μας εμείς οι ίδιοι, αλλά και πάλι δεν μπορούμε να είμαστε οι απόλυτοι κυρίαρχοι γιατί πάντα υπάρχουν και οι εξωτερικοί παράγοντες.
Φιλικά
Μαρία
Προσωπικα δεν πιστευω πως ειναι ετσι.
WHO DARES... WINS!
quote:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ Κ-ΠΑΞ?
Το έχω δει... Πολύ όμορφη ταινία!
Λες κάποιοι από εμάς να είναι Κ-ΠΑΞιανοί με σχετική αμνησία, ξεχασμένοι για κάποιο λόγο στη Γη?
Κάτι σαν τον Οδυσσέα στη γη των λωτοφάγων...
quote:
Το ευχαριστο ειναι οτι υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που νοιωθουν ετσι
Ότι ποιο παρήγορο. ![]()
Σήμερα βρίσκομε σε αρκετά έντονη συναισθηματική φόρτιση, λίγα δάκρια, μελαγχολία, έως και ελαφρά κατάθλιψη
. Μόνο που αυτή η κατάσταση μου μετέφερε εκείνη την αίσθηση των παιδικών χρόνων
. Κοιτώντας το σύμπαν. Ζώντας ξανά αυτήν την επαφή.
Με κάνατε χαρούμενο που δώσατε το παρόν σε τούτο το θέμα. Απλά πράγματα είναι τούτα. Δεν αναλύονται. Είμαστε εμείς, εμείς που τα νιώθουμε, τόσο έντονα και δυνατά. ![]()
Σήμερα μου ήρθε μια ιδέα... Μήπως αυτή η αίσθηση ότι δεν ανήκουμε εδώ, ότι πρέπει να πάμε αλλού, ότι, ότι΄, ότι.... είναι απλά ένας τρόπος για να εκφράσουμε την απέχθεια μας για την μορφή που έχει πάρει ο κόσμος σήμερα;;
Το μόνο σημείο που μπορεί να "σκαλώσει" αυτή η θεωρία είναι ότι το νιώθουμε από πολύ μικροί. ![]()
Χμ...
Κάτι θα σκεφτώ και γι' αυτό... Ίσως μια προαίσθηση για το τί μας περιμένει στη ζωή μας....![]()
Να 'στε καλά....
-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!!!! ΣΕ ΟΛΑ!!!
-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.![]()
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).![]()
Edited by - bladerunner on 03/12/2003 19:04:00
quote:
NIOSATE POTE,OTI DEN ANIKETE SE AUTON TON KOSMO?OTI EXETE ELTHEI APO
ALOU,APO KAPOU POLI MAKRIA?VLEPETE TA PRAGMATA GIRO SAS SAN ENAS
EPISKEPTIS?
Ισως αυτο γινεται επειδη σκεφτεσαι και ασχολεισαι με πραγματα που δεν ενδιαφερουν πολλους...!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
quote:
Απλά πράγματα είναι τούτα
Οντως απλα πραγματα.Προσωπικα πιστευω πως μονο αν σκεφτομαστε απλα θα φτασουμε καπου.Η ζωη που ζουμε ειναι τοσο πολυπλοκη (εμεις την καναμε ετσι) που μας μπερδευει.Η ζωη ειναι απλη και εμεις πρεπει να σκεφτομαστε απλα.Η απλη σκεψη οδηγει στην κατανοηση πολυπλοκων(φαινομενικα) εννοιων.
Απλα πραγματα οπως το κοιταγμα του ουρανου και αμεση μαγεια που σου δημιουργειται.
WHO DARES... WINS!
quote:
Η απλη σκεψη οδηγει στην κατανοηση πολυπλοκων(φαινομενικα) εννοιων.
Θα συμφωνησω απολυτα....
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Βεβαιώστε με βρε παιδιά πως δεν είμαι μόνη σε αυτόν τον κόσμο, ένα πλάσμα που ονειρεύεται?χιχιχιχι
SIMORIL .......
*.:::.*
σαταρρ
ας με συγχωρέσει ο Εχέμβροτος που διακόπτω τη ροή του θέματος το οποίο έχει ανοίξει, για να υπενθιμίσω:
---------------------------------------------------------------------
Στην προσπάθεια του ESOTERICA να προωθήσει την ελληνική γραφή
στο διάλογο που διεξάγεται στις ομάδες συζήτησης, αλλά και να
διευκολύνει την περιήγηση των μελών στα FORUMS, συνιστούμε
την αποφυγή χρήσης των greeklish στα μηνύματα, όπου αυτό είναι
εφικτό.
Σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιοι τεχνικοί λόγοι που το εμποδίζουν,
μπορείτε να ανατρέξετε στα θέματα:
Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!
Provlima me ta ELLHNIKA
και να ακολουθήσετε τις εκεί συμβουλές. Υπάρχουν πρόθυμοι άνθρωποι
να σας βοηθήσουν, εάν προκείψουν περεταίρω προβλήματα.
---------------------------------------------------------------------
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Ο Αnanasss έχει δίκιο.
"Is all that I see or seem but a dream within a dream"
E.A.Poe
quote:
Αυτό που μου έχει κολήσει τελευταία είναι πως αυτός ο κόσμος είναι απλά δημιούργημά μου... Και πως μόνον εγώ θα μπορούσα να τον στήσω έτσι ώστε να έχω αυτόν τον εαυτό που έχω!!!!χεχεχε φυσικά δεν το πιστεύω κιόλας αλλά μερικές φορές περνάει από το μυαλό μου...!!!Βεβαιώστε με βρε παιδιά πως δεν είμαι μόνη σε αυτόν τον κόσμο, ένα πλάσμα που ονειρεύεται?χιχιχιχι
SIMORIL .......
Δεν είσαι η μόνη, νιώθω κι εγώ έτσι μερικές φορές και μετά με μουτζώνω για την σκάρτη δουλειά που έκανα φτιάχνοντας τον κόσμο!
Τσαπατσοδουλειές... τς τς τς...
quote:
NIOSATE POTE,OTI DEN ANIKETE SE AUTON TON KOSMO?OTI EXETE ELTHEI APO
ALOU,APO KAPOU POLI MAKRIA?VLEPETE TA PRAGMATA GIRO SAS SAN ENAS
EPISKEPTIS?
Εγω το αντιθετο. Απο μικρος νοιωθω οτι ειμαι μονιμος κατοικος
της Γης.Οτι ειμαι στο σπιτι μου.
Απλα εχει πολλα δωματια και προσπαθω να τα μαθω.
Οτι βλεπω πολλους που ειναι επισκεπτες ειναι γεγονος.
Μερικοι δεν σεβονται και την φιλοξενια του σπιτιου μου και
αυτο με εκνευριζει αφανταστα.
Σιγουρα το σπιτακι αυτο θα το κανω ΄παραδεισο΄ για μενα και τα παιδια μου. Το ξερω ......στο χερι μου ειναι......![]()
Φιλικα.........Κανένας.
Γλυκια η ζωη και ο θανατος μαυριλα!
setigr
quote:
basika nai to exo niosei. Exo niosei pos eimai kati pou den miazei opos tous allous tous anthropous.
Aει γειά σου!
Το αυτό και η Avallon!
Δεν το έχω κατανοήσει ακόμα...το ψάχνω όμως...
Βλέπω τον κόσμο σα να είμαι έξω απ'αυτόν...σα να παρατηρώ μια γυάλα με ψαράκια...
Θα μπορούσε να είναι και το υπερφίαλο Εγώ μου που ώρες ώρες με κυριεύει αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ βαθύτερο...

φιλικά...
...να είσαι καλός... ο κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει τη δική του σκληρή μάχη...
Ta leme...