ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

zip34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
mimosaΜέλος
26/09/2009, 04:35:14
Και τι είναι αυτό το "κάτι άλλο" φίλε Ήλιος;
26/09/2009, 16:23:45
http://www.scribd.com/doc/14655736/-

Το συνειδητό ονείρεμα, θεωρώ οτι έχει σχέση με την αστρική προβολή.
Πολύ καλό βιβλίο απο έναν Έλληνα,γνωστό στον χώρο του εσωτερισμού.

Mi_KiΜέλος
26/09/2009, 22:27:44
το θεμα, μαγκες, ειναι το εξης:

με τον εναν η τον αλλον τροπο θα εχουμε σιγουρα μια σχετικη "παραξενη εμπειρια" (βαφτιστε την οπως γουσταρετε)...

και σε καποια φαση (οταν βρουμε το καταλληλο κολπακι) θα την δουμε να ερχεται (η εμπειρια ντε!) απο μονη της ακαλεστη...

κατι σαν την βαρυστομαχια να πουμε!

...και τοτε μαλλον θα θυμηθουμε την αρχαια εκεινη ρηση:

"πιασαμε εναν αραπη και δεν μας αφηνει να φυγουμε...!!!"

η σχετικη φαση με δυο λογια ειναι κυριολεκτικα μια terra incognita

που απλωνεται μεν σε αλλες διαστασεις, οι οποιες αφορουν τον προσωπικο ψυχολογικο χωρο ομως και οχι τον φυσικο!

και σε τετοιες φασεις, (το ματαξαναεπαναλαμβανω για να με σιχαθειτε τελειως), ο χρυσος κανονας τους συνωμοτισμου ειναι:

μην εμπιστευεσαι κανεναν και τιποτα!

helios2012Μέλος
27/09/2009, 04:34:21
Η πρώτη πρώτη πρώτη εικόνα που σού ρθε στο μυαλό όταν διάβασες την απάντησή μου, αγαπητή Μιμόζα, είναι το "κάτι άλλο"...
Βέβαια στην πορεία των δευτερολέπτων που ακολουθούν, σ'αυτήν την πρώτη εικόνα, παρεμβαίνει ο εγκέφαλος και με βάση τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του, την κατηγοριοποιεί, ώστε να την κατατάξει σε κάτι "γνωστό" οπότε το πιό πιθανό είναι να είναι ολίγον τί παραμορφωμένη...(π.χ. αν είσαι πολύ θρησκευάμενο άτομο μπορεί να σου ήρθε στο μυαλό η εικόνα ενός δαίμονα, αν σ'αρέσουν τα θρίλερ να σού ήρθε η εικόνα κανενός σιχαμερού τέρατος, αν έχεις διαβάσει Μπαλάνο να σκεφτείς την Έρπουσα Σκιά (παρατραβηγμένο αυτό το παράδειγμα μιας και η έννοια αυτή είναι ασύλληπτη οπότε δεν γίνεται να μετατραπεί σε συγκεκριμένη εικόνα), αν μελετάς περί UFO να σου ρθε η εικόνα ενός εξωγήινου, αν ασχολείσαι με συνομωσιολογίες να σου ρθουν το μυαλό σκοτεινές υπηρεσίες με μυστικά προγράμματα νοητικού ελέγχου και πάει λέγοντας...)
Αλλά ας μας απαντήσει καλύτερα ο υπηρέτης, που έχει αναλάβει τα της Α.Π. Για πές μας υπηρέτη, όλα αυτά τα άτομα που ξαφνικά κάποια στιγμή στη ζωή τους, τους συμβαίνει μια Α.Π. ή μια εξωσωμάτωση χωρίς να τό χουν επιδιώξει, χωρίς να'χουν διαβάσει ή ασχοληθεί με όλα αυτά που πραγματεύονται εδώ, χωρίς να έχουν ιδέα για το ποιός είναι ο Γκουρτζίεφ ή η Φόρτσιουν ή όποιος άλλος έχει ασχοληθεί με εσωτερισμό, μυστικισμό, και μπλα μπλα μπλα...τί παθαίνουν?
Γιατί τους συμβαίνει?
Αποφασίζει μια ωραία μέρα ή και νύχτα ο ανώτερος εαυτός να τους βουτήξει και να τους πάει μια βολτίτσα σ'άλλη γή σ'άλλα μέρη?
Έτσι με το ζόρι για να δούν ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα απ'τα καθημερινά και τετριμμένα?
Και μη σπεύσουν οι υπόλοιποι τρέχοντας, να πούν ότι είναι παιχνίδια του μυαλού και της φαντασίας γιατί 1ον πολλοί απ'αυτούς που παθαίνουν κάτι ανάλογο "στερούνται" είτε το ένα, είτε τ'άλλο, είτε και τα δύο και 2ον διότι αυτή η καραμέλα έχει γίνει άνοστη...άλλη όρεξη και δουλειές δεν έχει να κάνει ο εγκέφαλος, παρά να παίζει παιχνιδάκια και ν'αναστατώνει τους ιδιοκτήτες του.
27/09/2009, 08:47:15
Φίλε helios2012 καλημέρα

Το έχω πει πολλές φορές και σε αυτό το τοπικ αλλά και στο «ΜΟΡΑ μια ανεπιθύμητη επίσκεψη»

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=18&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=6306

Ψάξετε λίγο εκεί και θα καταλάβετε.

quote:
Με άλλα λόγια, άτομα που διαλογίζονται και για όση ώρα το κάνουν αυτό, παύουν να είναι σε εγρήγορση και ν'αντιλαμβάνονται τα πάντα γύρω τους μιας και είναι προσηλωμένα σε ένα μονάχα "κάτι"...

quote:
Αυτό το "μου συνέβη ξαφνικά (π.χ. μια εξωσωμάτωση) χωρίς να το'χω προκαλέσει", μας δείχνει ότι κάτι "άλλο" υποκίνησε τη διαδικασία της απόσπασης ενος μέρους του εαυτού απ'το άτομο, εν αγνοία του και φυσικά χωρίς τη θέλησή του.

Στο κείμενο σου Φίλε helios2012 υπάρχουν το ΚΑΤΙ…. και… το κάτι «ΑΛΛΟ» η ΦΙΛΗ mimosa ίσως να μιλά για το ΚΑΤΙ.. που έχει σχέση με αυτά που λες για τον διαλογισμό.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

27/09/2009, 10:34:18
quote:
Αποφασίζει μια ωραία μέρα ή και νύχτα ο ανώτερος εαυτός να τους βουτήξει και να τους πάει μια βολτίτσα σ'άλλη γή σ'άλλα μέρη?

Μου αρέσει αυτό,σίγουρα έχει τους λόγους του ο ανώτερος εαυτός.Υπάρχει κανείς που να μιλάει με τον ανώτερο εαυτό.Προφανώς όχι,άν υπήρχε το βλέπω δύσκολο να έγραφε εδώ.

27/09/2009, 13:40:00
Τα άτομα που διαλογίζονται δεν παύουν να είναι σε εγρήγορση και φεύγουν από αυτήν την κατάσταση περισυλλογής όταν τραβήξει την προσοχή τους κάτι άλλο ελκυστικότερο από το ένα που εστιάζονται.
Η κατάσταση κατά την οποία δεν αποσπάται η προσοχή τους με κανέναν τρόπο δεν είναι ο διαλογισμός αλλά αυτό που ονομάζεται σάμαντι το οποίο προσομοιάζει με υπνωτική έκσταση.

υ.γ.Εγώ μιλάω με τον ανώτερο εαυτό και μάλιστα φτιάχνει και ωραίο καπουτσίνο.

27/09/2009, 19:35:46
Κατα καιρούς,εδώ στο esoterica έχω δεί κάποιες πραγματικά αξιόλογες προσωπικότητες.Άνθρωποι που πραγματικά προσφέρουν με αυτά που γράφουν και χέρεσαι να τους διαβάζεις.Δυστηχώς όμως η βλακεία των περισσότερων,τους διώχνει απο το φόρουμ.Κρίμα.
Mi_KiΜέλος
27/09/2009, 22:48:22
ποσο συχνα κανετε reality check???

28/09/2009, 08:36:12
quote:

alex είπε
Δυστηχώς όμως η βλακεία των περισσότερων,τους διώχνει απο το φόρουμ

Έλα ρε άπαιχτε alex με την αυτογνωσία σου.

22/10/2004, 19:20:56
Γνήσιος ή όχι...πάντως...εντυπωσιακός!

Εγώ θα κρατήσω τον όρο "Θεριστόκυκλος" και θα αναφωνήσω για άλλη μια φορά : "Αθάνατη ελληνική γλώσσα!"

SagaviperΜέλος
23/10/2004, 17:27:53
Η γνωμη μου για τα αγρογλυφικα ειναι οτι καποια Ναι ειναι φτιαγμενα απο γηινους με σανιδες και τα υπολοιπα απο καποιους(σαυροειδη απο τη κουφια γη ή κατι αυτοελεγχομενο μηχανικο ή και τα δυο) Καποιοι λεγαν οτι αυτο το φαινομενο αρχισε γυρω στο 1980 αλλα απο παλια χρονια οι ανθρωποι εβρισκαν αυτα τα αγρογλυφικα ή κατι παρομοιο που χρειαζοταν να πετας για να το δεις. Εχω υποψην μου το video Oliver που επιασαν στα 'πρασα' κατι μπαλες να δημιουργουν αγροφλυφικο πολυ γρηγορα και ειναι το μοναδικο που βρηκα στο Νετ να δειχνει πως γινονται(αν ειναι αυθεντικο φυσικα). Το αγρογλυφικο που εμφανιστηκε το δειχνει η φωτο αυτη.

Μπορειτε να κατεβασετε το video στο
http://www.patrickwilson.com/cropmov.htm

Φαινεται οτι τα orbs αυτα λυγιζουν τα φυτα χωρις να τα σπαζουν(ενας τροπος να ξεχωριζουμε τις φαρσες μαλλον) και τα δημιουργουν λιγο πιο γρηγορα απο ανθρωπους με σανιδες.

SagaviperΜέλος
04/11/2004, 13:06:32
Δεν ξερω κατα ποσο μπορει καποιος να κανει και αυτο με σανιδες, θα ηθελαν πολλη ωρα παντως!