- ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΝΩΣΗΣ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΝΩΣΗΣ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΥΝΟΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
(ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ = ΙΕΑΡΑΤΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ/ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ)
ΕΛΕΝΧΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ/ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ/ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ/ΒΙΒΛΙΩΝ.
ΓΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.
ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΔΥΧΤΙΑΚΟ ΤΟΠΟ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΗ Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.
ΟΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ....
Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ...
ΣΕ ΟΛΑ..
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.
EYXΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΜΠΑΓΚΤΙΚΙΑΝ ΠΟΥ ΕΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ
ΤΟ 1983 "THE MEDIA MONOPOLY".
ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ.
(ΑΠΟ LE MODE DIPLOMATIQUE -KYPIAKATIKH ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
ΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ????????
ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ????????
ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ??????
ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ???????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
Συμφωνώ απολύτως ότι η ενημέρωση είναι ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη.
Ακούμε και διαβάζουμε ΜΟΝΟ ότι κάποιοι αποφασίζουν να μας πουν και στην μεγάλη τους πλειοψηφία είναι ό,τι άσχημο, στραβό και ανάποδο συμβαίνει σ' αυτόν τον κόσμο.
Προσωπικά έκανα την επανάστασή μου!!!
Έκλεισα την τηλεόραση, δεν αγοράζω εφημερίδες ούτε περιοδικά και κάνω τις επιλογές μου στα βιβλία που διαβάζω.
Ενημερώνομαι για όλα όσα με ενδιαφέρουν και για όλα όσα μπορώ να αλλάξω η να διορθώσω στην κοινωνία που ζω.
Και τελικά ανακάλυψα ότι συμβαίνουν πάρα πολλά όμορφα γύρω μας αρκεί να έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοικτά :)
Η ζωή είναι υπέροχη φτάνει να την ανακαλύψεις!!!
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΟΦΙΑ ΕΚΑΝΕΣ 2 ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙΑ..
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ..
quote:
Προσωπικά έκανα την επανάστασή μου!!!
quote:
Και τελικά ανακάλυψα ότι συμβαίνουν πάρα πολλά όμορφα γύρω μας αρκεί να έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοικτά :)
Η ζωή είναι υπέροχη φτάνει να την ανακαλύψεις!!!
ΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ..
ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΩΡΑΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΜΕ (ΒΙΒΛΙΑ ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ).
ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ???????
ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΨΑΞΕΙ ?????
Η ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ????????
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ.ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η Μ......Σ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ.ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΚΩΜΟΔΙΑ.
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.(ΕΑΝ ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ)
ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.
ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 90% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ.
ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΙΛΕ ΑΒΑΤΑΡ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
quote]
ΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ????????
ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ????????
ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ??????
ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ???????
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΝΑΙ.
ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΧΙ ΓΝΩΣΗ.
ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ , ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ & ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
ΑΥΤΩΝ & ΑΛΛΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ
ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ & ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.
ΑΝ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ????!!!
ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΟΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΙΚΩΝ!!!
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΘΩ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ TV ΑΠΕΤΥΧΑ.
ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΩ.(ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ) ![]()
ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜ & ΝΑ ΓΡΑΦ![]()
Edited by - TENPELHS on 30/04/2003 18:38:52
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΦΙΛΕ Louca,TENPELH ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΕΜΑ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΝΩΣΗ.
ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΡΑΒΙΚΑ. (ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ CΝΝ )
AΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .....
ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑΣ ΚΙΝΑΣ.
AYTO ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΛΟΥΣΗ) ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ 700,000 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΛΕΤΟΣ 1,500,000 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 11,000,000 ΕΤΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΣΤHN ΑΠΟΚΡΥΨH ΓΝΩΣΗΣ
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΟΥΜΕ /ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΕSOTERICA.gr ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ...
ΟΙ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
η γνωση ανακαλυπτεται και δεν ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ
love for what is comming and forgivness for the past...
quote:
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΛΕΤΟΣ 1,500,000 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 11,000,000 ΕΤΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
Μηπως θα μπορούσαμε να εχουμε περισσσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω;
Χωρίς να είμαι ειδικός, αλλά επειδή με την περιοχή των Πετραλώνων με συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί, μιας και κατάγομαι κατά το ήμισυ από τη γύρω περιοχή, θα ήθελα να σου που ότι μέσα στο ωραιότατο από πλευράς φυσικής ομορφιάς σπήλαιο των Πετραλώνων έχει βρεθεί ο σκελετός μιας γυναίκας, του οποίου η ηλικία υπολογίζεται γύρω στα 1000000 έτη, δηλαδή τοποθετείται χρονολογικά πριν από τον γνωστό «άνθρωπο του Νεάντερνταλ». Μάλιστα έχω ακούσει ο συγκεκριμένος σκελετός αποτέλεσε πρόβλημα για τους ανθρωπολόγους επειδή κατά κάποιο τρόπο δεν «ταίριαζε» στην καθαρά θεωρητική «αλυσίδα διαδοχής» που είχαν φτιάξει για την καταγωγή του ανθρωπίνου είδους, αλλά και στις μέχρι τότε ιδέες περί μεταναστεύσεως των διαφόρων ειδών, με αποτέλεσμα αυτή να χρειάζεται αναθεώρηση. Γι’ αυτό και παρακαλώ, αν κάποιος από εσάς ασχολείται με την ανθρωπολογία, να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες. Τώρα, γιατί το ελληνικό κράτος δεν διαφήμισε ανάλογα το συγκεκριμένο γεγονός, αυτό είναι μια άλλη ιστορία! Στα βιβλία του Λυκείου πάντως, το σημαντικότατο αυτό εύρημα αναφέρεται με ψιλά γράμματα κάτω από τα υπόλοιπα, δηλαδή τους Αυστραλοπίθηκους, τις «Λούσηδες» κλπ. Μέσα στο ίδιο σπήλαιο έχουν βρεθεί και πολλά εργαλεία τα οποία εκτίθενται, έχω την εντύπωση, τόσο εκεί όσο και στο μουσείο της Θεσσαλονίκης. Εγώ από την πλευρά μου να σας προτρέψω να επισκεφτείτε το σπήλαιο, το οποίο, αν και δεν έχει εξερευνηθεί πλήρως, είναι ωραιότατο.
Συγγνώμη αν ξέφυγα από το θέμα…
Αληθεια τι εγινε με τις οικογενειες των νεκρων απο την σωληνουργια κορινθου ( 6 νεκροι) γιατι δεν ανοιχτηκε ενας λογαριασμος ενω ανοιχτηκαν λογαριασμοι για τα παιδια του ιρακ...ΑΣΧΕΤΟ
Αληθεια γιατι δεν μας ειπε το σταρ (βαρδινογιανης) οτι "κραξανε" το ντε γκρετσια στα γιαννενα...?
Αληθεια γιατι το σταρ ειναι το μονο καναλι που "παιζει" παναθηναικο?
Αληθεια γιατι το alpha εχει αθλητικη εκπομπη με σπονσορα την vodafon και ποσο αντικειμενικη μπορει να ειναι αυτη...
Αληθεια τι εκανε ο κος ψυχαρης στην ζωη του και "οριστικε" απο το πασοκ τοπαρχης του αγιου ορους και ποσο εξαρτημενη εφημεριδα ειναι το ΒΗΜΑ
Αληθεια γιατι τα διοδια στην τριπολη εχουν 2.70 E και δεν μαθαμε ποτε για αυτο μεχρι που επεσε ο δρομος?
Αληθεια που τα χαλασαν Πασοκ και αυριανη και εχει παρει φαλαγγι ο κουρης του πασοκους?
Αληθεια ποιον εργατη σκοτωσε ο κουφοντινας?
Αληθεια ποσα χρονια ηταν υπουργος ο λαλιωτης?
Αληθεια που πηραν πτυχιο δημοσιογραφιας καθε λογης φυντανια που βγαινουν με το μαρκουτσι στους δρομους και ρωτανε τον πατερα που εχασε το παιδι του "πως νιωθετε" μηπως το πηραν απο το σχολειο του αντενα.
Γιαυτο μου αρεσει το ΙΝΤΕΡΝΕΤ φιλε μου AVATARGR γιατι μπορω να γραφω και να λεω οτι θελω...
απλη ανοθευτη γνωση...
και ιντερνετ
βιοι παραληλοι και το μελον ανηκει σε αυτο....
Το θεμα ειναι να γινει το ιντερνετ ΜΜΕ αλλα δεν το βλεπω αμεσα κατι τετοιο
Συγχωρεστε με αλλα τα εχω "παρμενα"
love for what is comming and forgivness for the past...
Έχεις επίσης απόλυτο δίκιο σ' αυτό που λες για το internet...Ίσως είναι το μοναδικό εναπομείνον "αγνό" μέσο επικοινωνίας, κι αυτό διότι έφερε δύο σημαντικές αλλαγές στο χώρο : α) Είναι αμφίδρομο, παρέχοντας τη δυνατότητα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ να λένε την άποψή τους, και μάλιστα, όπως θέλουν αυτοί κι όχι μέσω προσχεδιασμένων γκάλλοπ. β) Είναι ασύδοτο, πράγμα που μπορεί να ακούγεται αρνητικό, όμως ειδικά για το χώρο της επικοινωνίας και της πληροφόρησης δεν νομίζω πως είναι. Αρκεί ο καθένας, αφενός να ξέρει για τί ακριβώς ψάχνει κι αφετέρου να κρίνει κάθε φορά αυτό που του προσφέρεται. Διότι σκουπίδια υπάρχουν άφθονα και στο internet, αλλά ανάμεσά τους μπορείς να βρεις και πολλά διαμάντια.
Φυσικά προσπάθειες καπελώματος του internet γίνονται, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Όμως θα συμφωνήσω κι εγώ ότι στα προσεχή χρόνια δεν βλέπω να γίνεται κάτι αξιοσημείωτο από πλευράς λογοκρισίας. Ίσως είναι κι αυτό ένα χρέος της γενιάς μας, να διατηρήσουμε την "υπέροχη ασυδοσία" του internet ως κόρη οφθαλμού, να μην επιτρέψουμε να χειραγωγηθεί από Εξουσίες, να παραδοθεί στις επόμενες γενεές ανόθευτο, αγνή παρακαταθήκη ελευθερίας της έκφρασης.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟ.
ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ ΣΤΟ ΣΕΒΕΝ-Χ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟ.
ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΕΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ durden_alie ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΟΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.
ΑΠΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΕΑΝ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ /ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
ΜΜΕ:ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ
ΜΜΕ:ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΥΡΩ ΤΑ 1200 ΜΕΛΗ,ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ.....ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ....
ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ....ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ....ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ....
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΜΜΕ...ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ...
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΑ Κ Λ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΙΩΝ;
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΛΕΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ...ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΚΤΟΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ....ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥ....ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ....
Η ΓΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ....
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ....ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....
ΤΙ 4η ΕΞΟΥΣΙΑ...Η 1η ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ....ΕΙΔΑΤΕ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ....Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Edited by - durden_alie on 05/05/2003 22:17:45
ΦΙΛΕ Glorfindel ΕΙΠΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ.
ΦΙΛΕ durden_alie ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ Α.ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ. (ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ Α. ΠΟΥΛΙΑΝΟ)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 'ΖΟΥΓΚΛΕΣ' ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()