ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είμαστε μπροστά σε μια νέα επιδημία? (η νόσος των χοίρων ξαναχτυπά) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Είμαστε μπροστά σε μια νέα επιδημία? (η νόσος των χοίρων ξαναχτυπά) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

αθεος33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
18/09/2010, 21:35:01
Βιτσιόζα!!!!!!
18/09/2010, 21:37:28
quote:
και μια ερώτηση στην medtech όλοι οι τεχνολόγοι ιατρικών εργαστηρίων είναι υποχρεωμένοι να είναι γραμμένοι σε αυτόν τον σύλλογο ή είναι προαιρετικό

Ειναι προαιρετικη η εγγραφη.

The plural of anecdote is not data.

18/09/2010, 21:38:47
Μπορείς, όμως, ή όχι να τους εκπροσωπήσεις καλή μου;..
Και πρόσεξε τι θα γράψεις...
18/09/2010, 21:44:44
quote:
Μπορείς, όμως, ή όχι να τους εκπροσωπήσεις καλή μου;..
Και πρόσεξε τι θα γράψεις...

Οχι βεβαια δεν μπορω να εκπροσωπησω την ΠΕΤΙΕ αφου ουτε μελος ειμαι ουτε κυριως επισημος εκπροσωπος της.

Η ΠΕΤΙΕ διεκδικει τα επαγγελματικα δικαιωματα των τεχνολογων ιατρικων εργαστηριων και προσπαθει να τους αναβαθμισει.

Δεν ειναι ακαδημαικο ή ερευνητικο ιδρυμα.

Οποτε μην νομιζεις οτι το γεγονος οτι δεν μπορω να εκπροσωπησω την ΠΕΤΙΕ εχει οποιοδηποτε βαρος οσο αφορα εκφραση αποψεων σε επιστημονικα ζητηματα.

Επισης μην νομιζεις οτι θα την γλυτωσεις για τις συκοφαντιες που εκτοξευσες προς το προσωπο μου.

18/09/2010, 21:49:15
ρε τρέχα δεν έχεις καταλάβει ότι για μια φορά ακόμη αποδείχτηκε ότι είσαι τραγέλαφος συνομιλητή;
δεν λέω συκοφάντης γιατί για να συκοφαντήσεις κάποιον πρέπει να έχεις και iq λίγο περισσότερο από του ραδικιού, αλλά εσύ είσαι πολύ ποιο κάτω από αυτό
τραχανοπλαγιάς είσαι και αν η medtech σε πάει στα δικαστήρια θα απαλλαγείς λόγο βλακείας

quote:
Ειναι προαιρετικη η εγγραφη.

μάλιστα και τότε αυτός πως σε "εγκαλούσε"στην τάξη; τι στην ευχή έχουμε γεμίσει τραχανοπλαγιάδες μου φαίνεται

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

18/09/2010, 21:53:42
Εγώ άθεε, μέχρι σήμερα,δεν εξέφραζα γνώμη για το άτομο σου, γιατί
ο αναίσθητος, δεν είναι κατηγορία, αλλά, κατάσταση...
Εσύ, πάλι, το νομίζεις ιδιότητα...
Οι γνώμες, επέτρεψε με, να διίστανται...
Τραχανοπλαγιάς, εγώ;...Πως σου ήρθε;...Αλλά,θα το κρατήσω!!!!!
Σε σχέση με τυφλούς των πόλεων, είναι σαφώς καλύτερα.....
18/09/2010, 21:57:27
quote:
μάλιστα και τότε αυτός πως σε "εγκαλούσε"στην τάξη; τι στην ευχή έχουμε γεμίσει τραχανοπλαγιάδες μου φαίνεται

Δεν εχω ιδεα.

Απο οτι καταλαβα κατα την γνωμη του a.zaro (που ειναι ψευδωνυμο οποτε δεν μπορω να διαπιστωσω αν ειναι τεχνολογος ιατρικων εργαστηριων μελος της ΠΕΤΙΕ ή οχι),οσα εγραψα στα link που παραθετει θιγουν τους τεχνολογους Ι.Ε. δεοντολογικα (δεν ξερω γιατι τους θιγουν κατα την γνωμη του a.zaro γιατι δεν μας λεει γιατι).

Τι να σου πω σκεφτομαι να επικοινωνησω με την ΠΕΤΙΕ και να τους ζητησω το λογο για οσα γραφει ο a.zaro.

Παντως ποτε η ΠΕΤΙΕ δεν εχει επικοινωνησει με μενα για να μου ζητησει τον οποιοδηποτε λογο.

Βασικα δεν μπορει να κανει και τιποτα,τουλαχιστον σε ενα μη μελος,πχ να μου επιβαλει κυρωσεις κτλ δεν ειναι σαν τον ιατρικο συλλογο που μπορει πχ. να αφαιρεσει την αδεια απο ενα γιατρο.

Βλεπεις οτι ο a.zaro παρακαλει.

Το συμπερασμα μου ειναι οτι εκφραζει προσωπικη αποψη αν οντως ειναι τεχνολογος η μελος της ΠΕΤΙΕ,για να μην παω σε αλλα πονηρα και συμπερανω οτι δεν ειναι τεχνολογος ή μελος της ΠΕΤΙΕ αλλα βαλτος απο τους τσαρλατανους για να με εκφοβησει.

18/09/2010, 22:02:28
quote:

quote:

Δεν εχω ιδεα.

Απο οτι καταλαβα κατα την γνωμη του a.zaro (που ειναι ψευδωνυμο οποτε δεν μπορω να διαπιστωσω αν ειναι τεχνολογος ιατρικων εργαστηριων μελος της ΠΕΤΙΕ ή οχι),οσα εγραψα στα link που παραθετει θιγουν τους τεχνολογους Ι.Ε. δεοντολογικα (δεν ξερω γιατι τους θιγουν κατα την γνωμη του a.zaro γιατι δεν μας λεει γιατι).

Τι να σου πω σκεφτομαι να επικοινωνησω με την ΠΕΤΙΕ και να τους ζητησω το λογο για οσα γραφει ο a.zaro.

Παντως ποτε η ΠΕΤΙΕ δεν εχει επικοινωνησει με μενα για να μου ζητησει τον οποιοδηποτε λογο.

Βασικα δεν μπορει να κανει και τιποτα,τουλαχιστον σε ενα μη μελος,πχ να μου επιβαλει κυρωσεις κτλ δεν ειναι σαν τον ιατρικο συλλογο που μπορει πχ. να αφαιρεσει την αδεια απο ενα γιατρο.

Βλεπεις οτι ο a.zaro παρακαλει.

Το συμπερασμα μου ειναι οτι εκφραζει προσωπικη αποψη αν οντως ειναι τεχνολογος η μελος της ΠΕΤΙΕ,για να μην παω σε αλλα πονηρα και συμπερανω οτι δεν ειναι τεχνολογος ή μελος της ΠΕΤΙΕ αλλα βαλτος απο τους τσαρλατανους για να με εκφοβησει.

και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα από την στιγμή που αυτά που λες στα λινκ που παραθέτει δεν θίγουν την ΠΕΤΙΕ
αφού ούτε αναφέρεται η ΠΕΤΙΕ ούτε μπορεί να γίνει κάποια σύνδεση των όσων λες με κανέναν τρόπο με την ΠΕΤΙΕ

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

18/09/2010, 22:26:02
quote:
και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα από την στιγμή που αυτά που λες στα λινκ που παραθέτει δεν θίγουν την ΠΕΤΙΕ
αφού ούτε αναφέρεται η ΠΕΤΙΕ ούτε μπορεί να γίνει κάποια σύνδεση των όσων λες με κανέναν τρόπο με την ΠΕΤΙΕ

1.Το γεγονος οτι το ατομο που εκφραζει αυτες τις ανησυχιες,γραφει με ψευδωνυμο,οτι η ΠΕΤΙΕ δεν εκανε καποια εκδηλωση διαμαρτυριας επωνυμα

2.Οτι οσα γραφω δεν θιγουν την ΠΕΤΙΕ μια και ειναι βασισμενα στις γνωσεις που πρεπει να κατεχει καθε τεχνολογος ιατρικων εργαστηριων (οκ και σε γνωσεις πανω απο οσες κατεχει ενας τεχνολογος μιας και εγω ειμαι και φοιτητρια σε ΑΕΙ)

3.Το ιδιο το nicname a.zaro που μοιαζει με το Allzaro (χωρις να υπονοω οτι ο Allzaro το εγραψε μια και μπορει απλα ο a.zaro να μην ειχε τοση φαντασια με τα ψευδωνυμα)

με βαζουν σε υποψιες.

Το ζουμι ομως των γραφομενων του a.zaro ειναι οτι δεν στοιχειωθετει τους ψευδεις ισχυρισμους του trexagireve.

Οποτε ή ο trexagireve θα ζητησει συγνωμη,θα αναγνωρισει το λαθος του και θα διαγραψει τις συκοφαντικες του δηλωσεις (που δεν το βλεπω) ή θα υποστει τις αναλογες κυρωσεις.

18/09/2010, 22:28:53
Αλήθεια, καλή μου, τραχανοπλαγολόόγος ιατρός, ή υπάλληλος, είσαι;..
Γιατί,έχεις κάνει σπουδές....ανώτερες, όχι ανώτατες, που λές ότι έχεις κάνει..Ότι ακόμη σπουδάζεις....
Εκείνο τον..εισαγγελέα, πότε θα τον καλέσεις;...
Άθεε, κουβαδάκι κρατάς ή μου φαίνεται;...
ΡΕΒΕΚΚΑΝέο Μέλος
03/08/2005, 17:34:36
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 1)28/03/1976 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΩΡΑ 04:45 TO ΠΡΩΙ
2)22/09/1972 ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ(ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ) ΩΡΑ 00:01
03/08/2005, 17:54:01
Βρε ΡΕΒΕΚΚΑ, έλεος δηλαδή!
Η Αμαλία σου έκλεισε ήδη 3 θέματα και πάει και για 4ο.
Μπές στα παρεμφερή θέματα με αυτό που ζητάς και θα βρείς εκεί τις απαντήσεις σου.
Σου έχει παραθέσει τα παρεμφερή θέματα ώστε να μπείς.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

04/08/2005, 00:38:18

ντριγκι ντρινννν...

ΣΟΥ ΤΟ' ΠΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ

ΚΙ ΕΦΤΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΟ

ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ ΡΕΒΕΚΚΑ !!!