- Το Μυητηριο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
μια χαμηλη πτσ*...για χαρη της κατακοκκινης καρδουλας()*(τι σου κανουν τα ελληνικα σαν λειψουν τα "φωνηεντα"!)
ΑΤΜΑλινινουλινι μου το επιασα το υπονοουμενο
εννοεις πιτσα ετσι δεν ειναι???
γιατι εγω ειμαι αθωος κα αβγαλτος.....πονηρουλα
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
quote:Μαντις καλη μου το μεγιστη αρχη ειναι πολυ καρφωτικο ...
Ενω το σκετο αρχη εχει αναφορες απο την βιβλο ("ενα αρχη εινα....) απο φιληκη εταιρια και φτανει μεχρι την βουλη των ελληνων οπου αν εχεις προσεξει.... τα νομοσχεδια ψηφιζονται επι της αρχηςΤο μεγιστη αρχη θα μας εκανε να φαινομαστε κομπλεξικοι με το.... μεγεθος
μου εδωσες ομως μια ιδεα για το τυπικο της αμφιεσης σου ως μελος της επιτροπης.
Τι θα ελεγες για... δερματινα, μποτες και μαστιγιο, ασορτι με καπελο army κοπης 1940 απο μοναστιρακι για καθημερινο....
και για τις "τελετες" μας
.... ζαρτιερες καλτσες (δυχτι για αθερινα) και γοβα στιλετο
παντα το μαστιγιο κοντα ως συμβολο της εξουσιας σου
αν θελεις να φορεσεις μασκα το αφηνω στην κριση σου.
αλλα να μην εχει καρφια γιατι το τετραπλο φιλι θα γινει.... επικυνδινο
Ναι, drumx13 έχεις δίκιο... είναι μεγάλο κάρφωμα το "Μέγιστη Αρχή".
Η ενδυματολογική σου πρόταση, καθημερινή και επίσημη, δείχνει πως συμφωνούμε για άλλη μια φορά
, αλλά έχω μια μικρή παρέμβαση.
Να φορώ και μια τίβενο από πανώ?
α)Για να μην ψιλιάζονται τα ανυποψίαστα θύματα τι τα περιμένει,
β)Κάνει και λίγο κρύο και θα αρπάξω κανένα σινάχι.
... αν αρρωστήσω πως θα έχουμε απαρτία?
Άσε που με όλα αυτά τα φιλιά θα κολλήσετε όλοι το σινάχι μου... Όπως κατάλαβες εγώ τους σύν-αδέλφους μου σκέφτομαι πάντα!![]()
Όσο για την μάσκα... δεν κάνει να κρύβω αυτό το πανέμορφο πρόσωπο... Αμαρτία βρέ drum, αμαρτία!![]()
![]()
Απορια λοιπον (ενας γνησιος Υδροχοος παντα στην αρχη ξεκιναει την σταδιοδρομια του με αποριες) για το 4ο φιλι...ολοι σε ολους ή μονο απο τα ιδρυτικα στελεχη προς τα μελη? Αν ειναι απο ολους θα μπορουσε το συστημα να λειτουργησει και επιλεκτικα?
Θα ειναι μεσο αναγνωρισης της... αχμμμ... ομαδας μας ή μπορουμε να το καθιερωσουμε γενικος οπου μας αρεσει ?
Ως προς το πρακτικο της υποθεσης : ...απο το αφαλο και κατεβαινωντας πως αληθεια μπορει να λειτουργησει σε ενα πολυκοσμικο μερος?
Αχ αποριες αποριες!!!
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
quote:Ως προς το πρακτικο της υποθεσης : ...απο το αφαλο και κατεβαινωντας πως αληθεια μπορει να λειτουργησει σε ενα πολυκοσμικο μερος?
χχχμμμμμμμμμ..... ρωμαϊκό όργιο θυμίζει αυτό...![]()
drumx13 μήπως, λέω μήπως αυτός είναι ο σκοπός σου???![]()
![]()
quote:
Ως προς το πρακτικο της υποθεσης : ...απο το αφαλο και κατεβαινωντας πως αληθεια μπορει να λειτουργησει σε ενα πολυκοσμικο μερος?
Μια χαρά πιστεύω...Το μυστικό βρίσκεται στο "ξεκάρφωμα". (άγνωστη λέξη?Το γνωστό σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ αγαπημένο "κάρφωμα" ή αλλιώς "δόσιμο" ή αλλιώς "την πάτησε ο μάγκας τη μπανάνα"+ η πρόθεση ξε γνωστή κ από άλλες αγαπημένες λέξεις όπως ξεκατινιάζω, ξεμαλλιάζω, ξεπετάω, ξεσαλώνω κ ξεχειμωνιάζω σε ακριβά σαλέ της Ελβετίας ξενερώνοντας τους άλλους κτλ κτλ)
Λοιπόν (για να ξαναγυρίσω στο θέμα γιατί πολύ το πλάτιασα)αν το κάνεις φυσικά κ άνετα κ χαλαρά (με την τελευταία λέξη χτυπάμε κ το target group Salonika) κανείς δεν θα γυρίσει να σε κοιτάξει. Γιατί το θέμα είναι να περνάμε κ απαρατήρητοι.
Δηλαδή, δεν τρέχει κ τίποτα μ'αυτό που βλέπεις ρε φιλάρα! Απλά σκάλωσε το κάτω χείλος μου στον αφαλό της κοπελιάς την ώρα που περνούσα για να πάω να πάρω το ποτό μου, τι βλάκας αυτός ο μπάρμαν μια ώρα περιμένω, εεε, κ συ έτσι ε, μετά σου λέει διασκέδαση ο άλλος, τι διασκέδαση αν είναι να περιμένω μια ώρα τον καραγκιόζη για να μου δώσει τη μπόμπα, ε,βέβαια μπόμπα είναι, τί νόμιζες, καλά εσύ δεν βγαίνεις συχνά ε,εγώ συνέχεια, με ξέρουν όλες οι πόρτες, όχι ρε φίλε, τα άτομα στις πόρτες, λες να με ξέρουν οι πόρτες οι ίδιες, τι μου λες τώρα, σου φαίνομαι για βελανίδι, άντρας είμαι κ τι άντρας ε, πως να με ξέρει η πόρτα δηλ., κοίτα ρε τι μου πέταξε το ατομάκι, καλά ε, καλά είσαι αλλού εσύ, άστο μεγάλε σε χάλασε τράβα σπιτάκι σου καλύτερα..
Αυτά ως προς το τελετουργικό κ την αποφυγή παρεξηγήσεων..
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
1.Ηλικια... 20
2.γενος...
β)θυλη εντυπωσιακη και καληγραμμη
3.ειδος....(την ημέρα η στο φεγγαρόφωτο;;;)
4.ζωδιο... Λέων
5.τηλ.... 0046876543210
6.Οργανωση.... (αν υπαρχει θα πρεπει να αναφερθει) Η χειρότερη από όλες... Esoterica.gr (το παραδέχομαι...)
7.Η γνωμη σας για την "Συνωμωσια" (Τι ενοειτε ποια συνομωσια ??? μια ειναι η συνομοσια παντα μια ηταν απλα ο καθενας νομιζει οτι ξερει ποια ειναι)
Σσσσσσσσσς περίμενε να βρώ αποδείξεις και θα μιλήσω...
8.Η γνωμη σας για το φορουμ και τον αδμιν (υποχρεωτικα)
########################## (λογοκρίθηκε από την συνομοσία που αναφέραμε πρίν)
9.Γνωριζεται την αλφαβητα μετα το εψιλον?
Τί είναι αυτό το έψιλον πάλι;
10.Τι γνωριζεται για τα υπολοιπα γραμματα της αλφαβητας εκτος απο το εψιλον
Αλφαβήτα;.... Αυτό κάτι μου θυμίζει...
11.Ποτε νομιζεται οτι ενα μελος ειναι "σωστος"?
ζ) οταν μιλαει για πραγματα που δεν ξερει.
12.Πιστευεται οτι η μοδα στα φαντασματα ειναι ξεπερασμενη??? (ασπρο ριχτο με μαυρο γυρω απο τα ματια.....καντε προτασεις)
Μπαααα δεν έχω προτιμήσεις... αλλά χρειάζονται καινούριο ρεπερτόριο. Αυτά τα μπού και οι τρίζοντες αλυσίδες είναι πλέον βαρετά!
13.Ποιο χρωμα σας αρεσει περισοτερο το κοκκινο το πρασινο ή αλλο???
Μαααα το ασημί φυσικά!
14.Τι ειναι η ζωη...Ο ανθρωπος... που βαδιζομε (εκθεση ιδεων)
Δεν ξέρω, δεν απαντώ... (είστε τρελοί εσείς οι ανθρώποι...)
15.ορθογραφια.... ποια ειναι η σχεση σας μαζι της
Πολύ καλή κοπέλα... τα πάμε μια χαρά όσο κοιτά την δουλειά της και δεν με ενοχλεί...
16.τα greengkish ειναι...
Η γλώσσα του μέλλοντος.
17.Τι συμαινει για σας ο αριθμος 33
Τα γκολ που θα φάει ο ολυμπιακος στο πρωταθλημα.
18.Αν σας βρισουν εδω τι θα κανεται
Θα δαγκώσω
19. αν παρετε e-mail απο μελλος του φορουμ
α) θα απαντησεται αναλογα. (αν έχω νεύρα βλέπε επάνω απάντηση)
20.Τι δουλεια κανεται...
γ) φοιτητης ΕΚ.ΠΑ.ΕΙ (ΕΚμεταλευση ΠΑτρικου ΕΙσοδηματος...)
20.αν ειστε εεργαζομενος πως νομιζεται οτι θα ανταπεξελθετε στις απαιτησεις του φορουμ.
Θα ανταπεξελθω άραγε;
21. θελετε να γινεται συντονιστης διαχειρηστης, αδμιν, ή πληρες μελλος του εσοτερικα.
Ψάχνω ακόμα μέσον (πρότυπο η Valnta…)
22. νομιζεται οτι...
Είμαι εδώ καταλάθος... (είδα φως και μπήκα που λένε)
23.Ποια ειναι η πρωτη φροντις παντως μελους???
γ) να μενει κρυμενος στην γωνια και να προσπαθει να συλεξει στοιχεια για να προβει σε "αποκαλυψεις."
24. Οι Εξωγηηνοι η γνωμη σας.
γ)εχω δει πολλε φορες. (Εσωγήινοι κάνουν; Αν όχι εκεί βάλε ζ) τρίχες)
25.Αμερικανοι και G.W BUSH
Άκαρδοι φονιαδες τον λύκων!
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ :
ε) Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (Τί είναι πάλι αυτό το ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ;)
quote:
Silverwolf, χαίρομαι που θα συνεργαστούμε.
Πάντα είχα μια θέση στην μαύρη μου καρδιά, για σας.
Και εγώ καλή μου Μάντις...
Ευχαριστώ καλέ μου durden_alie για την φιλοφρόνηση... θα βάλω τα δυνατά μου να μην σε απογοητεύσω! (όσο για τα δόντια, ένα μόνο θα σου πώ... Colgate Herbal white!)

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
Ας μου πει κάποιος τελικά τι ενδυματολογία υποχρεούμεθα να ακολουθήσουμε ?
Η κλαρωτή η φουστίτσα που αγόρασα άραγε κάνει ή μήπως καλύτερα να φοράω τη φόρμα μου ? (σημείωση είναι μάρκας όχι μπουρμπούτσαλα)
Επίσης πόσα φιλιά θα δίνονται όταν είμαστε άρρωστοι και πόσα όταν είμαστε καλά? Παίζει ρόλο το που θα τα δίνουμε ή ανάλογα τις ορέξεις μας μπορούμε να τα δίνουμε από το κούτελο μέχρι τη φτέρνα?
Ακόμα τα παράγωγα του ξε με τι έχουν να κάνουν?
Μήπως το ξεσκόνισμα, ξεψείρισμα, ξέσκισμα (αυτό έχει να κάνει με τις γάτες … θα έχετε ακούσει το «την έσκισα την γάτα») έχουν καμία σχέση?
Ειναι το συνθηματικο μας..... αν ακουσεται λοιπον καποιον που μπαινει σε καφετερια απογεματακι αλλα και πρωι και λεει την λεξη SPERA (μιαζει λιγο με το Ελληνικο καλησπερα αλλα στο ποιο κουτσουρεμενο απο βαρεμαρα) και αυτην με το ζορι ειναι "δικος" μας και ψαχνει παρεα.
παμε λοιπον.... δουλεια
Mantis
quote:
Να φορώ και μια τίβενο από πανώ?
α)Για να μην ψιλιάζονται τα ανυποψίαστα θύματα τι τα περιμένει,
β)Κάνει και λίγο κρύο και θα αρπάξω κανένα σινάχι.
Nομιζω αγαπητη συμπορευομενη σε αυτον τον κατηφορο ![]()
![]()
οτι η ενδεδυγμενη ενδυμασια επανω απο το συνολακι army look και δερματινα που προτεινα θα πηγαινε τελεια μια ρομπα οδοντριατου ασορτι με τροχο σε λειτουργια και για της επισημες εκδηλωσεις ή πρασινη Χειρουργου....με το καταληλο πριονι σε κοινη θεα.
Για της ανοικτες εκδηλωσεις με πολυ κοσμο οπου τα "παθη μας" πρεπει να μεινουν κρυφα ασπρο ριχτο με τα χερια δεμενα πισω.
Μην με παρεξηγεις καλη μου γι ατην υγεια σου φροντιζω. ......οσο για
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
χχχμμμμμμμμμ..... ρωμαϊκό όργιο θυμίζει αυτό...drumx13 μήπως, λέω μήπως αυτός είναι ο σκοπός σου???
Καλη μου πρεπει να ελευθερωθεις απο τα κλισε και της αγκυρες που δενουν το κορμι σου με το παρελθον .... ακου ρωμαικο οργιο για ποιους μας περασες??? ...ερασιτεχνες..???
Μιλαμε ασφαλως για κατι παγκοσμιο στα πλαισια της παγκοσμιοποιησης την οποια λατρευουμε.
...και επειδη διακρινω μια ανελευθερια στο θεμα αυτο επεξεργαζομαι τα εργαλεια εκεινα που ο νεος θα λαμβανει κατα την μυηση του ετσι ωστε να εγαζεται υπερ της αρχης....
Εχω σκεφτει..... οπωσποιποτε ενα κουτι προφυλακτικα και ενα εισητηριο για την παρελαση των gay στην ολανδια...σε συνδυασμο με μια χειροκηνητη και μια ηλεκτρικη συσκευη "μασαζ" καθως και μια φουσκωτη κουκλα με 3 τρυπες.... πιστευω οτι μετα απο αυτην την "αυτοεπεξαργασια" και την "αυτοεξερευνηση" ο οποισδηποτε θα ειναι ετοιμος να "συνατηθει" μαζι μας και προαχθει στα ανωτερα κλιμακια της αρχης απο οπου θα προσφερει "κοινωφελες" εργο.
...παρακαλω για της προτασεις σας...
παρακατω... μαρα μου
quote:
Απορια λοιπον (ενας γνησιος Υδροχοος παντα στην αρχη ξεκιναει την σταδιοδρομια του με αποριες) για το 4ο φιλι...ολοι σε ολους ή μονο απο τα ιδρυτικα στελεχη προς τα μελη? Αν ειναι απο ολους θα μπορουσε το συστημα να λειτουργησει και επιλεκτικα?
Θα ειναι μεσο αναγνωρισης της... αχμμμ... ομαδας μας ή μπορουμε να το καθιερωσουμε γενικος οπου μας αρεσει ?
η αληθεια ειναι οτι η αρχη προβληματιστικε αρκετα για της αποριες σου καθως αυτες εμπιπτουν στο θεμα της μυστικοτητας ....
Επαρθει λοιπον η αποφαση να αρθει η μυστικοτητα σε αυτο το σημειο για το ξεκαρφωμα ....
Το τετραπλο φιλι αρχιζοντας απο τον αφαλο και κατεβονοντας εχει ηδη διαρευσει ως μυστικο και εφαρμοζεται κατα κορον στις θεολογικες σχολες οπου φοιτουν οι μελλοντες παπαδες μας αλλα και στην Μυκονο .
Υπαρχουν δε υποψιες και μαρτυριες μελων οτι "καποιοι" εφαρμοζουν στην πραξη το σημειο αναγνωρισης των μελλων της Αρχης καθε βραδυ στο filmnet και ποιο "μυστικα" στο alter.
Oποτε δεν υπαρχει λογος να το κρατησουμε ματαξυ μας ας το αφησουμε στην κριση του καθε μελους για το που και ποτε θα εφαρμοζεται...
Παντως σου προτεινω οπως και σε ολα τα μελη να προτιμουν αλλα μελη για να εφαρμοσουν το Τετραπλο φιλι διοτι τα μελη μας ειναι εγγυημενα καλης λειτουργιας και εχουν και εγγυηση (Τεφαρικι πραγμα)
Edited by - drumx13 on 12/11/2003 17:10:47
Valda μου
quote:η Αρχη αποφασισε να Υιοθετησει το "τυπικο" σου και να διαβαζεται σε καθε συνεδρια μεχρι τα μελη να καταλαβουν τι προκαλεσε το παραληλημα σου (καποια ουσια???αν ναι ποια ????? καποια στερηση βιταμινων κατι αλλο μολις το βρουμε θα το αποκωδικοποιησουμε και θα αρχισουμε την εξερευνηση πανω στο...." τι ηθελε να πει ο ποιητης..."
Δηλαδή, δεν τρέχει κ τίποτα μ'αυτό που βλέπεις ρε φιλάρα! Απλά σκάλωσε το κάτω χείλος μου στον αφαλό της κοπελιάς την ώρα που περνούσα για να πάω να πάρω το ποτό μου, τι βλάκας αυτός ο μπάρμαν μια ώρα περιμένω, εεε, κ συ έτσι ε, μετά σου λέει διασκέδαση ο άλλος, τι διασκέδαση αν είναι να περιμένω μια ώρα τον καραγκιόζη για να μου δώσει τη μπόμπα, ε,βέβαια μπόμπα είναι, τί νόμιζες, καλά εσύ δεν βγαίνεις συχνά ε,εγώ συνέχεια, με ξέρουν όλες οι πόρτες, όχι ρε φίλε, τα άτομα στις πόρτες, λες να με ξέρουν οι πόρτες οι ίδιες, τι μου λες τώρα, σου φαίνομαι για βελανίδι, άντρας είμαι κ τι άντρας ε, πως να με ξέρει η πόρτα δηλ., κοίτα ρε τι μου πέταξε το ατομάκι, καλά ε, καλά είσαι αλλού εσύ, άστο μεγάλε σε χάλασε τράβα σπιτάκι σου καλύτερα..
Αν μπορεις να βοηθησεις καντο...
Παμε στην αιτηση εισδοχης της Λυκαινας Silverwolf
quote:για αυτος του δυο λογους κερδιζεις πολλους ποντους
6.Οργανωση.... (αν υπαρχει θα πρεπει να αναφερθει) Η χειρότερη από όλες... Esoterica.gr (το παραδέχομαι...)
quote:για αυτες της απαντησεις χανεις καποιους ποντους διοτι διακρινεται μια καποια αντιδραση προς το συστημα ...
9.Γνωριζεται την αλφαβητα μετα το εψιλον?
Τί είναι αυτό το έψιλον πάλι;
10.Τι γνωριζεται για τα υπολοιπα γραμματα της αλφαβητας εκτος απο το εψιλον
Αλφαβήτα;.... Αυτό κάτι μου θυμίζει...
11.Ποτε νομιζεται οτι ενα μελος ειναι "σωστος"?
ζ) οταν μιλαει για πραγματα που δεν ξερει.
Ειπαμε γλυκια μου εμεις ειμαστε το συστημα και το Ε μας χρειαζεται και τα ασχετα μελη εμεις που θα βασιστουμε για να πορευτουμε αν οχι σε αυτα τα ασχετα μελη
quote:δυο σωστες απαντησεις ακομα αλλα ακομα ποιο καλα να ελεγες τα γκολ που θα φαει ο ολυμπιακος σε καθε αγωνα
16.τα greengkish ειναι...
Η γλώσσα του μέλλοντος.
17.Τι συμαινει για σας ο αριθμος 33
Τα γκολ που θα φάει ο ολυμπιακος στο πρωταθλημα.
Αλλα η πρωτη απαντηση για τα greegkish ειναι πολυ "ψαγμενη" καλυτερα να κρατηθει μυστικη απο τα ανετοιμα υπολοιπα μελη
quote:
20.Τι δουλεια κανεται...
γ) φοιτητης ΕΚ.ΠΑ.ΕΙ (ΕΚμεταλευση ΠΑτρικου ΕΙσοδηματος...)
καλη δουλεια ....απο Ικα ενσημα κλπ πως παει...???
quote:εμεις θα σου δωσουμε οτι χρειαζεσαι καλη μου....
21. θελετε να γινεται συντονιστης διαχειρηστης, αδμιν, ή πληρες μελλος του εσοτερικα.
quote:
γ) να μενει κρυμενος στην γωνια και να προσπαθει να συλεξει στοιχεια για να προβει σε "αποκαλυψεις."
αρκει να μην αφορουν εμας... την Αρχη ετσι..???
Λοιπον αποφασιστηκε θα μπεις με τον Τιτλο "Μαυροκουκουλακης" διοτι η απαντησεις σου μας εδειξεν τον δρομο.
quote:θα κηνεισε υπογειος και δουλεβεις στα σκοτεινα τοπικ τον Ελληνο κεντριστων αρχαιολαγνων πατριδοκαπιλων και λπ Εθνικηστων με σκοπο να τους βαζεις φυτιλιες να φαγωνωνται μεταξυ τους.
1.Ηλικια... 20
7.Η γνωμη σας για την "Συνωμωσια" (Τι ενοειτε ποια συνομωσια ??? μια ειναι η συνομοσια παντα μια ηταν απλα ο καθενας νομιζει οτι ξερει ποια ειναι)
Σσσσσσσσσς περίμενε να βρώ αποδείξεις και θα μιλήσω...16.τα greengkish ειναι...
Η γλώσσα του μέλλοντος.21. θελετε να γινεται συντονιστης διαχειρηστης, αδμιν, ή πληρες μελλος του εσοτερικα.
Αν βρεις καμία να πληρει τα προσοντα δηλαδη να σου μιαζει εμφανισιακα και να ειναι ευκολη προσπαθεισε να την προσεγγισεις για τα "συμφεροντα" της αρχης ...
Επισεις αν βρεις κανεναν που πληρει τα προσοντα που χρειαζεται και υποθηκαν παραπανω ή καποιο θυληκο μελος σου ζητησει να συμβαλεις ωστε να πραγματοποιηθει το "κονε" εισαι υπωχρεωμενη να συμβαλεις.
απο εμφανιση περιτο να σου πω για την μαυρη κουκουλα και απο εκει και κατω οτι θελεις ...
οσο ποιο λιγα τοσο ποιο καλα .... για να πας μπροστα
Το κωδικο ονομα ειναι Σκυλα και μαζι με την Μαντις που εχει κωδικο ονομα Χαρυβδη θα συνεργαστειτε αψογα ...
καλη συνεχεια.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα ………
Εδώ γνωστό μέλος μικρής ηλικίας φιλάει συντονίστρια μετά την μύηση .

Ο κακός λύκος
δεν γνωριζω εαν αγαπητη μου εκανες το τεστ το οποιο ειναι υποχρεωτικο... αν το εκανες καπου αλλου και εγω δεν μπορω να το βρω λυπαμαι πρεπει να το ξανακανεις ...
μετα αναλογως τον απαντησεων θα σου δωθουν τα εργαλεια σου και το ενδυματολογικο.
.....και κατι ακομα για την σκυλα κατα κοσμον ασημενια λυκαινα..... Το φημωτρο ειναι υποχρεωτικο στις συνατησεις μας καλη μου μεχρι να παρεις το πτυχιο σου .
Επισεις "συστηνεται" τρις εβδομαδιαιως ζευγαρωμα με τον ....κακο λυκο....( κωδ: ...τολις) με σκοπο την αναπαραγωγη της αγελης και τον πλουτισμο της Αρχης με νεα μελη.....
Προκειτε -ασφαλως- περι συστασεως και δεν ειναι υποχρεωτικο ....
αν δεν επιθυμητε ζευγαρωμα χρησιμοποιηστε προφυλακτικα που θα βρειτε στα φαρμακεία....
καλα να παιρνατε....
(αντε παλι σας εφτιαξα....)
θελω δυο καφετια..... μολις γενηθουν θα τα επιλεξω εγω...
Edited by - drumx13 on 12/11/2003 17:32:25
πολυ δουλεια αδερφακι.... ανελαβε καθηκοντα ...
Edited by - drumx13 on 12/11/2003 17:46:17
Αντε και μερικα ακομα ονομα μελων θα μπορουσανε να ειναι μπουμπου- αζορ και αλλα τα οποια τωρα δεν μου ερχονται στο νου καθοτι ειμαι εντελως brain dead (και αλλη κωδικοποιημενη λεξη) απο την δουλεια...
Τολη καλε μου... για δωσε και αλλα στοιχεια για την φωτο για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις! Το σοι υπηρεσια εισαι ? ![]()
drumx αν υπονοεις οτι τα εφτυσες κιολας απο την δουλεια που επεσε (τωρα μεταξυ μας δεν ειναι και τιποτα τραγικη) ομολογω οτι θα με κανεις να αναθεωρησω τις αποψεις μου για τους καρκινους!!!
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Ηθικον ακμαιοτατον
.... και οσο για το κυνοκομιο που λες ....
ειναι για το ξεκαρφωμα που λεγαμε παραπανω ξερεις το καρφωμα με την προθεση ξε-...
2. Θυληκό Αλογάκι της Παναγίτσας εκ σου και το Mantis.
3. Επικύνδυνη μετά την γονιμοποίηση.
4. Λέων με ωροσκόπο μια από τα ίδια.
5. 090.66.66.66 hotline to HELL.
6. Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Δ.Ε. (Ένωση Σαδιστών & Επαγγελματίων Δολοφόνων Ελλάδος).
7. Ουδέν Σχόλιον (Η αρχι-τέκτων της συνομωσίας).
8. Τρέφω απέραντο σεβασμό για το έργο της Αρχής αυτού του χώρου και για το ίδιο το ESOTERICA.
9. Εγώ είμαι το Α και το Ω του αλφάβητου.
10. Είναι όλα τους καλά παιδιά.
11. Όταν λέει ότι του υπαγορεύει η Αρχή.
12. Κοιτάξτε η αλήθεια είναι ότι το άσπρο λερώνει εύκολα... θα ήταν καλύτερα να κυκλοφορούν φορόντας μόνο το άρωμα της μούχλας τους.
13. Το κόκκινο πάει με το δέρμα μου, το πράσινο με την ομάδα.
14. Τι είναι η ζωή? Κάτι που τελειώνει ξαφνικά.
Τι είναι ο άνθρωπος? Εύκολο θύμα.
Που βαδίζουμε? Στο Άγνωστο με βάρκα την Ελπίδα.
15. Τα λέμε που και που, αλλά μην φανταστείς και τίποτα κολλητιλίκια.
16. Είναι η γλώσσα με την οποία πρέπει να γραφτεί ο "Κώδικας της Αρχής" (Επίσημη πρόταση πρός την Επιτροπή).
17. Το μισό του 66 και το 1/3 του 99.
18. Αν με βρίσουν??? Θα βρώ που μένει....
19. Θα βρώ που μένει... (ξανά)
20. Το επάγγελμα που χρησιμοποιώ ως βιτρίνα είναι η συντήρηση αρχαιωτήτων και έργων τέχνης, αλλά η πραγματική μου δουλειά έχει προαναφερθεί στην απάντηση της ερώτησης 6.
21. Πάντα βρίσκω χρόνο για απολαύσεις.
22. Κάθε πράγμα στο καιρό του...
23. Έχω έρθει από άλλη χρονική περίοδο για να συλλέξω πληροφορίες.
24. Να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να είναι μόνο μέλη παρόντες.
25. Επτασφράγιστο μυστικό για τους μη μυημένους.
26. Τι φταίνε αυτοί που είναι έτσι?
Τοποθετήσου Ιδεολογικοπολιτικοθρησκευτικά:
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ
οτι η ενδεδυγμενη ενδυμασια επανω απο το συνολακι army look και δερματινα που προτεινα θα πηγαινε τελεια μια ρομπα οδοντριατου ασορτι με τροχο σε λειτουργια και για της επισημες εκδηλωσεις ή πρασινη Χειρουργου....με το καταληλο πριονι σε κοινη θεα.
Για της ανοικτες εκδηλωσεις με πολυ κοσμο οπου τα "παθη μας" πρεπει να μεινουν κρυφα ασπρο ριχτο με τα χερια δεμενα πισω."
Καλέ μου drumx13, καλή η καθημερινή αμφίεση, αλλά ο τροχός είναι για τις prive στιγμες και όχι για συνεδριάσεις μας.
Τώρα για τις επίσημες εκδηλώσεις λέω να φωρώ μια δερμάτινη καπαρδίνα μέχρι τον αστράγαλο και από μέσα τα δερμάτινα εσώρουχα και τις ζαρτιέρες μου με την κάλτσα δύχτι που είχες προτείνει παλαιότερα.
Για να κρύψουμε τα "πάθη μας" όπως λές, θα φορώ στολή μαθητριούλας... ξέρεις, σακάκι μαύρο, λευκό πουκάμισο με μαύρη γραβάτα, κοντή καρό πλισέ φουστίτσα, κάλτσες μέχρι το γόνατο και μαύρο σκαρπινάκι.
"Καλη μου πρεπει να ελευθερωθεις απο τα κλισε και της αγκυρες που δενουν το κορμι σου με το παρελθον .... ακου ρωμαικο οργιο για ποιους μας περασες??? ...ερασιτεχνες..???"
Νομίζω ότι παρεξηγήθηκα... απλά ρωτούσα για να σιγουρευτώ. Τώρα ξέρω πως είμαι στο σωστό μέρος και με τους σωστούς ανθρώπους.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edited by - Mantis on 12/11/2003 18:28:04
Edited by - Mantis on 12/11/2003 18:29:25
Edited by - Mantis on 12/11/2003 18:32:34
Edited by - Mantis on 12/11/2003 18:34:19
καταλαβαινεις πιστευω οτι η ειλικρηνια και η λεπτομερεια στην περιγαφη αυτη ειναι ...ολο το ζουμι
Οσο για το Τεστ καλη μου ειναι περιτο ...μεταξυ μας τωρα τετοια πραγματα ....δεν χρειαζονται.
Για τον κωδικα τις αρχης και τα greeglish tha prepi na to skeftoyme ligo perisotero giati tha nomisoun oi neoi oti stin stoa mas.....eeeee....sthn Arxi enow..... yparxei.... masonikos daxtylos...
kai fysika den theloyme ta nea meli na fovithoun prin akoma ekmetaleutoume ta "mystika" ![]()
![]()
![]()
.... tous
παγκοσμοιοποιηθειτε.... αφοβα
quote:
Το ενδυματολογικο το αφηνω επανω σου κουκλα μου αλλα θα ηθελα μια περιγραφη για το τι τελικα αποφασισες...
καταλαβαινεις πιστευω οτι η ειλικρηνια και η λεπτομερεια στην περιγαφη αυτη ειναι ...ολο το ζουμι
Όσο για το Τεστ καλη μου ειναι περιτο ...μεταξυ μας τωρα τετοια πραγματα ....δεν χρειαζονται.Για τον κωδικα τις αρχης και τα greeglish tha prepi na to skeftoyme ligo perisotero giati tha nomisoun oi neoi oti stin stoa mas.....eeeee....sthn Arxi enow..... yparxei.... masonikos daxtylos...
kai fysika den theloyme ta nea meli na fovithoun prin akoma ekmetaleutoume ta "mystika"
.... tous
Θα σε αφήσω να το ανακαλύψεις στην πρώτη συνεδρίαση.... Καλά, όμως εσύ τι θα φοράς τελικά? Έχεις μοιράσει σε όλον τον κόσμο φορεσιές-παραγγελειές (για να φτιάχνεσαι κατα την διάρκεια των συνεδριάσεων, χωρίς αμφιβολία) και δεν έχεις πεί την δική σου ενδυματολογική ταυτότητα. Αιτούμαι να μάθω, για να μην πώ ΑΠΑΙΤΩ!!!
.... ααα! Τώρα θυμήθηκα και το "Χαρυβδη"... καλό! πολύ καλό!
Και μεταξύ μας χρειάζονται... που ξέρεις μπορεί να είμαι δάκτυλος ξένος!
Σου λέει κάτι το: πολύ "καλή" για να είναι πραγματική?
Το: ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός?
Και το: φύλαγε τα ρούχα σου για να 'χεις τα μισά? (Δεν ξεχνώ το θέμα του ρουχισμού σου, όπως βλέπεις!)
Μα καλέ μου, μετά την είσοδο τους, την μύηση τους και 60 μέρες νηστεία (έτσι για την πλάκα μας), θα τους πασάρουμε τον "Kwdika tis Arxis". Μετά από τόσα καψώνια και πείνα νομίζεις πως θα έχουν την ικανότητα ορθής σκέψεις?![]()
![]()
![]()
Edited by - Mantis on 12/11/2003 20:42:13
ΕΙΜΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ...(ΧΜ! DORIAN-ART PASSIONS)
ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΙ ΕΔΩ ME ΤΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ...ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ...(ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ )
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ... ΜΕ ΤΗ ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ...
ΚΑΘΟΤΙ Ο ΚΛΙΒΑΝΟΣ (ΤΟΥ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΟΥ) ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΦΥΤΩΝ..ΣΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΜΥΗΣΗΣ ΤΩΝ..
-ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...-
ΕΙΠΕΣ ΜΑΣΤΙΓΙΟ,ΧΜ..
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΦΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...
(ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "ΕΛΑΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΕΡΑ"
SORRY,ΤΟΥ ΜΥΗΤΗΡΙΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...)
XXX