ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το Μυητηριο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Το Μυητηριο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

drumx1330 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
drumx13Μέλος
12/11/2003, 22:27:36
Εγινε ΑΤΜΑJNAΝΙ ....
Το κωδικο σου ονομα απο εδω και εμπρος θα ειναι J- Ατμανι
Το πραγματικο σου ονομα θα κρυφτει γι ατην δικη σου ασφαλεια οσο για το Τεστ κανουμε..... τα στραβα ματια

ανελαβε παρακαλω την επιλογη του ενδυματολογικου κωδικα Της Αρχης και εμου προσωπικα
αν θελεις γυμνη φωτογραφηση για να..... εμπνευστεις μαλλον δεν γινετε για λογους μυστικοτητας καταλαβαινεις νομιζω τι ενοω...

anyway....
προτεινω να συνεργαστειτε με την χαρυβδη που εχει βαλθει να με ντυσει....Τι παραξενο κοριτσι αληθεια.... και ενδιαφερων ...
οποιαδοιποτε κοπελα στην ηλικια της θα ηθελε να με γδυσει ενω αυτη θελει να με ντυσει...

αβυσος το κορμι του ανθρωπου....

Για να σας βοηθησω να.... φανταστητε.... ανενοχλητες το κορμι μου ντυμενο ή γδυτο κατα την κριση σας σας λεω οτι ειμαι ενας νεος αρκετα γυμνασμενος -οχι τιποτα εxtreme καταστασεις- 31 ετων ..χωρις καποιο κουσουρι (φαλακρα κοιλια διπλοσαγονο κλπ κλπ) δεν μπορω να επεκταθω περισοτερο για τι θα φανει οτι σας την..... πεφτω....πραγμα που ευχαριστως θα το εκανα αλλα θα περιμενω την πρωτη μας εκδηλωση

....ασε που κυνδηνευουμε απο τον αδμιν( κατι τετοια περιμενει να μας κλεισει το τοπικ)

για αυτο προσεχτε την μυστικοτητα μην μας παρουν χαμπαρι

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

drumx13Μέλος
12/11/2003, 22:32:59
quote:
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ... ΜΕ ΤΗ ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ...

Επισεις δεν μπορω να στειλω την παραγγελια σας διδα j-atmani καθοτι δεν διαθετουμε σκανερ.... παρακαλω στην επομενη επιστολη σας οπως μερυμνησεται να εσωκλεισεται στοιχεια διευθηνσης μετα του γνωστου μασονικου συμβολου.... ΤΚ

12/11/2003, 22:40:43
quote:

anyway....
προτεινω να συνεργαστειτε με την χαρυβδη που εχει βαλθει να με ντυσει....Τι παραξενο κοριτσι αληθεια.... και ενδιαφερων ...
οποιαδοιποτε κοπελα στην ηλικια της θα ηθελε να με γδυσει ενω αυτη θελει να με ντυσει...

αβυσος το κορμι του ανθρωπου....

Για να σας βοηθησω να.... φανταστητε.... ανενοχλητες το κορμι μου ντυμενο ή γδυτο κατα την κριση σας σας λεω οτι ειμαι ενας νεος αρκετα γυμνασμενος -οχι τιποτα εxtreme καταστασεις- 31 ετων ..χωρις καποιο κουσουρι (φαλακρα κοιλια διπλοσαγονο κλπ κλπ) δεν μπορω να επεκταθω περισοτερο για τι θα φανει οτι σας την..... πεφτω....πραγμα που ευχαριστως θα το εκανα αλλα θα περιμενω την πρωτη μας εκδηλωση

Αγαπητέ drumx13 (αλήθεια ποιό είναι το δικο σου κωδικό όνομα?),
Δεν γδύνω αν δεν δώ πρώτα, αλλά για να γδύσω θα πρέπει να με εμπνέει και το ντύσιμο.
Περίεργο? ναι! Τι να κάνουμε?!
Αλλά σκέψου αυτό: Αν δεν είμουν "περίεργη" και "ενδιαφέρουσα" θα βρησκόμουν εδώ?

Atma, θέλεις βοήθεια? Έχω μεγάλη και επικύνδυνη φαντασία.

Το τελευταίο σχόλιο θα το αφήσω να περάσει ανέγγιχτο... εδώ μέσα είπαμε... και οι τοίχοι έχουν μάτια και αυτιά...

drumx13Μέλος
12/11/2003, 22:42:37
δεν εχω κωδικο ονομα .... περιμενω προτασεις

MaraΜέλος
12/11/2003, 23:59:23
quote:
αβυσος το κορμι του ανθρωπου

και το μυαλο του ...και οχι μονο...!!!

Κωδικος λοιπον για τον drumx13...χμμμ ειπε νεος, γυμνασμενος... κατι σε NEO μου ερχεται αν και πλεον αρχιζει να παιζει σε μονο σε κατι βαναλ κυκλους...
Αναμενωντας την πρωτη συνεδρια για να κανει κινησεις, με περισσια αγαπη προς τις κυνολογικες καταστασεις, αγριος αλλα με χιουμορ, και χωρις κουσουρι...τι να πω η γυναικα περα απο την ιδιοτητα που μου ερχεται στο νου: Ο φρουρος της Πυλης!!

Καλο σας βραδυ για οσους μπορειτε να κοιμη8ητε, καλη συνεχεια στους υπολοιπους...

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

13/11/2003, 00:34:17
Μάρα μου καλό, αλλά λίγο μεγάλο! Μέχρι να το πούμε έχει τελειώσει η συνεδρίαση!
Μήπως να το λέμε στην Αγγλιστή? GateKeeper! Ευηχο και με πολλά Ε!
Τι λές? Σου αρέσει?

Καλή σας νύχτα και μην στραβωθείται μπροστά στην οθόνη!

MaraΜέλος
13/11/2003, 10:06:48
Μυστηριωδες - επιβλητικο...gatekeeper!
Μαντης με βρισκεις συμφωνη...ο drumx13 ομως που κρυφτηκε??

Καλη σας μερα

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

elpidaΜέλος
13/11/2003, 11:11:44
Καλέ μου Drumx σου παραθέτω το ερωτηματολόγιο για την εισδοχή μιας και είχα απαντήσει αλλά ξέχασα να το στείλω….

1.30 χωρίς σχόλια παρακαλώ

2.δυστυχής …. Ψάχνω πλαστικό χειρουργό κατά προτίμηση άρρεν .. αν πονέσω τουλάχιστον να το ευχαριστηθώ

3.βάρκα (κατά τα λεγόμενα της Mantis)

4.Υδροχόος (πολύ αέρας … και τα μυαλά στα κάγκελα)

5.κατόπιν ιατρικής συνταγής

6.μυστική, τόσο μυστική ούτε σε μένα δεν την λένε

7.απαραίτητη, κάτι σαν το οξυγόνο

8.χάλια αλλά δεν το λέω για να μην το πάρει κανείς πάνω του

9.ερώτηση τρίκι, μετά το αλφαβήτα δεν υπάρχει έψιλον

10.τα συναντάς όταν πας σε άλλο επίπεδο

11.όταν μιλάει για πράγματα που δεν ξέρει είναι μία μέθοδος για να
τα μάθει

12.καθόλου, το άσπρο είναι μες τη μόδα και δι το καρό, όσο για το μαύρο στα μάτια είναι η μαγκιά του σκηνοθέτη για να καλύψει το μπουνίδι που είχε πέσει.

13.το άλλο φυσικά, μου πάει καλύτερα και μου κάνει ωραία μέση.

14.ζωή = ζαλιστική ωραιότητα ηδονιστή, άνθρωπος = συλλεκτικό είδος, που βαδίζουμε ? συνήθως στο πεζοδρόμιο εκτός αν έχει πολλές λακκούβες οπότε προτιμάτε το δρόμο μη χαλάμε και τα τακούνια

15.ορθογραφία χμμμ πρέπει στο δημοτικό να την είχα συμμαθήτρια

16.μπασταρδεμένος κώδικας

17.τα γκολ που θα φάει ο ολυμπιακός στο πρωτάθλημα (με τις υγείες τους)

18.σάμπως θα το καταλάβω….?

19.θα το κρατήσω για να το κάνω forward στον επόμενο

20.ρουφιάνα χωρίς κουκούλα, δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτά τα επίπεδα

21.μα φυσικά μη δουλεύοντας καθόλου και με μοναδική ασχολία τα εσωτερικά

22.όχι δεν θέλω γιατί θα πρέπει να τρέχω μετά σε συνεστιάσεις να βγαίνω στην τηλεόραση και δεν έχω καθόλου φωτογένεια

23.τα ξέρω όλα, έχω και λαμπάκι (βλέπε φωτεινός παντογνώστης)

24.εγώ μόνο τον Ε.Τ. ξέρω, το γλυκούλη μου

25.κανείς δεν είναι τέλειος

26.ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ άπα πα τι είναι αυτά? Αυτό μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Με αγωνία περιμένω τα σχόλια της επιτροπής

Edited by - elpida on 13/11/2003 11:12:50

13/11/2003, 11:56:40
drum.... ουπς! συγνώμη ξεχάστηκα και παραλίγο να αποκαλύψω ονόματα και καταστάσεις! ... gatekeeper!
Που είσαι καλέ μου?
Έπεσε δουλειά στην Αρχή!
Εμφανίσου, επιτέλους, για να ξεκινήσουμε!

drumx13Μέλος
13/11/2003, 18:57:42
Ηρθα ....ειχα κατι δουλειες για τις οποιες θα ηθελα να ενημερωσω την Αρχη και τα μελη της...
Λοιπον καποιοι διαβαζοντας τους σκοπους και τους λογους ιδρυσης της αρχης τους οποιους παραθετω:
Ελεγχο νεων μελων
ουσιαστικη γνωριμια
μυηση και τελος
....παγκοσμιοποιημενο οργιο σε τοποθεσια που θα καθοριστει...προσεχως

Διαβαζοντας το μοτο μας...." οσο ποιο πολλοι τοσο ποιο καλα"
....θεωρησαν σκοπιμο να μας πλησιασουν...για να συντονησουμε την δραση μας προς τον υπερτατο σκοπο (παγκοσμιο Οργιο)

Ελαβα λοιπον e-mail απο τον Συλογο Παιδεραστων Ιησους Χριστος τον γνωστο.....(ΣΠΙΧ) με προταση να συντονισουμε την δραση μας...
στο ραντεβου που κλειστηκε (στα ορεινα του νομου λαρισας) υπηρξαν διαβουλευσεις οπου συμφωνησαμε.... οτι διαφωνουμε...

Διαφωνουμε στην Ηλικια

κατοπιν τουτου ή Αρχη θεωρει σκοπιμο να δηλωσει τα ακολουθα

Για εμας η ζωη ειναι πολυ μεγαλη για να ειναι παρθενα....
.... δεχομαστε ατομα που οικεια και ελευθερα βουληση εχασαν την Παρθενια τους πριν απο καιρο ή ατομα ανω τον 16 που επιθυμουν να την χασουν απο μελος ή μελη της αρχης κατ επιλογην.Επισεις δεχομαστε ατομα που εχασαν την παρθενια του με την "βια" σς αποδεκτη μορφη μη κολασιμη αλλα.... τους αρεσε...
Οποιαδοιποτε "σχεση" περαν του οριου αυτου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ καθως και η συμετοχη στο τοπικ και στην ΑΡΧΗ.

Παρακατω...
ανοιγμα με το τυπικο της valda

quote:
Δηλαδή, δεν τρέχει κ τίποτα μ'αυτό που βλέπεις ρε φιλάρα! Απλά σκάλωσε το κάτω χείλος μου στον αφαλό της κοπελιάς την ώρα που περνούσα για να πάω να πάρω το ποτό μου, τι βλάκας αυτός ο μπάρμαν μια ώρα περιμένω, εεε, κ συ έτσι ε, μετά σου λέει διασκέδαση ο άλλος, τι διασκέδαση αν είναι να περιμένω μια ώρα τον καραγκιόζη για να μου δώσει τη μπόμπα, ε,βέβαια μπόμπα είναι, τί νόμιζες, καλά εσύ δεν βγαίνεις συχνά ε,εγώ συνέχεια, με ξέρουν όλες οι πόρτες, όχι ρε φίλε, τα άτομα στις πόρτες, λες να με ξέρουν οι πόρτες οι ίδιες, τι μου λες τώρα, σου φαίνομαι για βελανίδι, άντρας είμαι κ τι άντρας ε, πως να με ξέρει η πόρτα δηλ., κοίτα ρε τι μου πέταξε το ατομάκι, καλά ε, καλά είσαι αλλού εσύ, άστο μεγάλε σε χάλασε τράβα σπιτάκι σου καλύτερα..

μεχρι να καταλαβουμε ποια ουσια ηή ποια στερηση .... προκαλεσε αυτο το παραληλημα