- Μια χιονισμενη Ελλαδα!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Η σημερινη χιονοπτωση πιστευω οτι πολλους αφησε αναυδους-τουλαχιστον σε περιοχες οπως η δικη μου που σπανια χιονιζει..
Αλλοι ταλαιπωρηθηκαν , αλλοι ξεκουραστηκαν..Εγω ευτυχως ανηκω στους δευτερους μια που λογω χιονιου δεν πηγα στην δουλεια..
Ουσιαστικα αποκλειστηκα στο σπιτι γιατι ουτε αλυσιδες εχω , ουτε να βγω εξω μπορουσα γιατι φυσαγε παρα πολυ(χιονοθυελλα για πολλη ωρα..)
Εσεις πως περασατε την χειμωνιατικη αυτη εμπειρια?
Ειναι αληθεια ακομα το χιονι ρομαντικο για καποιους απο μας η εχει καταντησει αλλος ενας παραγοντας αγχους της καθημερινης ζωης?
Και κατι ακομα..αν και κρυο , αρα μεσα , αρα πιθανον internet και ζεστο καφεδακι , ειδα οτι σημερα η κινητικοτητα στα μηνυματα ηταν σχετικα μικρη..(μπορει και να μου φανηκε..)
Που εισαστε ολοι??
Ελπιζω οχι αποκλεισμενοι σε κανενα αυτοκινητο στην εθνικη , ε??
Λοιπον περιμενω τις απαντησεις σας..
Φιλικα
golden ariadne
quote:Δεν ξερω αν τελικα θα μεινει το θεμα αυτο γι'αυτο και το τοποθετω στο τυραχλαδο!
Η σημερινη χιονοπτωση πιστευω οτι πολλους αφησε αναυδους-τουλαχιστον σε περιοχες οπως η δικη μου που σπανια χιονιζει..
Αλλοι ταλαιπωρηθηκαν , αλλοι ξεκουραστηκαν..Εγω ευτυχως ανηκω στους δευτερους μια που λογω χιονιου δεν πηγα στην δουλεια..
Ουσιαστικα αποκλειστηκα στο σπιτι γιατι ουτε αλυσιδες εχω , ουτε να βγω εξω μπορουσα γιατι φυσαγε παρα πολυ(χιονοθυελλα για πολλη ωρα..)
Εσεις πως περασατε την χειμωνιατικη αυτη εμπειρια?
Ειναι αληθεια ακομα το χιονι ρομαντικο για καποιους απο μας η εχει καταντησει αλλος ενας παραγοντας αγχους της καθημερινης ζωης?Και κατι ακομα..αν και κρυο , αρα μεσα , αρα πιθανον internet και ζεστο καφεδακι , ειδα οτι σημερα η κινητικοτητα στα μηνυματα ηταν σχετικα μικρη..(μπορει και να μου φανηκε..)
Που εισαστε ολοι??
Ελπιζω οχι αποκλεισμενοι σε κανενα αυτοκινητο στην εθνικη , ε??
Καλησπέραα
Αποκλείστηκα λοιπόν στο σπίτι και ήταν μια απο τις μοναδικές φορές που για πρώτη φορά δεν ευχαριστήθηκα με τη θέα του χιονιού ή με το οτι δεν πήγα για δουλειά.
Αυτό γιατί είχαμε κανονίσει εξόρμηση στην κοντινή Ιταλία και μας χάλασε τα σχέδια. Ουααααααααααααααααααααα ![]()

Μπορεί να χίονισε παντού στην Ελλάδα,αλλά όχι εδώ.
Κι ας είμαστε τόσο βόρεια.
Κι εντάξει,αυτό δεν είναι τόσο κακό.Ούτε ατυχία μπορώ να το πω.
Το κακό είναι,οτι η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή είναι -12..
Κι όλη μέρα δεν ανέβηκε πάνω από -5
Φυσάει αέρας παγωμένος,και οι δρόμοι είναι άδειοι.
Και εντάξει να υπομένουμε το κρύο,αλλά χωρίς μια <άσπρη μέρα>?
Αυτό είναι ατυχία.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Δε χιόνισε εκεί που είσαι;
Μα
ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ;![]()
![]()
![]()
![]()
Λυπάμαι πολύ βρε Ελευθερίτσα.
Εδώ (Αθήνα) τα πάντα είναι άσπρα από χθες...
Αλήθεια εσύ, σε ποιο μέρος της Ελλάδας είσαι; ![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Μαγευτικο θα ελεγα....
Ομως δυστυχως αλλη μια φορα και ο κρατικος μηχανισμος παρελυσε...
Ξεκινησα με το αυτοκινητο απο Ελευσινα μεσω αττικης οδου Για να κατευθυνθω προς στο σπιτι μου καπου στα Β.Προαστεια...και κολλησαμε στην Αττικη οδο....
Τα ποδια μας βγαλανε χιονιστρες μεχρι να ερθουν τα εκχιονιστικα και η πυροσβεστικη! [:V]
Ασε που χαλασε και το τσερτζελο που ειχαμε κανονισει για Τσικνοπεμπτη
αφου ξεκινησα απο Ελευσινα στις 6- που να μυριστω η κακομοιρα οτι θα επιανε χιονοθυελα λες και ειχα ξαναδει
Χαλια τα πραγματα....
Τελικα δεν ξερω κατα ποσο μαγευτικο -και για ποιους- ειναι το χιονισμενο τοπιο στην Αθηνα!
Παντως ενα ειναι σιγουρο πως με τετοιον καιρο δεν ειναι να ξεμυτιζεις απο το σπιτι!!!!!
Σημερα με καλη παρεϊτσα και καλο κρασακι και φυσικα πολυ πολυ ζεστη ατμσφαιρα -το καλοριφερ καιει στους 25
Παντως τελος καλο ολα καλα...μπορουσα ακομη να περιμενω στην Αττικη Οδο τα εκχιονιστικα ή ακομη χειροτερα τα τανκς
ΣΑΣ χαιρετω
"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!
Καλημερα σε ολους!!
Σημερα το πρωι το τοπιο με μαγεψε...ηλιος , στρωμενο χιονι και μια θαλασσα...λαδι!!
Πανεμορφο!!
Προσοχη ομως γιατι γλυστραει επικινδυνα...
Παντως οτι και να εχει συμβει για μενα παντα το χιονι ειναι μαγευτικο και απιστευτα ρομαντικο....(μερα που ειναι σημερα)
Η γιαγια μου ελεγε οτι το χιονι ειναι υγεια..
..και βεβαια συμφωνω ετσι που τα βλεπω ολα κατασπρα!!
Το μονο που με στεναχωρει ειναι να βλεπω παππουδες και γιαγιαδες αφημενους στο ελεος του κρυου και της εγκαταλειψης τετοιες μερες..κριμα ειναι βρε παιδια...
Οπως και τα καημενα τα ζωακια που περνανε δυσκολα τωρα...
Το πρωι αφησα λιγα ψιχουλα - που θα τα πεταγα ετσι και αλλιως- λιγο πιο περα στην αυλη και ειδα αμεσως τα σπουργιτακια να μαζευονται..
Μετα απο λιγο αφησα στην ακρη του πεζοδρομιου και λιγο φαγακι για καποιο σκυλο η γατα που θα περναγε προς αναζητηση της τροφης..
Ειναι κατι που εμας δεν μας κοστιζει τιποτα , σκεφτειτε ομως ποσο ζωτικης σημασιας ειναι τετοιες κινησεις για τα καημενα τα ζωα...
Ας μην τα ξεχασουμε λοιπον..
Φιλικα
golden ariadne
quote:
Σημερα το πρωι το τοπιο με μαγεψε...ηλιος , στρωμενο χιονι και μια θαλασσα...λαδι!!
Πανεμορφο!!
ΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχ!(Αναστεναγμός γεμάτος θλίψη..)
Δεν πειράζει,να είσαι καλά γι'αυτή την εικόνα που έδωσες,μέσα από τις λέξεις σου!Ευχαριστώ
Αμαλίτσα,μένω Κατερίνη,και σήμερα έχουμε έναν ολόλαμπρο ήλιο....με δόντια.Κάτι δοντάρεες!!..ΝΑΑΑΑ!Η θερμοκρασία υπό του μηδέν,και ούτε μια χιονονιφάδα...
Ουφ για να μου περάσει θα πάω στο <φτιάξε τη δική σου χιονονιφάδα>,να φτιάξω καμμιά με το ψαλιδάκι.
quote:
Ουφ για να μου περάσει θα πάω στο <φτιάξε τη δική σου χιονονιφάδα>,να φτιάξω καμμιά με το ψαλιδάκι.
Ωχ! Σε βλέπω να τη βγάζεις μπροστά από την οθόνη του PC όλο το απόγευμα...
Την τελευταία φορά που κάθισα μπροστά από τον εξομοιωτή αυτό, με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής να μου θυμίσει ότι σχολάμε, κι εγώ είχα μάθημα την πρώτη ώρα...![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!

Γερή να είσαι,και χιόνια θα δουν τα ματάκια σου!
Αμαλίτσα,αργά διάβασα την απάντησή σου(πάλι καλά που δεν κλείδωσαν χωρίς να σε δουν!),έτσι την <πάτησα> κι εγώ.
Έστησα την παρέα μου πάνω από μια ώρα,ώσπου άρχισαν τα μηνύματα στο κινητό(καλά που υπάρχουν κι αυτά).Αλλιώτικα-ποιος ξέρει?-ακόμη εδώ θα ήμουν.
ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ........
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ golden_ ariadne ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΙΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.
ΕΔΩ ΚΑΙ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ 80ΡΗΔΕΣ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.(ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ)
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ Η ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΒΡΕΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Η ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΣΕ 4 ΩΡΕΣ ΕΒΡΕΞΕ ΟΣΟ ΒΡΕΧΕΙ ΣΕ 5/6 ΜΗΝΕΣ....
ΜΙΚΡΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ..
ΓΕΝΙΚΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΡΑΓΔΑΙΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.
ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
Και όπως στις Φυσικές επιστήμες ισχύει οτι σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση, έτσι και η φύση αντιδρά στις δικές μας δράσεις.
Μόνο που η αντίδραση δεν είναι πάντα ίση με την δράση, υπάρχουν περιπτώσεις που είναι τάξεις μεγέθους μεγαλύτερη απο την δράση.
Αυτό λοιπόν συμβαίνει και με την φύση. Είναι απλό δυστυχώς ...
HAARP !!! HAARPΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙ ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ;
Θεωρείς δηλαδή οτι το High-frequency Active Aural Research Programme είναι η μόνη παρέμβαση του ανθρώπου στο κλίμα ?
Ή τα πειράματα που αναφέρεις ?
Οι καθημερινές μας συνήθειες δεν έχουν καμία επίδραση στην φύση ?
Δηλαδή την σεβόμαστε ??
quote:
Masvidal γιατί πάς τόσο μακρυά ?Θεωρείς δηλαδή οτι το High-frequency Active Aural Research Programme είναι η μόνη παρέμβαση του ανθρώπου στο κλίμα ?
Ή τα πειράματα που αναφέρεις ?
Οι καθημερινές μας συνήθειες δεν έχουν καμία επίδραση στην φύση ?
Δηλαδή την σεβόμαστε ??
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ.
Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΦΥΣΗ, (ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ)...ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ...ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ....
ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ.
ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ) ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ
ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ...ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗ ΦΥΣΗ,ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.
Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΕΝΙΚΑ) ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ.
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ
ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!
quote:
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ
ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!
ΑΨΟΓΟΣ!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ!!!
ΨΥΧΗ ΜΟΥ,ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ,
ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΠΟΙΥΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΗΞΕΡΑΝ...ΓΝΩΡΙΖΑΝ...
ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ!!! ΘΥΜΑΣΑΙ;
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΟΚΗ,ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ.ΚΙ'ΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΑΚΙ ΛΟΓΩ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΤΟΠΙΟ,ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΡΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΕΣ!!! ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ,ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ...ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥΣ "ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ" ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!! ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!! ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΦΑΝΕΣ!!!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ...
ΑΧ!!! ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!
ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

ΧΙΟΝΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ,ΓΑΛΗΝΗΣ,ΟΜΟΡΦΙΑΣ,ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΠΑΝΙΑ...

ΣΤΕΓΕΣ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ,ΤΑΡΑΤΣΕΣ,ΚΑΤΑΣΠΡΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΑΚΙΑ ΝΤΥΜΕΝΑ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ!!! ΜΜΜ... ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Που εισαστε ολοι??
Λοιπον περιμενω τις απαντησεις σας..
ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΑΠΑΝΤΩ, ΩΣΤΟΣΟ, ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΡΗ -ΜΗΝ ΠΩ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ- ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΛΥΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ...
ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ, ΧΟΥΖΟΥΡΕΥΑ, ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΤΟ, ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΝΤΑΣ, ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ.
ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΦΕΣ, ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, ΑΝΕΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΑΤΕΝΙΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΡΑΝΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.