- ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η "ΟΥΣΙΑ" - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Κάποτε με ρώτησες «γιατί τόσο μυστικισμός» Τώρα ξέρεις το γιατί.
Αυτοί που δεν μπορούν να καταλάβουν το μονό που μπορούν να κάνουν είναι να καταστρέψουν και να διασύρουν μέσα από το χλευασμό και την συκοφαντία όλα τα άτομα που αγωνίζονται για την ανέλιξη της συνείδηση .
Αυτά τα άτομα δώσανε το κονιο στον Σωκράτη , σταύρωσαν τον Χριστό αυτά τα άτομα μπορούν να σκοτώσουν στο όνομα της αλήθειας ,και πολλά αλλά.
Αυτά τα άτομα είναι τα ίδια άτομα με αυτά που ανέφερα ποιο πάνω επειδή έχουν τρία κοινά ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
Κακή θέληση, κακή νόηση, κακή επιθυμία.
Όλα αυτά προέρχονται από κάποια κοινά εγώ που εκδηλώνουνε μέσα από την προσωπικότητα.
Αυτά τα άτομα φαίνεται να είναι 100% τα 100% μηχανικά. Δηλ είναι ένα είδος βιολογικού ρομπότ που εκτελούν τις επιθυμίες των εγώ.
Μια μηχανή του καφέ θα φτιάχνει μονό καφέ έτσι μια ανθρώπινη βιολογική μηχανή σε ψυχολογικό επίπεδο θα εκφράζει συνεχώς και μηχανικά τα χούγια των εγώ.
Στο διανοητικό επίπεδο υπάρχει μια συγκεκριμένη μηχανική φόρμα που τα εγώ εκδηλώνονται . Για αυτό βλέπουμε ότι διαφορετικά άτομα εκφράζουν τα ίδια ελαττώματα.
Είναι σαν να παίρνεις το ίδιο cd και να το βάζεις να παίζει σε διαφορετικό μηχάνημα.
Αυτά τα εγώ όταν δεν μπορούν να αιτιολογήσουν τις πράξεις τους λόγω του ότι δεν έχουν επίγνωση τις μηχανικοτητας τους… και ποτέ ένα εγώ δεν συνειδητοποιείτε.. αλλά εξαλείφετε… τότε το μονό που μπορούν να κάνουν είναι να απορρίπτουν, να χλευάζουν, να ειρωνεύωντε, να σαρκάζουν, και γενικά να προκαλούν αναταραχή οποιουδήποτε είδους.
Για αυτό φίλε Αλεξ γίνεσαι ένας μάρτυρας αυτής τις παρέλασης των εγώ που είναι πολύ συγκεκριμένη.
Υπεροψία. Την βλέπεις στον τρόπο της ομιλίας όταν απαξιώνει τους άλλους.
Σαρκασμός. Την βλέπεις στο πως κοροϊδεύει τους άλλους μέσω του διαλόγου.
Μέσα από τον σαρκασμό εκδηλώνετε και η διακωμώδηση που βλέπω ότι έχει ξεκινήσει να εκδηλώνετε σιγά σιγά.
Κομπλεξ ανωτερότητας. Εδώ θα δεις φίλε Αλεξ τα άτομα να εκδηλώνουν φράσεις του τύπου « Εγώ τα κάνω όλα καλυτέρα, εγώ δεν μπορώ να κάνω λάθος, ξέρεις ποιος είμαι εγώ είμαι…. Έχω αξία γιατί εγώ τα βρήκα όλα μόνος μου δεν πήγα να αγοράσω γνώση… και πολλά αλλά .Αυτό το κομπλεξ τις ανωτερότητας κρύβει μέσα του το κόμπλεξ της κατωτερότητας δηλ εκδηλώνω ανωτερότητα γιατί στην πραγματικότητα φοβάμαι να μην ανακαλύψουν τις ψυχολογικές μου αδυναμίες.
Φοράω μια ψυχολογική μάσκα και το παίζω άνετος, ατάραχος, απρόσβλητος.
Μετά έρχεται η απαξίωση που μειώνει τον οποιονδήποτε γιατί αυτός είναι ο πιο σημαντικός σε όλη την δημιουργία.
Στο εγώ της υπερηφάνειας δεν του αρέσει να του δίνουν οδηγίες. Για αυτό βλέπουμε να λένε «και ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ΕΜΕΝΑ» « άσε ρε μεγάλε» «ΟΚ έχεις δίκιο δεν ξέρεις τι λες» και πολλά αλλά .
Φίλε Αλεξ θα δεις πολλά ακόμα που είναι προβλεπόμενα επειδή μια μηχανή δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Θα δεις την οργή , το πείσμα , το να θέλουν να τα καταστρέψουν όλα το μισός, την ζήλεια και πολλά αλλά που θα τα συζητάμε.
Αυτά είναι κάποια από τα ελαττώματα που όλοι έχουμε μέσα μας σε διαφορετικό βαθμό. Αυτά τα ελαττώματα δεν βοηθούν στην ανέλιξη της συνείδηση.
Αυτό που κάνει την διάφορα είναι ότι όταν κάποιος αποκτά την κατανόηση και την λειτουργία αυτών των ελαττωμάτων τότε αυτά δεν μπορούν να εκδηλωθούν 100% τα 100% για τη η μηχανηκοτητα τους σπάει από την αφύπνιση της συνείδησης.
Όσο ποιο πολλή αποκτάμε επίγνωσης αυτής της μηχανικοτητας τόσο αυτή η μηχανικοτητα ελαττώνετε.
Και το εγώ τις απαξιώσεις για όλα αυτα λέει « ναι, ναι, μεγάλε….τα λέμε ..οκ»
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Και το εγώ τις απαξιώσεις για όλα αυτα λέει « ναι, ναι, μεγάλε….τα λέμε ..οκ»
Όχι το εγώ κ. Συμπαντίδη, σκέτο, χωρίς άρθρο
Edited by - zip on 17/07/2009 09:19:44
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
Edited by - makfor on 17/07/2009 09:53:29
Το όνομα ΖΙΡ είναι ένα όνομα ανάμεσα σε αμέτρητα αλλά όπως και η μορφή του ΖΙΠ μια ανάμεσα σε άλλες αμέτρητες παροδικές μορφές που η φύση των πραγμάτων αναγεννά διαρκώς μέσα από τη γέννηση και των θάνατο των κυμάτων τις ιδίας κοσμικής θάλασσας.
Η φύση σου είναι ύπαρξη, συνείδηση, ευδαιμονία και ως προς το ΕΙΝΑΙ σου δεν μπορώ να πω τίποτα. Οπότε ουσιαστικά δεν απευθύνομε σε αυτό που Είσαι πραγματικά… αλλά σε αυτά τα δαιμονικά εγώ που εκδηλώνονται μέσα από την προσωπικότητα σου.
Δεν μπορείτε να μου κρυφτείτε και όσο σας βλέπω θα σας βαράω αλύπητα πανούργα εγώ. Ξερώ ότι το ψέμα και η δικαιολογία είναι η ασπίδα σας ,η προστασία σας, αλλά θα σας ξεσκεπάζω συνεχώς κάτω από το φως της συνείδηση.
Όταν ο Χριστός έβγαλε ένα δαιμόνιο έξω από έναν άνθρωπο, ρώτησε αυτό το δαιμόνιο «ποιο είναι το όνομα σου» και αυτό απάντησε «ΛΕΓΕΩΝ»
Αυτή η λεγεώνα είναι τα εγώ που σαν τα ζώα μάχονται για την τροφή τους. Αν το σκεφτούμε έτσι θα μπορούσαμε να έχουμε μια εικόνα ότι η ζωή ενός ανθρώπου δεν είναι παρά ένα κινητό μηχάνημα που παράγει τις απαραίτητες τροφές των εγώ μέσα από το διανοητικό , το συναισθηματικό .το σεξουαλικό, το κινητικό και το ενστικτώδες κέντρο.
Μου έρχεται η εικόνα ενός αγίου μωρού που είναι απαλλαγμένο από όλα τα ελαττώματα και τα πάθη σαν το ΕΙΝΑΙ το οποίο γεννήθηκε μέσα σε στάβλο ζώων. Αυτά τα ζώα είναι τα εγώ.
Ανάμεσα σε αυτά τα ζώα είναι και ο γάιδαρος που συμβολίζει τον νου ο οποίος γκαρίζει συνεχώς. Ότι και να του πουν αυτός γκαρίζει ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Αυτά τα άτομα δυσκολεύωντε να μπουν στην θέση του άλλου. Μέσα από αυτό δημιουργείτε και η έλειψη αγάπης. Ένα τέτοιο ΕΓΩ σε μια σχέση το μονό που θέλει είναι με το πρόσχημα της αγάπης να ικανοποίηση τον εαυτό του δηλ Το ΕΓΩ είτε με άρθρο είτε χωρίς.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 17/07/2009 10:14:18
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 17/07/2009 10:19:06
«Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ , Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ»
Έχετε δει τα γαϊδουριά όταν πεισματώνουν δεν προχωρούν με τίποτα επιμένουν να είναι στάσιμα.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
«Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ , Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ»
Έχετε δει τα γαϊδουριά όταν πεισματώνουν δεν προχωρούν με τίποτα επιμένουν να είναι στάσιμα. Τι πείσμα και τι αξιοθαύμαστη επιμονή.
Γράψε μας ύπουλο ΕΓΩ ξανά το ποσό χρήσιμα είναι όλα αυτά για εσένα που φοβάσαι να ξεσκεπαστείς.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Νιώθει την ανάγκη να κάνει συνασπισμό με τα άτομα που εξυπηρετούν τις ανάγκες τους.
Όταν αυτά τα άτομα δουν κάποιο τον οποίο φθονούν να δείχνει σημάδια αδυναμίας τότε εμφανίζονται από το πουθενά για να χτυπήσουν και να κρυφτούν πάλι μέσα στον όχλο.
Κακόμοιρα ΕΓΩ πόσο έχετε την ανάγκη να κρύβεστε αλλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε ….πρέπει να βγείτε για τροφή.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Αυτή η ταύτιση δημιουργεί την ψευδής προσωπικότητα.
Τα ψυχολογικά ελαττώματα που έχουμε είναι πολλά δηλ μια λεγεώνα από πολλά εγώ που το κάθε εγώ ζητά συγκεκριμένα πράγματα.
Η ΤΑΥΤΙΣΗ Ή Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΙΑΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 17/07/2009 11:43:36
quote:
Κάποτε με ρώτησες «γιατί τόσο μυστικισμός» Τώρα ξέρεις το γιατί.
Πάντα έτσι γίνεται.
Πώς ξέρεις οτι όλα αυτά που λέμε δέν είναι αλήθεια? Γιατί απαξιώνεις κάτι το οποίο δέν το έχεις μελετήσει? Αυτό δέν είναι συμπεριφορά επιστήμονα.
Ο μεν παρανοικός προσπαθεί να συμβολοποιήσει το φαντασιακό , ο δε σχιζοφρενής να φαντασιοποιήσει το συμβολικό!
Στην παράνοια , ο παραληρών κατακλύζεται απο το φαντασιακό στο μέτρο ακριβώς που ειναι "αποκομμένος" απο το συμβολικό!
Κατα συνέπεια , ΕΠΙΔΙΏΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟΠΟΙΉΣΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΌ...
ΜΗ ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ.....ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
soul
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
-Ποιός ειναι εκείνος , που άκριτα μπορεί να εισάγει και να επιβάλλει όρους και ορολογίες , τύπου.. κακή θέληση-κακή νόηση-κακή επιθυμία και δεν θα "κινδυνέψει" να λεχθεί ως δογματικός και εν συνεχεία ως διάτρητος απο την ανάγκη του να επισημάνει το (έστω) παραβατικό και εσφαλμένο???
Είναι σαν να παίρνεις το ίδιο cd και να το βάζεις να παίζει σε διαφορετικό μηχάνημα.
-Έχω την αίσθηση ότι με έναν αντίστοιχο τρόπο , κάνεις και συ το ίδιο!
Για αυτό φίλε Αλεξ γίνεσαι ένας μάρτυρας αυτής τις παρέλασης των εγώ που είναι πολύ συγκεκριμένη.
-Υπάρχει και προβάλλεται μέσα απο το λόγο σου και την συνταξή του , μια προσπάθεια έμμεσης χειραγώγησης και ενοχοποίησης των άλλων ...
-Εσύ το είδες ως υπεροψία , κάποιος άλλος ίσως να το έβλεπε ως προσπάθεια του υποκειμένου ν"ακουσθεί και η δική του άποψη...ίσως μια προσπαθειά του ν"ακουσθεί και σε κάθε περίπτωση εμφανίζεις την ψυχική σου οικονομία και διάθεση "εκχωρημένη" και οροεξαρτούμενη απο τις διατυπώσεις των άλλων!
Αυτά τα ελαττώματα δεν βοηθούν στην ανέλιξη της συνείδηση.
-Και τι βοηθάει την ανέλιξη της συνείδησης κατα την γνώμη σου...θα το εκτιμούσα αν το προσδιόριζες...όπως και τι εννοείς ως συνείδηση!
Ευχαριστώ!
soul
-Ποιός ειναι εκείνος , που άκριτα μπορεί να εισάγει και να επιβάλλει όρους και ορολογίες , τύπου.. κακή θέληση-κακή νόηση-κακή επιθυμία και δεν θα "κινδυνέψει" να λεχθεί ως δογματικός και εν συνεχεία ως διάτρητος απο την ανάγκη του να επισημάνει το (έστω) παραβατικό και εσφαλμένο???
-Υπάρχει και προβάλλεται μέσα απο το λόγο σου και την συνταξή του , μια προσπάθεια έμμεσης χειραγώγησης και ενοχοποίησης των άλλων ...
-Εσύ το είδες ως υπεροψία , κάποιος άλλος ίσως να το έβλεπε ως προσπάθεια του υποκειμένου ν"ακουσθεί και η δική του άποψη...ίσως μια προσπαθειά του ν"ακουσθεί και σε κάθε περίπτωση εμφανίζεις την ψυχική σου οικονομία και διάθεση "εκχωρημένη" και οροεξαρτούμενη απο τις διατυπώσεις των άλλων!
-Και τι βοηθάει την ανέλιξη της συνείδησης κατα την γνώμη σου...θα το εκτιμούσα αν το προσδιόριζες...όπως και τι εννοείς ως συνείδηση!
Ευχαριστώ!
soul
Ευχαριστώ!
soul
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde, κάθομαι ρε φίλε και διαβάζω αυτά που λες. Δηλ. ρε φίλε μου, τι να σου πω ; ... έχεις γράψει στο μήνυμά σου 3 σειρές και ρε φίλε μου, δεν λες ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε, ΤΙΠΟΤΕ!!! Δηλ. σε τι κόσμο ζείτε ρε πστ ;;; ειλικρινά, θα φρικάρω, τέλος πάντων. Εγώ ρε φίλε μου σου έκανα μια ερώτηση. Ξέρεις να απαντήσεις ; Καλώς. Θέλεις να απαντήσεις ; Καλώς. Δεν ξέρεις ; Δεν θέλεις ; Mην απαντάς ρε χρυσέ μου άνθρωπε! Τι να πω ;;; Τέλος πάντων, 'ντάξει ...
Ηρέμια. Πρώτα απ όλα σε κανένα απο τα προηγούμενα μηνύματα δεν έκανες κάποια τέτοια διευκρίνιση. Το μοναδικό πράμα για το οποίο ρώτησες απανειλημμένα είναι όσον αφορά την "ασκηση" και εγώ επανειλημμένα απάντησα να την κάνεις εσύ ο ίδιος. Και αυτό γιατι η άσκηση αυτή δεν είναι του τύπου στατιστικής έρευνας όπου θα υπάρχει κάποιο συμπέρασμα, αλλα περισσότερο μοιάζει με γυμναστική. Ρώτησες ποτέ κάποιον αν κάνοντας γυμναστική έβγαλε κάποιο συμπέρασμα απο αυτήν? Έχεις ακούσει ποτέ για παράδειγμα να ρωτάνε "Τι συμπέρασμα βγάλατε κάνοντας κοιλιακούς?". Η μονάδική απάντηση σε μια τέτοια ερωτηση μπορεί να είναι ας πούμε:οι κοιλιακοί είναι πολύ δύσκολοι, που αυτό βέβαια έχει να κάνει με τη σωματική κατάσταση του συγκεκεριμένου ατόμου που τους κάνει και δεν αποτελεί ένα γενικό συμπέρασμα. Η συγκεκεριμένη άσκηση δεν είναι κάτι το τρομερό, είναι απλά για την αποκτηση κάποιας αυτόσυνείδησης. Κάποιος που έχει "πάθει" sleep paralysis ή έχει κάνει συνειδητό ονείρεμα ή ΑΠ την αντιλαμβάνεται νομίζω πολύ καλύτερα.
quote:
απλά να κατάλάβεις τι εννοώ φίλε Ζιπ. [ μα αν δεν μου εξηγήσεις, πως θα καταλάβω ; τέλος πάντων, ok ] Παρά ταύτα, λέγοντας ατομικότητα εννοώ απολυτότητα στην αντιληψη των πραμάτων.
Έγραψα λάθος τη πρόταση. Η πρόταση σωστά θα ήταν "Παρα ταύτα λέγοντας απολυτότητα εννοώ την απόλυτότητα στην αντίληψη των πραμάτων". Ή αλλιώς οτι έχεις απόλυτη αντιμετωπιση των πραγμάτων.Ότι δηλαδη αν κάτι δεν ταιριάζει στα καλούπια που ο ίδιος με τον νού σου έθεσες το αρνήσαι. Θυμήσου το παράδειγμα με την χορτοφάγία.
"..The Matrix can't tell you who you are"
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με την επιθυμία(-τη σκεψη) και το συναίσθημα
Πρόσεχε παιδί μου, αυτά με τα δαιμόνια και τα πανούργα εγώ που βλέπεις και βαράς αλύπητα, δεν είναι καλά δείγματα.
Καλό θα ήταν να σταματήσεις για ένα χρονικό διάστημα. Μερικές φορές χρειάζεται μια αποστασιοποίηση ώστε να δούμε με πιο καθαρή ματιά τα θέματα της ζωής μας.
Άμα διαβάσεις πιο προσεκτικά αυτά που έχω πει αλλά και αυτά που έχουν πει και κάποιοι άλλοι θα «δεις» τι είναι η συνείδηση.
Η συνείδηση δεν είναι μια λεκτική απάντηση, ούτε ένα νοητικό κατασκεύασμα. Βρίσκετε πέρα από τον νου. Άρα με τον νου δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβεις τι είναι η συνείδηση.
Το μονό που μπορείς να κανείς είναι να βιώσεις το γεγονός της συνείδηση ζώντας το.
Αυτό σημαίνει ότι η επίγνωση σου πρέπει να απαγκιστρωθεί από όλα αυτά που την καθηλώνουν στο να αναγνωρίσει την πηγή της .
Αυτή η αναγνώριση δεν είναι μια σχέση υποκειμένου αντικειμένου αλλά μια άμεση αυθόρμητη αποδοχή μέσα στην σιωπηλή παρουσία του αιωνίου τώρα.
Μέσα σε αυτή την παρουσία όλες οι ιδέες ,οι δογματισμοί, οι συγκρούσεις, και δυαδικότητα συνχωνεύωνται σε μια αρμονία χωρίς συγκρούσεις.
Αυτή η κατάσταση είναι μια χωρίς εγώ κατάσταση που δεν θέλει τίποτα επειδή ο αναζητητής και το αναζητούμενο έχουν συνχωνευτη σε μια αυταπόδειχτη υπαρξιακη κατάσταση.
Όταν λέμε για την ανέλιξη της συνείδηση συζητάμε για τους τρόπου και τα εμπόδια που μας βοηθούν ή μας εμποδίζουν να φτάσουμε στην ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Αυτό όπως λες καθώς το μιλάμε μπορεί να φαίνεται δογματικό, ότι ανήκει κάπου ότι έχει κάποια συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να κανείς όπως η αυτοπαρατήρηση, αλλά όλα αυτά έχουν σκοπό να σε οδηγήσου έξω από όλα αυτά που δεν σου επιτρέπουν να γνωρίσεις αυτό που πραγματικά είσαι.
Ο νου συνεχώς φλυαρεί. Μπορείς να τον σταματήσει; Ή να από-ταυτιστείς από τον νου; Αν όχι τότε ο νου είναι ο κύριος και εσύ ο υπηρέτης.
Πάμε καβάλα πάνω στον γάιδαρο ή ο γάιδαρος μας πάει καβάλα;
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 17/07/2009 15:40:48