ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

cody3043 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
cody30Μέλος
23/02/2009, 20:27:12
Κατα την ταπινη μου γνωμη δεν σου μενει να κανεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΑΝ εισαι ψυχολογικα και πνευματικα και υλικα ετοιμος ΩΣΤΕ να επιτυχεις την αστρικη προβολη ΤΟΤΕ το καλυτερο που εχεις να κανεις φιλε μου ειναι να μην ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!ΔΙΟΤΙ οπως ολοι ΕΔΩ ΞΕΡΟΥΜΕ μπορει και να παθεις κακο.
ΟΠΟΤΑΝ καλυτερα ειναι να μην προσπαθεις με το ΖΟΡΙ να το κανεις ΑΛΛΑ να συνεχισεις τη ζωη σου σαν απλος ανθρωπος και οπως μεχρι τωρα και θα εχεις λοιπον την ΣΩΤΗΡΙΑ!ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΒΙΡΙΑ.
Ετσι? ΛΕΩ ΕΤΣΙ ? Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ?
ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ(ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ? ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ?
Αυτα και καλη μας συνεχεια!
Ευχαριστω πολυ ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ , μιλας ομορφα και κατανοητικα!
Να ρωτησω ποιανου ομως εισαι υπηρετης?(με ολη τη καλη διαθεση ρωταω).

Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.

-Κενό-Μέλος
23/02/2009, 21:05:51
Είχα γράψει μία ωραία απάντηση στον Cody αλλά την έσβησα για να μην τον προσβάλλω .

Νομίζω ότι ο καθένας με το να ασχολείται με τέτοια θέματα παίρνει ένα Α ρίσκο . Κανείς δεν το αρνείται αυτό αλλά δεν χρειάζεται να έχω από δίπλα τη μαμά μου να φωνάζει!(ξέρω φωνάζεις μπας και ξυπνήσουμε κλπ κλπ σε καταλάβαμε! )

Όσον αφορά για τους κινδύνους της ΑΠ νομίζω ότι μία σύντομη ενημέρωση θα έκανε περισσότερο καλό παρά κακό .

Όταν αναφέρομαι στην ενέργεια προφανώς πάω ψαχουλεύοντας και αναφέρομαι σε κάτι σαν ζωτική δύναμη που πηγάζει από την συνειδητοποίηση του ανθρώπου. Κάτι σαν την προσωπική δύναμη του Castaneda .

Όσον για το αν ο Υπηρέτης είναι η όχι φερέγγυος μέχρι στιγμής δεν έχει αποδείξει το αντίθετο . Ίσα ίσα αρνήθηκε να μου δώσει τεχνικές ενώ μπορούσε (βλεπε παραπάνω)

23/02/2009, 21:56:43
Γεια σας

Φίλε cody30 το διάλεξα γιατί έχει την έννοια της θυσίας και το «ένας οποιοσδήποτε» . Τώρα ο καθένας μπορεί να παίξει με αυτή την λέξη και να πάρει διάφορες διαστάσεις μέσα στις διαφορετικές κατανοήσεις των ανθρώπων.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο τoν κόσμο

23/02/2009, 22:35:36

Γεια σας

Φιλε -Κενό-

quote:
αναφέρομαι σε κάτι σαν ζωτική δύναμη που πηγάζει από την συνειδητοποίηση του ανθρώπου.

Σίγουρα όταν αυξάνει η συνειδητοποιήσει αυξάνει και η δύναμη. Γίνεσαι ποιο ικανός γενικά.

Κάτι άλλο. Όταν υπάρχει η παραλυσία του σώματος και αφού έχουν σταματήσει οι κραδασμοί ή οι δονήσεις, μπορεί κάποιος να αποχωριστεί το σώμα του. Αν όμως εκείνη την στιγμή ανοίξει τα φυσικά του μάτια, αυτά παραμένουν ακίνητα και το κάθε του μάτι κοιτά αλλού. Η εικόνα που έρχεται στον εγκέφαλο είναι δυσνόητη.

Το λέω αυτό γιατί όταν ονειρευόμαστε είμαστε στην κατάσταση R.E.M. Ενώ στην διαδικασία της αστρικής προβολής όχι!! (το λέω για να προβληματιστούμε λίγο)

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

cody30Μέλος
23/02/2009, 23:31:22
Καποιες ερωτησεις που κανουμε ξανα και ξανα μπορει να φαινονται βαρετες αλλα σε καινουργια προσωπα που τις διαβαζουν ειναι κατι νεο και ενδιαφερον.
Λοιπον να ρωτησω ποια ειναι η σχεση μεταξυ αστρικης προβολης και τηλεορασης?(της συσκευης αυτης καθαυτης) μεσα στο χωρο του σπιτιου.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.

24/02/2009, 09:46:01
Γεια σας

Φίλε cody30 κάνε τη ερώτηση πιο ξεκάθαρα. Τι εννοείς;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

24/02/2009, 10:11:15
quote:
Να σας πω και το αλλο, πιστευω οτι εδω μεσα υπαρχουν καποιοι που θελουν να εκμεταλευτουν αλλους με προσχημα την περιεργια μας,την εφεση μας για γνωση και αναζητηση του μυστικου της ζωης.
ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ειναι και οι δημιουργοι του site εδω.
Διοτι οπως ειδα στη μικρη μου περιιγηση στο δασος του site υπαρχουνε πολλες συγκεντρωσεις σε ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ καθε τοσο(ΝΑ ΤΑ ΕΥΡΩ) πολλλλλλα περιοδικα και "συνεργασιες" ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ(ΝΑ ΤΑ ΕΥΡΩ) πολλλλες εκδοσεις και βιβλια (ΝΑ ΤΑ ΕΥΡΩ).

cody30, πως δικαιοδοτείσαι να απευθύνεις τέτοιου είδους κατηγορίες - ανάμεσα στις κατηγορίες που έχεις απευθύνει και στους υπόλοιπους συνομιλητές σου - απέναντι στον Χώρο αυτόν που σε φιλοξενεί, στους δημιουργούς του και στους ανθρώπους που τον επιμελούνται;
Και ποιά είναι τα ευρώ από τις πολλές εκδόσεις, από τις συγκεντρώσεις σε ξενοδοχεία και τα βιβλία;
Με ποιό δικαίωμα κρίνεις μια Προσπάθεια ολόκληρη που όχι μόνο δεν είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα αλλά και τα απαιτούμενα έξοδα μοιράζονται στους ανθρώπους που φροντίζουν την Προσπάθεια του Esoterica;

Με ποιό δικαίωμα κρίνεις με περισσή σιγουριά ότι υπάρχουν πολλά ευρώ από την συμμετοχή του Esoterica στην συνάντηση της Κίνησης Φιλοσοφικών και Μεταφυσικών Ομάδων - που αυτή την φορά έγινε όντως σε ξενοδοχείο - από τα βιβλία που προτείνονται στην Κεντρική Σελίδα ή από τα περιοδικά;

Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό το μοτίβο που έχω δει δυστυχώς να επαναλαμβάνεται από κάποια μέλη των Συζητήσεων εδώ και χρόνια.
Μπαίνει σε κάποιον η ιδέα - για Χ δικούς του λόγους κι έχοντας τις Ψ δικές του παραστάσεις από την ζωή του - ότι πίσω από όλη αυτήν την Προσπάθεια που λέγεται Esoterica παίζουν κρυφοί και κακοπροαίρετοι σκοποί, ότι κάποιοι αποκομίζουν μεγάλα κέρδη από δεν ξέρω κι εγώ τι και κάποιοι άνθρωποι πρέπει να αποδείξουν ότι αφενός δεν είναι ελέφαντες κι αφετέρου ότι δεν υπάρχει τίποτα το κρυφό και "σκοτεινό".
Εάν σε εμένα για παράδειγμα μου μπει η ιδέα ότι κάποιος είναι απατεώνας, ότι ξεπλένει χρήμα, ότι είναι ληστής και 1002 άλλα, πρέπει να βγω και να λέω ό,τι μου κατεβαίνει κι όποιον πάρει ο Χάρος;

Δε μπορώ να εξηγήσω τι είδους ανάγκη κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν φαντάσματα ή να πρέπει να εντοπίσουν κάτι "σκοτεινό" στο κάθετί γύρω τους.
Ίσως να συμβαίνει όντως σε πολλές καταστάσεις, οργανώσεις, ομάδες κλπ αλλά δεν συμβαίνει σε όλες.

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να αποφύγεις στο μέλλον τέτοιου είδους κατηγορίες απέναντι σε πράγματα κι ανθρώπους που δεν γνωρίζεις κι ίσως να μην έχεις κατανοήσει.
Εάν συνεχίσεις να τις απευθύνεις, θα σε παρακαλούσα να προσκομίσεις τα αποδεικτικά στοιχεία που έχεις.

In anticipation of my resurrection...

-Κενό-Μέλος
24/02/2009, 16:01:01
Για να πω την αλήθεια θεωρώ ότι θα μπορούσαν να ειπωθούν κάποια πράγματα για τους κινδύνους του αστρικού και ίσως κάποιοι τρόποι αντιμετώπισης ...

Νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά διαφορετικό από μία τεχνική για να βγει κανείς από το σώμα του γιατί με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι εαν βγεί , θα κατέχει τα στοιχειώδη για την αυτοπροστασία του

Αν είναι δυνατόν να γίνει έστω και μία αναφορά , θα ήταν πολύτιμη ...

Εγώ προσωπικά δεν ξέρω και πολλά για το τι υπάρχει εκεί έξω και νομίζω ότι πριν επιχειρήσω το οτιδήποτε και αν το επιχειρήσω , θα έπρεπε να γνωρίζω ένα δυό πραγματάκια για να έχω ένα πλάνο Β στην χειρότερη των περιπτώσεων

24/02/2009, 18:08:58
Γεια σας

Φιλε-Κενό-

ΑΓΑΠΗ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

-Κενό-Μέλος
25/02/2009, 21:27:54
Ευχαριστώ

(παρόλο του ότι δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά )

WhitemagicalΝέο Μέλος
14/07/2015, 13:48:07
Εχω ακουσει για ασκησεις τηλεκινησης τηλεεποικηνωνια και αλλα οποιος ξερεει παρααλω να γραψει απο κατω

Μαγεια..
Ασπρη Μαγεια
Αρχαριος

14/07/2015, 14:14:44
Εγο κσερω οτι τιλαικηνεισοι ινε να σπροχνις την τιλεωραση οταν πεζει Τρεμη κε Πρετεντεη πως τον λεν αυτον.

Τιλεπαθια οταν παθενο αμοκ απω τους διο προαναφερθαινταις.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

15/07/2015, 15:17:42
Παληοκουφαλα Νηκομαχος με προλαβαις αλλα στο επωμενο θεμα θα την πατισεις.

Whitemagical μιν διαβαζης αυτα που γραφουν καπιοι αγραματοι. Εδω θα σου τα πω ολα εγο. Τα drons που βλαιπης στιν TV ηναι τετιο παραδιγμα. Τα σικωνει ο χιριστις με την σκαιψη κε τα κατεφθινει επισις το ιδιο. Τα κουτια με τις κερεες που κρατανε ηναι μονο για εφε. Τα κριβουν ολα απο το ποπολο, οτι σινομοσια εχης ακουση ηνε αληθεια. Θα μας σφαζουν στο γονατο σε μαιρικα χρονια και εμις κημομαστε ακομα

15/07/2015, 15:45:34
quote:

Παληοκουφαλα Νηκομαχος με προλαβαις αλλα στο επωμενο θεμα θα την πατισεις.

Αιγό θα τιν πατοίξω?
Ορεα.
Στυνο καραουλει για το επωμαινω θαιμα που θα βγη.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

15/07/2015, 15:48:26
Ρε αη μαθε οθρωγραφια Εχαιτε γινη και εκσπερ στα μεταφισικα ολη

16/07/2015, 01:53:32
Από αβροφροσύνη πάμε μια χαρά απ' ότι βλέπω...
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, Heretic.
Έτσι μπράβο, δείξτε στον "ανορθόγραφο" την ανωτερότητά σας!

16/07/2015, 03:19:25
quote:

Εχω ακουσει για ασκησεις τηλεκινησης τηλεεποικηνωνια και αλλα οποιος ξερεει παρααλω να γραψει απο κατω

Αμαλία

Δεν πρόκειται για την ορθογραφία, αλλά για την ανικανότητα εγγραφής, από γρικλις σε ελληνικά.Είναι προφανές, ότι ο θεματοθέτης χρησιμοποιεί γρικλις και αδυνατεί να εκφραστεί στην ελληνική γλώσσα.

Λοιδώρησέ με, για την αντιμετώπισή μου, αλλά βγάζω...σπυράκια!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

16/07/2015, 08:51:01
Ελα ρε Αμαλία... δεν έχει σχέση το παλικάρι. Απλά βρήκαμε την ευκαιρία να πλακωθούμε μεταξύ μας λίγο, εστω και στα ψέμματα. Οπως ο ψαράς με τον σιδερά στο γνωστό χωριό. Το δικαιολογουν οι ημέρες που διανύουμε.

16/07/2015, 10:58:40
quote:

Μαγεια..
Ασπρη Μαγεια
Αρχαριος

Υπάρχουν ασκήσεις
Οι ασκήσεις που δίνονται
εδώ
http://psaras9.blogspot.co.uk/2014/10/1.html
http://psaras9.blogspot.co.uk/2014/10/2.html

και εδώ:
http://www.awakengr.com/2014/11/2.html

Είναι οι "παραδοσιακές" για αρχή.
Θα χρειαστείς:
1ον ένα (τουλάχιστον) πρόθυμο βοηθό και ΚΥΡΙΩΣ
2ον ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ! και
3ον Να συνεχίσεις να τις κάνεις μέχρι να πετύχεις το ζητούμενο

Περίμενε σταθερά αποτελέσματα κάπου 6 μήνες αργότερα - με τακτική εφαρμογή.

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

16/07/2015, 12:40:34
panpam, τις έχεις κάνει τις ασκήσεις αυτές και έχεις δει αποτελέσματα;