- ΟΥΡΑΝΙΟΙ "Ε" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΟΜΑΔΑ "ε" Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ (ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ) ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ...
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ "Ε";ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ;ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ;ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ...ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠ΄ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠ΄ΑΥΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ.
GIRTOS
VIVA LA REVOLUTION!!!
gK
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΙΛΩ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "Ε" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ...
ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙ.
VIVA LA REVOLUTION!!!
gK
quote:
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 'Ε';
Aγαπητέ Girtos δεν το κατάλαβες; Θα έλθουν από τον Oυρανό, να ...μας σώσουν...
Ή μήπως είναι κάτι σαν τα παλιό KKE Eσωτερικού στο χώρο του Eψιλονιστικού κινήματος;
ΓNΩΘI Σ' AYTON φίλοι μου. Mονόδρομος

Το "ΓΝΩΘΙ Σ' ΑΥΤΟΝ" είναι αποτέλεσμα και σαν τέτοιο χρειάζεται προσπάθεια ανάκτησης της χαμένης γνώσης που επιμελώς και συστηματικά μας κρύβουν και ενίοτε γελοιοποιούν με όποιον τρόπο μπορούν οι εξουσιαστές.Αλλιώς γίνεται υποκειμενικό και ο καθένας νομίζει οτι γνωρίζει την ενέργεια που περικλείεται προσωρινά στο σώμα του.
quote:
Θα έλθουν από τον Oυρανό, να ...μας σώσουν...Ή μήπως είναι κάτι σαν τα παλιό KKE Eσωτερικού στο χώρο του Eψιλονιστικού κινήματος;
Θεωρώ και ελπίζω οτι είχες διάθεση χιούμορ και όχι ειρωνίας ή χλευασμού γι' αυτό το θέμα.
Φιλικά.
Δεν περιμένω από νεομυθοπλασίες και αγνώστους να με σώσουν.
Eν πάση περιπτώση όμως, ακόμη κι αν υπάρχουν E (ουράνιοι ή άλλοι δεν με απασχολεί) αναρωτιέμαι σε τί ακριβώς με κάνει εμένα καλλίτερο.
Y.Γ. Δεν ήθελα να σε προσβάλλω με το, ομολογουμένως, ειρωνικό και χλευαστικό μου ύφος το οποίο δεν αφορά, βεβαίως, εσένα προσωπικά αλλά την «εψιλονολαγνεία» που μάλλον κοιμίζει παρά αφυπνίζει

ΦΙΛΕ PEGIANNI ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ,ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ "Ε",ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ,ΤΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΧΟΥΝ,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ,ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
Αν μετά από αυτό, πιστεύεις ότι πράγματι είναι τόσο διαφορετικό το θέμα που άνοιξες, ώστε να δικαιολογεί την ύπαρξή του παρά των <πάνω από 20> υπολοίπων που υπάρχουν, συνέχισέ το κι εμείς μαζί σου! ![]()
![]()
![]()
ΟΜΑΔΑ "ΕΨΙΛΟΝ"
Ε
ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΛΑΝΗΤΩΝ & ΟΜΑΔΑ Ε
ΚΟΣΜΟΣΚΑΦΟΣ-ΣΤΑΓΥΡΟΝ-ΕΨΙΛΟΝ
ΟΜΑΔΑ <ΕΨΙΛΟΝ>
Aποψεις για την Ομαδα Ε-ψιλον
ΕΨΙΛΟΝ
ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ... ΑΛΗΘΕΙΕΣ 'Η... ?
ΟΜΑΔΑ-Ε
Το περίεργο ΕΙ
Παρέλειψα κάποια, αλλά αν θες μπορείς να χρησιμοποιήσεις την λειτουργία Αναζήτηση και να βάλεις ως λέξεις - κλειδιά τα "Εψιλον", "Ε", "ομάδα Εψιλον", κ.λ.π., οπότε θα δεις κι άλλα θέματα, με παραπλήσιους τίτλους, που έχουν όμως αναφορές και στους Εψιλον.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ:
1)ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΘΙΚΑΝ ΑΠΟ ΥΔΡΟΓΟΝΙΚΗ ΦΥΣΑΛΙΔΑ
2)ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ 7 ΠΥΛΕΣ(ΣΚΟΥΛΙΚΟΤΡΥΠΕΣ) ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΕΡΙΣΜΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ(ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ)
3)ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΠΟΝΔΥΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΑΛΗΘΕΥΕΙ!) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
4)ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΚΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ) ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΥΟΣ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ(ΟΠΛΑ ΤΕΣΛΑ,ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΟ ΑΤΟΜΥ ΚΑΙ ΥΛΗΣ Κ.Τ.Λ.)
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΑ,ΔΕΝ ΑΝΓΚΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ 'Ε' ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΙΣΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ,Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ pegiannis Η ΦΙΛΗ ΑΜΑΛΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟΠΙΚΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ "Ε".
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΣ.
ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΙΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΕΡΙ ΟΜΑΔΟΣ "Ε" .....
ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΗΔΗ 10 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ 11.
ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
Ομολογουμένως δεν έχω κοιτάξει όλα τα σχετικά forums,και όσα έχω δει, αναφέρονται στην υποτιθέμενη επίγεια,ομάδα Ε και στην χρησιμότητά της ή μη καθώς και στις απόψεις για την ύπαρξή της.
Μ΄ενδιαφέρει όμως περισσότερο, η άποψη όλων για τους Ανδρομέδιους,την ομοσπονδία των 13 γαλαξιών και την αποστολή μας στο φυσικό υλικό κόσμο.Είμαστε υλοποιημένες ουράνιες οντότητες (κάποιοι απ΄αυτούς σε αποστολή);Επικοινωνούν μαζί μας;Και ότι αυτά συνεπάγονται βέβαια...
Σαφώς και δε θέλω να καταστρατηγήσω κανόνες του site ή να στερώ χώρο απο άλλα θέματα και ζητώ συγγνώμη αν, λόγω άγνοιας, έκανα κάτι τέτοιο.Στον λίγο χρόνο που,δυστυχώς, έχω θα κάνω μια πιο προσεκτική βόλτα εδώ μέσα και ελπίζω να βρώ απαντήσεις ή απόψεις συγκεκριμένα.
Ευχαριστώ όλους που συμμερίζεστε τούς προβληματισμούς μου και σας χαιρετώ.
ΦΙΛΕ pegiannis ΚΑΛΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.
ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ...ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΙΩΣΕΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ,ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ!
ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΑΡΧΑΙΑ-ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
ΑΓΝΟΙΑ=ΚΑΚΟ....ΜΑ....ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ή ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ=ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ Η "ΒΑΣΗ" ΤΟΤΕ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ? ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΤΙ" ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ...ΣΥΝΑΜΑ ΜΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ!
ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ 2 ΜΑΛ...
ΕΝΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ: ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ - (ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ,ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ( ΕΞΟΥ= ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ=ΘΕΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ)
ΠΡΟΣΕΧΕ,
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ.....
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ....ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΙΔΙΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....
ΦΙΛΑΚΙΑ!