ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Βρυλ" ή "Βριλ" -ΤΙ ΕΙΝΑΙ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Βρυλ" ή "Βριλ" -ΤΙ ΕΙΝΑΙ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ostria61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
cultΜέλος
28/07/2006, 02:59:11
2 αλλα παει για τριτη
revilΝέο Μέλος
15/08/2006, 05:56:31
το κατέβασα πριν καιρό από το ελληνικο λευκογαλαζο tracker,με gt γκαζια(Θεός φίλε!!)
τα σπάει ρε παιδιά είναι πάρα πολύ καλή η σειρά αν εξαιρέσουμε ότι πάντα σαφήνει με το μπίιιιιιπ στο χέρι :P

Μην πέρνεις τη ζωή και πολύ στα σοβαρά.Ετσι και αλλιώς δε πρόκειτε να βγείς απαυτή ζωντανός

user10Νέο Μέλος
16/08/2006, 10:46:03
Η 1η σεζόν ήταν πολύ καλή, η 2η από ένα σημείο και μετά βαλτώνει σε σημείο που λέγαμε οτι "μάλλον είναι καιρός να τους βρουν..."

Για όσους έχουν δει τη 2η σεζόν (μην ανησυχείτε δεν έχει ιδιαίτερες αποκαλύψεις):

• Δεν είναι λίγο χαζό το σενάριο σε κάποια σημεία;; Δηλαδή πόσα επισόδεια χρειάζονται μέχρι να αποφασίσει ο σεναριογράφος τι κάνει το κουμπί; Αυτό δεν είναι η κλασική 'ανατροπή των γεγονότων', αλλά κάτι το τελείως βλακώδες... Εγώ πιστεύω πως του "έβαλαν χέρι" και γύρισε τα γεγονότα όπως όπως....

• Πολλά υπερφυσικά δε γίνονται ρε παιδιά;; Στον 1ο κύκλο υπήρχε μεν το μυστήριο με το τέρας, και τους άλλους, αλλά οι 'δικοί μας' ήταν φυσιολογικοί... Αναφέρομαι στα επισόδεια με τον Εκο και τον αδερφό του που του αποκαλύπτει τα πάντα. Στο φορουμ του καναλιού που έχει τη σειρά στην αμερική είχα διαβάσει ένα σχόλιο του στυλ: "Δε χρειάζεται να δούμε όλη τη σειρά, αφού στο τελευταίο επισόδειο θα εμφανιστεί ο νεκρός αδερφός και θα τους καθοδηγίσει σε μια σπηλιά, που θα οδηγεί σε άλλο πλανήτη, και από εκεί άλλος με ότοστόπ, άλλος με διακτινισμό, θα πάνε όλοι σπίτια τους και μάλιστα ΠΡΙΝ το ατύχημα, ώστε να μη διακοπεί το χωροχρονικό συνεχες!!! (λέμε τώρα..)

Όλα τα παραπάνω είναι καθαρά θέμα γούστου βέβαια, αλλά ευχή πολλών είναι να κοπεί η κακιά συνήθεια που το τελευταίο επισόδειο κάθε κύκλου τελειώνει με "to be continued..."
(βλ μάγισσες, largo winch, prison break κτλ)

Hope is only thing you must never lose!

CommanderXΝέο Μέλος
24/08/2006, 00:10:54
Παιδια καλησπερα... Πρωτη μου φορα στο site...
Η σειρα ειναι τελεια, το θεωρω αδυνατο να μην ενδιαφερθει κανεις εστω για να παρει μια ιδεα ;-) Εχω πωρωθει έχοντας τελειωσει το 2ο κυκλο... :)

Deny ignorance...

14/10/2006, 12:46:25
Λέω και γω... δεν μπορεί να μην υπάρχει σχετικό θέμα!

Ξεκίνησε λοιπόν ο δεύτερος κύκλος και χτες έδειξε τα δύο καινούργια επεισόδια. Δεν έχω δει όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου αλλά αυτά τα δύο μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα! Αυτό το ψυχαναγκαστικό με το κουμπί είναι τρομερό αν το σκεφτείτε. Πόσοι άνθρωποι δεν πέφτουν σε αυτή την λούμπα που τους βάζουν κάποιοι άλλοι;

Το περιμένω βέβαια να το @$%$ στο τέλος. Δυστυχώς έτσι γίνεται με τις περισσότερες αμερικάνικες σειρές.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

14/10/2006, 18:22:54
ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕ ΧΤΕΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.
17/10/2006, 22:06:04
Απο ότι κατάλαβα θα δείχνει δύο επεισόδια κάθε Παρασκευή βράδυ... για να δούμε αν θα το κρατήσει αυτό το πρόγραμμα η ΝΕΤ και δεν θα ψαχνόμαστε κάθε βδομάδα να βρούμε πότε το δείχνει...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

18/10/2006, 08:56:46
Πάντως μέχρι στιγμής τα επιεσόδια του Β κύκλου είναι πολύ καλύτερα από τα επεισόδια του Α κύκλου.
Είναι η μοναδική ξένη σειρά που παρακολουθώ και πραγματικά αυτή την φορά οι παραγωγοί κατάφεραν να κάνουν κάτι πραγματικά καλό, μακριά από ερωτικές δακρυβρεχτες ιστορίες.
ΓιώργοςΜέλος
21/10/2006, 22:05:13
Ίσως ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την Στιγμή στην Τηλεόραση...

ακόμα δεν έχω καταλάβει ποίο είναι το κύριο θέμα .. είναι σαν να σου δίνει τα κομμάτια ενός παζλ που βλέπεις ποια κομμάτια συνδέονται μεταξύ τους αλλά ακόμα δεν έχεις καταλάβει την μεγάλη εικόνα..

πίσω από την σειρά βρίσκεται ο ταλαντούχος J.J abrams που είναι ότι χότ υπάρχει σήμερα στο Χόλιγουντ - ότι ταινία θέλει την έχει..
έχει μια τάση για το μεταφυσικό - στην προηγούμενη σειρά που είχε σκηνοθετήσει (ονομαζόταν Alias) από εκεί που ήταν σαχλαμαρίτσα με μια πιτσιρίκα CIA πράκτορας που "καθάριζε"τρομοκράτες - ή σειρά τελειώνει με μυστικές οργανώσεις μαγικά αντικείμενά και σπάνια έγγραφά με τον κακό της ιστορίας να έχει καταφέρει (αφού πρώτα είχε σκοτώσει ότι αγαπούσε και τον αγαπούσε) ΑΘΑΝΑΣΙΑ αλλά παγιδευμένος για πάντα σε ένα κατεστραμμένο Βαβυλωνιακό Ναό ...

αυτό όμως που έχει κάνει όλοι την SciFi κοινότητα σε αναμμένα κάρβουνα είναι ότι θα σκηνοθετήσει την επόμενη Σταρ τρέκ ταινία. - ή υπόθεση είναι ή πρώτη συνάντηση του Κίρκ με τον Σπόκ όταν βρίσκονται στην Ακαδημία

σας εγγυώμαι ότι μόλις δείτε το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σειράς - θα παρανοήσετε - και θα πάρετε το broadband και θα αρχίσετε να ψάχνετε για τα επόμενα επεισόδια τα οποία μπορείτε να βρείτε στο Internet (βγαίνουν σχεδόν αμέσως) - στην Τρίτη σειρά από ότι κατάλαβα αρχίζει και μιλάει για την ιστορία των others
by far ο αγαπημένος μου χαρακτήρας ειναι ο Μίστερ Λόκ

Γιώργος
4, 8, 15, 16, 23, 42

22/10/2006, 06:06:30
Παράνοια δε λες τίποτα!
Εγώ είδα τον πρώτο κύκλο σε dvd και περιμένω ακόμα να πάρω σειρά για τον δεύτερο στο dvdclub, που το έχει χωρίς ελληνικούς υπότιτλους (εκεί θα κολλήσουμε τώρα;)
Μιλάμε για μεγάλη παράνοια. Δύο απανωτά χτυπήματα μέσα σε ένα μήνα:
Πρώτα είδα τον πρώτο κύκλο από τη σειρά 4400 και πάνω στο καλό την έκοψαν. Μετά, είδα το Lost...terminal case σας λέω, θα πάω να κάνω ένοπλη ληστεία στο dvdclub!!!

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

22/10/2006, 06:09:39
Ostria:
quote:
Αυτό το ψυχαναγκαστικό με το κουμπί είναι τρομερό αν το σκεφτείτε. Πόσοι άνθρωποι δεν πέφτουν σε αυτή την λούμπα που τους βάζουν κάποιοι άλλοι;

Ποιο κουμπί;
Έχει και κουμπί η ταινία εκτός από τούνελ που πάει στο κέντρο της Γης;
Μίλα! Πες τα όλα!!

Ψυχή μου,

23/10/2006, 22:26:14
Δεν σου λέω, δεν σου λέω! Εχει πολλάαααααα μυστικά!

-Arthur C. Clarke-

ΓιώργοςΜέλος
24/10/2006, 03:15:41
όχι μόνο δεν έχει κουμπί.. αλλά στο τέλος της δεύτερης σειράς βλέπεις και τι γίνεται όταν δεν το πατήσεις ...

άστα να πάνε.. Αμαλία ετοίμασε το gateaway car για την ληστεία στο Dvd club

ή μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ... για όσους έχουν broadband...
http://www.angelos0.com/index.html

κυκλοφορούν και τα επεισόδια της 3 σειράς..

Γιώργος
"δεν είναι το κουτάλι αυτό που λυγίζει Νέο .. είναι η αντίληψη σου"

24/10/2006, 07:58:22
quote:
κυκλοφορούν και τα επεισόδια της 3 σειράς..

Γιατί, έχει και 3ο κύκλο η σειρά?
Γενικά πόσοι κύκλοι επεισοδίων είναι προγραμματισμένοι να γυριστούν?

In anticipation of my resurrection...

24/10/2006, 17:51:06
Nαι υπαρχει και 3ος Κυκλος Επεισοδιων φιλε Dying... Εχω φιλο που ειδε κιολας 3 επεισοδια του 3 κυκλου!!! Βεβαια κατεβαζει απο Torrents...

Μηπως το κανουν οπως και το X-Files που ειχε φθασει τους 15 !!!

Εκτος αν δεν "τραβηξει" - εννοωντας οτι καααποια στιγμη θα σωθουν.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ...Δεν με τραβηξε καθολου η σειρα...

...and the Predators will prevail...

24/10/2006, 17:51:45
Nαι υπαρχει και 3ος Κυκλος Επεισοδιων φιλε Dying... Εχω φιλο που ειδε κιολας 3 επεισοδια του 3 κυκλου!!! Βεβαια κατεβαζει απο Torrents...

Μηπως το κανουν οπως και το X-Files που ειχε φθασει τους 15 !!!

Εκτος αν δεν "τραβηξει" - εννοωντας οτι καααποια στιγμη θα σωθουν.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ...Δεν με τραβηξε καθολου η σειρα... Μαλλον γλιτωσα απο τον εθισμο

...and the Predators will prevail...

24/10/2006, 19:16:38
ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΣΕΙΡΑ
ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ
ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
24/10/2006, 19:47:30
Έχεις δίκιο Open mind.
Μέχρι στιγμής όμως η σειρά είναι τρομερά ενδιαφέρουσα!
Πεθαίνουν άνθρωποι που σε άλλες σειρές θα υπήρχαν μέχρι το τέλος!!!

Ο αδερφός μου είπε κάτι που είναι σωστό. Είναι ένα ριάλιτι servivor, πολύ πιο ενδιαφέρων όμως. Κάποιος πρέπει να φύγει και κάποιοι καινούριοι πρέπει να έρθουν. Παρόλο που δεν παρακολουθώ κανένα ριάλιτι, την συγκεκριμένη σειρά την βρίσκω μέχρι στιγμής ενδιαφέρουσα. Η μόνη άλλη σειρά που μου άρεσε τόσο ήταν το babylon 5.

25/10/2006, 00:55:25
quote:
Πεθαίνουν άνθρωποι που σε άλλες σειρές θα υπήρχαν μέχρι το τέλος!!!

Τι; Αυτοί που πεθαίνουν πεθαίνουν πραγματικά;
Ή μετά από καμιά δεκαριά επισόδεια τους φέρνει το τέρας πίσω;

Μία ερώτηση pleaaaaaaaaaaaseeeeee!
Ο Σόγιερ, ο νέγρος και ο βιετναμέζος που ήταν στη σχεδία στο τέλος του πρώτου κύκλου, τελικά επέζησαν;

Ψυχή μου,

25/10/2006, 09:34:15
quote:
amalia
Μία ερώτηση pleaaaaaaaaaaaseeeeee!
Ο Σόγιερ, ο νέγρος και ο βιετναμέζος που ήταν στη σχεδία στο τέλος του πρώτου κύκλου, τελικά επέζησαν;

Ναι !!!
Προς το παρόν, ζουν και βασιλεύουν.

Και ο Βιετναμέζος, είναι τελικά Κορεάτης.

Στράτος

Ήρθα...Διάβασα...Έγραψα...Έφυγα...