- Δραπετεύστε στην δική σας όαση. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΦΙΛΕ alati13 ΔΡΑΠΕΤΕΥΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΣΟΥ...........
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ????????????? ![]()
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .....
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
αν υπήρχε ένας τόσο μικρός παράδεισος είναι δυνατόν να μην ερχόμασταν!
Δεν θα υπήρχε πιο ωραία όαση στον κόσμο από αυτή που λες.
Φίλε μου Αλάτι καλές διακοπές και πίστεψε σε ζηλεύω που μπορείς να ξεφύγεις και να ηρεμήσεις!
Φιλικά

quote:
ΛΙΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗ .... ΛΙΓΑ ΔΕΝΔΡΑ .....
ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΗΛΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΘΑ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ??????
Μοιαζει με την εικονα του σπιτιου μου αν προσθεσεις και μια μικρη αυλουλα και πουλια !
Αλλωστε το σπιτι μας , η γωνια μας δεν ειναι ουσιαστικα και μια οαση μας?
And I keep on wondering....
Να προτείνω μια εναλλακτική όαση?Μια που μου έχει προσφέρει αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης... το διάβασμα!
Και ποιός δεν έχει ταξιδέψει στις σελίδες ενός βιβλίου?
Δεν έχει σημασία το περιεχόμενο αρκεί να σ'ευχαριστεί,έτσι δεν είναι?
Ειδικά αν δε μπορείς να φύγεις και να πας σε μιαν άλλη όαση,μια χαρά ξεφεύγεις και με το διάβασμα...τί λέτε εσεις?
Edited by - Darkangel_78 on 05/06/2003 23:15:47
Γιατί το να χαζεύεις τα δελφίνια είναι όαση¨?
Γιατί το να χαζεύεις την πανσέληνο να στολίζει τα κύματα σαν να ήταν κόρες της , πρέπει να είναι όαση?
Γιατί το να σπαταλάς τον χρόνο σου παίζοντας στα δάχτυλα σου τους κόκκους της άμμου πρέπει να είναι όαση?????
Γιατί ρε γαμώτο έπρεπε να γυρίσω????
Ο χρόνος είναι αυτός ο δάσκαλος που σε σκουντούσε όταν είχες χαθείς στην καλύτερη ονειροπόληση. Είναι η μάνα που σε ξυπνάει από το πιο τρελό Όνειρο για να πας στο σχολείο. Και το σιχαίνεσαι αλλά την να κανείς μάνα είναι αυτή. Χρόνος είναι αυτός και με ξύπνησε για να γυρίσω πίσω. Το ξέρω … είμαι αχάριστος… αλλά τι να κάνω .. είναι την φύση μου.

ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ AVATARGR,ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΝΑ ΠΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΑΣΗ ΜΟΥ?ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ?ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ....ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΧΑΖΟΡΟΜΑΝΤΙΚΗ........ΚΑΛΛ?
ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΟΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΣΥΓΚΕΡΚΙΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΩΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ-ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ..Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΟΥ..ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ...ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΙΚΡΗ....
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΝΙΩΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ...ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΜΟΥ...
ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΑΡΤΗΣ!ΕΝΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΜΕ 2 ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΓΑΛΗΝΙΑ,ΞΕΧΝΑΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΖΩΝΤΑΝΗ!ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ...
ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....
The Truth Is Out There..
Φίλη Dark angel συμφωνώ ότι το βιβλίο μπορεί να είναι όαση αλά καμία φορά γίνεται και το αντίθετο. Εμένα μου αρέσει πολύ ο ΕΣΣΕ. Διάβαζα λοιπόν ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΝΤΡΕΣ. Δεν θυμάμαι να έχω κουραστεί πιο πολύ στην ζωή μου διαβάζοντας. Έπρεπε όμως να το τελειώσω γιατί για να το διάλεξα ‘η να με διάλεξε κάποιος λόγος θα υπήρχε.
Μετά από την επιστροφή μου στην δουλεία προσπαθώ να κρατήσω τους ρυθμούς τον διακοπών (όσο μπορώ). Να κρατάω μια ήρεμη στάση στα πράγματα και να έχω θετική διάθεση. ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ???? ΜΗΠΩΣ Η ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ???? ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ NΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ!!!!

quote:
ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ NΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ!!!!
Φίλε μου alati13 έχει τύχει και το ανάποδο: να θέλουν όλα να με κρατήσουν έξω από τον προσωπική μου όαση,αλλά με όλες μου τις δυνάμεις να ...ξανατρυπώνω!!!
Όσο για το βιβλίο που τέλειωσες με τόση κούραση...ναι μου'χει τύχει και μένα.Ακολουθώ όμως μιαν άλλη τακτική: Το κλείνω και το αρχίζω από την πρώτη σελίδα όταν είμαι έτοιμη γι αυτό!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΒΡΙΣΚΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΟΑΣΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΣΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΑΣΗ ΜΑΣ Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΑΣΗ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ....
ΝΤΑΒΕΛΗΣ
666
Για μένα η όασή μου είναι ο ύπνος.
Που δεν τον βλέπω μόνο σα μια αναγκαία διαδικασία για να ξεκουραστεί το σώμα και το πνεύμα μου, αλλά σαν έναν κόσμο μαγικό, γεμάτο εμπειρίες, πράγματα που μπορείς να κάνεις, από το να δουλέψεις για τον εαυτό σου, μέχρι του να διασκεδάσεις απλά.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, δεν εννοώ μόνο τον ύπνο, αλλά και όλη τη διαδικασία από τη στιγμή που συμβαίνει η υπέρτατη ΕΝΩΣΙΣ με το στρώμα, ώσπου ο ξύπνιος εγκέφαλος, θα αποφασίσει ότι τέλος στην ένωση αυτή, πρέπει να σηκωθούμε. Αλλά κι αυτή η ώρα της έγερσης, το μισάωρο που ακολουθεί, είναι κι αυτό για μένα μια δεύτερη μικρότερη, αλλά επίσης αγαπημένη όαση.
αυτή...που τα κατάφερε!
Αμαλία ομολογώ ότι με κόλλησες.( δεν είναι η πρώτη φορά). Αυτό που γράφεις
« Που δεν τον βλέπω μόνο σα μια αναγκαία διαδικασία για να ξεκουραστεί το σώμα και το πνεύμα μου, αλλά σαν έναν κόσμο μαγικό, γεμάτο εμπειρίες, πράγματα που μπορείς να κάνεις, από το να δουλέψεις για τον εαυτό σου, μέχρι του να διασκεδάσεις απλά.»
Αν δεν είναι πολύ προσωπικό μπορείς να μου πεις πως μπορείς να δουλέψεις για τον εαυτό σου με αυτόν τον τρόπο??

Μη στεναχωριέσαι, δε γίνεσαι αδιάκριτος.
Για μένα πάντα ο ύπνος ήταν πεδίο δράσης μιας άλλης διάστασης. Από μικρή π.χ. είχα γνωρίσει το συνειδητό ονείρεμα και το απολάμβανα. Τώρα βέβαια, κάνω κάποιες προσπάθειες να δρομολογήσω μια συστηματική άσκησή του.
Επίσης, επειδή το πριν τον ύπνο στάδιο, αν το κρατήσεις συνειδητά και εργαστείς πάνω του, μπορεί να δεις, αλλά και να περάσεις πολλά πράγματα στο υποσυνείδητό σου, συχνά κάθομαι εκεί για λίγη ώρα, ξηλώνω, μπαλώνω, ράβω...τέτοια πράγματα.
Ελπίζω να σε κάλυψα. ![]()
αυτή...που τα κατάφερε!

ΜΙΛΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ΄ΣΥ, ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ, ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;;;;
ΜΗΠΩΣ ΤΟ΄ΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ;
666
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ntaveli 666 ΤΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΟΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ.
ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
ΜΙΛΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ΄ΣΥ, ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ, ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;;;;
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ, ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ,ΑΚΟΥΝΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΑΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
. ΠΑΝΤΩΣ EINAI ΤΡΑΓΙΚΟ ΦΙΛΕ ALATI. ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΩΣ "ΟΑΣΗ", ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ.
666
Φίλε Νταβέλη αυτοί που μας θέλουν άβουλα όντα υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Την δουλεία τους κάνουν οι άνθρωποι. Δεν κατηγορώ αυτούς. Τους άλλους κατηγορώ που τους αρέσει να είναι άβουλα όντα. Έχουν πάρει τον τίτλο και τον έχουν κάνει τρόπαιο. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της γκρίνιας που όμως δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξουν μια κατάσταση. Έχουν πάει εκατό χρονών και ακόμα βυζαίνουν από τον Μαστό της Μαμάς Παραμυθιάς. Και άμα τους βγάλεις την θηλή από το στόμα αρχίζουν πάλι την γκρίνια.
Όσο για το ερώτημα σου αν το έχουμε χάσει το παιχνίδι η αν υπάρχει ακόμα ελπίδα θα σου πω ότι εσύ ειδικά δεν έπρεπε να κανείς τέτοια ερώτηση. Γιατί και οι δυο ξέρουμε κάποιον που αντί να κλαίγεται για το καμένο δασός , αγοράζει και φυτεύει μόνος του δέντρα. Αντί να γκρινιάζει για τους σκουπιδο-παραγωγούς που του βρομίζουν την όαση παίρνει σακουλές και την καθαρίζει. Αντί να κοιτάει απαθέστατα και επικριτικά ( σαν τους δυο παππούδες στο μαπετ σόου) τους μη γνωρίζοντες χαλάει τον καιρό του με το να τους ενημερώνει με την ελπίδα ότι υπάρχει ελπίδα. Και πολλά ακόμα που δεν χρειάζεται να τα γράψω εδώ. Αυτός ο τύπος ανθρώπου έχει μια ξεχωριστή όαση που όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Οι καλεσμένοι του όμως είναι άξεστοι και χωρίς φιλότιμο, με αποτέλεσμα όταν φεύγουν να του χαλούν την όαση. Και μετά αυτός κάθεται και την ξανά φτιάχνει. Το κακό με αυτήν την όαση είναι ότι αγκαλιάζει όλους. Ακόμα και αυτούς που δεν την αγκάλιασαν ποτέ.

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
Δραπετεύστε στην όασή σας.
Δραπετεύω, κι εκεί μένω ώρες ατέλειωτες όσο μπορώ.
΄Οαση γιά μένα είναι ότι αγαπάω, οι φίλοι οι δικοί μου το χαμόγελο του πρωινού, η μελαγχολία της νύχτας, το περπάτημα, η δίψα μου να γνωρίζω νέους ανθρώπους κι ενδιαφέροντα, το σπιτάκι μου που υπεραγαπώ, τώρα που το απολαμβάνω μόνη. Ο γατούλης ο Ερμής, η ζεστασιά του τζακιού τώρα το χειμώνα, η μυρωδιά από τα ξύλα που σιγοκαίνε, οι σκέψεις μου, οι τάσεις να ξεφεύγω από το παρελθόν που ενίοτε με κρατάει δέσμια, όαση είναι όλα, τα μικρά τα μεγάλα, οι ελπίδες που δε λένε να λιγοστέψουν και να χαθούν, ακόμα κι αυτές απόψε φιλαράκια, οι σταγόνες της βροχής που όταν δακρύζουν μου θυμίζουν τη μοναξιά μου.
΄Οαση γιά μένα -πού είσαι Αχέροντα με τη φοβερή ατάκα είναι κι η μοναξιά μου που τη λατρεύω, γιατί θέλω να ζω μόνη κάποιες στιγμές να σκέφτομαι να δίνομαι στις θύμησες να τρέξω στου χθες τα χρώματα.
΄Οαση είναι η παρέα σας,το φιλί του δειλινού κάτω στο ΣΟΥΝΙΟ που συχνά κατεβαίνω. Λατρεύω την ταχύτητα, τρέχω πατάω γκάζι ζω ανασαίνω όαση είναι η α γ ά π η.
Κι εγώ αγαπάω.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.