- ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
Aνεμοδαρμένος
Ναι, αλλά σε τι απόσταση ξέφυγαν από την έλξη της Γης οι Απόλλωνες, σκαφάκια, Γαλιλαίοι και όλα τα καλούδια, κλπ, το λέει η φυσική; ...κι αν δεν μπορεί να το πει η φυσική, (που δεν) σίγουρα θα μπορεί η ΝΑΣΑ... Αυτοί Ξέρουν!
...κι αν το βρεις πουθενά γραμμένο, γράψε μου!
Αυτό ρωτάω. Κακό είναι;
Kost, μπορείς να εξηγήσεις στον λακαμα, ότι από την έλξη της Γης, ξέφυγαν με την στιγμή της πυροδότησης.Μετά την παύση λειτουργίας των πυραύλων, συνέχισαν με την ώθηση που είχαν, κατά την στιγμή της παύσης.Η απόσταση κυμαίνεται 50-100 μίλια από την επιφάνεια, επειδή η έλξη δεν είναι ίδια παντού, λόγω σχήματος του πλανήτη.Σύμφωνα με την γραμμή Κάρμαν, έχει γίνει αποδεκτός ένας μέσος όρος, ώστε να χαρακτηρισθεί ένα σκάφος διαστημόπλοιο.Και αυτός είναι τα 100 χιλ. από την επιφάνεια.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες στον σχεδιασμό μιας διαστημικής αποστολής, από μικρούς δορυφόρους έως επανδρωμένους σταθμούς και σκάφη.Εκτοξεύονται αναλόγως βάρους σκάφους, σημείο τοποθέτησης ή πορείας, καιρικές συνθήκες, σημεία αραιής ατμοσφαιρικής παρουσίας μετά την γραμμή Κάρμαν, η αναλογούμενη δύναμη Κέπλερ κ.λ.π.
Τώρα, γιατί ένας λακαμάς, μονοπωλεί ένα θέμα, ανάγοντας την μαλακία σε επιστήμη,είναι απορίας άξιον.
Παίρνει οδηγίες από ...Βορρά?
Στοχεύει στην ανάμιξη συγκεκριμένου συνομιλητή?
Είναι απλώς μαλάκας?
Δεν ξέρω.Εσύ Kost τι νομίζεις?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Παίρνει οδηγίες από ...Βορρά?
Στοχεύει στην ανάμιξη συγκεκριμένου συνομιλητή?
Είναι απλώς μαλάκας?Δεν ξέρω.Εσύ Kost τι νομίζεις?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Και πανω που ειχα αρχισει να ανησυχω ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:Δηλαδή για να καταλάβω, στα 100 μίλια παύει η έλξη της Γης;
Η απόσταση κυμαίνεται 50-100 μίλια από την επιφάνεια, επειδή η έλξη δεν είναι ίδια παντού, λόγω σχήματος του πλανήτη.
Σταματάει να υφίσταται; Από την Αθήνα μέχρι την Λαμία σε ύψος ένα πράμα;
Θα προτιμούσα όμως μια πιό αξιόπιστη πηγή από 'σένα (για τα 100μ), με το συμπάθειο κιόλας, αλλά ξέρω τι νυφίτσα είσαι...
Κατά προτίμηση της ΝΑΣΑ, διότι μόνο εκείνοι γνωρίζουν.
Οι άλλοι θεωρούν...

Edited by - Αίολος on 06/10/2017 12:08:29
Σίγουρα δεν βασίστηκε στις θεωρίες του η ΝΑΣΑ. Προτίμισε τον Ιούλιο Βερν φαίνεται...

Edited by - Αίολος on 06/10/2017 12:28:41
Είσαι ένα και το αυτό με τον Βασίλη.
Ετοιμοι για εξαέρωση στην κοινωνία του....μέλλοντος.
DSM
Δεν αντέχω άλλο την μαλακία.Δώσε άφεση!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Τον ξέρει το ευαγές ίδρυμα;
Μήπως ετοιμάζει ταξίδι αλα Αρθουρ Κλαρκ; Βάσεις στην Σελήνη, Οδύσσειες κλπ;
Ο Ιούλιος έχει ξεπεραστει...
Να δείτε που θα "ξαναπάνε" στην Σελήνη!

Βρε μήπως δεν άκουσα καλά; Ενας από τον διαστημικό σταθμό, λέει ότι "ΘΑ μπορέσουμε να πάμε στην Σελήνη και τον Αρη";
Ρε "φον επιστήμων", να μας τρελάνουν θέλουν;;;

Edited by - Αίολος on 06/10/2017 19:13:52
Μόνος του τα λέει μόνος του γελάει, προχωρημένη καταστάση γιατρέ μου
Χωρίς λεζάντα. Να, έτσι:
![]()
...και να την εξετάσουμε αν είναι γνήσια ή δημιούργημα κάποιου πλακατζή για να γελάει με τα πρόβατα.
Θέλει κάποιος; Κάποιοι; κανείς τελοςπάντων;