ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σεμινάριο Διαλογισμού Vipassana με τον Dhiravamsa - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Σεμινάριο Διαλογισμού Vipassana με τον Dhiravamsa - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

viparts62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
31/10/2005, 15:27:25
ΕΠΙΒΙΩΣΗ...ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΑΘΛΟ...ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ.

Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΙΣΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ.

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ...ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...Η ΑΝΤΟΧΗ ΜΑΣ...ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.

Η ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ/ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ...ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ.

ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΑΣ.

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΕΓΩ ΟΧΙ.

..

Edited by - pixeldream on 31/10/2005 15:31:38

31/10/2005, 16:59:52
το θέμα αυτό είναι πράγματι όπως πολύ σωστα το είπατε σοβαρό , σε όλες τις απαντήσεις βρίσκω λίγο πολύ και τον εαυτό μου.
Ναί έτσι όπως τα λέτε είναι και τι να κάνεις?
Δύσκολα τα πράγματα εγώ ένιωθα σαν στρατιωτάκι στην Αθήνα δουλεύοντας ώς υπάλληλος σηκώθηκα και έφυγα και να είμαι στην φύση άντε και πες είμαι και συνειδητοποίημένο άτομο και θέλω να ζώ όχι να επιβιώνω γίνεται? Δεν γίνεται για του λόγους που έχει αναφέρει και ο ΜΟΡΦΕΑΣ νωρίτερα(τράπεζες για αυτ/το σπίτι κ.λ.π.).
Αυτό που πράγματι με βοήθησε εμένα ήταν όταν κινδύνευσα να τα χάσω όλα τότε είπα να ζω την κάθε μέρα ώς τελευταία δεν το κάνω αλλά προσπαθώ και είμαι πιο ολοκληρομένη και ήρεμη απο τότε και δεν ζητώ πια τόσα όσα πριν επιβιώνω και με λιγότερα άρα μου μένει περισοτερος "χρόνος" για να ζω .

31/10/2005, 18:48:24
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΕΠΡΑΞΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ...

ΑΛΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ??????

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ?????
ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ?????

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑN ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ....

ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΩΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

31/10/2005, 19:56:27
quote:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΕΠΡΑΞΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ...

ΑΛΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ??????

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ?????

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ?????

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑN ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ....
.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Είναι απίστευτα δύσκολο αλήθεια.
Είναι και πολλά αυτά που πρέπει να στερηθείς εκει ακριβώς όμως είναι που κερδίζεις την αληθινή ζωη .
Το έκανα πριν κάνω τα παιδιά μου έτσι αν αποτύχαινα δεν θα ταλεπωρούσα πολούς, και το έκανα πιο πολύ για τον καλό μου δεν την αντεχε πια την Αθήνα, αλλά τότε (1999 ετών τότε 25 ) ήμουνα και του δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δεν θέλω.
Ξεκινήσαμε με τον σημερινό μόυ σύζηγο και την οικογενειά μου δικιά μας δουλειά υπάρχει αρκετό έδαφος στην επαρχία δουλεψαμε πολύ βεβαια και ακόμα δουλεύουμε αλλά χαλάλι.
Αν η δουλεια δεν πάει καλά (χτύπα ξύλο) υπάρχει, ναι, πάντα το σπίτι μας στην Αθήνα.
Οπότε ως βασικές προυποθέσεις αν μου επιτρέπεται εγώ θα όριζα να το πάρουμε απόφαση συνειδητά για τους σωστούς λόγους, μιά σχεσή με την επαρχία, το χωριό μας κάποια πατρίδα και απο εκεί και πέρα υπομονή και επιμονή, δύναμη τα αγαθά κόπεις κτώνται.
Ποιοι έχουν την δυνατότητα ? Δεν ξέρω θέλει όταν θα το κάνεις να έχεις το κουράγιο εγώ τώρα δεν το έχω..
ΑΑΑ!!και κάτι σημαντικό όποιος αποφασίσει να μείνει στην επαρχία πρέπει απο πρίν να έχει βρεί τον άντρα ή την γυναίκα του εκεί δεν έχεις και πολλά περιθώρια επιλογής..

DidoriumΜέλος
31/10/2005, 20:41:30
Άκουσα πολλούς να λένε πως ο κύριος σκοπός της ζωής μας είναι το να επιζήσουμε. Άν αυτός είναι ο λόγος της υπαρξής μας τότε ποιά η έννοια της ζωής.. αφού ακόμη δεν ξέρουμε αν ζούμε ή αν προσπαθούμε να επιζήσουμε..

Πολλά τα γιατί αν και προσπαθώ να βρω κάποιες απαντήσεις για να μην σπαταλώ τον χρόνο μου μη ξέροντας τι κάνω και για ποιό λόγο το κάνω.

Πάντως εγώ πιστεύω πως έχουμε ευτυχώς την πολυτέλεια και να ζούμε και να επιβιώνουμε. Εξαρτάται πως το αντιλαμβάνετε ο καθένας. Εξάλλου τα "εις βάρος" μας εμείς τα δημιουργούμε για να "ζήσουμε".. με τον τρόπο που θέλουμε... κι ας πιστεύουμε πως απλά "επιβιώνουμε"

Υπάρχουν δε και οι άνθρωποι που δεν έχουν αυτή την επιλογή και το μόνο που κάνουν είναι να επιβιώνουν ... μέρα με τη μέρα

Better to save the mystery than surrender to the secret..

01/11/2005, 08:45:53
Φίλοι μου, είναι όντως πολύ δύσκολο για κάποιον να αφήσει τα πάντα και να πάει να ζήσει στην επαρχία, κοντά στη Φύση.
Γιατί?
Πολλοί οι λόγοι και πρώτα απ' όλα λόγοι επαγγελματικής αποκατάστασης, όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο φίλος AVATARGR...
Πάντως Τριανταφυλλιά χαίρομαι που το τόλμησες κι εύχομαι να δείς την επιλογή σου αυτή να ευδοκιμεί!

quote:
Πρώτα είδα τον εαυτό μου μέσα από την οικογένεια και είπα :

Είμαι απαραίτητο μέλος της .

Μετά πέταξα λίγο ποιο ψιλά και είδα τον εαυτό μου ,ως ατομική ύπαρξη επάνω σε έναν μπλε πλανήτη και είπα :

Μπαααααααααααααααα , δεν είμαι και τόσο απαραίτητος .

Φίλε μου alfa-omega, όλοι μας ως ατομικές μονάδες επιτελούμε κάποιο έργο σε αυτό τον πλανήτη κι η ύπαρξη μας έχει κάποια βαρύτητα.
Για να το κατανοήσουμε αυτό, πρίν αναλογιστούμε για ποιόν από τους γύρω μας έχουμε σπουδαιότητα, πρέπει πρώτα να ανακαλύψουμε οτι είμαστε σπουδαίοι για τον ίδιο μας τον εαυτό.
Αν καταφέρουμε να αγαπήσουμε και να αποδεχτούμε αυτόν, μπορούμε να αγαπήσουμε και να αποδεχθούμε και τους γύρω μας.

In anticipation of my resurrection...

01/11/2005, 09:39:35
quote:

alfa-omega όλοι δεν είμαστε απαραίτητοι για την συνοχή του σύμπαντος?
Αλλά και αν το πάρουμε πιο απλά πάντα δεν χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον?

Κάτι που θα πείς ή κάτι που θα κάνεις μπορεί να μην έχει σημασία για εσένα αλλά ίσως βοηθήσει κάποιον άλλον. Αν δε, γίνει και συνειδητά αυτό δεν είναι μια μορφή καλοσύνης που ούτως ή άλλως θα κάνει κύκλο?

Χαίρομαι που είσαι πάλι εδώ...

Αγαπητή προς εμέ αδελφή ,πανέμορφη ψυχή nst :

Αν αυτά που γράφεις άνωθεν ήτανε αυτονόητα , τότε (πιστεύω ) :

Θα ζούσαμε όλοι οι άνθρωποι μια :

Ζωή εν σοφία, συνειδητά και το εσωτερικό μας ταξίδι , θα είχε :

Ως στόχο το καλό .

Δυστυχώς , το καλό προϋποθέτει :

Την γνώση .

Ευτυχώς η γνώση του καλού προϋποθέτει μονάχα :

Αγάπη και μόνον αγάπη .

Σε αυτήν μπορεί ο καθένας μας να αφοσιωθεί από καθόλου, μέχρι εκεί που δεν τον συμφέρει ατομικά .

Τα πάντα δεν ξεκινούνε από την αγάπη και το ποιο όμορφο :

Εκεί δεν πρέπει να καταλήγουνε

Και εγώ χαίρομαι, που βρίσκομαι ανάμεσά σας γιατί με κέρδισε και πάλι :

Η αγάπη προς τον συνάνθρωπο .

Όσο αναπνέω, θα σκέφτομαι το γιατί .
Εύχομαι η τελευταία μου πνοή, να καταλήξει μέσα στην θεϊκή αγάπη η , αν δεν τα καταφέρω ,τότε σε μια ανθρώπινη μεγάλη ψυχή .

Επιβιώναμε πριν μερικές χιλιάδες χρόνια .
Συνεχίζουμε να επιβιώνουμε , αλλά με μια ουσιαστική διαφορά :

Γνωρίζουμε αρκετοί από εμάς , ότι η αληθινή ζωή :
Βρίσκεται εντός μας .

Εύχομαι να γίνουμε ακόμη περισσότεροι .
Θέλω η γνώση αυτή ,να κάνει τον κύκλο της .
Να κάνει τον γύρω του κόσμου .Τόσο εγωιστής είμαι .

Δείξτε κατανόηση, για έναν ξετρελαμένο εραστή της αγάπης .

force385Μέλος
03/11/2005, 19:40:27
Ναι.
Επιβιώνω .
Γιατί πρέπει να φροντίσω για το καθημερινό φαγητό μου, και αν μπορώ και για το σπίτι μου και άν μπορώ και για το αυτοκίνητό μου και ... και ....

Ναι.
Ζω .
Γιατί όλα αυτά μου δίνουν λύπες, χαρές, λάθη, επιτυχίες και ... και .... και ΕΝΑ, ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ που πολυ απλοικά μπορώ να διατυπώσω.
ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΩ ?????

Δυό φαινομενικά αντίθετα πράγματα (δυνάμεις) που ψάχνουν ισοροπία.
Μπορεί αυτή η τρίτη δύναμη να είναι η συνείδηση, ή η αγάπη, ή η θέληση
ή ... ή .....

Ενα μόνο δεν μου δίνει το όνειρο, το όριο.
Ως που να κινδυνέψω.
Γιατί τότε δεν θα ήταν όνειρο.Θα΄ ταν γεράματα.

04/11/2005, 10:32:06
Δύσκολοι καιροί. Παράξενες πορείες.
Δυνατός ο αγώνας γιά επιβίωση.
Κι η ζωή, κάπου ανάμεσα να χάνεται να κερδίζει να χάνει να δέχεται να απορρίπτει να μάχεται...
Αν ήταν εύκολη η ζωή μας θα κράταγε αιώνες.
Σε καιρούς αντιφατικότητας παλεύουμε, ψάχνοντας το αληθινό το μοναδικό το μηνυματοφόρο.
Πάθη παθήματα αποκοτιές εξάρσεις καταβυθίσεις...
΄Ολα μπερδεύονται και συνήθως καθόλου γλυκά.
Αγώνας.
Πόση σύνεση χρειάζεται αλήθεια να βρει κανείς το δρόμο του σε δύσκολες εποχές!!!
Πόσο βαθειά κριτική σκέψη κι έντονη ελπίδα επιθυμίας κι επικοινωνίας χρειάζεται!!!
Αιώνια αναζήτηση, αιώνια αμφισβήτηση κι αιώνια επαγρύπνηση.
Σκοτάδια μιάς ασάλευτης ζωής.
Ας ζήσουμε.
Εδώ είμαι γιά σένα.
Και η ζωή γιά μας.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

04/11/2005, 10:58:08
Φίλε μου, το καλό είναι να υπάρχει ισορροπία.
Πρέπει να προνοούμε για να ζούμε αλλά πρέπει να προνοούμε και για να ζούμε...
Και ζωή κι επιβίωση είναι 2 έννοιες διαφορετικές που συχνά τις συγχέουμε...

In anticipation of my resurrection...

force385Μέλος
04/11/2005, 19:58:50
quote:
Και ζωή κι επιβίωση είναι 2 έννοιες διαφορετικές που συχνά τις συγχέουμε...

Η σύγχιση είναι αυτό που τις κάνει διαφορετικές φίλε Dying_Incubus.....

Ενα μόνο δεν μου δίνει το όνειρο, το όριο.
Ως που να κινδυνέψω.
Γιατί τότε δεν θα ήταν όνειρο.Θα΄ ταν γεράματα.

ALOSΜέλος
08/11/2005, 05:11:27
quote:

Αγαπητέ μου ALOS, φυσικά και το αληθινό νόημα της ζωής είναι διαφορετικό για τον καθένα μας.
Είναι κάτι το υποκειμενικό που καθορίζεται από την ψυχοσύνθεση του και πιθανότατα από τις δικές του αξίες.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι ο καθένας μας να το βρεί.
Πιστεύεις όμως οτι όλοι μας το βρίσκουμε εύκολα ή οτι οι άνθρωποι γύρω μας (συμπεριλαμβανομένων και των εαυτών μας) το έχουν/με βρεί...?
Μήπως είναι μια αιώνια αναζήτηση?

Κάποιοι το βρίσκουν έυκολα. Κάποιοι νομίζουν οτι το βρίσκουν εύκολα.
Κάποιοι το ψάχνουν ακόμα, κάποιοι το βρήκαν και δεν ψάχνουν άλλο.
Κάποιοι ξέρουν ποιό είναι το νόημα γιατί το μάθανε σε ένα βιβλίο.
Κάποιοι το νοιώσανε, το ακούσανε, το γευτήκανε, το σκεφτήκανε,
το ζήσανε, άλλοι θα το νοιώσουν θα το ακούσουν θα το γευτούν θα
το ζήσουν. Το νόημα της ζωής είναι νοητό και γι'αυτό είναι νόημα.

Όλα περνάνε απο τον εγκέφαλο απο την επεξεργασία του και την ψυχή
και την καρδιά φτιάχνει συναισθηματικά φίλτρα επεξεργασίας ιδεών.

Η επιβίωση είναι ένα παιχνίδι του μυαλού, σε ιδεατά δυσμενείς
συνθήκες. Και φυσικά δεν μιλάμε για τις ακρότητες της Ουγκάντα.

Το θέμα είναι "τελικά ζούμε ή επιβιώνουμε?" (εμείς οι Έλληνες?)

SIMONAΜέλος
10/06/2004, 11:46:19
χμ........ΔΕ ΛΕΣ ....!!!

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑΣ
ΣΚΟΤΩΜΑ ... ΑΛΛΑ ΕΣΥ?
SCUBA KAI ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ!!!

εεεεεεεεεεε??????????

*FORGET
OR
FORGIVE*

SIMONAΜέλος
10/06/2004, 14:00:03
TO ΞΕΡΩ ΓΛΥΚΑ... ΤΟ ΕΙΔΑ!!!

ΟΛΑ ΟΚ

*FORGET
OR
FORGIVE*

GirtosΜέλος
10/06/2004, 14:20:54
ΟΥΦ ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

gK

10/06/2004, 17:36:27
quote:
SIMONA
Μέλος 2ης Βαθμίδας

268 Μηνύματα Posted - 04/06/2004 : 10:38:52
--------------------------------------------------------------------------------

sweety ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ....

ΕΧΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ SCUBA ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΧΑΘΗΚΕ ΜΩΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΠΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ;;;

*FORGET
OR
FORGIVE*

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ...

10/06/2004, 17:45:41
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΣΚΟΤΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ.ΕΣΥ GIRTOS ΠΟΥ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΣΕ ΜΕΝΑ?

GirtosΜέλος
10/06/2004, 18:10:31
ΦΙΛΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ.ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΛΥΘΗΚΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΛΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ(ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ;ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΕΣ).ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΠΡΙΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ.ΤΙ ΛΕΣ;

gK

10/06/2004, 20:42:25
ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ(5-10),ΤΙ ΛΕΣ?

GirtosΜέλος
10/06/2004, 22:17:56
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΦΥΓΑΜΕ.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ!!!!!!

gK