ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Χριστιανός Ορθόδοξος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
quote:

quote:

Συνεπως,''επεσα'' ημερολογιακα ''εξω'',3 μηνες!Αμην!

Στο είπα μπούφο.
Στις 6 Μαρτίου θα δεις τον Χριστό φαντάρο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Tοτε,υπολογιζω να ειναι σε πληρη εξελιξη η σφαγη του 1/3 απο τα 200 μυρια.....

26/12/2015, 19:25:17
quote:

quote:

Αυτο που ειπε ο Πάπας στο αγγλικο κειμενο,ειναι ''last peachfull celebrations''
Nαι,μα εμεις οι χριστιανοι γιορταζουμε ΚΑΙ το ΠΑΣΧΑ εκτος απο τα Χριστουγεννα!
Δηλαδη,τι ειπε ουσιαστικα ο Πάπας;;;;Οτι μεχρι το ΠΑΣΧΑ θα εχει γινει ο Γ'Π'Π!!!!!.

Οι τελευταίες εορτές χωρίς πλήρης ροδακίνων, για να ευθυμήσουμε λίγο.Αν το ροδάκινο (βαθειά αμφίσημο καλοκαιρινό) είναι συμπύρηνο , τοτέ ορίστε και ο πυρηνικός χειμώνας

Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν

Edited by - ammophila on 26/12/2015 15:27:52

Καλώς τον. Χρόνια πολλά και να περνάς συχνότερα. Έχουμε συνεχείς επιδρομές ουρακοτάγκων και χρειαζόμαστε όλους τους Ι1.

26/12/2015, 20:26:03
quote:

Tοτε,υπολογιζω να ειναι σε πληρη εξελιξη η σφαγη του 1/3 απο τα 200 μυρια.....

Εχεις μπερδέψει τα μπούτια σου ρε κακομοίρη.
Η σφαγή αφορά τον 1/3 της ανθρωπότητας και όχι το 1/3 των 200 μυρίων.

200 μύρια στρατά θα πάνε στον Ευφράτη λέει η μπαρουφολογία σας!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

26/12/2015, 21:41:44
quote:

quote:

quote:

Αυτο που ειπε ο Πάπας στο αγγλικο κειμενο,ειναι ''last peachfull celebrations''
Nαι,μα εμεις οι χριστιανοι γιορταζουμε ΚΑΙ το ΠΑΣΧΑ εκτος απο τα Χριστουγεννα!
Δηλαδη,τι ειπε ουσιαστικα ο Πάπας;;;;Οτι μεχρι το ΠΑΣΧΑ θα εχει γινει ο Γ'Π'Π!!!!!.

Οι τελευταίες εορτές χωρίς πλήρης ροδακίνων, για να ευθυμήσουμε λίγο.Αν το ροδάκινο (βαθειά αμφίσημο καλοκαιρινό) είναι συμπύρηνο , τοτέ ορίστε και ο πυρηνικός χειμώνας

Edited by - ammophila on 26/12/2015 15:27:52

Καλώς τον. Χρόνια πολλά και να περνάς συχνότερα. Έχουμε συνεχείς επιδρομές ουρακοτάγκων και χρειαζόμαστε όλους τους Ι1.

Χρόνια σου καλά, και ευπεπτα. Ντρέπομαι σαν άτριχο δίποδο θηλαστικό με περιορισμένες δυνατότητες καταστροφής, να προγκώ Ι5, γιατί ή θα λουστώ, ή κάποιος άλλος θα με βάλει στο ζωολογικό του κήπο, σαν μύγα πολύ σωστά καταλογογραφημένο.ξέρετε υπάρχει ένα ποσοστό , γύρω στο 17 με 25% για τους οποίους το τέλος του γαμημένου κόσμου είναι κάτι σαν ανακούφιση .

Edited by - ammophila on 26/12/2015 21:50:17

26/12/2015, 22:04:15
...είσαι και μετριόφρων. Αφου οι ρουκέτες σου βρίσκουν στόχο, άσχετα αν αυτοί νομίζουν οτι πέφτουν σε λακούβες

26/12/2015, 22:14:08
quote:

...είσαι και μετριόφρων. Αφου οι ρουκέτες σου βρίσκουν στόχο, άσχετα αν αυτοί νομίζουν οτι πέφτουν σε λακούβες

Δεν βοηθάς. Είναι σαν να σε σβερκώνει κάποιος και με δύναμη , να σε αναγκάζει με το ζόρι να δείς, αλυσιτελ´ες σε τίποτα δεν χρησιμεύει. Απλά κάποιοι δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά, ε και;Εμείς που τα καταφέραμε.

Edited by - ammophila on 26/12/2015 22:16:40

27/12/2015, 01:10:02
Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Νομίζω οτι θα συμφωνήσω. Αλλά τότ,ε προς τι ο λόγος των σχολιασμών εδω μέσα; Γενικά μιλάω. Να είναι κάτι σαν το αυτάρεσκο "βρε κοίτα να δεις που τα βρίσκω αυτά που γράφω", να τα διαβάζεις μετα και να καμαρώνεις απο την καρέκλα του pc; Πρέπει να έχει όμως και μια χρησιμότητα. Κι ας πούμε τον υποχρέωσες να δει με το ζόρι. Τι είδε όμως; Αυτό που βλέπεις εσύ; Αυτό δεν του κάνει. Η οπτική γωνία θέασης των πραγμάτων είναι συνυφασμένη με την εσωτερική προοπτική κατανόησης. Πρέπει να γίνει τότε γενικός σχολιασμός κι απο άλλους, σε ευρύ φάσμα και για τα δικά σου γραπτά. Απο το "μπράβο καλά τα λές" μέχρι το "με ποιό δικαίωμα κριτικάρεις εσύ τους άλλους;" ή τίποτα λιγότερο ευγενές, για να εξελιχθεί δημιουργικά η συζήτηση. Διαλεκτική μετά κλωτσοπατινάδας, άκομψη μεν, αλλά έχει την χρησιμότητά της δε. Μετά απο λίγο ανακαλύπτεις οτι ουδείς άσφαλτος και αμμοκονίαμα φυσικά, πόσο μάλλον εσύ και οι δικιές σου ατέλειες. Αυτό βλέπω να βοηθάει εδω μέσα κι αυτό προσπαθώ να κάνω. Γενικά μιλάω πάντα.

27/12/2015, 01:59:12
Πολλά λόγια. Απλώς, πρέπει να συμβιώσουμε με τους ηλίθιους.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

27/12/2015, 09:32:46
quote:

Πολλά λόγια. Απλώς, πρέπει να συμβιώσουμε με τους ηλίθιους.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Και εσύ γενικά μιλάς υποθέτω.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Νικομαχε,
και 80 εκατομμυρια να ειναι οι απωλειες,παλι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ τον λες!
Εξαλλου τοσες δεν ηταν και οι απωλειες στους 2 πρωτους;;;

27/12/2015, 13:45:57
quote:
Νικομαχε,
και 80 εκατομμυρια να ειναι οι απωλειες,παλι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ τον λες!
Εξαλλου τοσες δεν ηταν και οι απωλειες στους 2 πρωτους;;;

ε, δε θα τα χαλάσουμε στην αριθμητική τώρα δα....

Εδώ ο κόσμος βοά,
το έγραψε και ο Λιάκουρας πλέον!

Το είπε και ο Νικόμαχος.

Μεχρι το Μάρτη, ό,τι προλαβαίνετε!

Γιαλαντζή, έσκαψες λαγούμι στην αυλή σου?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Για βαλε λινκ του Λιακοπουλου!Τι ειπε;Μεχρι τον Μάρτη;

27/12/2015, 14:01:40
quote:

Για βαλε λινκ του Λιακοπουλου!Τι ειπε;Μεχρι τον Μάρτη;

Aυτό το λέω εγώ μπούφο.

Θα εμφανισθεί στην χερσόνησο του Γιουκατάν και θα τα πάρει όλα σβάρνα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

27/12/2015, 14:03:13
quote:
Aυτό το λέω εγώ μπούφο.

Θα εμφανισθεί στην χερσόνησο του Γιουκατάν και θα τα πάρει όλα σβάρνα.

διαφωνούμε στην τοποθεσία,
αλλά αυτά είναι ....λεπτομέρειες...

Γιαλαντζή κοίτα το άλλο θέμα με το Μυθος & Αντίδια,
για να μη γεμίζουμε κουτσουλιές παντού....

.
.
.

Τίποτα το κατατοπιστικο....Τελικα,μονο εγω ξερω σε αυτη την χωρα ποτε θα γινει ο πόλεμος και ο Αντίς....!!!

27/12/2015, 15:16:04
quote:
Τίποτα το κατατοπιστικο....Τελικα,μονο εγω ξερω σε αυτη την χωρα ποτε θα γινει ο πόλεμος και ο Αντίς....!!!

Πώς δεν είναι κατατοπιστικό?

Αναβολές δίνεις εσύ αβέρτα,
αναβολές δίνει κι ο Λιακόπουλας...

είδες καμιά διαφορά?

.
.
.

Γιατί, μου αρέσει νομίζεις εμένα να δίνω συνεχώς αναβολές;αλλά εφόσον δεν πραγματοποιούνται τα λεγόμενα στην δοσμένη στιγμή,θα πάρει αναβολή,τι θα κάνει; Μέχρι να φτάσει έως εκεί που δεν θα μπορεί να πάρει αλλη!

Kαι εχω θεσει,νομιζω,ηδη,τα ορια της τελευταιας δυνατης αναβολης.....Δεν ειναι πολυ μακρυα απο σημερα.....

28/12/2015, 17:40:35
quote:

Γιατί, μου αρέσει νομίζεις εμένα να δίνω συνεχώς αναβολές;αλλά εφόσον δεν πραγματοποιούνται τα λεγόμενα στην δοσμένη στιγμή,θα πάρει αναβολή,τι θα κάνει; Μέχρι να φτάσει έως εκεί που δεν θα μπορεί να πάρει αλλη!

Φίλε μου, εάν παραμείνεις προσκολλημένος σε αυτό το θέμα, όσο δεν εκπληρώνονται όσα πιστεύεις στις εκάστοτε ημερομηνίες, θα δίνεις αναβολές σε όλη σου τη ζωή...
Και το λέω αυτό διότι πιστεύω πως ακόμα κι αν δεν σου βγει η καταληκτική ημερομηνία την οποία έχεις δώσει, θα θελήσεις να βρεις άλλη.

In anticipation of my resurrection...

Dying Incubus,
οχι,δεν ειναι ετσι,σε καμια περιπτωση δεν ειναι ετσι....Υπαρχουν ορισμενα ''στεγανα'' που δεν μπορουν να ''παραβιαστουν'' με καμια δυναμη,γιατι εχουν να κανουν με την δυνατοτητα ''πειθους'' του ολου εγχειρηματος που λεγεται ''Αντίχριστος''....Αν ειχες την ολοκληρωμενη εικονα που εχω εγω στο μυαλο μου,θα εβλεπες πεντακαθαρα οτι φτανουμε στο τελευταιο δυνατο εξαμηνο για την εμφανιση του....34αρης ''Χριστος'' δεν υπαρχει,ουτε θα υπαρξει ποτε στο μελλον....Συνεπως,δεν δυναται αλλη ''ΑΝΑΒΟΛΗ'',δεν δυναται αλλο ''περιμενε''.....Φτασαμε στα εσχατα χρονικα διαστηματα για την πρωτη δημοσια εμφάνισή του.....