- Ημερολόγιο Οδοστρώματος - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
αγαπητέ deva , όποτε ανοίγουμε ένα καινούριο θέμα στα πλαίσια των φόρουμ του esoterica πρέπει να συνειδητοποιούμε ότι πρόκειται για ελεύθερες συζητήσεις που απευθύνονται σε όλα τα μέλη...
δεν μπορούν και δεν πρέπει να υπάρχουν κλειστές "λίστες" μελών που επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σ'αυτά...
γι'αυτό ακριβώς και ονομάζονται δημόσιες συζητήσεις...
πόσο μάλλον, όταν γίνεται σχολιασμός πάνω σε κάτι που αφορά την νοοτροπία συμμετοχής ΟΛΩΝ των μελών...
στην προκειμένη περίπτωση δεν υπήρξε από μέρους μου ούτε καν σχολιασμός αλλά μία διευκρινιστική ερώτηση...
όπως θα έχεις παρατηρήσει δεν συμμετείχα στο παρόν θέμα καθώς δεν με ενδιέφερε το περιεχόμενο του... και κάτω απ' αυτή την οπτική έχω παρακαλέσει πολλές φορές στο παρελθόν να μην συμμετέχουν σε θέματα δικά μου, όσοι μπαίνουν με μοναδικό σκοπό την αλλοίωση της πορείας τους και όχι το περιεχόμενο αυτό καθ'αυτό...
αντιθέτως, έχω παρατηρήσει πως πολλές φορές άλλα μέλη απαγορεύουν την "είσοδο" σε "άτομα" που δεν είναι της αρεσκείας τους... ελπίζω πως δεν ανήκεις σε αυτά...
τέλος, για να γίνει κατανοητός ο λόγος που κάνουμε μία ερώτηση πρέπει να μπορούμε να διαβάσουμε τι έχει οδηγήσει σε αυτήν και έτσι να εξάγουμε συμπεράσματα, με αυτή την λογική έθεσα το ερώτημα μου στο παρόν θέμα και όχι σε κάποιο νέο...
πρέπει να ομολογήσω δε, ότι εκφράσεις τύπου "ντάρκλινγκ" και "κοπρέντε" δεν ανήκουν ούτε στην γλώσσα που χρησιμοποιώ, ούτε στην οπτική μου για τους γενικά αποδεκτούς κανόνες ευγένειας μέσα σε μία συζήτηση...
αποδέχομαι όμως το προσωπικό ύφος γραφής του καθενός και μέσα σ'αυτά τα πλαίσια εντάσσω και τις δικές σου εκφράσεις... σε τελική ανάλυση ο καθένας εκφράζει τον χαρακτήρα του μέσα από τον λόγο του και έτσι κρίνεται από τους υπόλοιπους...
αυτά...
εύχομαι καλή συνέχεια και ασυννέφιαστη
G.
![]()

in God we trust
Μία ερώτηση μόνο αγαπητέ admin :
το παρακάτω ισχύει για όλα τα μέλη ή μόνο για μερικά?
quote:
Θα συμφωνήσω τέλος μαζί σου για το ότι τα πάσης φύσεως "κουτσομπολιά" και μάλιστα με "υπόγεια" υπονοούμενα και αοριστικολογίες που κάποιοι άνθρωποι(λίγοι ευτυχώς... όμως "φωνάζουν πολύ") επιμένουν να μεταφέρουν σε ποικίλες συζητήσεις είναι παντελώς εκτός νοοτροπίας "ESOTERICA" και θα πρέπει με κάθε ευκαιρία και με κάθε δυνατή προσπάθεια από πλευράς μας(εννοώ από πλευράς των Μελών στο σύνολό τους) να τα μειώσουμε ή και να τα εξαλείψουμε.
Γεια όσους/ες το κάνουν αγαπητή Galadriel. Λέω και στο μήνυμά μου πως αυτοί είναι ευτυχώς λίγοι. Για όσους/ες το κάνουν... περισσότερο για όσους/ες το κάνουν καθ'έξιν... περισσότερο ακόμη για όσους/ες το κάνουν καθ'έξιν και με Κακοβουλία...
Deva_Parinito:
Εδώ βρήκες να κουβεντιάσεις με τον Admin ντάρλιγκ ? Εδώ είναι το ημερολογιάκι μου galadriel, κοπρέντε ?
Εγώ... "νο κοπρέντε" πάντως Deva_Parinito. Δεν κατάλαβα αλήθεια... αιτήσαι ιδιωτικού χώρου; Όπως σου γράφει ορθά και η Galadriel, γράφεις σε έναν δημόσιο χώρο... σίγουρα το έχεις καταλάβει και ο ίδιος αυτό... για την ώρα όλες οι καθεαυτό Συζητήσεις έχουν ίσα δικαιώματα πρόσβασης για όλους και δεν έχουμε δηλώσει κάτι διαφορετικό.
Ελπίζω αλήθεια να μην ανέλαβες το "δικαίωμα" να απαγορεύεις την είσοδο σε Μέλη αυτής της Κοινότητας...
Δεν νομίζω... άλλωστε ο μόνος λόγος που επιτρέψαμε τη δημιουργία θέματος Συζήτησης που εξ'ορισμού του ο δημιουργός του δηλώνει πως είναι "ολίγον τι, πριβέ" είναι γιατί αντιληφθήκαμε πως απλώς "δεν θα απαντούσε" - όπως δήλωσε αρχικά - σε όλα τα μηνύματα.
Ελπίζω να είναι τελικά τα πράγματα όπως... τα νομίζω και να μην υπάρχουν άλλες, "στενάχωρες", εκδοχές.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:
Δεν κατάλαβα αλήθεια... αιτήσαι ιδιωτικού χώρου;
Ναι, δεν κατάλαβες. Δεν πειράζει.
Όχι, δεν αιτούμαι τίποτε. Απλώς εννοώ πως δεν είναι το θέμα μας αυτό, αλλά πάλι, αν θέλετε, συνεχίστε. No problem από εμένα...
Τα δέοντα
Deva Parinito
Edited by - Deva_Parinito on 03/10/2005 21:00:40
quote:
μετά από σκέψη υποθέτω, να αναρωτηθείς με "παχιά και ΜΕΓΑΛΑ γράμματα"
ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΧΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.
quote:
ότι εξέλαβα το μήνυμα του Deva_Parinito ως, κατά κάποιον τρόπο, χρωματιζόμενο από τυπολογία "ποιητικής αδείας" και σε καμία περίπτωση δεν θα πίστευα ότι η συγκεκριμένη λέξη "Κωλόπαιδα" είχε σκοπό να γενικευτεί και ότι θα έπρεπε και κάποιος άλλος να την εκλάβει ως τέτοια.
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ...LICENCE TO KILL;
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ " ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ...ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ...ΑΛΛΟ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ.
quote:
Θα σου πρότεινα όμως, αντί να καταδεικνύεις την "έλλειψη αντίδρασης", να αντιδράσεις ο ίδιος εναντίον των συμπεριφορών και των στάσεων που πιστεύεις πραγματικά πως είναι λανθασμένες.
ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ...ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Η ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ...ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΛΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο DEVA ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΛΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΑΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ASSEΜBLY ΚΟΛΠΟΥΣ...ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΟΣ; ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΡΗΧΟ ΤΥΠΟ.
quote:
Σωστά εξέλαβες & σ' ευχαριστώ. Φυσικά και δεν απευθύνεται σε όλους.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΑΠΕΥΘΗΝΟΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΑΚΙΔΕΣ.
quote:
Απλώς εννοώ πως δεν είναι το θέμα μας αυτό, αλλά πάλι, αν θέλετε, συνεχίστε. No problem από εμένα...
ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.
quote:
Θα συμφωνήσω τέλος μαζί σου για το ότι τα πάσης φύσεως "κουτσομπολιά" και μάλιστα με "υπόγεια" υπονοούμενα και αοριστικολογίες που κάποιοι άνθρωποι(λίγοι ευτυχώς... όμως "φωνάζουν πολύ") επιμένουν να μεταφέρουν σε ποικίλες συζητήσεις είναι παντελώς εκτός νοοτροπίας "ESOTERICA" και θα πρέπει με κάθε ευκαιρία και με κάθε δυνατή προσπάθεια από πλευράς μας(εννοώ από πλευράς των Μελών στο σύνολό τους) να τα μειώσουμε ή και να τα εξαλείψουμε. Ένα καλό μα απαραίτητο πρώτο βήμα είναι να μην ενδίδουμε οι ίδιοι στη δική μας "σκοτεινή" πλευρά γιατί αυτά τα δημοσιεύματα εκεί ακριβώς στοχεύουν.
Αν και είμαι λίγο καιρό στο Φόρουμ επειδή το έχω αγαπήσει και επειδή αυτό με κάνει να ενδιαφέρομαι για την πορεία του θα ήθελα να εκφέρω ορισμένες σκέψεις.
Ο μόνος τρόπος για να μην αλλάξει αυτή η ζεστή και αξιόλογη εικόνα του, είναι η ομαδική προσπάθεια με στόχο την διατήρηση αυτής της γωνιάς ως έχει καθώς και την εξέλιξή της.
Αύτό συνεπάγεται τον σεβασμό και την ευγενική αντιμετώπιση του κάθε μέλους απέναντι στο άλλο,
την ανταλλαγή απόψεων με στόχο την αυτογνωσία και τα μαθήματα που μπορεί να δώσουμε ο ένας στόν άλλον,
την αγάπη για όλους,
και
αναιρεί τις κόντρες,
την αρνηση και επιλογή απαντήσεων,
και τον εγωισμό.
Ας προσπαθήσουμε όλοι να ανταποκριθούμε στίς απαιτήσεις ενός τέτοιου
μέρους και ας μην επιτρέπουμε να συμβαίνουν παρεξηγήσεις ή ακόμα χειρότερα εξηγήσεις με στόχο την υποτιθέμενη εξίψωση του ''πονηρού''
εγώ μας, που όλοι ψάχνουμε.
Ισως φαίνεται ρομαντικό αλλά είναι το μόνο που σκέφτηκα όταν διάβασα την παράθεση, παρ' οτι δεν το είδα ποτέ να λειτουργεί στην '' εξω''
καθημερινή ζωή .
Φιλικά.
Μου ήρθε κάτι καλό.
Ημερολόγιο είναι.
Να καταθέσω.
Ελεύθερα.
΄Οχι γιατί υπάρχουν και λαμπερές δίκες...
Δ Η Δύναμι ή κορυφή της διοικητικής πυραμίδος ή ο
ισχυρός, ο διευθύνων ο ηγέτης.
Ι Ίσχει -συγκρατεί-
Κ τα κτυπήματα που διαχωρίζουν άρα ο ηγέτης
συγκρατεί τους ανθρώπους στα κοινά συμφέροντα.
Η με αποτέλεσμα το φως στις καρδιές
ήλιος - ήτορ
Χαλαρά και όμορφα. Στο φως στις καρδιές στέκομαι.
Κι αν τ΄ακούσουμε, κάτι φορές μπορεί να είναι γιά το καλό μας.![]()
μα να με πιάσεις δεν μπορείς
υψώνω τα πανάρχαια οχυρά μου
όνειρά μου
θαύματά μου
ίσως γιά τ΄αύριο να απορείς.
Πέταξα.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
quote:
ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.
Σε ελεύθερη μετάφραση, μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι γουστάρει. Όπως εσύ...
quote:
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΑΠΕΥΘΗΝΟΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΑΚΙΔΕΣ.
Απευθηνόμουν στους ΑΝΕΡΑΣΤΟΥΣ ιντερνετάκηδες φίλε. Έχει διαφορά με αυτό που λες.
Edited by - Deva_Parinito on 04/10/2005 15:37:32