- Ο κομμήτης ELENIN και πιθανές επιπτώσεις στη Γη. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω, με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει διάγνωση αυτών των παθήσεων? Ευχαριστώ.

quote:
Αμάν!!
Τους “έστειλες” με το πενταπλό by-pass.
Η δική σου περίπτωση δεν είναι και τόσο πολύ συνηθισμένη
...
Φίλε μου, δεν ήθελα με αυτά που έγραψα να πώ, πως σίγουρα θα πρέπει να έχουν το ίδιο πρόβλημα (και μακάρι να μην το έχουν)... Αυτό που ήθελα να πώ ,είναι, πως όταν αισθανόμαστε κάτι "περίεργο" στο σώμα μας, αντί να ψάχνουμε τα "υπερφυσικά", το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι πρώτα απ'όλα να δούμε τί συμβαίνει με εμάς και τον οργανισμό μας
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
quote:quote:
Αμάν!!
...
Φίλε μου, δεν ήθελα με αυτά που έγραψα να πώ, πως σίγουρα θα πρέπει να έχουν το ίδιο πρόβλημα (και μακάρι να μην το έχουν)... Αυτό που ήθελα να πώ ,είναι, πως όταν αισθανόμαστε κάτι "περίεργο" στο σώμα μας, αντί να ψάχνουμε τα "υπερφυσικά", το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι πρώτα απ'όλα να δούμε τί συμβαίνει με εμάς και τον οργανισμό μαςΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Φίλε μου κατάλαβα το πνεύμα σου, και ήταν αυτό που με έσπρωξε για την διευκρίνησή μου.
Δεν σε κατηγόρησα.
Η απάντησή μου, όσον αφορά την δική σου τοποθέτηση, είχε χιουμοριστική χροιά.
quote:quote:quote:
Αμάν!!
...
Φίλε μου, δεν ήθελα με αυτά που έγραψα να πώ, πως σίγουρα θα πρέπει να έχουν το ίδιο πρόβλημα (και μακάρι να μην το έχουν)... Αυτό που ήθελα να πώ ,είναι, πως όταν αισθανόμαστε κάτι "περίεργο" στο σώμα μας, αντί να ψάχνουμε τα "υπερφυσικά", το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι πρώτα απ'όλα να δούμε τί συμβαίνει με εμάς και τον οργανισμό μαςΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Φίλε μου κατάλαβα το πνεύμα σου, και ήταν αυτό που με έσπρωξε για την διευκρίνησή μου.
Δεν σε κατηγόρησα.
Η απάντησή μου, όσον αφορά την δική σου τοποθέτηση, είχε χιουμοριστική χροιά.
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
quote:
Φίλε gianipseftis, καλησπέρα!Θα ήθελα να σε ρωτήσω, με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει διάγνωση αυτών των παθήσεων? Ευχαριστώ.
Νάρκισσα καλησπέρα
Η υπνική παράλυση είναι όπως προανέφερα ένα πολύ συνηθισμένη.
Αναφέρεται συνήθως απο αρκετά άτομα, συνήθως εφηβικής ηλικίας, και γιαυτό κατα την γνώμη μου, έχουμε πολλές αναφορές για αυτό το φαινόμενο.
Η συχνότατα που παρουσιάζεται διαφέρει από άτομο σε άτομο.
Αν αυτό συμβεί μόνο μερικές φορές, δεν πρέπει να μας δημιουργεί πανικό.
Συνήθως κρατά πολύ λίγο διάστημα (την κάθε φορά).
Όταν η συχνότητα του είναι πολύ συχνή, τότε θα πρέπει να γίνουν κλινικές εξετάσεις, να αποκλειστούν παθολογικά αίτια (καρδιοαγγειακά, και πνευματολογικά) πριν οδηγηθούμε σε νευρολογικά αίτια.
Μην σε πιάνει άγχος.
Η περίπτωση που αναφέρθηκε με το πενταπλό by pass, είναι πολύ σπάνια.

Σημ. : Όταν αναφέρθηκα στις παθήσεις, εννοούσα τη ναρκοληψία και την καταπληξία
Edited by - Narkissa555 on 18/08/2011 21:21:30
Edited by - Narkissa555 on 18/08/2011 21:23:17
Edited by - Narkissa555 on 18/08/2011 21:24:00
Σαν “πνευματολογικά” περιγράφω τις “ιδεοληψία / φαντασίες”
Εικόνες δηλαδή και καταστάσεις που έχουμε ακούσει, δει σε φωτογραφίες, σε βίντεο, καθώς και δικές μας μυθοπλασίες.
Αυτές μπορούν να αναφέρονται και να περιγράφουν, τέρατα , φαντάσματα, διαβολικά πνεύματα, μάγους/μάγια, εξωγήινους, παρανοϊκός δολοφόνους, και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί μια αρρωστημένη φαντασία και να την μεταδώσει σε ανθρώπους με στόχο να τους τρομάξει αλλά και να τρομάξει πολλές φορές και ό ίδιος.
Αυτή η περίπτωση, που εγώ την ονομάζω “πνευματολογική” επίδραση, είναι η κυριότερη αιτία δημιουργίας του φαινομένου που περιγράφουμε.
Η “ναρκοληψία” και η “καταπληξία” είναι νευρολογικές διαταραχές και συνδέονται μεταξύ τους.
Θα πρέπει να αποκλείσουμε ΠΡΩΤΑ τον “πνευματολογικό” παράγοντα, που είναι και ο σημαντικότερος “ύποπτος” της “μόρα”.
Μέτα τον “καρδιοαγγειακό” παράγοντα.
Να έχεις πάντα στο μυαλό σου και να σε απασχολεί ΜΟΝΟ αν το φαινόμενο επαναλαμβάνεται συχνά , διαφορετικά μην δίνεις ΚΑΜΙΑ σημασία.
Αγνόησε το, μην το σκεφτείς ξανά, γύρισε πλευρό και κομίσου, ΔΕΝ θα σε ενοχλήσει ξανά
Αν μπορώ σε κάτι να σε βοηθήσω , - και μπορώ - ευχαρίστως να το κάνω.
Έχω βιώσει και γω την "επίσκεψη της Μόρα", αλλά σε φυσιολογικό πλαίσιο, δηλαδή μία-δύο φορές και ουδέποτε θεώρησα πως οφείλεται σε μεταφυσικά αίτια!
Δεν νομίζω πως χρειάζομαι προς το παρόν βοήθεια, αφού δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα, αλλά αν ποτέ χρειαστώ τα φώτα σου, θα σε ενημερώσω!![]()
![]()
Να 'σαι καλά και σε ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες για να απάντησεις.