- Τα ΖΩ για δεύτερη φορα!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δεεν νομιζω πως θα εμπαινε καποιος στη διαδικασια να βλαψει καποιον αλλο με τετοιο τροπο αν δεν εχει σοβαρο λογο....!
Αν λοιπον δεν μπορεις να υποψιαστεις καποιον, δεν υπαρχει...!
Το κοκκινο πανι και τις τριχες, χρησιμοποιουνται για μαγεια...?!
το εχεις ξανακουσει?!
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
quote:Εγω θα ξαναπω παλι,μηπως δεν συμβαινει τιποτα και απλα εχεις μπει στο "τρυπακι"να τα ψαχνεις τοσο πολυ?
quote:
Οσο αφορα αυτα περι μαγειας, νομιζεις πως υπαρχει καποιος που θα ηθελε να σε βλαψει...?!ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ scully! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ(ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΑ!!!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΑΝΤΩΣ!
quote:
...ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΗΚΩΣΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΩ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΝΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ...
quote:
...ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ (ΣΚΛΗΡΕΣ)...
Μπα, δεν χριάζονται περισσότερες εξηγήσεις...
Τις απεχθάνομαι αυτές τις φτηνές μαγγανειές του κ*** ![]()
Δυστυχώς όμως είναι αρκετές για να σου δημιουργούν μικροπροβλήματα...
Αλλά και ευτυχώς, αντιμετωπίζονται πανεύκολα ![]()
Σε πρώτη φάση κάνε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ γενική καθαριότητας στο σπίτι σου. Πρόσεξε πολύ τα "δύσκολα" σημεία, όπως γωνίες, κάτω από τραπέζεια/καρέκλες/καναπέδες, γωνίες συρταριών και ιδιαίτερη προσοχή στο κρεβάτι σου! Ψάξ' το ΠΟΛΥ καλά!
Οτιδήποτε βρεις περίεργο, κάψ' το ρίχνοντας στην φωτιά που θα το καις και 2-3 κομματάκια λιβάνι. Αν μπορείς, τις στάχτες τους ρίξ' τες σε ιερό έδαφος (δηλ. σε περίβολο εκκλησίας ή σε νεκροταφείο).
Άναψε λιβάνι και λιβάνησε όλο το σπίτι.
Παρασκευές βράδυ, όταν (και αν) αισθανθείς περίεργα, άναψε πάλι λιβάνι, πες μια κάποια προσευχή στον Θεό σου (ότι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής) και πρόσθεσε κάτι ανάλογο του "όποιος επιθυμεί το κακό μου, μέσα του να το βρει!"
Μην σε φοβίζουν αυτά! Είναι μπελαλίδικα, αλλά ουσιαστικά ακίνδυνα. Εγώ τα λέω "μαγεία της κατίνας" ή "του τσόκαρου".
quote:
"όποιος επιθυμεί το κακό μου, μέσα του να το βρει!"
E, οχι κι έτσι βρε Νεφέλη...!
Μπορει να πει: Οποιος θελει το κακο μου να...να...χμμμ...να του καεί το video (ή το dvd αν προτιμας)!!!!!!!!!!!!
[/quote]Το θεμα ειναι οτι αν σου συμβει κατι τετοιο να εχεις την ψυχραιμια και να πεις αντε και........!!!!!
Να μην τους κανεις την χαρη και φοβηθεις ομως...
Ολοι αυτοι που μπαινουν στην διαδικασια να μπουν στο σπιτι σου και βαλουν διαφορα πραγματακια δεν ειναι τιποτα αλλο απο ανθρωπακια!!!
quote:
Ολοι αυτοι που μπαινουν στην διαδικασια να μπουν στο σπιτι σου και βαλουν διαφορα πραγματακια δεν ειναι τιποτα αλλο απο ανθρωπακια!!!
Θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου...!
quote:
Μην σε φοβίζουν αυτά! Είναι μπελαλίδικα, αλλά ουσιαστικά ακίνδυνα. Εγώ τα λέω "μαγεία της κατίνας" ή "του τσόκαρου".
ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΙΧΝΟΙ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΤΣΙ;
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΟΙΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΤΣΙ;;
quote:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!!!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.
Δεεν νομιζω πως θα εμπαινε καποιος στη διαδικασια να βλαψει καποιον αλλο με τετοιο τροπο αν δεν εχει σοβαρο λογο....!
Αν λοιπον δεν μπορεις να υποψιαστεις καποιον, δεν υπαρχει...!
Το κοκκινο πανι και τις τριχες, χρησιμοποιουνται για μαγεια...?!
το εχεις ξανακουσει?!
quote:
Αχ, μην το λες, μην το λες!!! Δυστυχώς πολύς κόσμος (γυναίκες-τσόκαρα κυρίως και λυπάμαι που το λέω αυτό) θα έμπαινε σε τέτοια διαδικασία, ειδικά αυτοί που ασχολούνται με τέτοια... μπακαλομαγεία!
Κατινιές κορίτσι μου, δυστυχώς...
Και ο λόγος είναι συνήθως από χαζός έως παντελώς ηλίθιος! Μπορεί να είναι μέχρι και "να φύγει η νεαρούλα του 2ου ορόφου, που την βλέπει ο γιός μου και την λιγουρεύεται!" ![]()
Τά 'χω ακούσει αυτά παιδιά, δεν τα λέω έτσι στον αέρα...
Άντε να κεράσω τα πρώτα καφεδάκια για να ξυπνήσουμε…
.

Αρχίζει η Μεγάλη Εβδομάδα, πλησιάζει το Πάσχα κι οι διακοπές μου.
Μεγάλη Πέμπτη είναι η τελευταία ημέρα δουλειάς κι ύστερα επιστρέφω την Δευτέρα μετά την Κυριακή του Θωμά.
Στην ουσία χρεώνομαι μόνο 3 ημέρες άδειας καθώς η Πρωτομαγιά που πέφτει την Πέμπτη μετά το Πάσχα βολεύει μια χαρά! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Φιλε Ελο... το καλο ηταν οτι πριν καποια χρονια, συνοδευα καποια group σε εκδρομες... αλλα τωρα οι υποχρεωσεις ειναι αυτες που με κρατανε πισω (εμενα τουλαχιστο)
Φιλε μου Open Mind... για την Κοζανη τουλαχιστο, υπαρχει βρωμικος ανταγωνισμος! Δεν μπορεις να φανταστεις τι φαγωμαρα επικρατει εδω πανω! ο ενας να φαει τα σωθικα του αλλου... ΖΗΛΙΑ ΦΘΟΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ... και ολα αυτα, για να δουλεψουν για ενα κομματι παψιμαδι, αντι να δουλεψουμε ολοι μαζι, για να κερδισουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Σήμερα μύρισε για τα καλά η άνοιξη, και λόγω διακοπών και λόγω της όμορφης μέρας βρήκα ευκαιρία για δουλειές στη βεράντα, όσα φυτά είχαν ταλαιπωρηθεί από το χιόνι αλλά είχαν καταφέρει να επιβιώσουν χρειάζονταν κλάδεμα και περιποίηση για να μπορέσουν να αναπτυχθούν ξανά
Έχουν ανθίσει και τα γιασεμιά και το άρωμά τους ήταν κάτι παραπάνω από μεθυστικό, ο μικρός μου κήπος είναι από τα μέρη στο κέντρο της Αθήνας που με κάνουν να ξεχνώ το καυσαέριο της πόλης, όταν ανθίζει.

Μεγάλη Δευτέρα και λιγοστεύουν οι εναπομείνουσες ημέρες μέχρι την άδεια μου.
Άντε να ξεκουραστούμε και λίγο! ![]()
Φίλε PREDATOR, ο ανταγωνισμός παίζει παντού.
Δεν είναι στοιχείο που εμφανίζεται μόνο σε μια κοινωνία, όπως έχουν γίνει τα πράγματα εμφανίζεται σχεδόν παντού και σε πάρα πολλές ανθρώπινες δραστηριότητες.

quote:
D. Incubus -Μεγάλη Δευτέρα και λιγοστεύουν οι εναπομείνουσες ημέρες μέχρι την άδεια μου
Μια από τα ίδια…
. αλλά όσο τις μετράω τις μέρες δεν περνάνε με τίποτα.![]()
PREDATOR συνόδευες group μόνο Ελλάδα ή και εξωτερικό ;

την καλημερα μου

quote:
Καλημέρα σας!Μεγάλη Δευτέρα και λιγοστεύουν οι εναπομείνουσες ημέρες μέχρι την άδεια μου.
Άντε να ξεκουραστούμε και λίγο!Φίλε PREDATOR, ο ανταγωνισμός παίζει παντού.
Δεν είναι στοιχείο που εμφανίζεται μόνο σε μια κοινωνία, όπως έχουν γίνει τα πράγματα εμφανίζεται σχεδόν παντού και σε πάρα πολλές ανθρώπινες δραστηριότητες.
Το ξερω οτι ο ανταγωνισμος ειναι πανταχου... αλλα τουλαχιστο οχι τοσο βρωμικος! ειναι στους ανθρωπους τι "σταση" ακολουθουν στην δουλεια τους, και αναλογα με τη συμπεριφορα, δρουν και σκεφτονται αναλογως

Μηνύματα για τη μαύρη επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου

Αθήνα
Μηνύματα με αφορμή τη συμπλήρωση 41 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 εξέδωσαν τα πολιτικά κόμματα, τονίζοντας ότι ο αγώνας για τα ιδανικά της δημοκρατίας είναι συνεχής.
Το ΚΚΕ σημειώνει ότι η επιβολή της στρατιωτικής δικτατορίας του 1967 είναι από τα πιο χαρακτηριστικά γεγονότα που αποδείχνουν ότι η κυριαρχία του κεφαλαίου και η ενεργή συμμετοχή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς είναι ο κίνδυνος για τα λαϊκά δικαιώματα.
Ο Συνασπισμός υπογραμμίζει ότι το κύριο μήνυμα της θλιβερής επετείου της 21ης Απριλίου, είναι ότι ο αγώνας για τη δημοκρατία χρειάζεται να είναι διαρκής. Η θεσμική θωράκιση της απέναντι σε φαινόμενα εκφυλισμού, η απόκρουση κάθε προσπάθειας περιορισμού των δημοκρατικών δικαιωμάτων και η συνεχής διεύρυνσή της με θεσμούς συμμετοχής των πολιτών είναι στοιχεία άμεσα συνδεδεμένα με τον αγώνα αυτό.
Newsroom ΔΟΛ