- Τα ΖΩ για δεύτερη φορα!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Σήμερα έχει πλακώσει δουλειά από το πρωί
Θα επανέλθω μόλις κουλάρω

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
Καλημέρα σας, τί κάνετε; Καλή Μεγάλη ΕβδομάδαΣήμερα έχει πλακώσει δουλειά από το πρωί
![]()
![]()
Θα επανέλθω μόλις κουλάρω
Κάντε οικονομία στο νερό:
Kαλημερα φιλη Λουκριτια

quote:
loukritia -Σήμερα έχει πλακώσει δουλειά από το πρωί, Θα επανέλθω μόλις κουλάρω
Αν κρίνω από τα εικονίδια τους έχεις τρελάνει όλους στην …πολυλογία..![]()
![]()

Predator αυτά γίνονται παντού το εμπόριο είναι δύσκολο και αγχωτικό εγώ εκτος
Από αυτά έχω να αντιμετωπίσω και τα πολυκαταστήματα Δαυίδ εναντίον Γολιάθ δηλαδή
Ευτυχώς που ο Δαυίδ είναι εξυπνότερος απ τον Γολιάθ γιατι αν μετριόμασταν μονο βάση
Μεγέθους θα έπρεπε να σκάψω το λάκκο μου να μπω μέσα.
quote:
τυχεροι αυτοι που ζουνε κοντα σε "πρασιναδες" και οχι στα τσιμεντα!
Φίλε predator και γω στα τσιμέντα ζω, απλώς έχω γεμίσει τη βεράντα μου με φυτά για να ξεγελιέμαι ότι ζω στην εξοχή![]()

(τι το έπιασε το imageshack και σέρνεται;Μέχρι να καταφέρω να σας κεράσω τους καφέδες θα έχει πάει απόγευμα
)

Δυστυχώς αυτά τα λίγα για την ώρα, με το ζόρι άνοιξε και γι' αυτά. Επιφυλάσομαι αργότερα αν στρώσει![]()

Ζεστός ο καιρός στην Αθήνα σήμερα αλλά έχει μια μικρή μουντάδα.
Υπάρχει ηλιοφάνεια αλλά η ατμόσφαιρα δε μου φαίνεται και τόσο καθαρή.
Ίσως είναι η ιδέα μου βέβαια...
Αυτές τις ημέρες δεν υπάρχει πολλή δουλειά στο γραφείο μου οπότε μπορώ να πω ότι είμαι λίγο χαλαρά.
Τέτοια εποχή όπως κι οι ημέρες κοντά στον Δεκαπενταύγουστο είναι οι καλύτερες! ![]()

In anticipation of my resurrection...

quote:
D. Incubus -Ζεστός ο καιρός στην Αθήνα σήμερα αλλά έχει μια μικρή μουντάδα.
Αυτή την στιγμή το μόνο πράγμα που έχει μουντάδα, είναι τα μάτια μου…
πω, πω, τι ύπνος είναι αυτό που έριξα…
.
Ωχ την φραπεδιά μου γρήγορα .

Έλα φίλτατε elo, ξύπνα!!!

Εγώ αγαπητέ Predator λέω να πάω Κεφαλλονιά - αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να πάρω το μισθό ... του Μαρτίου!!!

Εγώ δεν θα πάω πουθενά γιατι δεν προλαβαίνω μέχρι και το Σάββατο δουλεύω την
Τρίτη πρέπει πάλι να είμαι στο πόστο μου οποτε μου μένουν μονο 2 μέρες
Πιο πολύ θα είναι η ταλαιπωρία και το πήγαινε έλα .
Εγώ δεν θα πάω πουθενά - δεν πηγαίνω ποτέ Πάσχα εκτός Αθηνών.
Οι λόγοι;
α) Βγαίνεις για να "ξεφύγεις" και πέφτεις πάλι πάνω σε κίνηση σε πανικό και στα ίδια και ίδια μούτρα...
β) Η Αθήνα είναι τόσο γλυκιά και ήρεμη χωρίς το 50% των νοματαίων που την κατοικούν...
γ) Παλάβρας είμαι για να φάω την .... στο πήγαινα και στο έλα;;;
δ) Άσε τον πανικό της προετοιμασίας για το "έξω"...
Χίλιες φορές εδώ καλύτερα αυτές τις μέρες...
Σε όσους φύγουν, καλό Πάσχα να έχουν - και προσοχή στην κατανάλωση του οβελία... ![]()
![]()
![]()
Άνετα χωρίς κίνηση και χωρίς πολυκοσμία .
Εγώ την δεύτερη βδομάδα θα πάω μέχρι το εξοχικό, αυτές τις μέρες είναι ωραία η Αθήνα που αδειάζει, έτσι πηγαίνοντας την δεύτερη βδομάδα γλυτώνω και την πολύ κίνηση στην Εθνική, και απολαμβάνω και την φύση χωρίς τους "Αθηναίους" αφού έχουν γυρίσει πίσω
Tι θα λέγατε για μερικά μεζεδάκια, αφού η loukritia έχει κεράσει ήδη σήμερα τα καφεδάκια μας;

Καλό μεσημέρι σε όλους, και προτείνω η επόμενη συνάντησή μας να γίνει μέρα σε παραλία αφού έχει φτιάξει για τα καλά ο καιρός(να δει και λίγο θάλασσα το μάτι μας όχι μόνο στις φωτογραφίες που βάζω) και να συνοδεύεται και από μεζεδάκια![]()

Εγώ πάλι το Πάσχα το έχω συνδυάσει με εξοχή και μ'αρέσει να την κάνω για κάπου. Η αλήθεια είναι ότι η πίκρα της κίνησης είναι μεγάλη, αλλά αν αξίζει τον κόπο, την παλεύω

Έχει ξυπνήσει ο λύκος μέσα μου και είπα να τσιμπίσω λίγο παραπάνω. θα το θεωρούσα το λιγότερο υποκρισία από μέρους μου αν δήλωνα ότι νηστεύω.Τα ψαρικά όταν τα τρώω, τα τρώω επειδή μου αρέσουν ποτέ δεν τρώω κάτι για θρησκευτικούς λόγους.
Φυσικά αν υπάρχουν και άλλοι στη παρέα που δεν νηστεύουν ευχαρίστως να πάρουν και εκείνοι από τον κρυφό γύρο μεζέδων ![]()

Edited by - keraynos on 22/04/2008 17:45:57
Πάνε μαζί αυτά πιστεύω –νηστεύω δεν πιστεύω –δεν νηστεύω