ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πνευματικός Θεϊστικός Σατανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πνευματικός Θεϊστικός Σατανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Heretic37 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/07/2015, 15:46:31
Να πάει για ψάρεμα. Ξέρω γω?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

30/07/2015, 16:04:03
Πάντως η τρολοεπίθεση έχει φτάσει τέτοια επίπεδα στο φόρουμ, που πραγματικά σε πιάνει απέχθεια να γράψεις, γιατί ξέρεις τι θα διαβάσεις από κάτω. Σκέφτομαι από τη μια ανα απαντήσω, και μετά λεώ και τι έγινε, τσάμπα χρόνος.

Heretic το παλεύει πολύ καιρό αυτό με την ομάδα "ψυχοθεραπευτικής" αναζήτησης το αλάνι. Δεδομένων των απόψεων του όμως προβλέπω πολύ πιο κίνκυ τις πολυπόθητες αναζητήσεις του από ότι αναφέρεις. Ελεγε κάτι για εξαγνισμούς υπό τον ήλιο σε κάτι παλαιότερα ποστ.Να μην αναφέρω τις ομορφιές στο μεταφυσικό.

30/07/2015, 16:07:33
Εντωμεταξύ τρολολολ τρολολολ τσάμπα διαφήμιση κάνουμε στο σατανιστή.

30/07/2015, 16:12:48
Τί λες μωρέ Λεβαντίνε? Ποιά διαφήμιση?

quote:

Πάντως η τρολοεπίθεση έχει φτάσει τέτοια επίπεδα στο φόρουμ, που πραγματικά σε πιάνει απέχθεια να γράψεις, γιατί ξέρεις τι θα διαβάσεις από κάτω. Σκέφτομαι από τη μια ανα απαντήσω, και μετά λεώ και τι έγινε, τσάμπα χρόνος.

Heretic το παλεύει πολύ καιρό αυτό με την ομάδα "ψυχοθεραπευτικής" αναζήτησης το αλάνι. Δεδομένων των απόψεων του όμως προβλέπω πολύ πιο κίνκυ τις πολυπόθητες αναζητήσεις του από ότι αναφέρεις. Ελεγε κάτι για εξαγνισμούς υπό τον ήλιο σε κάτι παλαιότερα ποστ.Να μην αναφέρω τις ομορφιές στο μεταφυσικό.

Να προσθέσω και εσένα και τον Σέσοστρι στην ομάδα της σαπίλας, υποκριτούλη <<ευγενικέ>>, που κάνεις υπομονή με όσα <<προσβλητικά>> γράφονται. Φαίνεται τελικά πως βλέπεις και εσύ επιλεκτικά τις <<προσβολές>>.

Να χαίρεσαι τους φίλους σου με το υπέροχο πολιτισμικό τους επίπεδο. (Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι).

Σέσοστρις υποκριτάκο μακρυά από τον Χ.Ο και άσε τα περί μοναδικού χριστιανού που <<σέβεσαι>>, γιατί έχουμε δει όλοι τι τού έχουν γράψει τα φιλαράκια σου.

30/07/2015, 16:24:42
Μπήκε ο άλλος έγραψε την παπάρα του για πνευματικό θειστικό σατανισμό και πράσινα άλογα, και το θέμα του ενώ αυτός λάμπει δια της απουσίας του έχει πιάσει 4 σελίδες.

Εχουν πάρει αμπάριζα τα τρολ το φόρουμ και ασχολούμαστε με το αν η επαγωγική μέθοδος και η μέθοδος των τριών (εκ του τρία πουλάκια κάθονταν) αποδεικνύει ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε προχθές ή παραπροχθές.

Θα ανοίξω θέμα που θα αποδεικνύω ότι η γη είναι στην πλάτη μιας χελώνας και την κρατάνε 4 ελέφαντες. Θα χρησιμοποιήσω την επαγωγική μέθοδο.
Και θα βάλω και πυθαγόρειο θεώρημα και αναλογία φ, για να γουστάρουμε.

30/07/2015, 16:28:49
Φίλε έγραψα κάτι που δεν είπες; Εσύ δεν μίλησες για τελετουργικό εξαγνισμό στα βουνά;
Για Θεραπευτικές ομάδες στα ποτάμια;
Για καλούς ιεροεξεταστές;
Θα την κόψουμε τη μακακία ή θα το τραβήξουμε μέχρι να φτάσει τον Πλούτωνα; Δεν φτάνει; Το ξεχειλώσαμε.
Εχεις ανοίξει 100 θέματα με το ίδιο θέμα.
Στο ξανάπα άλλο η ευγένεια άλλο η χαζομάρα μην μπερδεύεσαι.

30/07/2015, 16:44:41
Αυτό με την χελώνα μου άρεσε πολύ. Αν θες, το γράφουμε και μαζί. Θα βάλουμε και ενδιαφέρουσες πινελιές.

Ας πούμε, η χελώνα θα είναι gay με νεοφιλελεύθερες απόψεις, ενώ θα είναι και διπολική προσωπικότητα, με καταπιεσμένες εμμονές. Γουστάρεις?

quote:

Φίλε έγραψα κάτι που δεν είπες; Εσύ δεν μίλησες για τελετουργικό εξαγνισμό στα βουνά;
Για Θεραπευτικές ομάδες στα ποτάμια;
Για καλούς ιεροεξεταστές;
Θα την κόψουμε τη μακακία ή θα το τραβήξουμε μέχρι να φτάσει τον Πλούτωνα; Δεν φτάνει; Το ξεχειλώσαμε.
Εχεις ανοίξει 100 θέματα με το ίδιο θέμα.
Στο ξανάπα άλλο η ευγένεια άλλο η χαζομάρα μην μπερδεύεσαι.

Αν νομίζεις ότι άλλοι το έχουν ξεχειλώσει είσαι γελασμένος. Δεν μπορεί ο κάθε άνθρωπος να μπαίνει εδώ να εκφράσει την άποψή του και να ακούει βωμολοχίες από άτομα ψυχασθενή που δεν μπορούν να μην βρίσουν.

Θα γράφω ότι θέλω, όποτε θέλω και λογαριασμό δεν δίνω σε εσένα και τα φιλαράκια σου.

Αν από εκεί και πέρα δεν πιστεύεις στον σεβασμό της διαφορετικής άποψης, τότε πολύ απλά αποδεικνύεις ότι δεν είσαι δημοκρατικό άτομο, όσο αντιναζιστής και να προσπαθείς να φανείς.

Και μπορείς πάντα να φτάσεις σε "ανώτερα πνευματικά επίπεδα"* εξέλιξης απο τους φίλους σου και να διαγωνιστείς μαζί τους στην πιο απαίσια προσβλητική φράση.

*μιλάμε για αιθέρια επίπεδα εξέλιξης σαν αυτά που έλεγε ο φίλος σου (ο νίντζα με τις απειλές) για βούρκους και υπό των υπονόμων.

30/07/2015, 16:49:25
επίσης αν κάτσεις και μετρήσεις τις τρολιές που αφήνουν ανα έτος, θα προκύψει κάποια χρυση σπειρα με αναλογία φιμπονάτσι.

cyberhoodΜέλος
24/07/2003, 13:12:15
Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω e-mail κινητού τηλεφώνου. Συγκεκριμένο το κινητό μου τηλέφωνο έχει σύνδεση Q-Telecom και αν αλλάξω το e-mail στο προφίλ τότε θα μου έρθει μεν το μήνυμα, δεν θα μπορώ όμως να δω τον κωδικό. Ευχαριστώ!

24/07/2003, 13:36:13
Δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να έλθει το μήνυμα αλλά να μην μπορεί να διαβαστεί... Σε παρακαλώ cyberhood, διαφώτισέ με πάνω σ'αυτό, καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ e-mail από κινητή τηλεφωνία. Πάντως, καθώς γνωρίζω, αρκετά Μέλη χρησιμοποιούν ήδη τέτοιες διευθύνσεις.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

cyberhoodΜέλος
24/07/2003, 13:52:52
Αχ, αυτή η Q-Telecom. Ένα μήνυμα στο κινητό όπως γνωρίζεις μπορεί να έχει έως 160 χαρακτήρες. Με την COSMOTE μπορούσες να δεις και το παρακάτω του μηνύματος αλλά με την Q-Telecom σου έρχονται ούτε οι 160 χαρακτήρες (εφόσον βγάζει αποστολέα, θέμα κλπ.) Και λίγο πριν απ'το σημείο που λέει τον κωδικό το μήνυμα έχει κοπεί. Τι να κάνω?

24/07/2003, 14:06:11
Μα πώς το ξέρεις αυτό με το μήνυμα της εγγραφής/αλλαγής e-mail διεύθυνσης;;

Απ'ότι βλέπω εισέρχεσαι κανονικά(οπότε δεν έχει αλλάξει ο κωδικός σου) και επίσης χρησιμοποιείς άλλην (και ισχύουσα καθώς έχεις τον κωδικό σου) e-mail διεύθυνση.

Με συγχωρείς cyberhood, αλλά αυτό μόνον ένα πράγμα μπορεί να μου φέρει στον νου: διπλή εγγραφή...
Ή υπάρχει άλλη εξήγηση;

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

cyberhoodΜέλος
24/07/2003, 20:33:06
OK με έπιασες. Ήθελα να είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω για να μην χάσω το αγαπητό μου username. Μιας και το ανέφερες μήπως μπορείς να το διαγράψεις? είναι το ~.~ αν δεν κάνω λάθος. Έψαξα αλλά δεν το βρήκα. Μπορώ να το κάνω εγώ?

cyberhoodΜέλος
25/07/2003, 11:25:00
Τελικά admin μην ασχολείσαι. Σκέφτηκα ότι και να μου έρθει ο κωδικός δεν θα μπορεί ένα μέλος του ESOTERICA να μου στείλει e-mail και εγώ να μπορέσω να το δω οπότε...άσ'το καλύτερο. Τώρα αν διαγράψουμε όλα τα ποστ θα διαγραφεί και το φόρουμ?

25/07/2003, 11:45:32
quote:
Μιας και το ανέφερες μήπως μπορείς να το διαγράψεις? είναι το ~.~ αν δεν κάνω λάθος.

Έγινε...

quote:
Σκέφτηκα ότι και να μου έρθει ο κωδικός δεν θα μπορεί ένα μέλος του ESOTERICA να μου στείλει e-mail και εγώ να μπορέσω να το δω οπότε...άσ'το καλύτερα.

Πολύ σωστά!

quote:
Τώρα αν διαγράψουμε όλα τα ποστ θα διαγραφεί και το φόρουμ?

Εάν εννοείς τα μηνύματα της παρούσας Συζήτησης θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι η λειτουργία διαγραφής μηνυμάτων διατηρείται(για τα Μέλη) μόνον και μόνον για τις περιπτώσεις που κατά λάθος στέλνεται δύο φορές το ίδιο μήνυμα και γενικά για τέτοιες περιπτώσεις και όχι για να σβήνονται μηνύματα που ανήκουν σε μία Συζήτηση στην οποία συμμετέχουν (όπως είναι φυσικό βέβαια, αλλιώς τι συζήτηση θα ήταν;) και άλλα Μέλη και την οποία έχουν παρακολουθήσει και άλλοι που δεν έχουν συμμετάσχει σε αυτή.

Όπως σε οποιαδήποτε Συζήτηση, ο λόγος έχει κάποιο βάρος πάντα, έστω και αν το θέμα αναφοράς του είναι πιο "ελαφρύ" ή χωρίς μεγάλη σημασία. Όλα καταγράφονται κάπου και στην ουσία τίποτα δεν γυρνάει πίσω στην ανυπαρξία από την στιγμή που έχει υπάρξει(σκέψη, λόγος, πράξη κ.ά.).

Το θέμα θεωρείται λήξαν και δεν θα δεχτεί άλλες απαντήσεις.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"