- Παραξενο φως - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
να σου πω και κάτι άλλο που καιρό τώρα ήθελα να σου το πω.
Αυτό εδώ
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Ψηλός
ελπίζω μόνο όσοι σε διαβάζουν να σε έχουν πάρει χαμπάρι και να μην σε παίρνουν στα σοβαρά.--------------------------------------------------------------------------------
Το ποιοι εδώ μέσα έχουν νοήμονα λόγο και ποιοί παίζουν το ρόλο του παλιάτσου του φόρουμ (η έκφραση ΔΕΝ είναι δικιά μου), πίστεψέ με, έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό...
απέφυγέ το. Μην επιμένεις να επιβεβαιώνεις αυτό που είπα κάποτε για σένα, ότι είσαι ψευτοκουτοπόνηρος.
Έχε το κουράγιο, να βγαίνεις μπορστά και να πετάς τα βέλη σου.
Είδες εγώ, σου το είπα στα ίσια, εσύ τί ανάγκη έχεις να καλύπτεσαι πίσω από εκφράσεις όπως "η έκφραση ΔΕΝ είναι δικιά μου";;
Μπορεί να σου έσυρα όσα σου έσυρα, αλλά σε θεωρώ έξυπνο και ικανό άνθρωπο.
Αυτό λοιπόν ήθελα να σου πω εγώ ο Παλιάτσος.
Φιλικά όπως πάντα
quote:
Ψηλός
Είδες εγώ, σου το είπα στα ίσια, εσύ τί ανάγκη έχεις να καλύπτεσαι πίσω από εκφράσεις όπως "η έκφραση ΔΕΝ είναι δικιά μου";;
Εννοεί ότι κάποιος άλλος στο είπε, πριν από μένα. Το παραπάνω σημαίνει ότι εγώ απλά συμφωνώ και συ απλά το επιβεβαιώνεις. Απλά ελληνικά.
macedon
quote:
Οτιδήποτε χρήζει ερμηνείας, σημαίνει απλά ότι δεν είναι ξεκάθαρο.
Μακεδόνα χρήζεις ψυχιατρικής αγωγής άμεσα.
Ψηλέ παραείσαι μαλακός με κάτι τέτοιους σαν τον Μακεδόνα. Αυτοί δεν θέλουν να κουβεντιάσουν, να εξοργίσουν θέλουν, και είναι τα καταλληλότερα άτομα για να ξεσπάσεις.
Edited by - WWalker on 18/06/2005 20:25:04
«Γιατί έχεις στήσει τη δική σου εκκλησία. Γιατί έχεις πλάσει τη δική σου Βίβλο με τις αυθαίρετες Σβαμπίστικες θεωρίες και ερμηνείες.»
Αδιαφορώ για τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός, έχω όμως ένα μεγάλο ενδιαφέρον για την ιστορική αλήθεια. Εάν τώρα αυτή δεν «βγαίνει» σε κάποιους, τότε επόμενο είναι να οργίζονται.
Ψηλός:
«Συγχίζομαι ακόμη γιατί περιφέρεσαι στο φόρουμ και όπου βρεις πρόσφορο έδαφος, βγάζεις το φτυάρι και τι λάσπη και όποιον πάρει ο χάρος.»
Τα γραπτά αγαπητέ, τα γραπτά. Αυτά έχουνε φτυάρι και όχι εγώ…..
Ψηλός:
«Η Εκκλησία έχει ξεκάθαρες θέσεις και δίνει συγκεκριμένες ερμηνείες, έχει συγκεκριμένη «μορφή» και «υπόσταση», για αυτό άλλωστε μπορείς και της επιτίθεσαι.»
Εάν αισθάνεσαι ότι σου επιτίθενται, τότε δεν μπορώ να βοηθήσω. Εάν πάλι μιλάς για τις δικαιολογίες που προβάλλει η εκκλησία, έ αυτό ας το κρίνουνε καλύτερα οι αναγνώστες.
Έχουνε μυαλό και κρίση.
Ψηλός:
«Τζάμπα δηλητήριο μοιράζεις Σβάμπε, ελπίζω μόνο όσοι σε διαβάζουν να σε έχουν πάρει χαμπάρι και να μην σε παίρνουν στα σοβαρά.»
Αντί να συγχύζεσαι και να αισθάνεσαι υπό απειλή, καλά θα έκανες να αναρωτηθείς το γιατί αισθάνεσαι έτσι? Έχω ακούσει αρκετές φορές παρόμοιες ατάκες, και δεν με εντυπωσιάζεις φίλτατε.
Εάν έχεις κάτι να προσθέσεις, κάποια στοιχεία, τότε ορίστε να αποδείξεις αυτά για τα οποία αισθάνεσαι απειλές.
Όσο για το «δηλητήριο» που αναφέρεις, μάλλον τα του οίκου σου θα πρέπει πρώτα να δεις. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!
Ψηλός:
«Όσο για να περνάει η ώρα, καλός είσαι.»
Χαίρομαι!![]()
![]()
![]()
«Και δεν συγχύζομαι.»
Πριν λίγες ημέρες όμως, εξέφραζες το μίσος σου δικαιολογώντας μάλιστα και το «αιτιολογημένο» της τάσης σου………![]()
WWalker:
«Ψηλέ παραείσαι μαλακός με κάτι τέτοιους σαν τον Μακεδόνα. Αυτοί δεν θέλουν να κουβεντιάσουν, να εξοργίσουν θέλουν, και είναι τα καταλληλότερα άτομα για να ξεσπάσεις.»
Ωραίες……παραινέσεις!!!
Μήπως θα έπρεπε για παράδειγμα αγαπητέ να ανοίξει ο Ψηλός τις πύλες του…μίσους?![]()
![]()
![]()
quote:
WWalker:
«Και δεν συγχύζομαι.»Πριν λίγες ημέρες όμως, εξέφραζες το μίσος σου δικαιολογώντας μάλιστα και το «αιτιολογημένο» της τάσης σου………
Και αυτό αποδεικνύει πως συχγύζομαι, έτσι;
Όντως έχω φυσική τάση να τσαντίζομαι, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Τσαντίζομαι πολύ εύκολα, συγχύζομαι, "τα παίρνω" εύκολα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε οδηγεί στο συμπέρασμα πως τσαντίστηκα σε αυτή την περίπτωση.
quote:
Ωραίες……παραινέσεις!!!Μήπως θα έπρεπε για παράδειγμα αγαπητέ να ανοίξει ο Ψηλός τις πύλες του…μίσους?
Όχι.
«Και αυτό αποδεικνύει πως συχγύζομαι, έτσι;»
Με δουλεύεις? Εμ τι άλλο αποδεικνύει??
WWalker:
«Όντως έχω φυσική τάση να τσαντίζομαι, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Τσαντίζομαι πολύ εύκολα, συγχύζομαι, "τα παίρνω" εύκολα.»
Κοίτα να δεις αγαπητέ, τα νεύρα του συνομιλητή σου δεν είσαι σε θέση να τα γνωρίζεις. Να’σαι απολύτως σίγουρος γι’αυτό!
Ωστόσο, προσπαθούνε να μετριάζουμε τα πράγματα……
quote:
WWalker:
«Και αυτό αποδεικνύει πως συχγύζομαι, έτσι;»Με δουλεύεις? Εμ τι άλλο αποδεικνύει??
Ναι, σε δουλεύω.
quote:
WWalker:
«Όντως έχω φυσική τάση να τσαντίζομαι, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Τσαντίζομαι πολύ εύκολα, συγχύζομαι, "τα παίρνω" εύκολα.»Κοίτα να δεις αγαπητέ, τα νεύρα του συνομιλητή σου δεν είσαι σε θέση να τα γνωρίζεις. Να’σαι απολύτως σίγουρος γι’αυτό!
Ωστόσο, προσπαθούνε να μετριάζουμε τα πράγματα……
Ναι αγαπητέ. Σε λίγο θα με πεις και καλέ.
«Ναι, σε δουλεύω.»
Ε καλά, ΠΩΣ θα μπορούσε να είναι αλλιώς! Είπαμε, είσαι πολύ…ξουράφι!!![]()
![]()
WWalker:
«Ναι αγαπητέ. Σε λίγο θα με πεις και καλέ.»
Χαλαρά…….![]()
![]()
![]()
quote:
καλά, ΠΩΣ θα μπορούσε να είναι αλλιώς! Είπαμε, είσαι πολύ…ξουράφι!!
Yup.
«Yup.»
Δεν θέλω να μου στενοχωριέσαι…….![]()
![]()
![]()
«Ούτε εγώ το θέλω αυτό Schwabe. Χαίρομαι που το λες αυτό.»
Εάν «κόψεις ταχύτητα», μάλλον θα χαρείς περισσότερο….![]()
![]()