- ΔΙΑΣ-666 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Άμα το ψάξουμε τώρα μαθηματικά μπορώ και να σου αποδείξω ότι το τηλέφωνο σου αντιστοιχεί στο όνομα Χριστόδουλος.
Τώρα αυτό που ποτέ μου δεν το έχω ακούσει.
έχω ακούσει κι εγώ κάτι παρόμοιο... Κατακρίβειαν αυτό που έχω ακούσει είναι πως πέρνουμε τον αριθμό 12 (τόσοι είναι και οι Ολύμπιοι) και τον πολλαπλασιάζουμε με έναν άλλο, δεν θυμάμαι ποιον και διαιρούμε με 666 νομίζω όπου βγαίνει ενας δεκαδικός αριθμός (π.χ 6,32) που δείχνει την μάταιη προσπάθεια του "Σατανά" να γίνει και αυτός θεός μαζί με τους 12 θεούς του Ολύμπου. Λέω μάταια επειδή ο δεκαδικός αριθμός που προκύπτει δείχνει πως δεν θα μπορέσει ποτέ να μπεί στην "ομάδα" (όλοι οι άλλοι θεοί είναι απο το 1 έως το 12, ακέραιοι αριθμοί).
quote:
Άμα το ψάξουμε τώρα μαθηματικά μπορώ και να σου αποδείξω ότι το τηλέφωνο σου αντιστοιχεί στο όνομα Χριστόδουλος.
ισχύει!
ας κάνουμε μιά δοκιμή...
έστω ότι θέλουμε να αντιστοιχίσουμε το τηλέφωνο 210-3230461 (του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων παρεπιπτόντως) με το όνομα Χριστόδουλος...
Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Δ Ο Υ Λ Ο Σ αντιστοιχούμε τα γράμματα με αριθμούς
4 8 9 9 1 6 4 6 2 2 6 9
2 1 0 3 2 3 0 4 6 1 - - το τηλέφωνο του υπουργείου
----------------------- προσθέτουμε κατακόρυφα τις δύο γραμμές...
6 9 9 3 3 9 4 1 8 3 6 9
- - - - - - 4 1 8 - - - προσθέτουμε κατακόρυφα ό,τι δεν είναι πολ/σιο του 3...
- - - - - - 3 3 6 - - -
τελικά προκύπτει η σειρά
6 9 9 3 3 9 3 3 6 3 6 9 που
α) αποτελείται από πολλαπλάσια του 3
β) περιέχει 3 φορές τον αριθμό 6, δηλαδή 666
γ) 5 το 3 = 15 = 6 και 4 το 9 = 36 = 9 τώρα, 9 + 6 (από τα αθροίσματα) = 15 = 6
α)πολλαπλάσια του 3
β) 666
γ) αριθμός 6
δηλαδή, ο συνδιασμός των 2 τηλεφώνων ολοκάθαρα δίνει τον αριθμό 666 και τον αριθμό 3!!!
είναι δηλαδή ένας συνδιασμός μεταξύ του δαιμονικού και απεχθώς διαβολικού αριθμού 666 και του τριαδικού και θαυμαστά θεικού αριθμού 3!!!
λέτε φίλοι μου να είναι αυτό τυχαίο?
αυτό που μένει να αναρωτηθούμε βέβαια είναι σε τι αναφέρεται ο πρώτος και σε τι ο δεύτερος αριθμός...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

απλά ο συσχετισμός του 666 με κάθετί το δαιμονικό είναι λίγο προβληματικός.
ο Εωσφόρος είναι κάτι διαφορετικό από το Σατανά.
η κοινωνία απλά παίρνει τους μύθους, τα σύμβολα και τα αρχέτυπα και τα μαγειρεύει γιά να επιτύχει το "φαί" που επιθυμεί...
Edited by - Isida on 01/09/2003 02:01:02
quote:
Ti thema didaskei o KATHIGITHS fourakhs?
"H τέχνη των παραμυθιών"... ![]()
![]()
![]()

Μετά έχω άδικο μου λέτε...
Χιούμορ κάνει ο Terpandros...