ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΑΜ{συστημα αυτοαπενεργοποιησης μελων} - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΣΑΜ{συστημα αυτοαπενεργοποιησης μελων} - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

φστ41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
19/11/2005, 20:53:45
quote:
Θα συμφωνήσω με κάτι που είπες και το πιστεύω ακράδαντα κι εγώ ως σωστό:

Ακου .. τρέφω εμπάθεια.. είναι να μην σε συμπαθεί κάποιος... οταν πιστεύεις ακάδαντα οτι πιστεύω και εγώ.. άντε.. ματς μούτς... κερνάω φασκομηλάκι..

Edited by - allzzaro on 19/11/2005 21:45:19

20/11/2005, 15:04:13
quote:
Ακου .. τρέφω εμπάθεια.. είναι να μην σε συμπαθεί κάποιος... οταν πιστεύεις ακάδαντα οτι πιστεύω και εγώ.. άντε.. ματς μούτς... κερνάω φασκομηλάκι..

Χεχε!
Ε, όχι και φασκόμηλο!
Ή θα πιούμε τίποτα ή δεν θα πιούμε!

Πάντως, θα συμφωνήσω και με αυτό που είπε η αγαπητή gretel.
Ας μετονομάσουμε το ΣΑΜ ως Σύστημα Αυτοσυντονισμού Μελών κι όχι ως Σύστημα Απενεργοποίησης Μελών.
Άλλωστε, ένα νέο μέλος θα έπρεπε να το ενδιαφέρει περισσότερο αυτό, σωστά...?

In anticipation of my resurrection...

20/11/2005, 15:56:06
ΓΛΥΚΟΠΙΟΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ, ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ.
ΡΙΖΙΤΗ, ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ ΤΑΞΕΙ...

ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ

Α.Ρ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

20/11/2005, 16:52:57
Συμφωνώ με την Αμαλία, θα ήταν καλύτερα πριν κάνουμε κλικ στο "Αποστολή Απάντησης" να ρίχναμε και μιά δεύτερη ματιά στο μήνυμα. Είναι αρκετά δύσκολο να επικοινωνείς γραπτά με τον άλλον, δεν τον βλέπεις δεν σε βλέπει, εύκολα δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Και δεν είναι ένα απλό γραπτό είναι συζήτηση.

Όμως αντί να συζητάμε κάτι το οποίο είναι για καταστολή γιατί δεν κάνουμε πρόληψη συζητώντας κόσμια στα θέματα που υπάρχουν? Δεν μπορώ να βρώ πουθενά ένα λόγο για άνοιγμα ενός ακόμα θέματος που κατά κύριο λόγο έχει να κάνει με τους υπευθύνους του forum. Ίσως βέβαια το θέμα αυτό να έχει κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα, εγώ όμως δεν το βλέπω.

Σε όλες τις συζητήσεις που ξεκινάμε υπάρχει ένα κίνητρο και ένας στόχος, στο συγκεκριμένο θέμα αγαπητέ φστ ποιά είναι αυτά και γιατί δεν καλύπτονταν με συνέχεια της συζήτησης σε ένα ήδη ενεργό θέμα?

Βρε Dying τι λες για τον allzzaro, δεν μου αρέσει το satanic version προτιμώ το double o seven version, τσάμπα εκανε τόσο αγώνα για την κατοχύρωση?!!! Το κέρδισε με το σπαθί του, ας μην του το στερήσουμε.
allzzaro σου έχω πει ότι έχεις αντίληψη? μάλλον ναι.

Και για πέστε μου, τι θα πιείτε εσείς οι δύο και δεν καλέσατε εμένα?

20/11/2005, 17:42:21
quote:
Χεχε!
Ε, όχι και φασκόμηλο!

εεε.. το να πιείς .. είναι κάτι συνηθισμένο.. φασκόμηλο ομως απο τον allzzaro..!! Οπως το φτιάχνω εγώ??

quote:
Και για πέστε μου, τι θα πιείτε εσείς οι δύο και δεν καλέσατε εμένα?

Ζηλιάρα.. για σένα ομως κάτι το καταπληκτικό.. τι θα έλεγες για το ποτό της αθανασίας.. αλήθεια διαβάζει κανείς το τόπικ μου στη θεραπεία??

quote:
satanic version

satanic version?? μα γιατί ξηγιέσαι έτσι..δεν είναι στο χαρακτήρα μου..
20/11/2005, 17:45:12

Edited by - allzzaro on 20/11/2005 20:17:28

20/11/2005, 22:40:47
quote:
allzzaro σου έχω πει ότι έχεις αντίληψη? μάλλον ναι.

Mπα..!! δεν νομίζω.. απλά λέω πολλά

Αλήθεια .. χθές.. είδα το Μιχάλη στην εκπομπή του Χαρδαβέλα..
Δεν μας ενημέρωσε κανείς..η Αμαλία φταίει.. να της βάλω πρόστιμο.. αλλά επειδή παρακολουθώ τις χρονικά καθυστερημένες εκπομπές αυτές.. βλέπω το Μιχάλη.
Επειδή ομως η τηλεόραση που εχω έχει παράξενη οθόνη.. ειναι.. μακρόστενη.. τον έβλεπα τεράστιο.. Βρέ Μιχάλη.. λίγο δίαιτα...

21/11/2005, 07:23:23
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Χεχε!
Ε, όχι και φασκόμηλο!

--------------------------------------------------------------------------------

εεε.. το να πιείς .. είναι κάτι συνηθισμένο.. φασκόμηλο ομως απο τον allzzaro..!! Οπως το φτιάχνω εγώ??

Χμμμ!
Οk!
Θα πιούμε το φασκόμηλο αλλά μετά ακολουθεί το κρασάκι του οποίου έδωσες την συνταγή πρόσφατα στο topic σου στην Θεραπεία...

quote:
Βρε Dying τι λες για τον allzzaro, δεν μου αρέσει το satanic version προτιμώ το double o seven version, τσάμπα εκανε τόσο αγώνα για την κατοχύρωση?!!! Το κέρδισε με το σπαθί του, ας μην του το στερήσουμε.

Όντως!
Σημαντικότατη παράλειψη μου η οποία δεν θα επαναληφθεί, κυρίες και κύριοι!

In anticipation of my resurrection...

21/11/2005, 22:01:45
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ (ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ....

ΦΙΛΕ/Η φστ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ....

ΑΛΛΑ (ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ??????

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ/ΤΑ ΜΗΝΗΜΑ/ΤΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ??????????

ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ESOTERICA.gr.....

ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ...

ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ/Η φστ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΥ ΟΦΙΛΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ....

ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΜΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΧΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΥΓ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ...
ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ METAΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΧΤΥΑΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

23/11/2005, 23:17:35
allzzaro
quote:
Επειδή ομως η τηλεόραση που εχω έχει παράξενη οθόνη.. ειναι.. μακρόστενη.. τον έβλεπα τεράστιο.. Βρέ Μιχάλη.. λίγο δίαιτα...

Φαντάζομαι τον Τσαγκρινό πως θα τον έβλεπες τότε...

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Deghar AdharkΜέλος
23/11/2005, 23:38:54
quote:
Αλήθεια .. χθές.. είδα το Μιχάλη στην εκπομπή του Χαρδαβέλα..
Δεν μας ενημέρωσε κανείς..η Αμαλία φταίει.. να της βάλω πρόστιμο.. αλλά επειδή παρακολουθώ τις χρονικά καθυστερημένες εκπομπές αυτές.. βλέπω το Μιχάλη.

και εγω τον ειδα.το αστειο ειναι οτι καπου τον ειχα ξαναδει{σε παρομοια εκπομπη} αλλα δεν ηξερα οτι ειναι ο admin.παντως καμια σχεση με αυτο που φανταζομουν.
τον εχω παρει και φωτογραφια απο τον υπολογιστη.
την μονη απορια που εχω ηταν,γιατι απο κατω εγραφαν "μελος ερευνητικης ομαδας esoterica.gr".θα επρεπε να γραφουν "διευθυντης ερευτητικης ομαδας esoterica.gr",δεν νομιζετε ?

ο θανατος σου,η ζωη μου

19/06/2004, 01:59:44
(ενα παραλληλο ταξιδι...)
ddcd2Spirit...

Sunrise at the Jebel Mousa - Sinai, Egypt

Atma...

Edited by - ΑΤΜΑ on 20/06/2004 15:15:24

19/06/2004, 02:01:26

Temple of Ramses II° (pharaon 1290-1224 b.C.)-Abu Simbel, Egypt

Atma...

Edited by - ΑΤΜΑ on 20/06/2004 15:13:01

19/06/2004, 02:03:53

The Pyramid of Micerino - Giza, Egypt

Atma...

Edited by - ΑΤΜΑ on 20/06/2004 15:21:45

19/06/2004, 02:05:14

The Sphinx with the pyramid of Cheope (Khufu) - Giza, Egypt[/URL]

Atma...

Edited by - ΑΤΜΑ on 20/06/2004 15:33:17

19/06/2004, 02:06:34

Mask of Tutankhamon (pharaon 1333 - 1323 b. C.)-Museum of Cairo

Atma...

Edited by - ΑΤΜΑ on 20/06/2004 15:37:53

19/06/2004, 02:08:45

Throne of Tutankhamon, detail - Museum of Cairo

Atma...

Edited by - ΑΤΜΑ on 20/06/2004 15:50:20

19/06/2004, 02:13:28

Visiting the Temple of Seti I° (pharaon 1306-1290 b.C.) - Abydos, Egypt

Atma...

Edited by - ΑΤΜΑ on 20/06/2004 15:56:10

19/06/2004, 02:17:46

Visiting the Temple of Seti I° (pharaon 1306-1290 b.C.)-Abydos, Egypt

Atma...

Edited by - ΑΤΜΑ on 20/06/2004 15:59:05

19/06/2004, 17:23:04
Ρε γ...ο δεν μου εμφανίζεται καμία εικόνα.. ούτε και τα λινκς που έχεις παραθέσει...:(

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......