ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα συμβαινοντα στους κολπους της εκκλησιας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τα συμβαινοντα στους κολπους της εκκλησιας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Tsepe Noyon31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Tsepe NoyonΜέλος
07/02/2005, 17:28:44
Νομιζω οτι ειναι ωρα να ανοιξει ενα θεμα για τα οσα ακουγονται αυτον τον καιρο για οσα γινονται στους κολπους της εκκλησιας. Βεβαια τιποτα δεν ειναι νεο. Ολα ηταν λιγο πολυ γνωστα εδω και χρονια, δεκαετις θα ελεγα, αλλα τωρα εχουν παρει μορφη χιονοστοιβαδας και παρασυρουν πολλα. Ειναι γνωστο οτι, απο τον Ιερωνυμο και μετα αρχιεπισκοπος γινεται οποιος εχει τα περισσοτερα στοιχεια σε βαρος των αλλων. Αυτο σημαινει ενα βασικο πραγμα: Ολοι εχουν διαφορα να κρυψουν.
Αν η σηζητηση επεκταθει αρκετα, θα καταθεσω, σιγα σιγα την προσωπικη εμπειρια μου, που ειναι αρκετη.
Λεω αν, γιατι μπορει να κλειδωθει το θεμα και να μην προλαβει να γινει κουβεντα.
Για αρχη να πω οτι η εκκλησια ειναι ολιγον σαν το θεατρο: Αν δεν περασεις απο κρεβατια, δεν εξελισεσαι.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΕΣ

momyΝέο Μέλος
07/02/2005, 18:30:34
TsepeNoyon,

καλά κάνεις και το ανοίγεις αυτό το θέμα.

Μου φαίνεται ότι σαν Έλληνες μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Θέλω να πω, ότι αν είχε χωριστεί η εκκλησία από το κράτος, προσωπικά εμένα αλλά πιστεύω και πολλούς άλλους αυτά που βλέπουμε ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά για τους "πατέρες" θα μας άφηναν εν πολοίς αδιάφορους. Η εκκλησία θα ήταν αυτόνομη και όποιος γούσταρε θα ασχολιότανε με τα τις εκκλησίας, αλλά και η εκκλησία δεν θα έχονε την μύτη της στα κοσμικά.

Θα μου πεις όνειρα θερινής νυκτός...

Έλα όμως, που αυτοί οι ρασοφορεμένοι αλήτες καταστρέφουν τον τόπο μου τα τελευταία 1700 χρόνια με την ανοχή αλλά και υποστήριξη τις εκάστοτε κοσμικής εξουσίας.

Έλα όμως, που αυτοί οι ρασοφορεμένοι αλήτες συμπεριφέρονται με τον πιο προκλητικό τρόπο παριστάνοντας τους σωτήρες του έθνους.

Και μη μου πεί κανένας ότι αυτά είναι εξαιρέσεις, γιατί θα γελάνε και οι πέτρες.

Και όλα αυτά απολαμβάνοντας τον μισθό του δημοσίου υπαλλήλου από τον φόρο που πληρώνει ο κάθε κάτοικος αυτής της χώρας!!!

Ώς πότε αυτός ο λαός θα ανέχεται αυτούς του αλήτες?

momy - γέννους αρσενικού γιατί πολλοί μπερδεύονται τελευταία :)

07/02/2005, 18:36:29
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΛΙΨΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ Tsepe Noyon.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ
ΑΠΛΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

07/02/2005, 18:47:25
Γειά σου, Tsepe Noyon!

Απ' ότι κατάλαβα, αποφάσισες να "πρωτοτυπήσεις" και να ανοίξεις ένα θέμα ακολουθώντας την επικαιρότητα...

Από την αρχική σου τοποθέτηση όμως, δεν κατάλαβα ποιός είναι ο σκοπός της παρούσας συζητήσεως για την Αγορά του esoterica:

• η θρησκευτική πίστη σε σχέση με την επικαιρότητα;
  • η πνευματικότητα των ιεραρχών;
  • κουτσομπολιό επιπέδου "Τατιάνας";
  • προβλέψεις για την πορεία της επίσημα αναγνωρισμένης εκκλησίας του Ελληνικού κράτους;
  • τίποτε από τα ανωτέρω;
  • όλα τα ανωτέρω;

Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σου.

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Tsepe NoyonΜέλος
07/02/2005, 19:39:27

Ανεξαρτητα απο το ποιος ειναι ο σκοπος μου, η αγορα του esoterica θα λειτουργισει αυτονομα οπως παντα.Αρα η απαντηση ειναι:
Ολα τα ανωτερω.
Ευχαριστω ομοιως

07/02/2005, 20:27:50
Μάλιστα...

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά είναι από επιπόλαιη έως ανεπαρκής κατά την γνώμη μου.

Τί σημαίνει "αυτόνομα" σε σχέση με το ερώτημά μου, ως προς τί και πώς προεξοφλείς εσύ κάτι τέτοιο;

"Ολα τα ανωτερω" περιλαμβάνουν και στοιχεία τα οποία είναι ασύμβατα με τον σκοπό λειτουργίας αυτού του χώρου, ο οποίος καθορίζεται στο ESOTERICA.gr .-= Μήνυμα =-. της συντακτικής ομάδας του, ως:

(...) Πύλη στον ελληνικό δικτυακό χώρο για τη Μεταφυσική έρευνα και την Εσωτερική αναζήτηση.

Είναι πλέον προφανές ότι δεν αποσκοπεί στην αναπαραγωγή του σκανδαλοθηρικού περιεχομένου του μεσημεριανού κύκλου εκπομπών της τηλεόρασης και ελπίζω να το αντιλαμβάνεσαι αυτό.

Ευελπιστώ σε μία αναθεώρηση λοιπόν (για την αποφυγή παρεκτροπών), και σε μία εποικοδομητική συζήτηση επί της ουσίας...

.
.

3A

Edited by - Zadok on 07/02/2005 20:28:53

Tsepe NoyonΜέλος
07/02/2005, 20:43:32
Η εκφραση κλειδι ειναι το: "Ανεξαρτητα απο το ποιος ειναι ο σκοπος μου".
Επισης ουτε δεχομαι ουτε επιβαλω προληπτικη λογοκρισια. Δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι να αποπροσανατολισεις το θεμα. Ασε να δουμε τι θα πει η "αγορα"
Λιγη υπομονη παρακαλω.
Ξαναευχαριστω.

Tsepe NoyonΜέλος
07/02/2005, 20:56:05

Momy Συμφωνουμε στον χωρισμο κρατους εκκλησιας, οπως, υποθετω και το μεγαλυτερο μερος του Ελληνικου λαου. Οσο για το αλητες, δεν θα το χρησιμοποιουσα τοσο ευκολα. Δεν ειναι παρα ανθρωποι με αδυναμιες. Το θεμα ειναι οτι ο χωρος της εκκλησιας προσελκυει ανθρωπους με πολυ συγκεκριμενες αδυναμιες. Αυτο σημαινει κατι για την δομη και τους μηχανισμους του χωρου αυτου.

VIKINGΜέλος
07/02/2005, 22:03:01
Kαλησπερα σε ολους.

Γεια σου φιλε tsepe Noyon.

Δεν μου φαινεται περιεργο που γινονται ολα αυτα στο χωρο της Εκκλησιας που θυμιζει εδω και πολλα χρονια εναν μηχανισμο κοσμικης εξουσιας.Και φυσικα δεν ειναι μεμονωμενα περιστατικα ολα αυτα που γινονταν στο χωρο της Εκκλησιας.Καποιοι μιλανε για 40 Μητροπολιτες που δρουσαν σαν τον Γιοσακη.Ας αφησουν λοιπον τα κυρηγματα χριστιανικης αγαπης οι εκπροσωποι του Θεου επι της Γης και ας κοιταξουν να μοιρασουν την αμυθητη εκκλησιαστικη περιουσια και επιτελους να γινει καθαρση στην Εκλησια(ειμαι βεβαιος πως αναλογες βρωμιες γινονται και στην Καθολικη Εκκλησια).Κατα τα αλλα ξερουν να κανουν κυρηγματα και να μιλανε οι εκπροσωποι του Θεου για τις ταυτοτητες και τις αιρεσεις.

Οσο για τους δημοσιογραφους,μη μας το παιζουν Αγιοι,διοτι η μεγαλυτερη βρωμια υπαρχει στον χωρο των Μ.Μ.Ε.Και ας καταλαβει ο τηλεμπατσος και Κοριος Μακης Τριανταφυλλοπουλος και ο καθε Βορινας και Καρατζαφερης οτι δεν ειναι υπερανω της δικαιοσυνης.Που ειναι το ραδιοτηλεοπτικο συμβουλιο για να παρεμβει ωστε να σταματησουν τα reality show με καλεσμενους διαφορες γλαστρες του καθε κοριου και τηλεμπατσου που ξεφτελιζουν κοσμο για μια μοναδα τηλεθεασης.

Πραγματικα εχω αηδιασει περισσοτερο με το επιπεδο της δημοσιογραφιας παρα με τα σκανδαλα που συμβαινουν χωρις να σημαινει αυτο οτι δεν με θλιβουν και αυτα αλλα εχουμε φτασει στο σημειο ο κοσμος αντι να καταγγελει κατι σε καποιο εισαγγελεα ή αστυνομικο να πηγαινει στον καθε τηλεοπτικο δικαστη.

Ο κοσμος νομιζω πρεπει να αντιδρασει απεναντι στην φασιστικη νοοτροπια μιας μεριδας δημοσιογραφων,διοτι η δημοσιογραφια εχει και τα ορια της.

07/02/2005, 22:07:45
Όταν η οποιαδήποτε θρησκεία μεταβάλλεται απλώς και μόνο σε μία «κοινωνική συνήθεια» για την πλειοψηφία του Λαού , τότε τα συμπτώματα αυτά είναι λογικό να επεκτείνονται και στο εκάστοτε ιερατείο.
Ας μην ξεχνάμε όμως επίσης πως θρησκεία και πολιτική εξουσία πάνε χέρι χέρι με ή χωρίς τον Καρατζαφέρη..Η εξουσία βέβαια οδηγεί στην εξουσιαλαγνεία και στην διαφθορά… Αναρωτιέμαι όμως τι σχέση έχουν όλα αυτά τα θέματα που έχουν πλημμυρίσει τον τομέα ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ με τον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ…
Για μια ακόμη φορά συμφωνώ με την αγαπητή φίλή Ζάντοκ αλλά και συμμετέχω στους προβληματισμούς του αγαπητού φίλου Αβαταρ στο σχετικό θέμα «ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΘΕΜΑΤΩΝ (TOPICS) ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ»
Πιστεύω ότι σύντομα θα πρέπει να ληφθούν μέτρα, για να μην μεταβληθεί ο χώρος σε ένα στείρο κατηγορητήριο ενός δόγματος απέναντι σε άλλο.

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

Tsepe NoyonΜέλος
07/02/2005, 22:38:24

Πλωτινε λαθος συναγερμος. Δεν μιλαμε εδω για κανενα δογμα, αλλα για την εκκλησια. Μην κανεις το συνηθες σφαλμα, να ταυτιζεις την θρησκεια με τους φορεις της. Επισης παρατηρω εναν προβληματισμο για διαφορα θεματα, που απτονται πνευματικων θεματων μεν, αλλα ειναι επικριτικα δε για τις καθιερομενες πιστεις, που ακολουθουνται απο το επιφωνημα: Τι σχεση εχουν με τον εσωτερισμο? Θα βρεις πολλα αμα ψαξεις, που δεν εχουν σχεση με τον εσωτερισμο, αλλα δεν ειναι "ενοχλητικα". Εκει γιατι δεν σχολιαζεις: Τι σχεση εχουν με τον εσωτερισμο? Και σε τελικη αναλυση τι θελετε? Να βγαινουμε και να λεμε, οτι ολα ειναι ωραια και καλα? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! Να μη το πουμε? Το ζητημα της εκκλησιας αφορα τους παντες, ειτε πιστευουν ειτε οχι. Ειναι ενας οργανισμος, που στραγγαλιζει τον τοπο πνευματικα και οικονομικα, αιωνες τωρα. Δεν ενοχλει κανεναν "εσωτεριστη" αυτο? Το μονο που ενδιαφερει ειναι να μην θιξουμε τα κακως κειμενα?
Και να ξερεις οτι η πραγματικοτητα της εκκλησιας ειναι πολυ χειροτερη απ' οτι ακουγεται. Οτι και να γινει, η αληθεια δεν θα βγει ποτε ολοκληρωμενα στο φως. Αν ποτε γινει κατι τετοιο, θα γινει επανασταση.

ΑreiosΜέλος
08/02/2005, 00:16:16
αν μιλησουμε για εσωτερικη αναζητηση στο χωρο των μελων της ιερας συνοδου, θα επρεπε να μιλησουμε για την αναζητηση του πρωκτου απο τους μισους προς τους αλλους μισους.
Τι καθαρση να γινει οταν ο αρχιεπισκοπος πηδιοτανε απο τον Αττικης δηλ;
Τι θα πουνε; Ο καθενας εχει περασει απο το κρεβατι του αλλου εκει περα.

Το οποιον ποσως μας αφορα (εκτος εαν ανηκουμε στο ηθικολογιζουσα χριστεπωνυμη αγελη) εκτος του συμπερασματος οτι η εκκλησια χωρις εξωθεν ελεγχο δεν μπορει να δικασει ποινικα αδικηματα (αυτο μας ενδιαφερει, οχι οι ..ροζ ιστοριες)

ΑΝΕΡΓΕ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

spiritΜέλος
08/02/2005, 00:34:09
Το παραξενο δεν ειναι οι αποκαλυψεις που βγηκαν στο φως...σε ολες της περιοδους της ιστοριας η εκκλησια εχει συμβαλλει πολλες φορες καταστροφικα για την ανθρωποτητα,και αν δουμε την ποιοτητα και το μορφωτικο επιπεδο του καθε κοινου ιερεα η κατασταση ειναι δραματικη,δεν ειναι τυχαιο το γεγονος πως το ποιμνιο απομακρυνεται ολο και πιο πολυ απο τους κολπους της εκκλησιας στρεφοντας το ενδιαφερον του,σε αλλες πιο γονιμες αναζητησεις.

Ουτε η συνηθεια ειναι αρκετη για να κρατησει τον κοσμο στην εκκλησια,αλλα ουτε και η μιση πιστη.

Οσο πιο εξελιγμενος γινεται ο ανθρωπινος νους,τοσο και πιο δυναμικη ειναι η κριση του στην κατανοηση οτι πισω απο την καλοφτιαγμενη βιτρινα το παρασκηνιο καθε αλλο παρα φωτεινο ειναι.

Τωρα μπορα ειναι και θα ξεχαστει αυτη η αυτοαποκαλυψη της μεγαλης (περσονας)το θεμα ειναι το κρατος θα τολμησει να κανει επιτελους τον πολυποθυτο,διαχωρισμο κρατους εκκλησιας;

Θα ανοιξουν οι πορτες και τα θυσαυροφυλακια;

η θα το περασουν στα ψιλα,οπως και τοσα αλλα;

Περιμενω την συνεχεια με αγωνια.

Ειμαι μια σπιθα θυσιαστηριου Πυρος,
εστιασμενου στην πυρινη
Θεληση του Θεου.

PHILOSOFOS-1Μέλος
08/02/2005, 00:53:56
ΦΙΛΟΙ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ

gh

GothicΜέλος
08/02/2005, 01:31:41
Θα ήθελα να συμφωνήσω με τους προλαλήσανρες,Zadok και ΠΛΩΤΙΝΟΣ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει ένα τέτοιο θέμα με εσωτερισμό.

Tsepe Noyon,δε βαρέθηκες ακόμα;
Το ότι έχεις μία κατεστραμένη ζωή και διαταραγμένο ψυχικό κόσμο,θα πρέπει να τρέχεις από τόπικ σε τόπικ και να ψάχνεις ανθρώπους να σου πουν ότι έχεις δίκιο;

Ναι όλους ενδιαφέρει αυτό το θέμα σίγουρα αλλά όχι εδώ κατά τη γνώμη μου.
Πήγαινε στο GALA στον πρωινό καφέ ή στον τρινταφυλλόπουλο αλλά εδώ.....
Αλήθεια αφού έχεις τόσα στοιχεία γιατί δεν πας στην τηλεόραση;
Ξερω...θέλει GUTS

Και είσαι και 50 χρονών όπως είπες......
Δύστυχε !

08/02/2005, 04:27:00
quote:
Επισης παρατηρω εναν προβληματισμο για διαφορα θεματα, που απτονται πνευματικων θεματων μεν, αλλα ειναι επικριτικα δε για τις καθιερομενες πιστεις, που ακολουθουνται απο το επιφωνημα: Τι σχεση εχουν με τον εσωτερισμο?

Μιλάς εδώ μέσα για "προβληματισμό" αναφέροντας αυτά

Μήπως γράφεις σε άλλο Φόρουμ και μπερδεύτηκες;

Δηλαδή τί είναι οι καθιερωμένες πίστεις; Δεν αξίζουν το σεβασμό;

Μονόπλευρα ΠΑΛΙ διεκδικούμε την ανεξιθρησκεία;

quote:
Και σε τελικη αναλυση τι θελετε? Να βγαινουμε και να λεμε, οτι ολα ειναι ωραια και καλα? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! Να μη το πουμε?

Το 'παμε μία, το 'παμε δύο, το 'παμε τρεις...

Νισάφι!

Γιατί ενύχτωσε κ' οι βάρβαροι δεν ήλθαν.
Και μερικοί έφθασαν απ' τα σύνορα,
και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν.

Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.

Μάλλον γι' αυτό δεν βγαίνουν όλα στη φόρα.

Μετά την επανάσταση, τί

.
.

3A

08/02/2005, 04:37:07
quote:
Gothic
Ναι όλους ενδιαφέρει αυτό το θέμα σίγουρα αλλά όχι εδώ κατά τη γνώμη μου.
Πήγαινε στο GALA στον πρωινό καφέ ή στον τρινταφυλλόπουλο αλλά εδώ.....

Κράτα την γνώμη για τον εαυτό σου καλύτερα.
Το αν έχει σχέση ή όχι το ενδιαφέρον θέμα του Tsepe Noyon με τον χώρο αυτό θα το αποφασίσουν -ή μάλλον το αποφάσισαν- οι διαχειριστές. Εσύ με ποιο δικαίωμα και εξ ονόματος ποιου ομιλείς για τέτοια ζητήματα;;;
Σε παρακαλώ, λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει.
Και δεν το καταλαβαίνω αυτό. Προσπαθείς –εσύ και κανα δυο άλλοι- να φιμώσεις να λογοκρίνεις και να καταπατήσεις κάθε δικαίωμα ελευθεροστομίας;;;
Αν είναι ποτέ δυνατόν.
Άλλη φορά πριν ανοίξουμε καινούριο θέμα μήπως να περάσουμε από διόδια Gothic;;; -και Zadok και ΠΛΩΤΙΝΟΣΥ….

Για συμμαζευτείτε μερικοί….

.
.

Συγχαρητήρια Tsepe Noyon για την πρωτοβουλία.
Αν δεν δώσουμε σημασία στα ¨τρολλς¨ και κινηθούμε στα πλαίσια της κοσμιότητας μη φοβάσαι, δεν πρόκειται να κλειδωθεί το θέμα … τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει εδώ μέσα, τόσο καιρό και νομίζω πως δεν κάνω λάθος.

Επί του θέματος τώρα…

quote:
Tsepe Noyon
Momy Συμφωνουμε στον χωρισμο κρατους εκκλησιας, οπως, υποθετω και το μεγαλυτερο μερος του Ελληνικου λαου.

Όχι το μεγαλύτερο αλλά το συντριπτικό μέρος του Ελληνικού λαού δεν μπορεί να διανοηθεί διαχωρισμό κράτους εκκλησίας. Οι Έλληνες επιθυμούν ένα χριστιανικό κράτος με μια ελληνορθόδοξη κρατική και πολιτική εξουσία.
Μια αθεϊστική εξουσία είναι πολύ μακρυά από τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω του Έλληνα και αυτό πρέπει να το καταλάβουν μερικοί.
Αν γίνει ο διαχωρισμός -που πολλοί επιβουλεύονται- θα είναι ολέθριο για την ίδια μας την πατρίδα. Θα είναι νομίζω το τελειωτικό χτύπημα.
Και δεν θα χάσει μόνο η εκκλησία…θα χάσει ολόκληρο το Ελληνικό έθνος.
Διότι η εκκλησία θα βρει τον δρόμο της, η πολιτική – εκτελεστική εξουσία όμως;;;
Φαντάζεστε τι έχει να γίνει με τους πολιτικούς μας ταγούς;;;

Τα παραπτώματα της εκκλησίας είναι πταίσματα μπροστά στα κακουργήματα της πολιτικής. Νομίζω ότι η κάθαρση από εκεί πρέπει να ξεκινήσει και όχι να χτυπάμε με το παραμικρό την εκκλησία, παίζοντας αφελώς –και βλακωδώς επιτρέψατέ μου- τον ρόλο των σκοτεινών δυνάμεων -όπως είπε και ο Χριστόδουλος.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Έλληνας ποτέ δεν μπορεί να δει τι κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του.
Τόσο αφέλεια;;;

GothicΜέλος
08/02/2005, 05:05:17
quote:
Κράτα την γνώμη για τον εαυτό σου καλύτερα.

Και εσύ.

quote:
Το αν έχει σχέση ή όχι το ενδιαφέρον θέμα του Tsepe Noyon με τον χώρο αυτό θα το αποφασίσουν -ή μάλλον το αποφάσισαν- οι διαχειριστές.

Μη βιάζεσαι να βγαλεις συμπεράσματα.
quote:
. Εσύ με ποιο δικαίωμα και εξ ονόματος ποιου ομιλείς για τέτοια ζητήματα;;;

Λέω τη γνώμη μου.Εσύ με ποιό δικαίωμα;

quote:
Σε παρακαλώ, λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει.

Δεν είμαι μετριόφρων.

quote:
Και δεν το καταλαβαίνω αυτό. Προσπαθείς –εσύ και κανα δυο άλλοι- να φιμώσεις να λογοκρίνεις και να καταπατήσεις κάθε δικαίωμα ελευθεροστομίας;;;

Είπα τη γνώμη μου στον Tsepe,εσύ τι πρόβλημα έχεις; Είσαι η μαμά του;
Μήπως κάνεις κι εσύ το ίδιο;

quote:
Άλλη φορά πριν ανοίξουμε καινούριο θέμα μήπως να περάσουμε από διόδια Gothic;;; -και Zadok και ΠΛΩΤΙΝΟΣΥ…

Από εμένα όχι,από ΠΛΩΤΙΝΟΣ σίγουρα.

quote:
Για συμμαζευτείτε μερικοί….

Και εσύ !

Edited by - Gothic on 08/02/2005 05:08:16

08/02/2005, 06:44:05
Δεν καταλαβαίνω με τη σειρά μου, μερικοι πως σκέφτονται.

Σας ενδιαφέρει η αλήθεια, και σας πειράζει η συζήτηση για το τι συμβαίνει στην εκκλησία?

Μάλλον είστε πεπεισμένοι, πως η (αλήθεια) είναι εγκλωβισμένη σε εκκλησιαστικά τείχη…

και καλά αυτό, είναι το λιγότερο,

μα πως την μεταφέρουν διεστραμμένες συνειδήσεις, αυτό είναι ασυγχώρητο!

Θεωρείται πιο σωστό να κλείσετε τα μάτια, και να μείνει ως έχει όλη αυτή η βρωμιά?

Έχω διαχωρίσει τη θέση μου, αρκετές φορές, λέγοντας πως
άλλο είναι ο Χριστός, και άλλο ο χριστιανισμός,
μα ω εσείς ακόλουθοι ευαγγελιστών, εσείς πρέπει πρώτοι να ζητήσετε την κάθαρση!

Χτες είδα λίγο τις ειδήσεις, άκουσα τι είπανε, το χειρότερο απο ολα,

Ξένες δυνάμεις, (μοσαδ) είναι εις γνώση τέτοιων μα και άλλων (γαργαλιστικών μυστικών), που αφορούν ανώτατα εκκλησιαστικά η και πολιτικά στελέχη…

Αυτό θα πει, πως κάποιοι που γνωρίζουν αυτά τα μυστικά, αν θελησουν, σε ζητήματα εθνικού συμφέροντος, να πουν.

Κάντε αυτό, και όχι εκείνο!

Ας ελπίσουμε (για το καλό όλων μας), πως δεν θα τα κουκουλώσουν.

beyondΜέλος
08/02/2005, 07:43:02
ΑΡΑΓΕ,ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ?

ΜΠΑ ,ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΝΑ 2,3 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..

ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΧΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΧ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ...)

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος