- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
... όταν ζηλεύεις δεν ζηλεύεις κάποιον γιατί ειναι καλύτερος, ομορφότερος, εξυπνοτερος, πλουσιοτερος κλπ....
...ζηλεύεις το ότι δεν είσαι στη θέση του...
ζηλεύεις π.χ. ότι κάποια χέρια δεν αγκαλιάζουν εσένα αλλά αυτόν, ζηλεύεις ότι κάποια σκέψη δεν λαχταράει εσένα αλλά τον άλλο...
... μακάρι να ήταν τόσο εύκολο ό,τι μας κάνει να νιώθουμε άσχημα να το διώχναμε από μέσα μας... είναι ευκολότερο να το κάνουμε αυτό όταν κάνει τον άλλο να νιώθει άσχημα....
Γενικά είναι ευκολότερο να κάνουμε οτιδήποτε όταν το κάνουμε για τους άλλους...
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΛΛΑ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ..ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ..ΕΧΩ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΠΩΣ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ..ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ..ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ..
Η ΖΗΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ..ΕΕΕΕ?
ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ,ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ
quote:
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΛΛΑ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
Και όμως από εκεί θα προέλθει η γνώση. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά που θα δεις θα αφορούν και εσένα. Μπορεί να γίνουν σε εμένα, στην γειτόνισσα, στην φίλη σου, σε άνθρωπο που είναι κοντά σου ή και μακριά σου.
quote:
ΕΧΩ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΠΩΣ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ..ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ..ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ..
Κάπως? Μήπως αυτό είναι και λίγο «κρύψιμο πίσω από το δάκτυλο»? Το να κοιτάζεις αλλού ? Μήπως είναι και λίγο επικίνδυνο να πέσεις σε καμιά κολώνα ή ακόμα χειρότερα σε καμιά τρύπα?? Και είναι πολλές αυτές……
quote:
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ..ΕΕΕΕ?
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ Σεμινάκι... δεν υπάρχει κανένας λόγος, έτσι δεν είναι?
Ο άνθρωπος είναι περίεργο πλάσμα...
Σκιάς όναρ άνθρωπος..(Πινδάρου-8ος Πυθιόνικος..)
quote:
Ο άνθρωπος είναι περίεργο πλάσμα...
Μα αυτό ψάχνουμε να βρούμε Πόσο περίεργος είμαι (ο καθένας για εκείνον)? Είμαι άνθρωπος?
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ..ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ..ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ..ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΖΟ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΑ..ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ..ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΩ..ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΦΥΓΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ..ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ..
ΦΙΛΙΚΑ,
ΣΕΜΙΝΑ
ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΩΣ ΕΣΥ ΖΕΙΣ???ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΛΥΠΟΥΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ..ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ..
ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΠΑΡΑΧΤΙΚΑ..ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΘΛΙΨΗΣ Ή ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΟΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ..Η ΖΩΗ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ..Η ΖΗΛΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ...ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ..
ΦΙΛΙΚΑ,
ΣΕΜΙΝΑ
quote:
...ή καμιά φορά ακόμα και οι ίδιοι οι συγγενείς πενθούν, αλλά κατα βάθος μέσα τους σκέφτονται γεμάτοι χαρά και λύπη μαζί, ανακατεμένοι μέσα στα δύο αυτά αντικρουόμενα συναισθήματα....: "εκείνος πέθανε, τι κρίμα, μα εγώ όμως ακόμα ζω, τι ευτυχία...!!!.."
αχ βρε κροκοδειλάκι μου.... μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα.... μακάρι αυτή τη στιγμή να μπορούσα να δώσω ένα χέρι κι ένα πόδι για να γυρίσει κάποιος πίσω, καλύτερα ακόμα να πέθαινα εγώ στη θέση του.....![]()
κάποτε, πριν γνωρίσω τον θάνατο από κοντά κάτι τέτοιες απόψεις είχα κι εγώ μακάρι να είχα μείνει μ'αυτές...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΦΥΓΕΙΣ...ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΓΩ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΑΝ ΕΝΝΟΙΑ...ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΛΙΓΟ(ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ!)...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ..ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΩ..ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΝΟΕΙΣ..ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??(ΟΣΟ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ)
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ...ΠΑΝΤΑ!:)
Προβλήματα. Πότε? Ποια στιγμή της ζωής μου? Σε τι κατάσταση ήμουνα? Έχω κλάψει γιατί μου έκλεψαν ένα σκυλάκι που είχα. Πολύ μεγάλο πρόβλημα τότε, εκείνη την στιγμή. Να χάνεις κάποια τάξη στο σχολείο. Να χάνεις την δουλειά σου. Να μην μπορείς να εκφραστείς όπως θα ήθελες. Να χάνεις άνθρωπο, άνθρωπο που αγαπάς, γιατί χώρισες, γιατί τον ανάγκασε η δουλειά να φύγει σε άλλη χώρα, για πάντα, και δεν μπορείς να πας μαζί, γιατί ο άνθρωπος που αγαπάς πέθανε. Να μην μπορεί να σε καταλάβει κάποιος. Να μην υπάρχει κάποιος δίπλα σου. Να μην μπορείς να μοιραστείς αυτό που έχεις. Και πόσα ακόμα δεν έχω δεχτεί σαν πρόβλημα. Όλα εκείνη την στιγμή, την συγκεκριμένη στιγμή, είναι πρόβλημα. Και μάλιστα πολύ μεγάλο. Το ζητούμενο είναι τι κάνουμε για αυτό? Πώς το αντιμετωπίζουμε? Το αναγνωρίζουμε (βλέπουμε ότι υπάρχει πρόβλημα)?
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???..
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ,ΟΜΩΣ, ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗ ΖΩΗ..ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ..ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ..
ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΙ
Δεν είναι κουμπάκια αυτά που τα πατάμε... είναι τιμόνια που πρέπει να μάθουμε να ελεγχουμε και να οδηγούμε εκεί που θέλουμε....
quote:
...... ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???..
Πόσο καλά γνωρίζεις το πρόβλημα? Είναι πρόβλημα? Πόσο καλά γνωρίζεις εσένα? Και δεν μπορείς? Θυμάσαι το πρόβλημα που είχες και δεν μπορούσες να κάνεις κάτι? Πόσο μεγάλο ήταν? Πόση προσπάθεια έκανες? Με τι τελικό αποτέλεσμα? Απλά κάποιες φορές οι συνθήκες συνδράμουν ώστε ένα «πρόβλημα» να φαίνεται αξεπέραστο. Μπορεί το κόστος του να είναι πάρα πολύ μεγάλο, αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Δεν είναι το πρόβλημα.
δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη για τίποτα.... Η αληθεια είναι ότι ο θάνατος είναι μια εμπειρία που μόνο αν την περάσεις μπορείς να την νιώσεις πλήρως, είπαμε τα ίδια έλεγα κι εγώ κάποτε...
Απ' την άλλη για να ξεπεράσεις κάτι πρέπει να περάσεις μεσα απ' αυτό, δεν γίνεται να το ξεπεράσεις με ένα λογικό άλμα. Ο πόνος, ο θυμός, η ζήλεια πρέπει πρώτα να γίνουν κομμάτι μας για να προχωρήσουμε παραπέρα. Το ίδιο ισχύει και για τα λάθη. Πρέπει να τα κάνουμε για να μάθουμε....
Τώρα αν θέλουμε να τα ονομάζουμε λάθη, άν θέλουμε να τα ονομάζουμε μαθήματα σταλμένα άνωθεν δεν έχει και μεγάλη διαφορά.... Μερικά πράγματα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ:ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ?
Η ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ..ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΔΥΝΑΤΗ
ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ..
Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ..ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ..ΑΛΛΩΣΤΕΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ..ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ..ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟ-ΑΓΝΩΣΤΟ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΜΑΘΥΝΕΙΣ???ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ???ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ..ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΩ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΝΟΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...
Υ.Γ.ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ??ΠΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Η ΛΕΞΗ ΣΥΓΝΩΜΗ????ΠΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΟΥΝ??..ΚΑΝΕΝΑΣ,ΕΝΑΣ,ΟΛΟΙ?
GALADRIEL,Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ,ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ..ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ(ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΛΕΞΗ)...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ..ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..