- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:Δηλαδή συγνώμη,
δεν μιλας σοβαρα ετσι?.οταν σκεφτομαι ενα παιδι να μεγαλωνει με δυο αντρες μου ερχεται να ξερασω.οι σπαρτιατες τα παιδια που ηταν αρρωστα η καθυστερημενα,γενικως μη φυσιολογικα τα πεταγανε.και καλα κανανε.
δεν ειμαι καθολου υπερ της βιας αλλα πιστευω οτι δινανε μια ευκαιρια στο παιδι να μην ζησει μια απραδεκτη ζωη που θα γελοιοποιουταν απο τους παντες.
το να ειναι καποιος ομοφυλοφιλος ειναι κατι που με στενοχωρει παρα πολυ.αυτοι οι ανθρωποι ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι απο την φυση τους "ανωμαλοι".
δεν εχω διακαιωμα να κατκρινω κανεναν και βασει των αρχων της δημοκρατιας ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει.
σιγουρα αυτο ειναι καλο αλλα αν υπαρχει θεος και βλεπει αυτα που συμβαινουν.....δεν θα ηθελα καθολου να ημουν στην θεση του
εσύ σοβαρά μιλάς?
Ξεκινάς λέγοντας ότι καλό θα ήταν να τους πετάξουμε στο γκρεμό...
Αν υπάρχει Θεός εύχομαι να σε φωτίσει και να δώσεις μια ευκαιρία στους άρρωστους, καθυστερημένους, ανώμαλους να ζήσουν όσο πιο αξιοπρεπώς μπορούν.
Και αν υπάρχει να μην είναι ο θεός τιμωρός γιατί θα σωθείς μόνο αν μεταννοήσεις.
Φιλικά Ξωτικούλα
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
quote:
Δηλαδή συγνώμη,
εσύ σοβαρά μιλάς?
Ξεκινάς λέγοντας ότι καλό θα ήταν να τους πετάξουμε στο γκρεμό...
Αν υπάρχει Θεός εύχομαι να σε φωτίσει και να δώσεις μια ευκαιρία στους άρρωστους, καθυστερημένους, ανώμαλους να ζήσουν όσο πιο αξιοπρεπώς μπορούν.
Και αν υπάρχει να μην είναι ο θεός τιμωρός γιατί θα σωθείς μόνο αν μεταννοήσεις.
φιανεται με παρεξηγησες,η αληθεια μερικες φορες ειναι σκληρη και αδικη.αυτοι οι ανθρωποι δεν μπορουν να ζησουν σαν τους υπολοιπους.οσο και αν προσπαθησουμε παντα θα ειναι κατωτεροι.
αυτο ειναι φυσικα πολυ λυπηρο και ακουγεται σκληρο αλλα...ειναι η αληθεια.προκειμενου λοιπον να ζουν αυτοι οι ανθρωποι σε αυταπατες και ψευδαισθησεις ειναι προτιμοτερο να ξαναρθουν να ζησουν με αξιοπρεπεια.
ευκαιριες στους ανωμαλους και στους καθυστερημενους δινω αλλα ειναι ανουσιο.η αληθεια ειναι αληθεια.
αν εινιαι τιμωρος δεν μετανοω για τιποτα.εκανα λαθη και σωστα πραγματα.θα ειμαι υπευθυνος τον πραξεων μου,και αν κρινει πως ημουν λαθος,θα μου αποδοθει η αναλογη τιμωρια.δεν θα πεσω ομως στα γονατα να ζηταω ελεος

quote:
δεν μιλας σοβαρα ετσι?.οταν σκεφτομαι ενα παιδι να μεγαλωνει με δυο αντρες μου ερχεται να ξερασω.οι σπαρτιατες τα παιδια που ηταν αρρωστα η καθυστερημενα,γενικως μη φυσιολογικα τα πεταγανε.και καλα κανανε.
Θα σου απαντήσω επειδή είμαι και εγώ Σπαρτιάτης στην καταγωγή.
Το θεωρείς σωστό αυτό, και πώς εσύ μπορείς να ξεχωρίσεις ένα νεογέννητο άν είναι φυσιολογικό ή όχι? Αλλά όπως και να το κάνουμε οι Σπαρτιάτες πέταγαν τα μωρά που είχαν σοβαρό πρόβλημα υγείας (ακρωτηριασμένα κτλπ) και δέν μπορούσαν να ζήσουν φυσιολογική ζωή με κανένα τρόπο. Ένα υγιές παιδί για το οποίο κανείς δέν μπορεί να ξέρει τις δυνατότητες του και πού μπορεί να φτάσει τί φταίει για τις αμαρτίες των γονέων του και ποιός ο λόγος να θανατωθεί επειδή οι γονείς του αρνήθηκαν να αναλάβουν την ευθύνη να το μεγαλώσουν?
Αλλά και εγώ πιστεύω οτι πλάκα κάνεις και δέν μιλάς σοβαρά γι'αυτό που είπες και γι'αυτό δέν θα συνεχίσω.
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
Edited by - Krisnna on 05/06/2005 21:09:52
quote:Κι εγώ αυτό ήλπιζα,
φιανεται με παρεξηγησες
αλλά δεν νομίζω.
Αυτά που λες πές τα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που αγωνίζονται παρά τα όποια ελαττώματά τους,
ή την διαφορετικότητά τους,
και είναι δημιουργικοί, ανοιχτόκαρδοι, αισιόδοξοι και ευτυχισμένοι.
Και οι αδαείς περιμένουν καταννόηση για την ομοφυλοφιλία,
την στιγμή που κάποιοι διατυμπανίζουν στα άτομα με ειδικές ανάγκες ότι ποτέ δεν θα ζήσουν μια φυσιολογική ζωή γιατί δεν είναι όπως πρέπει.
quote:
και δέν μπορούσαν να ζήσουν φυσιολογική ζωή με κανένα τρόπο
Αγαπητέ από σένα δεν το περίμενα αυτό.
Ποιος το κρίνει αυτό για έναν ακρωτηριασμένο άνθρωπο????
Δηλαδή να μην έχει την ευκαιρία κανγιατί εμείς οι φυσιολογικοί το λυπόμαστε.
Σιγά τόσος ανθρωπισμός θα μας βλάψει.
Σας παρακαλώ όλους να σκεφτείτε ότι αυτή τη στιγμή μπορεί αυτό το φόρουμ να το διαβάζουν ομοφυλόφιλοι, ανάπηροι, προβληματικοί, ακρωτηριασμένοι, που έχουν ακριβώς την ίδια νοητική ικανότητα με εμάς και ίσως και πολύ ανώτερη.
Λίγος σεβασμός για τους ανθρώπους που δεν είναι "φυσιολογικοί" ή είναι "προβληματικοί" είναι τουλάχιστον αναγκαίος.
Να χαρώ εγώ εσωτεριστές...
quote:
Το θεωρείς σωστό αυτό, και πώς εσύ μπορείς να ξεχωρίσεις ένα νεογέννητο άν είναι φυσιολογικό ή όχι?
Η επιστήμη έχει φτάσει στο σημείο να το προβλέπει αυτό, σε κάποιες τουλάχιστον περιπτώσεις.
quote:
Ένα υγιές παιδί για το οποίο κανείς δέν μπορεί να ξέρει τις δυνατότητες του και πού μπορεί να φτάσει τί φταίει για τις αμαρτίες των γονέων του και ποιός ο λόγος να θανατωθεί επειδή οι γονείς του αρνήθηκαν να αναλάβουν την ευθύνη να το μεγαλώσουν?
Πολλά παιδιά γεννιούνται με διανοητική καθυστέρηση επειδή οι γονείς τους ήταν ανεύθυνοι(πχαλκολικοί,ναρκωμανείς,έπασχαν από ανίατες ασθένιεςκλπ)και παρά ταύτα αποφάσισαν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί.
quote:
Να χαρώ εγώ εσωτεριστές...
Δεν είμαι εσωτεριστής. Αυτό μου στερεί το δικαίωμα να γράφω εδώ ή με κάνει να χάνω το κύρος μου ως συνομιλητής σου?
Επειδή το θέμα είναι η ομοφυλοφιλία, αλλά σχετίζεται και με αυτά που λέμε, ξαναρωτάω
Ποιός είναι ο πραγματικός ανθρωπισμός, ο ανθρωπισμός ή ο "ανθρωπισμός"?
Διαπερνώντας της νύχτας το σκοτάδι,
έμενα σαστισμένος, φοβισμένος
και αμφιβάλλοντας, σε όνειρα δοσμένος,
που ποτέ άνθρωποι ονειρεύτηκαν...
Ειδάλως δεν καταλαβαίνω τι υπαινίσεσαι...
Αν κι εσύ θεωρείς ανθρωπισμό το να καταδικάζουμε ως ανίκανους, δυστυχισμένους και χωρίς λόγο ύπαρξης όλους τους διαφορετικούς,
τότε κι εγώ λέω ότι ο Χίτλερ ήταν ο απόλυτος ανθρωπιστής.
Πολύ τελειότητα δεν αποδίδουμε εαυτούς όλοι εδώ μέσα???
Ας το ξανασκεφτούμε κατά πόσο έχουμε το δικαίωμα να καταδικάζουμε όλοι εμείς οι φυσιολογικοί.
quote:
Δεν είμαι εσωτεριστής. Αυτό μου στερεί το δικαίωμα να γράφω εδώ ή με κάνει να χάνω το κύρος μου ως συνομιλητής σου?
Τίποτα από τα δύο,
απλά το θέμα μερικές φορές είναι κάτι περισσότερο από άποψη,
όταν σχολιάζει κάτι με το οποίο ορισμένοι παλεύουν να ζήσουν μια ολόκληρη ζωή.
Όπως θέλεις να έχεις το δικαίωμα να λες την άποψή σου,
έτσι δεν θέλουν να διαβάζουν κι αυτοί πως είναι τέρατα χωρίς ελπίδα.
Νομίζω πως με καταλαβαίνεις.
Φιλικά Ξωτικούλα
Εσωτεριστής σημαίνει να κοιτάζεις το εσωτερικό και όχι το εξωτερικό.
quote:
η αληθεια μερικες φορες ειναι σκληρη και αδικη.αυτοι οι ανθρωποι δεν μπορουν να ζησουν σαν τους υπολοιπους.οσο και αν προσπαθησουμε παντα θα ειναι κατωτεροι
Deghar Adhark Δεν μπορείς να καταδικάζεις κάποιους ανθρώπους για αυτό που είναι και για αυτό που νιώθουν, ποίος είσαι εσύ που θα τους καταδικάσεις ως κατώτερους, σε πληροφορώ πως υπάρχουν άνθρωποι ομοφυλόφιλοι που είναι ανώτεροι και το έχουν αποδείξει με την αξία τους.
Είναι πολύ κρίμα να καταδικάζεις ένα πλήθος ανθρώπων
Τους ομοφυλόφιλους δεν τους θεωρό προβληματικούς αλλά ξεχωριστούς, δεν πάει να πει ότι τους θεωρώ ανώτερους η κατώτερους απλά Είναι ξεχωριστοί,
όπως κάθε άνθρωπος Είναι ξεχωριστός κανένας δεν Είναι όμοιος με κανένα
quote:
αλλα αν υπαρχει θεος και βλεπει αυτα που συμβαινουν.....δεν θα ηθελα καθολου να ημουν στην θεση του
οι ομοφυλόφιλοι σε πληροφορώ ότι έτσι γεννήθηκα ήταν θέλημα Του Θεού να περάσουν αυτήν την δοκιμασία και Είναι πολύ σκληρή είτε το θες είτε όχι έχουν να περάσουν πολλά, που εσύ από τα λεγόμενα σου δεν καταλαβαίνεις, δεν νιώθεις, δεν αισθάνεσαι καν, και σε λυπάμαι ειλικρινά, η ψυχή σου δεν έχει μάτια έχει τυφλωθεί, πώς μπορείς να καταδικάζεις τόσους ανθρώπους χωρίς να τους ξέρεις? πως?
ίσος δεν φταις εσύ αλλά το περιβάλλων σου σε ανάγκασε να γίνεις τέτοιος άνθρωπος, γιατί αν το παιδί σου γεννηθεί έτσι δεν πιστεύω να το σκοτώσεις,
γιατί αν το κανείς θα σκοτώσεις τον εαυτό σου και μια και δύο και εκατό φορές, γιατί άνθρωπος σημαίνει νοήμον πλάσμα και ένας άνθρωπος δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, δεν θα στερούσε ποτέ μια ζωή, για πιο λόγο? με πιο δικαίωμα?
Ένα κατωτέρω ΩΝ θα το έκανε γιατί ΕΙΝΑΙ κατωτέρω και θέλει να σκοτώσει για να νιώθει ανώτερος, αλλά το ίδιο του το παιδί..! αν έκρινε έτσι Ο Θεός θα μας είχε πάρει όλους..
Και να μην στεναχωριέσαι, εξάλλου δεν θα μπεις ποτέ στην θέση Του γιατί ξέρει τι κάνει, όλα Είναι έτσι γιατί πρέπει να είναι για κάποιο λόγο που μόνο αυτός γνωρίζει.
Ο Θεός δεν παίζει ζαριά.
Φυσικά δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να περιμένει να παντρευτεί κάποιος για να έχει ερωτικές-σεξουαλικές σχέσεις στην ζωή του. Για εμένα(αν και είναι όντως επιλογή κάποιων) είναι ενάντια στην φύση του ανθρώπου και προέρχεται από την ψυχική καταπίεση που ασκεί η εκκλησία(οι εκπρόσωποί της μάλλον) στους πιστούς. Εκτός κι αν είναι συνειδητή επιλογή που προέρχεται μετά από ώριμη σκέψη και γνώση του τι θες στην ζωή σου.
Εννοώ περισσότερο τον ίδιο τον θεσμό της οικογένειας. Αυτός είναι ο θεσμός που βάλλεται και τείνει να εξελειφθεί. Και δεν νομίζω να είναι και αυτός ένας ξεπερασμένος θεσμός, αλλιώς ζήτω που καήκαμε.
Εκτός και αν αγαπητέ αnanasss η οικογένεια δεν είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, η μάλλον Η αρχετυπική κοινωνία, αλλά απλά μία ομάδα ανθρώπων, διαφορετικών μεταξύ τους.
Kswtikoula
"τότε κι εγώ λέω ότι ο Χίτλερ ήταν ο απόλυτος ανθρωπιστής."
Aυτό είναι πυροτέχνημα που στοχεύει στο συναίσθημα, εκτός αν με συγκρίνεις με τον Χίτλερ![]()
Από την στιγμή που ένα παιδί γνωρίζουμε μέσω της επιστήμης ότι πρόκειται να γεννηθεί με φοβερά προβλήματα και να ζήσει μία ζωή γεμάτη πόνο, δεν θα ήταν άδικο να το καταδικάσουμε?
Από την στιγμή που μπορούμε να το προβλέψουμε αυτό, γιατί να κάνουμε κάτι τέτοιο? Από σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και από αγάπη για το παιδί μας?
Ίσα ίσα πραγματική αγάπη θα δείξουμε αν δεν το φέρουμε στον κόσμο. Το ίδιο θα ήθελε και αυτή η ανθρώπινη ύπαρξη εάν είχε γνώση της κατάστασής του. Δεν είναι η δική μας αποφυγή από τα βάσανα του να μεγαλώσεις ένα τέτοιο παιδί. Είναι μία τεράστια ευθύνη. Είναι η έσχατη ανιδιοτέλεια. Όσο κι αν πονάει, όσο κι αν φθείρει την ψυχή μας.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Στην κοινωνία υπάρχουν κι αυτές οι ομάδες που αναφέρεις
" ομοφυλόφιλοι, ανάπηροι, προβληματικοί, ακρωτηριασμένοι, που έχουν ακριβώς την ίδια νοητική ικανότητα με εμάς και ίσως και πολύ ανώτερη."
Και παρατηρώ ότι βάζεις τους ομοφυλόφιλους στο ίδιο τσουβάλι με τις υπόλοιπες ομάδες ανθρώπων με ειδικές ανάγκες.
Όλες αυτές οι ομάδες ανθρώπων έχουν να προσφέρουν πολλά και το έχουν ήδη κάνει. Στην τέχνη, στην επιστήμη και σε άπειρους άλλους τομείς της καθημερινότητάς μας
Αυτή η φράση σου λοιπόν
"έτσι δεν θέλουν να διαβάζουν κι αυτοί πως είναι τέρατα χωρίς ελπίδα."
δεν θα μπορούσε να αφορά εμένα, αφού δεν νομίζω να έδειξα κάτι τέτοιο.
Διαπερνώντας της νύχτας το σκοτάδι,
έμενα σαστισμένος, φοβισμένος
και αμφιβάλλοντας, σε όνειρα δοσμένος,
που ποτέ άνθρωποι ονειρεύτηκαν...
quote:
Όλες αυτές οι ομάδες ανθρώπων έχουν να προσφέρουν πολλά και το έχουν ήδη κάνει. Στην τέχνη, στην επιστήμη και σε άπειρους άλλους τομείς της καθημερινότητάς μαςΑυτή η φράση σου λοιπόν
"έτσι δεν θέλουν να διαβάζουν κι αυτοί πως είναι τέρατα χωρίς ελπίδα."δεν θα μπορούσε να αφορά εμένα, αφού δεν νομίζω να έδειξα κάτι τέτοιο.
quote:
Η απάντησή μου απευθύνεται σε εσένα μόνο στην περίπτωση που συμμερίζεσαι την άποψη του Deghar Adhark.
Τώρα όσο για την κατηγοριοποίηση δεν είναι δική μου είναι του φίλου Deghar Adhark.
Απλά επειδή αναφέρθηκαν μέσω αυτής της κατηγοριοποίησης και άλλες "μειονότητες" που αποτελούν για πολλούς μίασμα το θεώρησα απαράδεκτο να χαρακτηρίζουμε ως απέλπιδη τη ζωή τους.
Σε καμμία περίπτωση δεν υποννοώ κάποια άλλη "συγγένεια" μεταξύ των παραπάνω ανθρώπων,
πέρα από την περιθωριοποίησή τους λόγω διαφορετικότητας.
Φιλικά Ξωτικούλα
Η λεξη Γαμος που χρησιμοποιειτε εδω για να δηλωσει την ενωση ατομων του ιδιου φυλου,ειναι λαθος.
Μιλαμε για civil partnership ή partnerschaft στα γερμανικα το οποιο μεταφραζεται περιπου ως συντροφικοτητα.
Γινεται στο δημαρχειο καθε πολης και ειναι αντιστοιχο του πολιτικου γαμου.
Αυτο που ενδιαφερει το καθε ομοφυλοφιλο ζευγαρι ειναι η νομικη κατοχυρωση των δικαιωματων του σαν ζευγαρι,εφοσον ζουνε μαζι,εργαζονται και κανουν ονειρα για το κοινο τους μελλον.
Οι εκκλησιες και οι αποψεις της μας αφηνουν παγερα αδιαφορους.
Και αυτο βεβαιως,στην συντρηπτικη πλειψηφια,δεν θα μπορουσα να μιλησω εκ μερους ολων των ομοφιλοφυλων οπως και κανεις σας δεν μπορει να απαντησει εκ μερος ολων των ετεροφυλοφιλων..
Στην Αμερικη παντως σε ορισμενες εκκλησιες που γινονται τετοιες ενωσεις,φυσικα και δεν διαβαζεται η τελετη του γαμου,αφου αυτη αναφερετε καθαρα στην ενωση ανδρα/γυναικα.
Διαβαζετε μια ευχη απο καποιον Αγιο που δυστηχως δεν μπορω να θυμηθω το ονομα του παρα μονο το Στυλήτης.
Η συγκεκριμενη ευχη διαβαζοτανε στις εκκλησιες για την ενωση ατομων του ιδιου φυλου και ηταν ενας ορκος αγαπης και πιστης ενοπιον του θεου..Η τελετη ηταν γνωστη σαν ''Αδελφοποιηση΄΄και καταργηθηκε επισημως απο την Ιερα Συνοδο τον 7ο μ.χ.αιωνα.
Ο λογος καταργησεως της ηταν απλα του οτι η τελετη μολο που αναφερεται σε πνευματικη ενωση δυο ανθρωπων,στην πραξη ενωνε απλα δυο ομοφυλοφιλους που ζουσανε μαζι..
Και φυσικα ο τοπος που αυτο συνεβαινε;
Μην εκπλαγειτε..Ελλαδα και ειδικα στην Ηπειρο και Αττικη..
Και τελος.
Το να εμπαιζει καποιος ατομα για τα διαφορετικα ή ασυνήθη γουστα του ειναι το ιδιο παραλογο με το να εμπαιζεις καποιον επειδη γεννηθηκε πολυ ψηλος ή πολυ κοντος..
Το να θες ομως να κανεις αυτη την απλη αληθεια πιστευτη σε εναν οπαδο ή εναν βλακα,ισιδυναμει με το να θες να σταματησεις την κινηση των αστρων..
να κατι πιο κοντα στην Ελληνικη Πολιτικη πραγματικοτητα:

- παει γι' Αλλου και σε Αλλα παλικαρια , το Ασκι με το Αερακι που ανοιξε ο Αίολος , παει !
- και κατα τα ολα αλλα , Ολα Καλα , Ετσι δεν ειναι ... ;
- ΠΑΩ ΚΑΙ 'ΓΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ , που φυσαει απο τα Βορεια προς τα Νοτια ...
- Απο τα Μεσα προς τα Εξω ...
- εΔω ΑίΟλε ψηφισα , ΟΧΙ ΟΧΙ , στα μισα και παραπανω απο τα ΠΑΡΑΠΑΝΩ ...
- αμα δειξεις για καποιο δημοκοινοψηφισμα , θα το εκτιμησω ...
-

- παλι , στα Λιγοτερο Ιδια αυτην την φορα ΟΜΩς !
- παρε ματι Μαριε ,
- κοιτα καλα καλα και θα δεις πως , Ουτε ξερουμε Ποιον και Γιατι να ψηφισουμε , αλλα και Ουτε ξερουμε Αν θα ψηφισουμε , και Γιατι ...!
- ο Αιολος λεει ,
- ΨΗΦΙΣΤΕ Εδω ,
- δειχνει με το δακτυλακι του το παλικαρακι ...
- ΝΑΑΑΑΑ , Ε Δ Ω λεει ...
- Ε δ ω μικρα μου ακομη ορνεοπουλια , που θα μου μεγαλωσετε ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ , ΑΠΟ ΟΡΝΙΑ ...
- ΤΑ ΛΕΩ ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ λιγο καθως πρεπει Εαρινε μου φιλε ... ;
- 'ωρε σε ρωταω , για το αν που το 'χω παρει χαμπαρι που δυσκολοχαμογελατε ...
- που ειστε ελαφρως Πως , λιγο δικαιολογημενοι , σαν αλαφρα Πως επιρρεασμενοι λιγακι ...
- εγω , και βεβαια ειμαι ακομη πιο πολυ λιγοτερο δικαιολογημενος , γιατι σας λεω ΣΤΑ ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ , πως ,
- Μετα απο Τουτο το ΤΙΠΟΤΕ , μονο η συνεχεια του ΤΙΠΟΤΕ ΕΤΟΥΤΟΥ υπαρχει ...
- ΤΙ σαμπως να θελουμε ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ και 'ΓΩ και 'ΣΥ ... ;
- ΤΙ αραγε , [και θελουμε δεν θελουμε] , πρεπει και ειναι στην ωρα του για ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ , και σενα και 'μενανε ... ;
- ααα 'ωρε μου , που αργησα απ' το αφηρημενο πνευμα Σας να Βγω ...
- ααα 'ωροι μου , που και συμφωνησα μαζι Σας , πως ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ , εχουμε την Ταση για να λεμε ... ... ...
- τελικως , και για τα παρ' Αυτα ...
- ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ , το [εδω] θεμα Αίολε , ή ,...
- ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΥ , ''ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΑ ΡΕΟΝΤΑ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΕΜΟΥΣ '' ...
- μην Παρεξηγηθω που ζηταω Εξηγησεις , γιατι γιατι γιατι ...
-
Edited by - noema on 07/10/2010 13:50:01
'Κείνο που άρχει πάντοτε και κείνο διαφεντεύει..
Κείνο που την επόμενη , αρνιέται..δεν μαθαίνει...
Και τι???
κΑΙ ΠΏς??
κΑι το γιατί..και οι δικαιολογίες τόσες..όσα και τα βάσανα του κείνου , του παντοτινού εκείνου , του "κείνου που μέσα δεν αλλάζει...
Ο φόβος και το βόλεμα μην είν'το έλλειμά μας...
...άλλο δρόμο απο το καπηλειό ορίζει η αφεντιά μας...???
Και την επομένη πάμε σαν άλλοτε...εκεί που ορίξανε οι άλλοι..πάντα οι άλλοι ωρε Νοέμα...
Συνείδησή μου...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
!!!quote:
- ΤΙ σαμπως να θελουμε ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ και 'ΓΩ και 'ΣΥ ... ;
;;;
...quote:
-
- παλι , στα Λιγοτερο Ιδια αυτην την φορα ΟΜΩς !- παρε ματι Μαριε ,
- κοιτα καλα καλα και θα δεις πως , Ουτε ξερουμε Ποιον και Γιατι να ψηφισουμε , αλλα και Ουτε ξερουμε Αν θα ψηφισουμε , και Γιατι ...!- ο Αιολος λεει ,
- ΨΗΦΙΣΤΕ Εδω ,
- ΝΑΑΑΑΑ , Ε Δ Ω λεει ...
- Ε δ ω μικρα μου ακομη ορνεοπουλια , που θα μου μεγαλωσετε ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ , ΑΠΟ ΟΡΝΙΑ ...
- ΤΑ ΛΕΩ ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ λιγο καθως πρεπει Εαρινε μου φιλε ... ;- 'ωρε σε ρωταω , για το αν που το 'χω παρει χαμπαρι που δυσκολοχαμογελατε ...
- που ειστε ελαφρως Πως , λιγο δικαιολογημενοι , σαν αλαφρα Πως επιρρεασμενοι λιγακι ...
- εγω , και βεβαια ειμαι ακομη πιο πολυ λιγοτερο δικαιολογημενος , γιατι σας λεω ΣΤΑ ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ , πως ,
- Μετα απο Τουτο το ΤΙΠΟΤΕ , μονο η συνεχεια του ΤΙΠΟΤΕ ΕΤΟΥΤΟΥ υπαρχει ...- ΤΙ σαμπως να θελουμε ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ και 'ΓΩ και 'ΣΥ ... ;
- ΤΙ αραγε , [και θελουμε δεν θελουμε] , πρεπει και ειναι στην ωρα του για ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ , και σενα και 'μενανε ... ;- ααα 'ωρε μου , που αργησα απ' το αφηρημενο πνευμα Σας να Βγω ...
- ααα 'ωροι μου , που και συμφωνησα μαζι Σας , πως ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ , εχουμε την Ταση για να λεμε ... ... ...- τελικως , και για τα παρ' Αυτα ...
- ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ , το [εδω] θεμα Αίολε , ή ,...
- ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΥ , ''ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΑ ΡΕΟΝΤΑ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΕΜΟΥΣ '' ...- μην Παρεξηγηθω που ζηταω Εξηγησεις , γιατι γιατι γιατι ...
-Edited by - noema on 07/10/2010 13:50:01
Και έτη πέρασαν πολλά...μετέφεραν τα όσα ... τόσα...κι'αλλα τόσα..
-Τα δικά μας , τις αποφάσες μας..που κόψαν τις ανάσες μας...
-Μεγάλοι γέναμε..τρανοί κι'αξιοπρεπείς με λόγο...και το πιστέψαμε οι δυστυχείς..επέσαμε στο λόγγο...
Σοφοί..γραμματιζούμενοι.."αλέγροι"...και πολλά βαριοί...
Σύραμε εκείνο το χορό που τα βήματά του άγνωστα σε μας..ζαλιστήκαμε ωρέ Νοέμα και Αίολος ο εαυτός..μας πήρε και μας έσυρε...
Τελικώς και ειδικώς και έτσι και αλλιώς...
Και σάμπως μίλησα για να ειπώ...και τι να πώ...κουβεντα ενηλίκου σοφή στην πράξη..μετανοημένη..???
Σύρε του Αίολου και πές...
Μπογάζια ανοίξανε απούλες τις μεριές...και ψέ..και από..ταχιά δεν έχει μέρα...!!!
Αίολε ξεσκάρτεψε ωρέ τα μπογάζια ούλα...
Και βάλτους ούλους στα μπαούλα...χαρτιά εμπιστοσύνης χάρισέ τους ...
Φύσα τους κι'αμόλησέ τους...!!!
Κι'ετσι..κι'ετσι..κι'ετσι...πάντοτε ωρέ Νοέμα..ΕΤΣΙ..!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
- τα Οσα μεσ' την ψυχη σου ως τα Τωρα χωρεσαν 'ωρε ,
- τα Μιλας ...
- τα Φροντιζεις ...
- τα Μεγαλωνεις και Προσθαφαιρεις και Συμπληρωνεις ...
- τα Νοιαζεσαι ...
- τ' Ακολουθεις και τα Σηκωνεις ...
- τα σιγοευχεσαι ν' αξιζουν της ζωης ... μα , και Εξω σου άναργα καποια στιγμη τα βγαζεις για να σε δοκιμαζεσαι ... !
- γιατιιιι ,
- δεν θε'ς τα των της συνειδησης σου , να ειναι Ανεργα ή να Απεργουν , ουτε κι' απ' την ζωη να λειπουν ...
- Ψ η φ ο ... ; !!!
- στον Φιλο μου ανθρωπο , ωωω ναι ... !
- που τον Εμπιστευομαι 'ωρε , πως Νοοτροπια θα Αλλαξει , ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΜΑΙ Μετα ... και στα Καποιουλικα Τινα που ακομη θε' να παθει , οπως κι' εγω και συ ...
*** φυλλο φιλιας μεταξυ των καταγης , δεν κουνιεται θαρρω ... ;
*** μα Οχι ,
*** τι σου λεω απο οιστρο μονο ...
*** ναα'τα ... τα βλεπεις Εκεινά πιο 'Κει ...
*** τα 'Κεινα τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ Εκεινα , που τον Αίολο χορευοντας προκαλουν ... και Σαν αστερακια λαμπουν ... ;
- καλημερααα ...
-
Ενας φουκαράς μισθωτός είμαι ωρέ!
Ενα πουλί με κομμένα στις άκρες φτερά...
Που πετάει μέχρις το διπλανό μπαλκόνι και κάθεται ν' αναλογισθεί την μικρή, όπως και η ζωή, πτήση του, έχοντας κατά νου ότι γύρισε τον κόσμο όλο! Ψευδαίσθηση του ονείρου που μόλις κσυπνήσει, το θυμάται αλλά μετά το καταπίνει η λησμονιά.
Για να γυρίσει πίσω στο μπαλκόνι που ξεκίνησε και να προσπαθήσει πάλι...
Νομίζοντας ότι κάτι κάνει... Υπάρχουν πολλά μπαλκόνια, αλλά η έγνοια της πτήσης δεν το αφήνει να τα δει. Κι όμως είναι εκεί! Υπάρχουν!
Αχ! Ας μην έλειπαν τα ακρόφτερα...
Και φτου κι απ' την αρχή, έως το μεγάλο μυστήριο της ζωής...
Την αλλαγή συνοικίας...