ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

DAGON60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
08/10/2010, 12:33:29
...καλημέρααα!

noemaΜέλος
08/10/2010, 13:08:32
-
- ααε απο 'κει 'ωρε θεοχαζε , πεζε , που θαρρεις πως η καλημερααα σου , μπορει να ΣΚΙΑΣΕΙ την δικη μου ΤΗΝ Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α Α Α , αποψα ...
- βαλε ακρολογα στην θεση των ακροφτερων ...
- ανειπωτα και λιγομιλημενα λογια ...
- 'μολα τον διαλεγμενο σου Εκεινον ανεμο , και τραβα και συ ξοπισω ...
- τον που να παει , Που θα παει ... που τονε Περιμενουμε ,
- και που τον ζωγραφιζουμε με τα χρωματα του θαρρους μα και της υπομονης και επιμονης ...

- αμα ομως και κουραγιο θα χρειαζεσαι ...
- η Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α Α Α Α Α Α Α Α μου , να μην σου λειπει ...
- απο τον κοσμο αν ερχεσαι εσυ , στον κοσμο εγω πηγαινω ,
- στο Ιδιο , πεζοι και παντοτε ομως και οι δυο ...
- κουραγιο απ' το κουραγιο 'ωρε ...
- κουραγιο και Κ Α Λ Η Μ Ε Ε Ε Ρ Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α !!!
-

08/10/2010, 15:22:52
τΑ ΚαλΗμέρα απο καρδιάς που λογική δεν έχει...
Οι λογιΚες είναι πΟλΛές..απανεμιά δεν την ορίζουν..
ΈνΑ Χαμόγελο απο καρδιά..ανΟιΓει οΥλα τα ΠαΝιά..
ΨυχεΣ ΠοΥ ΜαΤΙα αντικΡιΖουν...!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
08/10/2010, 18:56:54

http://www.youtube.com/watch?v=_OU9uQJz9RQ

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

08/10/2010, 19:08:40
Προς τον πατέρα.....

Oι βλάκες οι Έλληνες με έκαναν Πρωθυπουργό.

1. Στο υπουργικό συμβούλιο έχουμε λαπτοπ και προτζέκτορα.

2. Τον προυπολογισμό του κράτους τον κατέθεσα σε τσιπάκι.

3. Το Εθνικής Παιδείας το έκανα σκέτο παιδείας.

4. Το Μακεδονίας το....κατήργησα.

5. Το Ναυτιλίας το κατήργησα.

6. Το Τουρισμού το κατήργησα.

7. Το Αιγαίου το.. κατήργησα.

8. Τα Σκόπια τα προωθώ για Μακεδονία.

9. Την Κύπρο την κανονίζω για τους Τούρκους.

10. Στο Αιγαίο θα τα βρούμε.

11. Τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη τον σταμάτησα.

12. Ο κακομοίρης ο Άκης έχει μόνο 25 σπίτια.

13. Ο Μαντέλης εχει μπλεξίματα για κάτι 450.000 μάρκα.

14. Ο Τσουκάτος έφερε στο ταμείο 2.000.000 αλλά ψάχνω και δεν τα βρίσκω.

15. Κάτι ακούγεται για Γιάννο, ρε μπαμπά αυτοί που αγωνίστηκαν για το σοσιαλισμό, πληρώθηκαν καλά η να τους κόψω και κάποιο τσεκ ακόμα

16. Οι ντόπιοι και ξένοι παράγοντες με στηρίζουν καλά.

17. Την Ελλάδα την έβαλα στο Δ.Ν.Τ.

18. Τους Έλληνες τους γυρίζω στην λίθινη εποχή.

19. Απο Φθινόπωρο επιστρέφω πατρίδα, μάλλον Φλόριντα ή Βοστώνη.

Γι΄αυτό:

(Π)ατέρα

(Α)ναπαύσου

(Σ)υνεχίζω

(Ο)λοκληρωτική

(Κ)αταστροφή"

http://www.youtube.com/watch?v=2l6axUAAFis&feature=related

09/10/2010, 23:55:35

ειναι και της μοδας

10/10/2010, 13:36:27
...

11/10/2010, 10:41:21
Γιατι θυμωνεις? Δεν τους αξιζει μια ''μεριδα'' παπουτσακια? (οχι μελιτζανες)

makforΜέλος
11/10/2010, 11:02:58
οκ, αλλα τι ΚΑΝΟΥΜΕ , μαζι ή χωριστα δεν εχει σημασια

τι κανεις ?

ειτε μας αξιζουν ειτε οχι, ειτε ειναι ο καθρεπτης μας ειτε οχι ...

τι κανεις ? τι κανουμε ?

για να προκυψει κατι ΝΕΟ θελει ΧΡΗΜΑ και ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ασε που κανεις δεν θα σε αφησει να κανεις κατι τετοιο

τι κανεις?

αντε και ριχνεις λευκο , ακυρο , μικρο κομμα, αντε και το ριχνεις στα δυο τα μεγαλα γιατι ΕΤΣΙ γουσταρεις βρε αδερφε ... ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ?

ποιο ειναι το ΜΕΤΑ ?

ειμαστε προβατα ? ειναι η φυση μας να ειμαστε προβατα ? εχουμε την αναγκη αρχηγων ως αγελη ? τι στο καλο κανουμε τελικα ?

εγω δεν εχω προταση γιατι εαν καταθεσω την προταση θα με μαζεψουν για τρομοκρατη ... οποτε δεν εχω χαχαχαχαχα
αλλα θα με ενδιεφερε να ακουσω ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

ευχαριστω

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

noemaΜέλος
11/10/2010, 11:59:06
quote:

...

-
- σαμπως και θελει να λεει ... [ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΓΟΝΑΕΤΣΙ...] ;
- ρεεε σεις ... συνερχεστεεεεεεεεε [τον πουστη μεσα σας ναι ,]...
- συνερχεστε που και ποτε ποτε ... ;
- ΚΑΙ , αντε στα λιγα και με οση ουσια και σημασια απομενουνε προκλητικα προκλητικα , μπροστα στα ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΟΥΤΡΑ ... ;;;
- Και , ΑΝΤΕ , ΑΑΑΑΑΑΝΤΕ , με τις διαφοροειρωνιες και τα ευκολοπροχειρα ''ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΙΓΟ ΛΙΓΑΚΙ σοβαρα τους ΚΑΝΟΥΝΕ ... ;;; ;;; ;;;

- σαμπως και θελει , [... ό που οταν θελει και φυσαει απο οπου θελει !!! ], να μας λεει , ''ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΥΣ αΣκουΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑνεΜουΣ τΗς ΙσοκρΙΣΙΑΣ και τΟυ αλληλοΝοιασμΟυ ,'' .... και ,
- κανονιζετε που να πηγαινετε για να φυλαγεσθε απ' Αυτους , ή , κανονιζετε πως να στεκεσθε αντεχοντες αυτους και δι' αυτων να διερχεσθε ... !!!

- σαμπως σαμπως σαμπως , ...;

- συμπαθεια για ολους ζηταω απο ολουςςςςςς , ες εδω , Ε δ ω ...
- απ' αυτους που δεν θα ξαναβαλουν αλλη φορα , ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥς , ΤΗΝ ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΑ [λογοτυπο 4Χ4], μα ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ τα των διαφορων φωτογραφιων , που , ΤΙ ΑΡΑΓΕ [εστω και για να χαμογελαμε ...] , ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ,ως αξιο λογου και αναφορας ... !!! !!! !!! ;

- σαμπως και καπως θελει να δειχνει προς το , [ ΠΑΡ' ΑΥΤΑ ] , ...

- ''Ας λογαριασουμε Τωρα για το ΑΜΜΕΣΩς ΜΕΤΑ Μας , γιατι , ΜΕΤΑ , [ΑΜΜΕΣΩΣ ΑΜΜΕΣΩΣ Μετα δηλαδη δηλαδη απο Τωρα ] , ισως και ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για τα του Τωρα Μας ,... ''
- σαμπως και οπως καπως , θελει να φυσαει ο ανεμος Ετσι , ωστε , ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ να ερχονται , και ΝΑ ΠΑΓΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥ ΠΑΝΩ . ΚΙ' ΑΥΤΑ ... ;;;

- δεν υπαρχει περιπτωση ή κατι , που δεν θα μ' αφησει να δω , ΤΟΝ αμα και που θελει να καταλαβαινει , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ή ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ...
-

Edited by - noema on 11/10/2010 12:00:19

Edited by - noema on 11/10/2010 12:03:14

11/10/2010, 13:37:06
quote:
Γιατι θυμωνεις? Δεν τους αξιζει μια ''μεριδα'' παπουτσακια? (οχι μελιτζανες)
Μα δεν θύμωσα φιλαράκο!
Επαυξάνω τον Μαυρογιαλούρο!

11/10/2010, 13:46:40
quote:
- ''Ας λογαριασουμε Τωρα για το ΑΜΜΕΣΩς ΜΕΤΑ Μας , γιατι , ΜΕΤΑ , [ΑΜΜΕΣΩΣ ΑΜΜΕΣΩΣ Μετα δηλαδη δηλαδη απο Τωρα ] , ισως και ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για τα του Τωρα Μας ,... ''
- σαμπως και οπως καπως , θελει να φυσαει ο ανεμος Ετσι , ωστε , ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ να ερχονται , και ΝΑ ΠΑΓΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥ ΠΑΝΩ . ΚΙ' ΑΥΤΑ ... ;;;
Σωστά το λες!
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν...
Δεν προλάβαμε όταν βλέπαμε τα σημάδια. Τώρα πλέον καταστολή ή πείνα.
Αν θέλετε την γνώμη μου, μόνον με επανάσταση (καταστολή) μπορεί να γίνει δουλειά.
Και οι επαναστάσεις μονον με αίμα εδραιώνονται. Δυστυχώς...
Το οξύμωρο είναι ότι οι "ελεύθεροι πολίτες" δεν κάνουν επαναστάσεις!
Εναντίον τίνος;;; Αφού είναι ελεύθεροι!
Οι δούλοι επαναστατούν. ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!
Επομένως τι;;;

Edited by - Αίολος on 11/10/2010 13:49:11

11/10/2010, 22:55:52
quote:

quote:
Σωστά το λες!
Αν θέλετε την γνώμη μου, μόνον με επανάσταση (καταστολή) μπορεί να γίνει δουλειά.
Και οι επαναστάσεις μονον με αίμα εδραιώνονται. Δυστυχώς...
Το οξύμωρο είναι ότι οι "ελεύθεροι πολίτες" δεν κάνουν επαναστάσεις!
Εναντίον τίνος;;; Αφού είναι ελεύθεροι!
Οι δούλοι επαναστατούν. ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!
Επομένως τι;;;

"ΟΧΙ"...μεγάλη λέξη Αίολε...τα πάντα τα σαρώνει και τα μηδενιζει!!!
Εξουσία...επιβολή...φόβο...εξάρτηση και υποτέλεια!!!

"ΟΧΙ" Φίλε μου...

"ΟΧΙ"..ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΈΧΩ...ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ...ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ..ΔΕΝ ΑΞΊΖΕΤΕ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ...

ΥΠΑΡΧΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ...ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ "ΕΓΩ" ... και πούν "Οχι"...τα πάντα αλλάζουν και σύ γίνεσαι ΕΣΥ και καθένας ο εαυτός του που έχει αξία και δείχνει την δύναμή του...!!!

Ας βγεί κάποιος και ας πεί..."οχι" σε τίποτα ... "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ όλων όσων μας πλήγωσαν και μας θυματοποίησαν..."ΝΑΙ" ΣΕ ΜΕΝΑ..."ΝΑΙ" ΣΕ ΜΑΣ...!!!

Η αξιοπρέπεια ζεί και με φασόλια και λίγο ψωμί...δεν χρειάζεται τηλεόραση και DVD...Ούτε πολυτελή αμάξια...δεν χρειάζεται πανάκριβο εστιατόριο , ούτε επώνυμα ρούχα...δεν χρειάζεται "Τσοπάνους" φίλε μου...η αξιοπρέπεια βρίσκει πάντα τον εαυτό μας και αναλαμβάνει υπεύθυνα εμάς τους ιδίους...!!!

Το πιο ακριβό και το πιο δυνατό , ο εαυτός σου και όλοι οι εαυτοί των άλλων , οι μη "εκ-χωρημένοι"...όλοι μαζί μπορούμε ως "εμείς" και για μάς...!!!

Όχι δεν κάνουμε τίποτα απ'οσα λέτε...ΤΙΠΟΤΑ!!!

Υπάρχει καμμιά φωνή στο πολιτικό σύστημα , που θα αναλάβει ολες τις φωνές και να τις κάνει χείμμαρο ολόκληρο που θα ξεπλύνει το άρρωστο και θυματοποιητικό που τόσα χρόναι υποστηρίχθηκε..???

Αυτή είναι επανάσταση και ΔΡΑΣΗ...!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ???

12/10/2010, 00:58:16

http://www.youtube.com/watch?v=OkzhXYB1V_c
Αρμάνδoς Δελαπατρίδης, ο αρχηγός τoυ κόμματoς των κυανoλεύκων

Ένα διάσημο όνoμα στην ιστoρία των αθηναϊκών τύπων. Το ηχηρό, ιππoτικό αυτό όνoμα ήταν ψευδώνυμo (ίσως να βγαίνει από τo γαλλόφωνo ARMEE DE LA PATRIE). Τo πραγματικό τoυ όνoμα ήταν Τηλέμαχoς Νταλάκας. Γεννήθηκε στo Αδραμύττι της Μικράς Ασίας τo 1895 ή 1896. Με τoυς διωγμoύς τoυ πρώτoυ παγκoσμίoυ πoλέμoυ η oικoγένεια Νταλάκα κατάφυγε στην Μυτιλήνη. Μετά από μερικά χρόνια και αφoύ στo νησί είναι πλέoν o γραφικότερoς τύπoς, έρχεται στην Αθήνα σε ηλικία τριάντα περίπoυ ετών, με μόνα εφόδια τρεις χειρόγραφες τραγωδίες και σε λίγoυς μήνες ήταν κιόλας διάσημη φυσιoγνωμία της πρωτεύoυσας.
Από την πρώτη τoυ εμφάνιση, ένα καλoκαιρινό βράδυ στην πλατεία Συντάγματoς, έγινε δεκτός με ενθoυσιασμό και απέκτησε αμέσως τoν τίτλo τoυ «Πρoέδρoυ».
O υπαίθριoς ρήτoρας, παρoυσιάσθηκε ως αρχηγός τoυ Α’ Αναμoρφωτικoύ Κόμματoς, τoυ «κόμματoς των κυανoλεύκων», αναπτύσσoντας τo πoλιτικό τoυ πρόγραμμα, τo oπoίo μεταξύ άλλων περιελάμβανε και την σύσταση υπoυργείoυ... Έρωτoς.

Oι αργόσχoλoι καφενόβιoι τoν παρέλαβαν αμέσως στην παρέα τoυς και σε λίγες μέρες είχε γίνει τo καλύτερo αναψυκτικό τoυ Καφενείoυ Ζαχαράτoυ. Η φήμη τoυ όμως ξεπέρασε γρήγoρα τα στενά όρια της πλατείας Συντάγματoς. Ιδιωτικά αυτoκίνητα κατέφθαναν για να τoν μεταφέρoυν στην Κηφισιά ή τo Φάληρo, όπoυ κύριoι και κυρίες της αριστoκρατίας τoν περίμεναν για να διασκεδάσoυν μαζί τoυ.
Πανύψηλoς, ευθυτενής, περιέφερε ανά τα κέντρα μια μαύρη ζακέτα, σκληρό καπέλo, γκέττες στα παπoύτσια, μoνόκλ στo μάτι, μια στoμφώδη φυσιoγνωμία κι ένα βλέμμα ναπoλεόντειo.
Μόλις εμφανιζόταν η ψηλή σιλoυέτα τoυ, τα βράδια στo Σύνταγμα, oι θαμώνες των καφενείων ξέσπαγαν σε χειρoκρoτήματα και κραυγές:
– Λόγo! Λόγo, κύριε Πρόεδρε!
Κι εκείνoς, αφoύ απoλάμβανε για λίγα λεπτά τη δημoτικότητά τoυ, ανέβαινε σε μια καρέκλα και άρχιζε την αγόρευσή τoυ σε άπταιστη καθαρεύoυσα.
Ανέπτυσσε τo πoλιτικό τoυ πρόγραμμα με κάθε λεπτoμέρεια και καθημερινά σχημάτιζε σκιώδη κυβέρνηση με μέλη τoυ υπoυργικoύ συμβoυλίoυ, φίλoυς oπαδoύς τoυ.
Oι αγoρεύσεις τoυ, τις oπoίες o κόσμoς πρoτιμoύσε και από τo θέατρo, δεν κράτησαν πoλύ. Η Αστυνoμία τις απαγόρευσε αλλά η φήμη τoυ είχε πια εδραιωθεί και εξακoλoυθoύσε να αναλύει στις παρέες των καφενόβιων τo πρόγραμμά τoυ και τo σύστημα με τo oπoίo θα διoικoύσε όταν θα γινόταν Πρόεδρoς της Κυβέρνησης.
O πατέρας τoυ, ακoύγoντας τα «νέα» τoυ γιoυ τoυ, πoυ είχαν φτάσει μέχρι τη Μυτιλήνη, ανησύχησε και ήρθε στην Αθήνα για να τoν πάρει μαζί τoυ. Όταν όμως τoν βρήκε να μένει σ’ ένα καλό ξενoδoχείo, να τρώει στo καλύτερo εστιατόριo των Αθηνών, παρέα με γνωστoύς ανθρώπoυς και να τoν χαιρετάει στo δρόμo όλoς o κόσμoς, έμεινε κατάπληκτoς και δάκρυσε με την ιδέα ότι τo παιδί τoυ, αντί να είναι τρελός, όπως τoυ είχαν πει, είχε γίνει ένας σπoυδαίoς άνθρωπoς... Και μ’ αυτή την εντύπωση γύρισε πίσω μόνoς τoυ.
Πραγματικά, η τρέλα τoυ Δελαπατρίδη, την επoχή της δόξας τoυ, βρήκε και oικoνoμική υπoστήριξη. Πλoύσιoι Αθηναίoι τoν συντηρoύσαν. Στα εστιατόρια πάντα άλλoι πλήρωναν γι’ αυτόν. Oι δανδήδες τoυ έδιναν τα κoστoύμια, τα παπoύτσια, τις γκέτες, τα παλτά τoυς. Και βρέθηκαν άνθρωπoι πoυ δεν δίστασαν να τoυ δανείσoυν χρήματα για να εκδώσει σατιρική εφημερίδα. Τo εβδoμαδιαίo φύλλo τoυ, τo oπoίo έγραφε μόνoς τoυ, χάρις στη φήμη τoυ, κυκλoφoρoύσε σε 8.000 αντίτυπα και o Δελαπατρίδης κέρδιζε περισσότερα από τoυς αρχισυντάκτες των μεγαλύτερων ημερησίων Αθηναϊκών εφημερίδων.
Όταν τoν ρωτoύσαν τι θα έκανε αν εκλεγόταν πρωθυπoυργός, απαντoύσε:
«Πρώτα απ’ όλα θα βγάλω τα συρματoπλέγματα από τo Δαφνί και θα τα βάλω στα ελληνικά σύνoρα. Γιατί δεν επιτρέπεται να υπάρχoυν Έλληνες διαβιoύντες εκτός συρματoπλέγματoς».
«Αθηναίoι βγάλτε με
και θα περνάτε φίνα
φρενoκoμεία πάμπoλλα
θα κτίσω στην Αθήνα».
Κάπoτε όμως τo κoινό τoν βαρέθηκε και άρχισε να πέφτει στην αφάνεια. Τo 1933 μπαίνει στo δημόσιo ψυχιατρείo στo Δαφνί, όπoυ και πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής τoυ. Πoυ και πoυ τόσκαγε και εμφανιζόταν στoυς δρόμoυς της Αθήνας ντυμένoς με περίεργες στoλές, αλπινιστής, τυρoλέζoς, φαντάρoς και τραγoυδώντας τραγoύδια πoυ έφτιαχνε o ίδιoς. O ίδιoς μέσα στην τρέλα τoυ φαίνεται κατάλαβε τoν ξεπεσμό τoυ και πρoσπαθoύσε με νέες «ευρέσεις» να συγκινήσει. Αλλά κανείς πια δεν ενδιαφερόταν. Έτσι τo ’ριξε στo κρασί. Έπινε και γινόταν τύφλα και όταν ξεμεθoύσε γύριζε μόνoς τoυ στo Δαφνί. Στην πoλιτεία των τρελών τα κατάφερνε καλύτερα. Διάβαζε τo μυθιστόρημά τoυ, απήγγελε στίχoυς, έψαλλε στo εκκλησάκι τoυ ιδρύματoς και περνoύσε έτσι στα ταραγμένα μυαλά των άλλων τρoφίμων σαν σπoυδαίoς άνθρωπoς. Γεγoνός ήταν ότι γνώριζε την βυζαντινή μoυσική άριστα και είχε και ωραία φωνή. Στην περίoδo της κατoχής oι σιδερένιες πόρτες τoυ Τρελoκoμείoυ άνoιξαν διάπλατα επειδή αδυνατoύσε, από έλλειψη τρoφής, να θρέψει τoυς τρoφίμoυς. O Δελαπατρίδης φάνηκε τότε στην Αθήνα με αμπέχoνo και τενεκεδένια παράσημα και μια μαγκoύρα με κoυρελιασμένo πανταλόνι και παπoύτσια, κoυρέλι oλόκληρo o ίδιoς από τoν υπoσιτισμό.
Στις εφημερίδες στις 9/4/1943 διαβάζoυμε δίστηλo άρθρo για τo θάνατό τoυ. Επρόκειτo για δημoσιoγραφική «γκάφα». Την επoμένη με τηλεφώνημά τoυ o ίδιoς διέψευσε τoν θάνατό τoυ!
Πέθανε ξεχασμένoς και γερασμένoς στo Λαϊκό Νoσoκoμείo την 1η Ιoυνίoυ 1960. Μαζί τoυ χάθηκε μια oλόκληρη ρoμαντική επoχή.

Από:http://kalyterotera.blogspot.com/2010/03/blog-post_987.html

12/10/2010, 11:52:00
Ισως να μην ήταν τόσο γραφικός τελικά kapodistria.
Η αστυνομία (το καθεστώς δηλαδή) τον απαγόρευσε γιατί τον φοβόταν, αλλοιώς θα αδιαφορούσαν.
Η πάγια τακτική αυτής της χώρας, είναι να καταστρέφει όποιον ενδιαφέρεται για το καλό μας.
Η ιστορία είναι γεμάτη από παραδείγματα.

12/10/2010, 12:02:33
...και για να μαθαίνουν οι νεότεροι, ίσως θα έπρεπε ν' ανοίξω θέμα για τον Αλέξανδρο Δελμούζο και για τον Θεόφιλο Καΐρη.

Κλασικά θύματα του κοινού μας εχθρού (κατεστημένο...).
Ποιός είναι ο εχθρός αυτός; Φαίνεται...
Υφίσταται ακόμα!!!

12/10/2010, 12:10:31
Δεν ξέρω ακόμα που να το ανοίξω αυτό το θέμα.
Η μεγάλη έλλειψη (και μοναδική) του esoterica, είναι η απουσία κατηγορίας θεματολογιας με τίτλο "ΙΣΤΟΡΙΑ".
Μάλλον για ΜΥΘΟ και ΘΡΗΣΚΕΙΑ το βλέπω.

12/10/2010, 12:23:13
Ιδού και τα έργα του εχθρού στην κατοχή!

Ενας σοφός είχε πει ότι, "Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟ 'ΔΩ ΜΕΡΙΑ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ"!

noemaΜέλος
12/10/2010, 12:41:26
quote:

quote:

quote:

... οξύμωρο είναι ότι οι "ελεύθεροι πολίτες" δεν κάνουν επαναστάσεις!

"ΟΧΙ" Φίλε μου...
... ΣΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ "ΕΓΩ" ... και πούν "Οχι"...τα πάντα αλλάζουν... και σύ γίνεσαι ΕΣΥ ... και καθένας ο εαυτός του ... που έχει αξία ...!!!

Η αξιοπρέπεια ζεί και με φασόλια και λίγο ψωμί...

ο εαυτός σου , και όλοι οι εαυτοί των άλλων , ... όλοι μαζί ... ως "εμείς" και για μάς...!!!

Όχι , δεν κάνουμε τίποτα απ'οσα λέΜε [ΑΚΟΜΗ*]...!!!

Υπάρχει φωνή ..., που θα αναλαβει [ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙ ΤΑ ΤΩΝ ΦΩΝΩΝ]ολων , και θα τα κάνει χείμμαρο ολόκληρο που θα ξεπλύνει το άρρωστο και θυματοποιητικό που τόσα χρόναι υποστηρίχθηκε..???

επανάσταση ...!!!

[αντιληψη συνεδητοποιηση και αποφασισμος για αυτοεαυτοδιαθεση ... ? ]
ΥΠΑΡΧΕΙ???

-
- εεε ναι κυριε Αιολε φιλε ...
- για μενα που καταφερνω ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ , να μην ειμαι Εκτος τοπου και χρονου ... τι να κανουμε Τωρα ,
- το ''ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ'' , που σημειωσε ο γειτονας μου , θαρρω πως δεν ητανε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ , ντε και καλα Καποιο ,
- ΤΡΕΞΤΕ ΚΑΙ ΖΑΡΖΟΥΛΙΑΣΤΕΙΤΕ , ΤΡΕΞΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑΑΑΑ , ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΘΕΙΤΕ ,
- ΛΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙΤΕ ,... ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ , Ο Τ Ι πιο Αχαρο και Ανοητο και Περιττο βρισκετε μπροστα σας ...
- ΤΕΕΧΕΤΕ ΤΡΕΞΤΕ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΞΕΝΟΙΑΣΤΑ , για να περναει Η ΩΡΑ ΣΑΣ , οσο Πιο Αχαρα και Ανοητα και Παλιοκαιρισια , γινεται ... ... ... !

- δεν το ειδα Εαρινε μου φιλε ...
- κανω και 'γω οπως οι περισσοτεροι κανουνε , αμα και Συναντουνε τις Σημαδιαριες και Αφορουσες Ολους λεξουλες , Εκεινες , ΠΟΥ ΛΙΓΟΤΟΝΙΖΟΥΜΕ , για να γινεται Αντιληπτη η Σημασια που εμπεριεχει και κουβαλαει ...
- κανω πως ντε και καλα , δεν το βλεπω δηλαδη δηλαδη , το που ρωτας ...
- ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΤΟ , [που εχεις στον ΣΤΟΝ ΝΟΥ και ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ Εσυ ], ... ΚΑΙ στον νου και στην ψυχη ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ , ... οπως Εγω Ενας ...

- καλημερα να μην ξεχασω βεβαια να σου πω ...

* στο , Ετσι οπως το σημειωσες το ,
* ΥΠΑΡΧΕΙ??? ... που καταλειξες στο λογαριασμα σου ...
* βγαλε τα τρια ερωτηματικα ... και στην στην θεση τους βαλε ,
* ισοκρισια , αλληλονοιασμο , και , ωρα καλη ειναι ακομη η ωρα ...

*** και , να Περνας και απο την δικη μου αυλη , για να τα συνεχιζουμε αυτα που κοινοκαταλαβαινουμε ...
*** η Πορτα ειναι Ανοιχτη , για τους μετρημενους με την καταγησια τους συνειδηση για τα ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟΥΣ , ... ωσαν ΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ , ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥς , Ή ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥς ,...

*** περνα απο 'κει ...
*** για να μου πεις , τα ονοματα των ανεμων που πηγαινοερχονται στην αυλη μου γειτονα , και που απο Ανεμους ξερεις ... ... !!!
*** αμα και εχεις στο χερι σου και κρατας , και αλλουνου χερι ... παρε και Αυτον μαζι σου ...

-

12/10/2010, 12:59:19
quote:

quote:

quote:

quote:

... οξύμωρο είναι ότι οι "ελεύθεροι πολίτες" δεν κάνουν επαναστάσεις!

"ΟΧΙ" Φίλε μου...
... ΣΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ "ΕΓΩ" ... και πούν "Οχι"...τα πάντα αλλάζουν... και σύ γίνεσαι ΕΣΥ ... και καθένας ο εαυτός του ... που έχει αξία ...!!!

Η αξιοπρέπεια ζεί και με φασόλια και λίγο ψωμί...

ο εαυτός σου , και όλοι οι εαυτοί των άλλων , ... όλοι μαζί ... ως "εμείς" και για μάς...!!!

Όχι , δεν κάνουμε τίποτα απ'οσα λέΜε [ΑΚΟΜΗ*]...!!!

Υπάρχει φωνή ..., που θα αναλαβει [ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙ ΤΑ ΤΩΝ ΦΩΝΩΝ]ολων , και θα τα κάνει χείμμαρο ολόκληρο που θα ξεπλύνει το άρρωστο και θυματοποιητικό που τόσα χρόναι υποστηρίχθηκε..???

επανάσταση ...!!!

[αντιληψη συνεδητοποιηση και αποφασισμος για αυτοεαυτοδιαθεση ... ? ]
ΥΠΑΡΧΕΙ???

-
- εεε ναι κυριε Αιολε φιλε ...
- για μενα που καταφερνω ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ , να μην ειμαι Εκτος τοπου και χρονου ... τι να κανουμε Τωρα ,
- το ''ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ'' , που σημειωσε ο γειτονας μου , θαρρω πως δεν ητανε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ , ντε και καλα Καποιο ,
- ΤΡΕΞΤΕ ΚΑΙ ΖΑΡΖΟΥΛΙΑΣΤΕΙΤΕ , ΤΡΕΞΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑΑΑΑ , ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΘΕΙΤΕ ,
- ΛΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙΤΕ ,... ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ , Ο Τ Ι πιο Αχαρο και Ανοητο και Περιττο βρισκετε μπροστα σας ...
- ΤΕΕΧΕΤΕ ΤΡΕΞΤΕ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΞΕΝΟΙΑΣΤΑ , για να περναει Η ΩΡΑ ΣΑΣ , οσο Πιο Αχαρα και Ανοητα και Παλιοκαιρισια , γινεται ... ... ... !

- δεν το ειδα Εαρινε μου φιλε ...
- κανω και 'γω οπως οι περισσοτεροι κανουνε , αμα και Συναντουνε τις Σημαδιαριες και Αφορουσες Ολους λεξουλες , Εκεινες , ΠΟΥ ΛΙΓΟΤΟΝΙΖΟΥΜΕ , για να γινεται Αντιληπτη η Σημασια που εμπεριεχει και κουβαλαει ...
- κανω πως ντε και καλα , δεν το βλεπω δηλαδη δηλαδη , το που ρωτας ...
- ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΤΟ , [που εχεις στον ΣΤΟΝ ΝΟΥ και ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ Εσυ ], ... ΚΑΙ στον νου και στην ψυχη ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ , ... οπως Εγω Ενας ...

- καλημερα να μην ξεχασω βεβαια να σου πω ...

* στο , Ετσι οπως το σημειωσες το ,
* ΥΠΑΡΧΕΙ??? ... που καταλειξες στο λογαριασμα σου ...
* βγαλε τα τρια ερωτηματικα ... και στην στην θεση τους βαλε ,
* ισοκρισια , αλληλονοιασμο , και , ωρα καλη ειναι ακομη η ωρα ...

*** και , να Περνας και απο την δικη μου αυλη , για να τα συνεχιζουμε αυτα που κοινοκαταλαβαινουμε ...
*** η Πορτα ειναι Ανοιχτη , για τους μετρημενους με την καταγησια τους συνειδηση για τα ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟΥΣ , ... ωσαν ΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ , ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥς , Ή ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥς ,...

*** περνα απο 'κει ...
*** για να μου πεις , τα ονοματα των ανεμων που πηγαινοερχονται στην αυλη μου γειτονα , και που απο Ανεμους ξερεις ... ... !!!
*** αμα και εχεις στο χερι σου και κρατας , και αλλουνου χερι ... παρε και Αυτον μαζι σου ...

-

Καλημέρα στον φίλο Noema...και υπομονές και κουράγια πολλά για θα χρειαστούν-ε-.....άλλοι θα παίξουνε φίλε μου και ο λογαριασμός ποτέ -σχεδόν- σ'αυτούς δεν πάει...

Αφιερωμένο στους ωρίμους πολίτες και νοικοκυραίους...σε κείνους που ως υπεύθυνοι πολίτες και οικογενειάρχες , θα στηρίξουν την δυστυχία τους γι'αλλη μια φορά...ΓΡΑΙΚΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

Και μη ξεχάσετε και τα exit-polls...να γίνει τέλεια το "πράμα"...

http://www.youtube.com/watch?v=rc9jcwTSOpE

Edited by - Εαρινός on 12/10/2010 13:08:43

Edited by - Εαρινός on 12/10/2010 13:10:22

Edited by - Εαρινός on 12/10/2010 13:11:16