ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΤΡΑΠΟΣ... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΤΡΑΠΟΣ... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Avallon90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
17/03/2006, 16:19:41
quote:
Ασφαλώς αυτές οι γενικεύσεις καθόλου δεν συνεισφέρουν στην κατανόηση του ΤΙ να αποφεύγει κανείς και ΓΙΑΤΙ.

Συμφωνώ και επαυξάνω...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
17/03/2006, 16:30:46
Nα πως και ο Βουδισμός (μια από τις σχολές του) εμπλέκεται με την Αριστερή Ατραπό:

The Vajrayana school was directly responsible for the introduction of a large number of Buddhist divinities, many of which were female.

Their spiritual practices were also divided into two separate categories: a right-hand path in which procedures of an auspicious nature were performed, and a left-hand path that incorporated practices that were regarded to be inauspicious in nature.

Some Vajrayana texts of the left-hand path appear to describe practices that encourage practitioners to commit one or more of the five forbidden acts set forth in the earliest Buddhist scriptures: the destruction of life, stealing, sexual misconduct, falsehood, and the use of intoxicating substances.

"The adept who carnally loves the "mother," "sister" and "daughter" achieves the extensive magic (siddhi) at the true nature of the Mahayana summit," proclaims one text passage. (12)
When early western scholars initially examined these "Tantric" Buddhist texts, they interpreted passages such as those ones cited above literally.

As a result these texts were initially dismissed as representing a resurgence of primitive and decadent magical practices from out of India's distant past.
"If at any time in the history of India the mind of the nation as a whole has been diseased, it was during the Tantric age, or the period immediately preceding the Mohammedan conquest of India. The story related in the pages of the numerous Tantric works is...so repugnant that, excepting a few, all respectable scholars have condemned them wholesale and left the field of Tantras severely alone."

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
19/03/2006, 17:38:58
quote:

NADA

VAMACARA: βάμ-άτσάρα (η), ο "αριστερόχειρας" δρόμος για τη
λατρεία της Sakti*.

Η Δεξιά Ατραπός φέρεται ως η Ατραπός της Ευλάβειας και της Αγάπης.

Η Αριστερή Ατραπός είναι ο δύσκολος και επικίνδυνος δρόμος (για αυτό και μη ενδεικνυόμενος και μη προτεινόμενος)της Θέλησης.

Προϋποθέτει ολοκληρωμένο χαρακτήρα και ακεραιότητα.

Sakti και παλι Sakti

πολυ σωστα λες "Η Δεξιά Ατραπός φέρεται ως η Ατραπός της Ευλάβειας και της Αγάπης" - γιατι η ευλαβεια ειναι ουσιαστικα ο Ενας δρομος.

το να "παιζεις" με την κουνταλινι ελευθερη (χωρις κολαρο και αλυσιδα ) οντως χρειαζεται Θεληση (και οχι μονο)

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

19/03/2006, 17:40:58
quote:

Μιά ερώτηση ..

Ο Μέγας Αλέξανδρος σε ποιά Ατραπό ανηκει

Γιώργος
..ενας σχεδόν αθώος περαστικός

εξαρταται απο το που ανηκει η γοργονα που ρωταει φιλε Γιωργο.

www.johnniebegood.gr

ΓιώργοςΜέλος
20/03/2006, 13:50:02
χμ… να υπαρχουν γοργόνες άραγε.. ?

λές να υπάρχει "Δεξιά" και "Αριστερή" για ....Ηρωες και Δαίμονες..

Γιώργος
… most famous… for the “plan B” ... I always have

20/03/2006, 22:26:41
ο ηρωας ενος λαου ειναι δαιμονας για καποιον αλλον

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

katerinagnosisΜέλος
22/03/2006, 12:30:48
quote:
Η Κουνταλίνη, είναι θηλυκή δύναμη, άρα συνδέεται άμεσα με ΑΚΑΣΑ/ΥΛΗ. Οπότε, όχι δεν είναι της Δεξιάς Ατραπού, αλλά της Αριστερής!
Γι αυτό και τα σοβαρά συστήματα εσωτερικής εργασίας αργούν πολύ για να δώσουν τεχνικές ανύψωσης Κουνταλίνης, καθώς αυτό οδηγεί σε σοβαρά προβλήματα, αν δεν είναι κάποιος έτοιμος.

Οι ταντρικές τεχνικές σεξουαλικής μαγείας,εξάλλου, στις περισσότερες -αν όχι όλες- των περιπτώσεων είναι ανεπιθύμητες και προβληματικές.

Εχω πολύ καιρό να μπω στο εσωτέρικα, σήμερα έτυχε και να που βρέθηκα!!!!

Ε όχι και ύλη η Κουνταλίνη!!! Μπορείς να την πιάσεις δηλαδή??? Εκτός και αν μου πείτε ότι μιλαμε για ένα άλλου είδους ύλης, άλλων επιπέδων......
Της Αριστερής έ??? Να σου πω, αν την μεγαλώνεις προς τα κάτω, τότε ναι!! συμφωνώ..........

Πρέπει να έχω πολλά ψυχολογικά προβλήματα η έρμη, γιατί δουλεύω πολλά χρόνια με τις τεχνικές ανύψωσής της......
μήπως είμαι και επικίνδυνη?????

Ανεπιθύμητες και προβληματικές είναι μόνο γιατί δεν αρέσουν στο εγώ αγαπητοί μου, που μόνο το ενδιαφέρει η ηδονή της σάρκας.......
ας μην ξαναρχίσουμε όμως τα παλιά.......

απλά θεώρησα για τους νέους αναγνώστες να κάνω αυτή την διευκρίνηση

πάντα φιλικά
Κατερίνα

23/03/2006, 06:58:55
quote:

ας μην ξαναρχίσουμε όμως τα παλιά.......

Κατερίνα

να τα ξαναρχισουμε Κατερινα μου, γιατι οχι - μονο που μας λειπει ο ιπποτης...

με ποιον θα ξιφουλκω?

την καλημερα μου ολη μερα απαντες! (δεξιοι, αριστεροι, κεντρωοι, αναρχοκομουνιστες, αναρχοεθνικιστες, κτλ, κτλ)

www.johnniebegood.gr

ΓιώργοςΜέλος
24/03/2006, 15:24:57
Καλώς την … που χάθηκες..

Να ρωτήσω κάτι..?

Στο βιβλίο* “Η ζωή μου με τον Καρλος Καστανέντα – Μαθητεία στην Μαγέια” η Αμυ Γουάλας … Αναφέρει οτι ξεκίνησε την μαθητεία της με τον Καρλος κάνοντας σέξ ..

Αναφέρει έαν θυμάμαι καλά αναφέρει τον Κάρλος να λέει “ θα πρέπει να μου δώσεις μουν**κι αγαπητή μου….για να…. “ και υπάρχουν ακόμα δύο τρείς και ένα κεφάλαιο - αναφορές – χωρίς πολλές λεπτομέριες – πάνω στο σέξ και την μάθηση

Αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω – μιάς και απο οτι κατάλαβα το σέξ και η σεξουαλική ενέργεια ειναι μέρος τις διδασκαλίας σας … μπορεί αυτό να ειναι και ένα αποτελεσματικό εργαλείο μάθησης και εαν ειναι εργαλείο της Αριστερής Ατραπού ..?

Γιώργος
Achtung - kann permanente verletzungen verursachen oder zun tod fuhren

*Recommended reading για όλα τα Μαγόπουλα … his shakti ditch out all the dirt …!!!!

katerinagnosisΜέλος
31/03/2006, 14:24:19
Καλημέρα παιδιά

Γιώργο μου, είναι δυνατόν να με ρωτάς αν αυτό που έκανε ο Καστανέδα είναι εργαλείο μάθησης????

Για σεμινάρια στριπτιτζούδων ίσως!!!! Για διδασκαλία εσωτερικής αυτοπραγμάτωσης ποτέ!!!!!!!!!

Ο τρόπος που οι Εσωτερικές διδασκαλίες χρησιμοποιούν ή μάλλον διδάσκουν το σεξ, είναι αποκλειστικά μεταξύ συζύγων!! Ποτέ κανένας δεν θα σου πει, έλα να σου δείξω στην πράξη εγώ........ έλεος!!! αυτό κι αν είναι ολοφάνερο της αριστερής ατραπού!!!!!!!!

Και αυτή δέχτηκε ε??? Εμ τέτοια θα ήταν..........

Το σεξ, είναι μόνο ένα εργαλείο ή μάλλον θα έλεγα ένας τρόπος εσωτερικής εργασίας...

Τζώνυ μου, ο ιππότης μάλλον άλλαξε βασίλειο....... (εννοώ το εσωτέρικα). Δεν ξέρω αν θα τον ξαναδείς για να ξιφασκήσεις......

φιλικά
Κατερίνα

28/07/2015, 19:44:45
Γιαλαντζή, μπας κι είσαι εγκάθετος νεοταξίτης?

Γιατί πολύ πανηγύρι βλέπω να έχεις με την αναμπουμπούλα....

Γουστάρεις αχταρμοκαταστάσεις και γκρος.....

[αλλά το βλέπεις λίγο σαν σινεμά, και δεν θα είναι έτσι....]

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

quote:

Γιαλαντζή, μπας κι είσαι εγκάθετος νεοταξίτης?

Γιατί πολύ πανηγύρι βλέπω να έχεις με την αναμπουμπούλα....

Γουστάρεις αχταρμοκαταστάσεις και γκρος.....

[αλλά το βλέπεις λίγο σαν σινεμά, και δεν θα είναι έτσι....]

Όχι,καμία σχεση....Το ότι ασχολουμαι τοσο εντονα με πολέμους και Αντίχριστους εχει να κανει με τις προηγούμενες λανθασμένες επιλογες που εκανα στην ζωή μου και με εφεραν σε μια πολύ δυσκολη κατασταση σημερα.Δηλαδη,εκανα τεραστια λαθη στο παρελθον και σημερα είμαι σε αδιεξοδο.Βασικα,ειναι σαν ένα ''ποταμι'' που με παρεσυρε.....Από το 2009 και τον Μάξιμο,μεχρι σημερα 2015 και τον Κωνσταντινιδη,μπηκα σε ένα ''ανεμοστροβυλο'' γιατι οντως ειχα πιστεψει στο 1000% και τους 2!Θεωρουσα δηλαδή,ΑΔΥΝΑΤΟ,το να πεσουν εξω!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

29/07/2015, 14:32:07
Αγαπητό troll,
οι "λανθασμένες επιλογές" της ζωής σου είναι τόσο ικανές ώστε να σε κάνουν να καίγεσαι νια να έρθει ο "αγαπημένος" σου όπως λες,
να ξεκινήσει ένας πόλεμος, να χαθούν εκατομμύρια ζωές, για να συνεχίσεις εσύ μετά να κάθεσαι και να ζεις την χλιδή
που σου έταξαν κάποιοι τσαρλατάνοι εμποροι οτι θα σου προσφέρει ενα φανταστικό πρόσωπο!

Δεν γνωρίζω την ηλικία σου κι ίσως σε πληγώσω βαθύτατα
αλλά ... ΔΕΝ υπάρχει Αι Βασίλης!

ΥΓ
Ίσως βέβαια να παίζει και κάποιο άλλο σενάριο,
ίσως να μην είσαι ένα συνειδητό troll....
ψυχανεμίζομαι ότι πρέπει να σταματήσω να σχολιάζω στα λεγόμενα σου.

quote:

Αγαπητό troll,
οι "λανθασμένες επιλογές" της ζωής σου είναι τόσο ικανές ώστε να σε κάνουν να καίγεσαι νια να έρθει ο "αγαπημένος" σου όπως λες,
να ξεκινήσει ένας πόλεμος, να χαθούν εκατομμύρια ζωές, για να συνεχίσεις εσύ μετά να κάθεσαι και να ζεις την χλιδή
που σου έταξαν κάποιοι τσαρλατάνοι εμποροι οτι θα σου προσφέρει ενα φανταστικό πρόσωπο!

Δεν γνωρίζω την ηλικία σου κι ίσως σε πληγώσω βαθύτατα
αλλά ... ΔΕΝ υπάρχει Αι Βασίλης!

ΥΓ
Ίσως βέβαια να παίζει και κάποιο άλλο σενάριο,
ίσως να μην είσαι ένα συνειδητό troll....
ψυχανεμίζομαι ότι πρέπει να σταματήσω να σχολιάζω στα λεγόμενα σου.

Nαι,αλλα και εγω λεω ότι δεν είναι δυνατον να εχω πεσει τοσο εξω,τοσο μακρυα από την αληθεια.....

29/07/2015, 16:03:04
quote:

Nαι,αλλα και εγω λεω ότι δεν είναι δυνατον να εχω πεσει τοσο εξω,τοσο μακρυα από την αληθεια.....

Συνήθως ο μ@λ@κας, εξακολουθεί να τον παίζει, μέχρις ότου, του πέσει το...πουλί !

Τράβα πράμα αδελφέ Χ.Ο
Πάνω-κάτω ασταμάτητα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

29/07/2015, 16:17:58
quote:

Όσον αφορά στον Αι Βασίλη, ή όσον αφορά στον Αντί?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

quote:

quote:

Όσον αφορά στον Αι Βασίλη, ή όσον αφορά στον Αντί?

DSM,
δεν είναι καιροι για αστεια,τα πραγματα είναι πολύ σοβαρα....Ο Τσιπρας εχει βαλει σκοπο να μας ''αποτελειωσει'' οικονομικα,καθως δεχομαστε πλεον 2 νεα οικονομικα πληγματα σαν οικογενεια,με τα νεα μετρα που πηρε...Αν λοιπον δεν τον σταματησει ο πολεμος με τον Αντι,ερχονται εξαιρετικα δυσκολες και ζοφερες μερες...Δεν θα εχουμε να ζήσουμε!

29/07/2015, 17:35:18
Χ.Ο.

Με απογοητεύεις. Αποφεύγεις να απαντήσεις στο ερώτημα μου. Πάνω που ήθελα να σε ρωτήσω και για τον Ρούντολφ το ελαφάκι. Αλλά από οτι καταλαβαίνω, ο Ρούντολφ είναι θέμα ταμπού για σένα...

quote:

Χ.Ο.

Με απογοητεύεις. Αποφεύγεις να απαντήσεις στο ερώτημα μου. Πάνω που ήθελα να σε ρωτήσω και για τον Ρούντολφ το ελαφάκι. Αλλά από οτι καταλαβαίνω, ο Ρούντολφ είναι θέμα ταμπού για σένα...

DSM,
όταν θα ερθει εκεινη η ωρα να εμφανιστεί ο Αντι,σε 4 με 5 μηνες από σημερα,τα αστειακια και γελακια θα κοπουν από τους αθεους!Σας σωζουν αυτοι οι 4 με 5 μηνες αναμονης,και λετε ο,τι θελετε τωρα,καλαμπουριζετε,βριζετε,ασχημονειτε....Όλα αυτά θα τελειωσουν συντομα όμως,και ο κάθε κατεργαρης θα γυρισει στον παγκο του....

29/07/2015, 17:48:43
Χ.Ο.
quote:
Αν λοιπον δεν τον σταματησει ο πολεμος με τον Αντι,ερχονται εξαιρετικα δυσκολες και ζοφερες μερες...Δεν θα εχουμε να ζήσουμε!

Δεν θέλω να μου απελπίζεσαι. Κάνε κάνα τρισάγιο, κάνα ευχέλαιο, μια λιτανεία, μια προσευχή έστω, και θα δεις που όλα θα φτιάξουν.

Για τους άθεους, μην ανησυχείς. Χαμένοι είναι έτσι κι αλλιώς.