- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο13!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:quote:
Μάλλον πρέπει να μεταναστεύσουμε όλοι για άλλα μέρηεκτός Ευρώπης ,μάλλον καμιά Αφρικη
Μαζί μας βλέπω προσφυγοπούλες στην Αιθιοποία, Πάντι.
Έτσι όπως θα μας δουν εκεί, θα μας φάνε ζωντανές.![]()
quote:
Έτσι όπως θα μας δουν εκεί, θα μας φάνε ζωντανές
χαχαχα εμείς δέν τρογώμαστε με ΤΙΠΟΤΑ μήν φοβάσε εχω ξάδερφο γιά μέσων ![]()
quote:
Έχεις ξάδερφο Αιθίοπα που θα μας προστατέψει από το να γίνουμε μπριζόλες?
από ΝΙΓΗΡΙΑ ναι !!!
quote:
Γεια σου, Ντοκτωρ μου!
Πάνω σε αυτό που με ρώτησες.
Πήγα θετική αντί για τεχνολογική για δύο λόγους.
Πρώτον με ενδιαφέρουν και μου αρέσουν πολυ τα μαθήματα της χημείας και της βιολογίας σε αντίθεση με τις αρχές διοίκησης που κάνουν στην τεχνολογική (ή κάτι τέτοι ο τέλος πάντων).
Δεύτερον, μέσα από τη θετική μπορείς να δηλώσεις περισσότερες σχολές, διότι τα μαθήματά της καλύπτουν περισσότερα πεδία. (περιλαμβάνει όλες τις θετικές επιστήμες).Όσο για την εύρεση εργασίας, δεν νομίζω πως χέζεσαι στο τάληρο...Σχετική «πείνα» υπάρχει και κει απ’ ό,τι έχω ακούσει...
Ναι οκ πείνα υπάρχει παντού. Αλλα αν υπήρχα πολλοί ηλεκτρολόγοι για παράδειγμα τότε αυτός που θα ερχόταν στο σπίτι σου δε θα σου έπαιρνε 50 ευρώ για να σου αλλάξει πρίζα...
quote:quote:
Έχεις ξάδερφο Αιθίοπα που θα μας προστατέψει από το να γίνουμε μπριζόλες?
από ΝΙΓΗΡΙΑ ναι !!!
Οκ,μωρό μου!!
Έκλεισε!!
Σε περιμένω. Να κανονίσουμε ώρα και μέρα για να περάσεις να με πάρεις.
Τι κάνεις, παιδάκι μου?![]()
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Εγώ ξυρίστηκα σήμερα και νιώθω άλλος άνθρωπος.
Εγω θα γινω νιωσω αργοτερα αλλος ανθρωπος....
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
quote:
Είναι φύσει ανήσυχη
Ναι, Νεφέλη, άκου τον.
Με ξέρει καλύτερα κι από σένα![]()
![]()
![]()
Αν και έχω 2-3 χρόνια να ταξιδέψω στο εξωτερικό, απ' όσο ξέρω επειδή χρησιμοποιώ το μετρό η γραμμή 3 (με το μπλέ χρώμα) σε φέρνει απο το αεροδρόμιο μέχρι το Σύνταγμα, μετά αλλάζεις χρησιμοποιώντας την γραμμή 2 (με το κόκκινο χρώμα) απο Σύνταγμα μέχρι Ομόνοια. Δύο στάσεις είναι το Πανεπιστήμιο και μετά Ομόνοια.
Η αλλαγή απο την γραμμή 3 (μπλέ) στην γραμμή 2 (κόκκινη) γίνεται εσωτερικά στο μετρό, ανεβαίνοντας επίπεδο εσωτερικά και αλλάζοντας συρμό.
................
Ευχαριστώ φίλε τρελαντωνη. Συνήθως έρχονται και με παίρνουν από το αεροδρόμιο, μα όταν κατεβαίνω για πολύ λίγο, δεν θέλω να τους βγάζω απο τους ρυθμούς τους.

Έτσι και εγώ σε μια τέτοια άδεια είπα να περάσω
από εδώ να ευχηθώ στον αγαπητό PREDATOR !

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Αυτο δειχνει οτι μας επισκεπτεσαι
και μας παρακολουθεις κρυφα.
Αυτο μας δινει ιδιαιτερη χαρα.
Ξαναγινε ορατη και ελα να γελαμε!
Θα τα βαρεθεις τα παπαδοπαιδια!
Εδω θα εχεις συνεχεια να λες.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.