- Αιωνιο συμπαν η Πρωτη Αρχη; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
περίεργο που κάθε φορά, το ανακαλύπτει σαν ικανοτητα κι όχι σαν αυτό
που ειναι, ύβρις,δλδ....Βέβαια, έχει σημασια ότι βρίζουμε τα της θρησκείας, αλλα, έχουμε άλλα "ιερά και όσια",διαφορετικά ο καθένας και γι αυτό, κοροιδεύουμε τα των άλλων, ενω στα δικά μας προσβαλλόμαστε, όχι ότι έχουν τα ίδια δικαιώματα κι οι άλλοι...
Εντελώς ...δημοκρατικά, ή επιπόλαια κι ανώριμα...
Καλή μου mimosa, θα πάς για ...χάνγκοβερ με τέτοια ποτά...
quote:
και για 3 μερες μετα το ποτο απαγορευονται οι κακες σκεψεις ...
Σε τα μας τωρα, αφού τώρα γράφω ένα άρθρο για το κοσμοπόλιταν του επόμενου μήνα "10 τρόποι για να ρίξετε έναν Χριστιανό στο κρεβάτι την Μ. Παρασκευή, μετά την περιφορά του Επιταφείου". Κόσμο γκέρλς σπεύσατε.
Τρέχα, αφου ξέρεις, είμαστε χιουμορίστες. Μη μας παρεξηγείς.
την ωρα που σου ριχνουν αγιασμο , πας διπλα του και του λες "θα με σκουπισεις"
και εγω κυρια και εγω
αφου περασεις κατω απο τον επιταφιο με το σουπερ σκισιμο στη φουστα ... παιρνεις ενα τριανταφυλο και το βαζεις αναμεσα στο στηθος και τους λες "θα μου το μυρισεις"
χαχαχαχα
εισαι για αλλο ενα γυρω ή λες να μας βαρεσει ? χαχαχαχαχαχα
αυτος παρεξηγει και τα χνωτα του ρε συ , εαν εχουν πολυ υγρασια το θεωρει φτυσιμο του αγιασμου ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
Ξέρει ο τρέχα, πρώτα σε ζυγίζει, σε δοκιμάζει και μετά αφήνεται.
Δεν δοκιμάζω, γνωρίζω, αντιλαμβάνομαι πως σκέπτεται ο άλλος και
κινούμαι ανάλογα...
Κι όχι ρε φίλε makfor, δεν παρεξηγώ, αλλά
για σένα το κανω...Μη με πεις και μ@@@κα,που σε αφηνω να ειρωνεύεσαι
ότι πιστεύω...Τι λές, καλά δεν κανω;...
quote:
Δεν δοκιμάζω, γνωρίζω, αντιλαμβάνομαι πως σκέπτεται ο άλλος και
κινούμαι ανάλογα...
Κάτι παρόμοιο εννοούσα κι εγώ.
Ξέρεις καλά, ότι,αν θέλεις να πετύχεις επικοινωνια, μίλα τον άλλο στη γλώσσα του.......Σωστός;
Και φιλαράκι, αν βάλουν διαγωνισμό πειράγματος, μην νομίζεις ότι θα με αφήσεις πίσω...Πάσχω απο μικρός....
quote:
κι άλλο τον αναγνωρίζω, βλέπω ποιός ειναι
Ναι αλλά αυτό δεν γίνεται αυτόματα, ο χώρος και η νοητική κατά κάποιο τρόπο επικοινωνία δεν ευνοούν κάτι τέτοιο.
Μιλάτε πρώτα, τεστάρεστε, δοκιμάζεστε και μετα γνωρίζεστε.
Έχει αξία οτι κάνεις/ω/ουμε, να έχει ψήγματα, έστω αλήθειας...
Δεν νομίζεις;
quote:
Ποτέ δεν τεστάρω τον άνθρωπο, ή ούτε το βλέπω ανταγωνιστικά..Μου αρέσει ο άνθρωπος και τον ψάχνω...Του απελευθερώνω συγκεκριμενες πλευρές του, αγαπητή μου mimosa, ώστε να είμαστε αληθινοί.
Έχει αξία οτι κάνεις/ω/ουμε, να έχει ψήγματα, έστω αλήθειας...
Δεν νομίζεις;
Αν νομίζει λέει...???
soul