ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Test Area -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Test Area -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

XPONHS_kal61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
13/06/2007, 13:05:18
μόλις γύρησα απ'η σχολή. τις καλημέρες μου με whispers often bleat [τι πάει να πει "από ποιούς;"... πλάκα μου κάνετε;!]

savaoth, για τη συναυλεία, σε πρόλαβα! αν δεις μερικες σελίδες πίσω είναι η αφίσα!
ρε 'συ bill, δε μου λες, μπορώ να βρω κάπου το ανωτέρω κομμάτι, μαζί με την ατμοσφαιρική εισαγωγή που υπάρχει στο youtube;

αν μπορείς να μου τη στείλεις με μέιλ [ή να την uploadάρεις κάπου] θα είσαι αρχηγός! και κοιτάξτε στο λάιβ να έχετε και ντέμο προς πώληση, έτσι;!

άντε γιατί έχω φάει το δίκτυο για σαβαώθ σε downloadable μορφή, και τελικά έχω φάει τα μούτρα μου!

bleat the Christian lie, only mortals dieeeee!!!

speaking of greek metal, άκουσα απο περιέργεια το καινούργιο άλμπουμ των folkearth, όντας σίγουρος ότι απλά θα χάσω μισή ώρα απ'τη ζωή μου...

έχασα σχεδόν μισή ώρα, γιατί ανακάλυψα το τραγουδι great god pan, και είπα what the skunk, ας το ακούσουμε ολόκληρο. και προς τη μέση αρχίζουν οι εξής στίχοι:

Πᾶνα καλῶ κρατερόν, οὐρανὸν ἠδὲ θάλασσαν
ἰδὲ χθόνα παμβασίλειαν καὶ πῦρ ἀθάνατον
Ἠχοῦς φίλε, σύγχορε νυμφῶν,
παντοφυής, γενέτωρ πάντων, πολυώνυμε δαῖμον,
κοσμοκράτωρ, φαεσφόρε, ἀληθὴς Ζεὺς ὁ κεράστης.

η εισαγωγή δηλαδή του ορφικού ύμνου στον πάνα, πετσοκομμένη άγρια!

το μόνο μέρος που είχε ενδιαφέρον, καθώς τα παλικάρια έχουν πάρει διαζυγιο με την έννοια παραγωγή της προκοπής...

quote:
Λυπηθείτε ένα φτωχό μεταλλά ο οποίος χτες άκουγε ρεμπέτικα...

νεοφώτιστος! γρήγορ αδέρφια, ετοιμάστε το βωμό να θυσιάσουμε μια παρθένα [είδος προς εξαφάνιση μαλάκα!] για το καλοσόρισμα του ασώτου υιού, που ξέφυγε από τα νύχια του μπουζουκιού, για να δει τον δρόμος της αλήθειας!

όπα!

13/06/2007, 17:25:19
quote:
Μεταλορεμπέτης?

quote:
Παίδες λυπηθείτε όσους δεν είναι φανατικοί και έχουν και άλλα ενδιαφέροντα!!!

Γειά σου ρε OANNHSEA! Είσαι ωραίος!

Dying Incubus και crucifire, ευχαριστώ και πάλι!

Λοιπόν εν συντομία λίγα πράγματα για το τι ακούσατε. Τα τρία κομμάτια αναφέρονται στην αρχή της κοσμογονίας των Ορφικών. Στο πρώτο κομμάτι η Ευρυνόμη εμφανίζεται στην μέση του πουθενά καθώς το σύμπαν δεν υπάρχει. Στο δεύτερο αποφασίζει να χορέψει στα κύματα του απείρου. Ο χορός δημιουργεί το σύμπαν. Στο τρίτο το φίδι Οφίων, η Κουνταλίνι δηλαδή, εμφανίζεται και κουλουριάζεται γύρω της, ενώνονται σεξουαλικά και τα λοιπά και τα λοιπά.

Τα κομμάτια τα έγραψα πριν από 5 χρόνια και έκτοτε δεν έχω ξανασχοληθεί με το είδος, τα κομάτια μάλιστα τα είχα ξεχάσει. Όταν ήρθα εδώ στο Μάντισον ένας παλιός γνωστός που τώρα έχει μια ανεξάρτητη εταιρία τα θυμήθηκε....

quote:
speaking of greek metal, άκουσα απο περιέργεια το καινούργιο άλμπουμ των folkearth, όντας σίγουρος ότι απλά θα χάσω μισή ώρα απ'τη ζωή μου...

Οι folkearth έχουν έλληνες μέσα στο σχήμα αλλά είναι διεθνής κολλεκτίβα. Άκουσες το Drakkars in the Mist? Το είχα δει να κυκλοφορεί αλλά δεν του έδωσα σημασία. Να το κοιτάξω;

Τα λέμε!

13/06/2007, 19:47:49
Συγγνώμη αλλά παρεξηγήσατε.
Άκουγα ρεμπετάδικα ελέω παρέας.
Να ήταν και κάποια που αξίζουν;
Χασικλίδικα ήταν - φλέβες κόντεψα να κόψω...
Άμα έχεις τέτοιες παρέες...
Πάντως να ξέρετε τις σελίδες τις κάνω save.
Ε κάποια στιγμή θα τα ακούσω όλα...
13/06/2007, 21:21:31
πωπω, πρέπει να διαβάσω επειγόντως τα ορφικά!

quote:
Dying Incubus και crucifire, ευχαριστώ και πάλι!

εμείς ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες μαζί μας!

quote:
Όταν ήρθα εδώ στο Μάντισον

το μάντισον στο γουισκόνσιν είναι...; μήπως το μπερδεύω με το Madison square garden...;

quote:
Οι folkearth έχουν έλληνες μέσα στο σχήμα αλλά είναι διεθνής κολλεκτίβα.

αυτό πάλι δεν το ηξερα... καλά, κι οι έλληνες δεν έχουν αυτιά να τους συνεφέρουν;!
και πρόκειται περί ονομάτων:
POLYDEFKIS
MARIOS KOUTSOUKOS
THANASIS KARAPANOS
HILDR VALKYRIE
ειδικά η τελευταία παίζει πολύ καλά πλήκτρα. αλλά το line-up είναι ολόκληρος στρατός... τι ηχος είναι αυτός που βγάζουν γαμώτο...

quote:
Να το κοιτάξω;

μόνο για το λόγο που ανέφερα.

quote:
Άμα έχεις τέτοιες παρέες...

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΑΔΕΡΦΕ! μεταλάς, ξε-μεταλάς, δεν τη βρίσκω καλύτερα από το να είμαι με την παρέα μου γύρω από έναν αργιλέ και να ακούμε χασικλίδικα! κελιά 33, καπετανάκηδες, χάρους, τσιγαράκια...!
ξεχνάς ό,τι κι αν σε απασχολεί... μου τη δίνει βέβαια που όλα αυτά έχουν ρίζες στην ανατολή, αλλά όπως και να το κάνουμε, σε κάποια πράγματα ήταν μάστορες!
τρως κι ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ σιρωπιαστό [η χαρά του ζαχάρου!] κι είσαι άρχοντας!

να φανταστείς, την πρωτοχρονιά, ο χρόνος μας μπήκε [εμού και της παρέας μου] με ensiferum, κι από 'κει και πέρα, χασικλίδικα!

μην ξεχνάμε ότι και τα πρώτα ροκ και μέταλ κομμάτια, χασικλίδικα ήταν!

sweet leaf, cocaine, snowblind και δε συμμαζεύεται!!!

χαβαλές!

quote:
Πάντως να ξέρετε τις σελίδες τις κάνω save.
Ε κάποια στιγμή θα τα ακούσω όλα...

no need to do that my friend! η συντακτική ομάδα του gothic-metal-κ.λ.π. δρα πριν από σένα για σένα!
τσέκαρε την τελευταία σελίδα τοπυ προηγούμενου τόπικ, και θα βρεις όλες του τις προτάσεις. όσο γι'αυτό, δεν είναι και πολλές, αλλά κάποια στιγμή μάλλον θα κάνουμε μια σούμα... στα μισά ίσως... right team?!

Edited by - crucifire on 13/06/2007 21:26:40

14/06/2007, 01:34:55
quote:
το μάντισον στο γουισκόνσιν είναι...; μήπως το μπερδεύω με το Madison square garden...;

Στην πρώτη ερώτηση η απάντηση είναι "δυστυχώς". Στην δεύτερη είναι "ναι αλλά δεν είσαι ο μόνος"

quote:
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΑΔΕΡΦΕ! μεταλάς, ξε-μεταλάς, δεν τη βρίσκω καλύτερα από το να είμαι με την παρέα μου γύρω από έναν αργιλέ και να ακούμε χασικλίδικα! κελιά 33, καπετανάκηδες, χάρους, τσιγαράκια...!

Όπα του!

Πάντως το ρεμπέτικο το γουστάρω και εγώ πολύ. Υποχθόνεια μουσική, ειδικά τα αυθεντικά στις αρχές του αιώνα.

quote:
αλλά κάποια στιγμή μάλλον θα κάνουμε μια σούμα... στα μισά ίσως... right team?!

Ωχ...είχα πει να κάνουμε αυτό που έλεγε ο Κερρυ, την ανασκόπιση κάθε εβδομάδα αλλά το ξέχασα τελείως!!!!!

Βρήκα ένα ενδιαφέρον λινκ....έχει διάφορα ριφς που έχουν κλέψει ο ένας από τον άλλο διάφορα συγκροτήματα κυρίως μέταλ.
Ο κλέψας του κλέψαντος!

Κοιτάχτε το έχει πλάκα.

http://www.ytmnd.com/search?q=riff+rip+off&o=

14/06/2007, 07:51:27
Φίλε A. Kircher, όντως εμείς πρέπει να σε ευχαριστήσουμε που μοιράστηκες μαζί μας τη μουσική σου!

quote:
Τα κομμάτια τα έγραψα πριν από 5 χρόνια και έκτοτε δεν έχω ξανασχοληθεί με το είδος, τα κομάτια μάλιστα τα είχα ξεχάσει. Όταν ήρθα εδώ στο Μάντισον ένας παλιός γνωστός που τώρα έχει μια ανεξάρτητη εταιρία τα θυμήθηκε....

Και καλά έκανε!
Μια χαρά δεν είναι να σε θυμούνται για αυτό το λόγο στα καλά καθούμενα?

Σχετικά με τις προτάσεις πάντως, νομίζω ότι το να μαζεύουμε τις προτάσεις κάθε εβδομάδα ίσως να είναι σύντομο ως χρονικό διάστημα.
Η δική μου πρόταση θα ήταν να τις μαζεύουμε στο τέλος κάθε πέμπτης σελίδας.
Στο τέλος πχ της 5ης, της 10ης, της 15ης κτλ.
Αν όμως προτείνετε να το κάνουμε κάθε εβδομάδα, ας ορίσουμε μια ημέρα να το κάνουμε ώστε αν κάποιος δε μπορεί να το κάνει, να το κάνει κάποιος από τους υπόλοιπους.

quote:
Συγγνώμη αλλά παρεξηγήσατε.
Άκουγα ρεμπετάδικα ελέω παρέας.
Άμα έχεις τέτοιες παρέες..

Όταν ήμουν φοιτητής είχα πάρει σβάρνα όλα τα ρεμπετάδικα ελέω παρέας και κατέληγα να γίνομαι κουρούπελο!

In anticipation of my resurrection...

14/06/2007, 08:19:43
Με αυτά που γράφετε έχω χάσει πλέον κάθε ιδέα για εσάς...
Άκου χασικλίδικα...
Σε λίγο θα γράψετε ότι ακούτε και σκυλοτράγουδα...
Σα δε ντρέπεστε heavymetalάδες άνθρωποι...
Να ακούγατε τουλάχιστον όπερα ή δημοτικά άσματα και jaz (δη acid) όπως εγώ...
14/06/2007, 08:58:02
quote:

Ε, όχι και heavymetalάς!

14/06/2007, 11:22:53
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------

Ε, όχι και heavymetalάς!

Άντε..... ΚΡΥΦΟHEAVYΜΕΤΑΛΑΣ τότε

14/06/2007, 11:28:03
A. Kircher δεν βλέπω την ώρα να κατεβάσω και να ακούσω την δουλειά σου. Άμα κρίνω από τα σχόλια των φίλων μας, πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά. Θα προσπαθήσω να ξεθάψω κάτι κασσέτες με τα δικά μου ντέμο (αν δεν έχουνε λειώσει μετά από 20 χρόνια), θα πέσει πολύ γέλιο

Μάγκες, θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι άλλο. Μου έδωσε αφορμή η κίνηση του A. Kircher. Θα μπορούσαμε να φτιάχνουμε compilations από τις προτάσεις μας και να βρούμε ένα τρόπο να τα μοιραζόμαστε μεταξύ μας (κατάσταση τύπου torrent φαντάζομαι). Τι λέτε ?

Edited by - KERRY KING on 14/06/2007 11:29:41

αγνοώνΜέλος
14/06/2007, 17:28:52
αφού είδα τον A.Kircher με μαλλιά μπορώ να πεθάνω ήσυχος
14/06/2007, 20:43:07
quote:

Να δεις τι σούχω για μετά

Kerry, να σαι καλά και περιμένουμε να ακούσουμε και το ντέμο!

quote:
Θα μπορούσαμε να φτιάχνουμε compilations από τις προτάσεις μας και να βρούμε ένα τρόπο να τα μοιραζόμαστε μεταξύ μας (κατάσταση τύπου torrent φαντάζομαι). Τι λέτε ?

Εγώ λέω πως είναι καλή ιδέα. Να δούμε τι θα πουν και οι άλλοι.

quote:
Η δική μου πρόταση θα ήταν να τις μαζεύουμε στο τέλος κάθε πέμπτης σελίδας.
Στο τέλος πχ της 5ης, της 10ης, της 15ης κτλ.

Ναι αμέ, γιατί όχι, καλύτερα έτσι νομίζω.

14/06/2007, 22:41:49
quote:
Όταν ήμουν φοιτητής

οι αρχές του αιώνα που λέει ο kircher!

quote:
Άκου χασικλίδικα...
Σε λίγο θα γράψετε ότι ακούτε και σκυλοτράγουδα...

όπα, άλλο το ένα άλλο το άλλο... μην τα μπερδεύουμε...

quote:
Θα προσπαθήσω να ξεθάψω κάτι κασσέτες με τα δικά μου ντέμο (αν δεν έχουνε λειώσει μετά από 20 χρόνια), θα πέσει πολύ γέλιο

ναι, ναι! καλή φάση! γουστάρω να κοροϊδεύω πρωτόγονες καταστάσεις! φωνητικά μέσα σε ντουλάπα και τέτοια;!

quote:
αφού είδα τον A.Kircher με μαλλιά

μη νομίζεις, δε θα τα 'χει για πολύ! ου γαρ έρχεται μόνον!

kirch, γ**ησε το λινκ by the way! αν και σπάστηκα που το ριφάκι του last resort των papa roach είναι κλεμένο απ'τους maiden... προτιμώ το last resort...

λοιπόν, άυριο σας έχω πράματα και θάματα! μέχρι τότε, πορεί κανάς παλιός πειρατής να μου πει που θα βρω κανά αλμπουμ από vicious crusade; γιατί με τα torrents κι αυτά δεν παλεύεται η κατάσταση....

15/06/2007, 07:21:04
quote:
Θα μπορούσαμε να φτιάχνουμε compilations από τις προτάσεις μας και να βρούμε ένα τρόπο να τα μοιραζόμαστε μεταξύ μας (κατάσταση τύπου torrent φαντάζομαι). Τι λέτε ?

Νομίζω ότι κατά κάποιον τρόπο πρέπει να γίνεται αυτό αν και με άλλον τρόπο!
Δεν ξέρω κιόλας βέβαια, ό,τι θέλετε κι εσείς.

quote:

Και που να δεις εμένα...
Αλήθεια, εσώ πως και κατά δω?

Φίλε A. Kircher, αυτό με τις λίστες κάθε 5 σελίδες θα μας βοηθάει πολύ και στο τέλος - όταν έρθει αυτή η ώρα - που θα κλείσουμε το τρίτο μέρος και θα πάμε στο τέταρτο, καθώς θα γνωρίζουμε που βρίσκονται οι προτάσεις ανά πέντε σελίδες, οπότε και τις συνδέουμε μεταξύ τους.
Αυτό σημαίνει πολύ λιγότερη κι ευκολότερη δουλειά...

αγνοώνΜέλος
15/06/2007, 16:44:30
Dying Incubus,
πως και κατά δω ??

με προτροπή του ίδιου του A.Kircher

μου πρότεινε να δω το πριν...και το μετά...

15/06/2007, 21:39:01
Αγνοώντα να σε βλέπουμε πιο συχνά εδώ!

Παιδιά χτές αγόρασα το Evernight των Battlelore λόγω ότι ήταν πολύ ωραία έκδοση και είχα κατεβάσει και κάποια πράγματα στο παρελθόν.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μόλις το άκουσα ήταν ο Dying Incubus.

Έχει ακούσει κανείς σας, τους έχουμε αναφέρει;

Αν είναι να κάνω παρουσίαση.

quote:
Νομίζω ότι κατά κάποιον τρόπο πρέπει να γίνεται αυτό αν και με άλλον τρόπο!

Για την ιδέα του Κerry εγώ λέω να κάνουμε μια e-mail λίστα κάπως πριβέ και να μοιραζόμαστε κάποια πράγματα μεταξύ μας. Ας το σκεφτούμε.

15/06/2007, 23:32:22
μπορεί να τους είχα αναφέρει εγώ, αλλά πριν κάτι μήνες, και όχι εκτενώς... δεν ήταν άσχημο αλμπουμάκι πάντως...

Brie BoyΜέλος
16/06/2007, 03:00:48
A.Kircher κατέβασα και γω τα κόμματια. Μου άρεσαν, και ομολογώ με ξάφνιασε ευχάριστα ο ambient ήχος.

Ευτυχώς τελείωσαν οι εξετάσεις στο σχολείο, και θα μπορώ και εγώ να εμφανίζομαι συχνότερα.

Η σημερινή μου ανακάλυψη είναι η
Blooding Mask, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι από Ιταλία ή από Αγγλία.

Το κομμάτι πάντως που είναι όλα τα λεφτά, είναι το Non Peau Vert, το οποίο είναι στα γαλλικά. Ιδανικό για όσους αρέσκονται σε πιο etherial ήχους με gothic και μέταλ στοιχεία (και εδώ κλείνω το μάτι στον Dying :) ).

Μπορείτε να ακούσετε κάποια κομμάτια τους στο myspace, σε περίπτωση που δεν τα βρίσκετε.

Άλλη μια goth-folk πρόταση είναι ο Recordita Stripe, άλλη μια ανακάλυψη εξ Ιταλίας. Ναι, όντως, κάτι έχω πάθει με την Ιταλία τελευταία. Και, ομολογώ, αγνοούσα παντελώς πως οι αγαπημένοι μου Ataraxia είναι Ιταλοί. Μέχρι τώρα είχα τους Ιταλούς στα Τάρταρα.

Ίσως το έπαθα μετά την τελευταία επίσκεψη μου στην Ιταλία. Έκανα πάνω κάτω τριανταπέντε φορές την Ρώμη για να βρω ένα νταρκομάγαζο που μου είχε υποσχεθεί το Ίντερνετ, και τελικά κατέληξα σε ένα τρισάθλιο
μαγαζί με πλαστικές καρέκλες (!) ακούγοντας ska και Evanessence όλη νύχτα -και ήταν το μοναδικό σοβαρό, μιας και η νυχτερινή ζωή περιορίζόταν στο Gay Village.

16/06/2007, 11:36:53
Έλα, βρε αγνοώντα!
Κι εγώ νόμιζα πως είσαι δικό μας παιδί και χάρηκα που πληθαίνουμε!

quote:
Παιδιά χτές αγόρασα το Evernight των Battlelore λόγω ότι ήταν πολύ ωραία έκδοση και είχα κατεβάσει και κάποια πράγματα στο παρελθόν.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μόλις το άκουσα ήταν ο Dying Incubus.

Καλά, δεν παίζομαι!
Το album το έχω πόσο καιρό και δεν το έχω ακούσει ούτε μια φορά.
Ούτε καν από περιέργεια!

Καλή μου Brie Boy, οι Blooding Mask θα μου αρέσουν πιθανότατα αν λάβω υπόψιν μου την περιγραφή που έκανες.
Η άμεση έρευνα όμως απέδωσε 0 στο πηλίκο τόσο για αυτούς όσο και για τους Recordita Stripe...

Την καλημέρα μου σε όλους με Dead Can Dance και Summoning of the muse!
Ε, δε νομίζω να μην το ξέρει κάποιος, ε?

αγνοώνΜέλος
16/06/2007, 12:07:59
αυτό τουλάχιστον το ξέρω !!

καλημέρα σε όλους !