- MATRIX ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΝΑΝ ΗΧΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΣΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΞΕΝΗ ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΓΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ.ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!!! ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ????? ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ!
respect
Φιλικά...
(και μια απορία προς τους υπεύθυνους του φόρουμ. Γιατί εδω και κάποια μηνύματα ο αριθμός των μηνυμάτων μου παραμένει στο 49; )
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Edited by - Απέριττος on 19/11/2003 20:11:35
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΑΠΕΡΙΤΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΠΟΡΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΕΝΙΩΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΗΡΜΟΣ /ΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΙΔΕΕΣ].
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΧ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
-ΤΑΙΝΙΑ "ΤΗΕ ΟΤΗΕRS",
- "MEN IN BLACK"....
- "X FILES" [ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΟ ΜΙΣΩ]
- KAI ΟΠΟΙΑΝΟΥ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ [Ή Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ] ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ........ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΗΡΜΟΥΣ ΤΟ "ΤΗΕ TRUE MAN SHOW"...
ΚΑΘΕ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ....
ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΤΕ....?
Edited by - osiris_myth on 19/11/2003 21:34:38
Edited by - osiris_myth on 19/11/2003 21:53:49
http://www.imdb.com/title/tt0118929/
http://www.rottentomatoes.com/m/DarkCity-1082067/
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 19/11/2003 23:16:18
Edited by - manos on 19/11/2003 23:17:54
Edited by - manos on 19/11/2003 23:22:06
quote:
(και μια απορία προς τους υπεύθυνους του φόρουμ. Γιατί εδω και κάποια μηνύματα ο αριθμός των μηνυμάτων μου παραμένει στο 49; )
Καλησπέρα φίλε Απέριττε!Θα ενημερώσω τον Admin για το πρόβλημά σου.Δυστυχώς δε μπορώ να το φροντίσω η ίδια.
Και μια ερώτηση φίλε osiris_myth: Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις το πώς συνδέεται η ταινία ΤΗΕ TRUE MAN SHOW με το παρόν τόπικ?![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
gK
quote:
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ''ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ'' ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.
ΜΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!
quote:
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ?
respect
gK
Ερωτηση Νο1->Ο φιλος σου κοιμαται τα βραδυα?Μετακομισε?
Νο2->Εσεισ που ακουσατε τον ηχο πως σας παιρνει ο υπνος?
Εχω 2 ντουλαπες μεσα στο δωματιο που κοιμαμαι,και λεω να τις πεταξω εξω.
Τελος αν εσυ η ο φιλος σου ασχολειστε με επικληση πνευματων καλο θα εναι να μην το κανετε γιατι χαλατε την 'ισορροπια' και ερχεστε σε καταστασεις που μπορουν να γινουν ανεξελεγχτες.
Don't worry be happy!
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ GIRTE ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΙΩΔΟΥΣ ΑΝΤΡΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΜΕΝΩ!!! ![]()
![]()
ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!!!!!
respect
Φιλικά...
ΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΗΧΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΠΛΗ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ. Η ΑΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ. ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ:
quote:
απλά υπάρχει μια περίεργη συχνότητα, η οποία δεν ξέρουμε που οφείλεται.
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ??? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑ![]()
respect
quote:
Τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν συχνά, απλά υπάρχει μια περίεργη συχνότητα, η οποία δεν ξέρουμε που οφείλεται.
Καλησπέρα σε όλους.
Φίλε Απέριττε αν γνωρίζεις (και θέλεις φυσικά) δώσε κάποιες παραπάνω πληροφορίες.
Αυτή η συχνότητα ακούγεται σε όλη τη διάρκεια του αρχείου ή σε ένα συγκεκριμένο σημείο?
Η έντασή της είναι σταθερή ή μεταβάλλεται?
Είναι αισθητή,δηλαδή μπορείς να την ακούσεις καθαρά ή ανιχνεύθηκε μετά από ηχητική επεξεργασία?
Αν δε θέλεις να παρουσιάσεις τα στοιχεία αυτά εδώ,σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Φιλικά...
Θα ήθελα να σχολιάσω λίγο το συμβάν της εξαφάνισης του σκοτεινού τύπου.
Σε ένα απεισόδιο των X-Files, ασχολήθηκαν οι παραγωγοί με την ιστορία ενός τύπου που μπορούσε να εμφανίζεται κατά βούληση χωρίς να αξαφανίζεται. Η ιδέα ήταν ότι μπορούσε να "κοροϊδεύει" το ανθρώπινο μάτι, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν γωνίες στις οποίες το ανθρώπινο μάτι "μπερδεύεται". Προσωπικά, έτσι θα το εξηγούσα. Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να ψάχνετε επίμονα ένα ατνικείμενο στο γραφείο σας και να μην το βρίσκετε, ενώ μόλις κοιτάξετε αλλού και ξανά στο γραφείο σας το βλέπετε μπροστά σας και απορείτε με τη "στραβομάρα" σας;
Η εξήγηση που δινόταν στην ταινία ήταν το ότι αυτός ο άνθρωπος, είχε πιαστεί αιχμάλωτος από τους Βιετκόγκ στη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ. Σύμφωνα με αναφορές ανθρώπων που πολέμησαν εκεί, συνέβαιναν πολλές φορές γεγονότα σαν αυτό. Ενώ δηλαδή υπήρχε μόνο ένας Βιτκόγκ, ξαφνικά εμφανίζονταν άλλοι είκοσι. Είχαν μάθει δηλαδή το τρικ για να ξεγελάνε το μάτι ενός ανθρώπου σε μία συγκεκριμένη θέση...
Μου φαίνεται σαν μια λογική εξήγηση...
Όσο για τους ήχους, δεν θα ήθελα να ασχοληθώ τώρα.
"Και ουδέν ό,τι ουκ απώλετο..."
ΦΙΛΙΚΑ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
Πάντα φιλικά...